2016 Aralık Anneleri

CANIM BEN SENİ LİSTYEDE SANIYORDUM YOKMUŞSUN

kızlar siz sosis salam sucuk türü ürünler yemeye başladınız mı pizza deyince aklıma geldi :) normalde yasaktı çünkü ben hala yemiyorum da..

Cok şükür canım darısı başıma inşallah: )

Benimde uzun süredir kaşınıyo canım ama çatlıcak diye getirmiyorum aklıma :) büyüdükçe olurmuş ama kremde sürüyorum genede kaşınıyo
bende sürüyorum canım bebeyağı vazelin arada badem yağı ama şu özel çatlak kremlerinden almadım para tuzağı gibi geliyor bana o kremlere ihtiyaç var mı acaba

sürüyorum bende canım her banyodan sonra ama her akşamda süreyim bari bazen her gün duş almıyorum çünkü

ayyy sağolasın canım ara ara krem sürüyordum ama kaşındığında sürmek gerektiğini bilmiyordum bunu dediğin iyi oldu çok teşekkür ederimm. şimdi de kaşınıyordu hemen sürdüm inşallah çatlamam yada az çatlarım

bende 5 saatlik yol gideceğim 5 saati 7 saatte giderim en fazla durup dinlenir biraz yürürüz arada ayaklarımı uzatırım arkada vs belki. bence bi gün dinlenmeye gerek yok doktorunuzda öyle demişken. ben sormadım bile doktora önemli olan uzun süre oturmamak hareket etmek özel araba zaten molayı vs kendimiz ayarlıyoruz nede olsa sıkıntı olacağını sanmıyorum

geçen gün bunu yazdığında benim canım haşlanmış patattes çekmişti ve yapıp yemiştim bu sefer çekmedi ama sıcaktan bir şey yenmiyor ki canım. sana afiyet bal şeker olsun yarasın bebişine inşallah. inşallah bulantılarından da kurtulursun bir an önce

sürüyorum bende canım her banyodan sonra ama her akşamda süreyim bari bazen her gün duş almıyorum çünkü

vala bende öle akşamları sürüyorum sadecede ki arada kaynadığı çok oluyor ama ark.larım sabah akşam sürüyormuş . ben okadarını yapamam ama sen yapabilirsen aklında bulunsn cnm

vala bende öle akşamları sürüyorum sadecede ki arada kaynadığı çok oluyor ama ark.larım sabah akşam sürüyormuş . ben okadarını yapamam ama sen yapabilirsen aklında bulunsn cnm
çok sağol canım ama şimdiden sabah akşam sürersek 7.-8.-9. ayda ne yapacağız o zaman daha da hızlı büyüyecek sanırım.

Sağlıklı olsunlar inşallah teyzesi :)
Bakalım belli olcak az kaldı..

kızlar siz sosis salam sucuk türü ürünler yemeye başladınız mı pizza deyince aklıma geldi :) normalde yasaktı çünkü ben hala yemiyorum da..
ben özellikle yememek için bir şey yapmıyorum
sosis salam da eski lezzeti bulamadığım için tüketmiyorum mümkün mertebe
ama özellikle olmasın diye aramıyorum
çiğ değil pişmiş olduktan sonra sıkıntı olmaz diye düşünüyorum

Geçmiş olsun canım. Karnının üzerine falan düşmemişsin Allahtan, bozma moralini. Umarım çabuk geçer şişlik.

çok sağol canım ama şimdiden sabah akşam sürersek 7.-8.-9. ayda ne yapacağız o zaman daha da hızlı büyüyecek sanırım.

işte odöneme hazırlık deri yumuşayıp nemlendikçe o büyümelerini hissetmicez yada çatlamıcak nemli olduğundan cilt . birazda genetik bence bu çatlama işi annelerde nasılsa bizde de öle oluyor .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…