CANIM BEN SENİ LİSTYEDE SANIYORDUM YOKMUŞSUNNasilsiniz güzel anneler?
Biz tatilden yeni döndük. Günlerdir bakamadim. Insallah herkes iyidir.
Bizim de kontrolümüz vardi her sey yolunda cok sükür. Kesin erkekmis bebisimiz
Son 3 haftada göbegim baya büyüdü, 2-3 kilo da aldim. 2 gün önce göbek deligimin oldugu yer cok agridi, gerilmeden kaynaklaniyormus. Bir de bas agrilarim hala devam ediyor
kızlar siz sosis salam sucuk türü ürünler yemeye başladınız mı pizza deyince aklıma geldi :) normalde yasaktı çünkü ben hala yemiyorum da..,
Bin Maşallah bu haftalarda emme duygusu başlıyor diye okumuştum
bence seninki kesin erkek :)
bugünün duyduğum en güzel haberi
darısı bana inşallah
dışardan deme imkanın yok mu
bu arada bir kaç gündür bnmde midem bulanıyor
Maşallah canım listeye ekliyorum snei erkek diye o zman
Cok şükür canım darısı başıma inşallah: )Herkese selam güzel anne adayları :)
Bugün sabah iş yerinde bayıldım, çok fenaydı, sıcak beni mahvediyor, tansiyonum da düştü sanırım. Allah'a şükür bir yerimi incitmemişim, arkadaşım tutmuş oturtmuş. Allah tekrarını göstermesin. Bu arada göbeğim artık epeyce belli oluyor, görenler hamile olduğumu anlıyor. Kusmalar yüzünden kaybettiğim 3 kiloyu geri alıp başlangıç kiloma döndüm ama göbeğime baksan 5-6 kilo almış gibiyim :)
Ben son üç haftada toplam 3000 km yol yaptım, üstelik iki kez biri 12 biri 14 saat süren yolculuklar oldu aynı gün içinde. 2-3 saatte bir mola verdik mutlaka biraz gezindim, arabanın arkasına yastık koydum, çok yorulunca biraz yattım, çok şükür sapasağlam döndüm eve.
bende sürüyorum canım bebeyağı vazelin arada badem yağı ama şu özel çatlak kremlerinden almadım para tuzağı gibi geliyor bana o kremlere ihtiyaç var mı acabaBenimde uzun süredir kaşınıyo canım ama çatlıcak diye getirmiyorum aklıma :) büyüdükçe olurmuş ama kremde sürüyorum genede kaşınıyo
sürüyorum bende canım her banyodan sonra ama her akşamda süreyim bari bazen her gün duş almıyorum çünkübenm hemen hemen iki üç haftadır var artık kremlenmem gerek diye bağırıyormuş bize. bebe yağı aldım düzenli olmasada akşamları süremeye çalışıyorum . öz. banyodan sonra cilt kuruduğundan mutlaka sürün diyor ecz.cı.
ayyy sağolasın canım ara ara krem sürüyordum ama kaşındığında sürmek gerektiğini bilmiyordum bunu dediğin iyi oldu çok teşekkür ederimm. şimdi de kaşınıyordu hemen sürdüm inşallah çatlamam yada az çatlarımGünaydın güzel hamişler, hepimiz için hayırlı ve güzel haberlerin alındığı bir gün olsun inşallah.
Canım benim de karnım ara ara kaşınıyor. Kaşındığında sakın tırnaklama, kaşınan yerlere krem, bebe yağı sürerek ovalamaya çalış olur mu? Bu kaşıntıların çaresi bol bol su içmek ve dıştan da bol bol nemlendirmek. Dikkat ediyorum da, ne zaman kaşınsa, pul pul dökülmeye başlamış oluyor derim. Demek ki nemi az gelince kaşınıyor.
Oy canım çok geçmiş olsun. Allah beterinden saklasın. Bazen ne kadar sakınırsak o kadar çok bulur ya bizi. Öyle olmuş. Allah korumuş seni.
bende 5 saatlik yol gideceğim 5 saati 7 saatte giderim en fazla durup dinlenir biraz yürürüz arada ayaklarımı uzatırım arkada vs belki. bence bi gün dinlenmeye gerek yok doktorunuzda öyle demişken. ben sormadım bile doktora önemli olan uzun süre oturmamak hareket etmek özel araba zaten molayı vs kendimiz ayarlıyoruz nede olsa sıkıntı olacağını sanmıyorumKızlar bişey sorucam bayram tatili için ailemin yanına gitmek istiyorum 7 saatlik yol ama eşimle 4 saatlik yol yapıp bir gün dinlenip ertesi gün 3 saatlik yol yapalım dedik yorucu ve riskli olmasın diye. Gebeyken yolculuk yapan arkadaşlar bilgilendirir misiniz biraz beni? Doktorum sorun olmaz dedi gebelik açısından. Ama emboli kan göllenmesi filan deniyo korkutuyor beni: (
geçen gün bunu yazdığında benim canım haşlanmış patattes çekmişti ve yapıp yemiştim bu sefer çekmedi ama sıcaktan bir şey yenmiyor ki canım. sana afiyet bal şeker olsun yarasın bebişine inşallah. inşallah bulantılarından da kurtulursun bir an önceIstanbula geldigimden beri hastanede yatiyorum.idrar tahlili vericektim veremeyince susuzluktan ölmiym diye hastaneye yatirdilar.sonunda 3 lt. Serumdan sonra idrar tahlili verebildim sonuc felaket ama hastanede kalmayi cok sevdimdogurana kadar kalabilirim.Hayatimda tuzsuz haslanmis patatesi bu kadar buyuk bir istahla yememistimazicik suyla pure gibi eziyolar sagolsunlarbide corba var akillara zarar azicik unu kavurup sulandirmislar birazda tel sehriye tamam ve ben dort gozle yemek saatini bekliyorumo kadar severek yiyorumki anlatamam.gunde 6lt serum yiyip sadece 3 kez idrara ciktim susuzluktan kurumusum ☺☺Toplamda 1 aydir yemedigim yemegi 3gunde yedim.Eger oruclular varsa bu kadar ballandirarak haslanmis patates anlattigim icin beni affedin.Kizim cok nazli cikti.15 haftamiz bitiyor ama bulantilarim bitmek tukenmek bilmiyor
bence de yanlış bu takvim herkesin yazdığına ve takvimine bakıyorum yazdıkları daha büyükBu takvim cok dogru degil sanirim kizim 15cm ve 131gr
kızlar siz sosis salam sucuk türü ürünler yemeye başladınız mı pizza deyince aklıma geldi :) normalde yasaktı çünkü ben hala yemiyorum da..
sürüyorum bende canım her banyodan sonra ama her akşamda süreyim bari bazen her gün duş almıyorum çünkü
onlar doğuma kadar yasak dönemlik değil diye biliyorumkızlar siz sosis salam sucuk türü ürünler yemeye başladınız mı pizza deyince aklıma geldi :) normalde yasaktı çünkü ben hala yemiyorum da..
çok sağol canım ama şimdiden sabah akşam sürersek 7.-8.-9. ayda ne yapacağız o zaman daha da hızlı büyüyecek sanırım.vala bende öle akşamları sürüyorum sadecede ki arada kaynadığı çok oluyor ama ark.larım sabah akşam sürüyormuş . ben okadarını yapamam ama sen yapabilirsen aklında bulunsn cnm
Vardim aslinda :)CANIM BEN SENİ LİSTYEDE SANIYORDUM YOKMUŞSUN
Sağlıklı olsunlar inşallah teyzesi :),
Bin Maşallah bu haftalarda emme duygusu başlıyor diye okumuştum
bence seninki kesin erkek :)
bugünün duyduğum en güzel haberi
darısı bana inşallah
dışardan deme imkanın yok mu
bu arada bir kaç gündür bnmde midem bulanıyor
Maşallah canım listeye ekliyorum snei erkek diye o zman
ben özellikle yememek için bir şey yapmıyorumkızlar siz sosis salam sucuk türü ürünler yemeye başladınız mı pizza deyince aklıma geldi :) normalde yasaktı çünkü ben hala yemiyorum da..
bende varsın hatırlıyorum tekrar bakim cnmm bnmVardim aslinda :)
Yas:31
Almanya
Sat: 02.03.2016
Tahmini dogum: 11.12.2016
Erkek
Hayırlısı sağlıklı olsun farketmezSağlıklı olsunlar inşallah teyzesi :)
Bakalım belli olcak az kaldı..
Geçmiş olsun canım. Karnının üzerine falan düşmemişsin Allahtan, bozma moralini. Umarım çabuk geçer şişlik.Kızlar günaydın bugün eşim işe gittikten sonra yatağın en ucuna gelmişim uyurken , aşağı düşerken yüzüm komidine çarptı şişti . Dün bit yüzünden morelim bozuktu. Bugün yüzümdeki şişlikten
çok sağol canım ama şimdiden sabah akşam sürersek 7.-8.-9. ayda ne yapacağız o zaman daha da hızlı büyüyecek sanırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?