2016 Aralık Anneleri

ben sucuk sevdiğimden dr a öz. sormuştum pişmiş yiyebilirmiyim diye oda mümkün olduğunca az ye demişti . işlenmiş etlerden pişmiş yada ciğ olabildiğince uzak dur dedi. toksoplazma testi negatif çıkanlar tabi dik. etmeli diğerlerinde sorun yok .

aynen canım benim de negatif çıktığı için en garantisi hiç yememek diyorum ve yemiyorum napalım zaten çok ta faydalı değiller ...

aydınlattığınız için teşekkür ederim.
son zamanlarda hiç dikkat etmez oldum kendime, evde ayrı işte ayrı yoruluyorum
umarım dediğiniz gibi olur ve bebeğimin eşi yukarı çıkar

işte odöneme hazırlık deri yumuşayıp nemlendikçe o büyümelerini hissetmicez yada çatlamıcak nemli olduğundan cilt . birazda genetik bence bu çatlama işi annelerde nasılsa bizde de öle oluyor .
valla annemi bilmiyorum ama ben ergenlikte zaten baya çatlamıştım.vucudum çok yatkın ben her kaşındığımda süreyim artık günde 2 olur 3 olur çatlarsakta yapacak bişi yok önlem alalım biz de nolursa artık.

Canim kendim evde yapip yemek istiyorum. Zaten bugunde baya yoruldum. Oglumun bebeklik kiyafetlerini flan doktum. Bir suru kiyafet var. Eger 2.cisi erkekse hic birsey almam .bide oglumun olmayan kifayetlerini flan hepsini toparladim koydum kenara.
Bebek kiyafetlerini gorunce valizimi hazirlayasim geldii

Merhaba hanımlar
Benim ikinci olduğu halde kızda olsa erkekte olsa baştan aşağı alışveriş yapmam lazım çünkü kızımın küçülen hiç bir eşyasını evde bırakmadım hep ihtiyaç sahiplerine verdim. Çok güzel kıyafetleri vardı ikincisine de sıfır almak istedim nasip bakalım cinsiyetinene diyecek doktor

Kızlar kahverengi lekelenmesi olan var mı? Bugün ilk kez böyle bişey oldu.. Doktorum yat dedi önemli değil zorlama pek fazla dedi.. Ama ben korktum ya..

bende sürüyorum canım bebeyağı vazelin arada badem yağı ama şu özel çatlak kremlerinden almadım para tuzağı gibi geliyor bana o kremlere ihtiyaç var mı acaba
Aldımbi tane ama düzenli kullanamıyorum canım arkadaşım bio oil almış ucuz hem vede bir sürü yağ var içinde tavsiye etti banada

kızlar siz sosis salam sucuk türü ürünler yemeye başladınız mı pizza deyince aklıma geldi :) normalde yasaktı çünkü ben hala yemiyorum da..
Dr bana çiğ et yasak demişti özellikle ilk 3 ay ben ısrarla ben zaten yemiyorum deyince pişmiş yiyebilirsin sorun yok demişti yemiyorum pişmiş veya çiğ ama geçende dayanamadım 2 dilim pastırma yedim şimdi pizza okuyunca canım bol malzemoslu pizza çekti :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…