2016 Aralık Anneleri

Amin canim. Benimde midem bombos ne yesem diye dusunuyorum. Canimda pizza cekiyor. Evde mayada yok. makarna yaparim artik .
Ya benimde aklıma geldi valla aynı şeyleri aşermek ötesi bende pizza sipariş ver cektim sonra düşündüm ya salam sosis kötüyse ya öğleyse böyleyse koydum patatesleri ama bu sefer dehadayız yağda soğanla kavurdum istediğim gibi olmadı biraz yağlı oldu püffff bari o midemde kalsa

Kızlar bugün doktora gittim midem çok eksiyor cok rahatsız ediyor diye.13 + 2 yim cinsiyet belli değil dedi doktor baktı ama çok meraktayım :)

Ben de meraktan ölenlerdenim ama daha 2 hafta var kontrolüme,nub bakanların biri kız diyor diğeri erkek ama kız doğuyor benim içime

Iştahım bir türlü gelmedi arkadaşlar tam bulantı gidiyor derken yine aldık baştan..4-5 kilo vermiştim aynen duruyor tek gram almadım daha doktorum vitamin ve demir verdi inşallah yavrum gelişebiliyordur güzel...bu sıcaklar bulantıları da körüklüyor hayırlısıyla bi düzeliriz inşallah

Bugün pizza isteme gunumuzdu galiba
Bende akşam için pizza sipariş verdim
İnternetten malzemelerini ben cikartiyordum salam sucuk jambon sosis varsa cikarttiriyordum şimdiye kadar oluyordu bugün de aynı çıkarttım içinden öyle sipariş verdim ama eve geldi paketi açtım ve tam ağzıma götürüyorum oda ne tüm sucuk jambon salam herşey duruyor acayip sinir oldum ama artık çok geçti ayiklaya ayiklaya yedim

ohhh afiyet bal şeker olsun yarasın bebişe :)

kızlar ben bugün tün gün boyunca bebeğimi hissettim belirli aralıklarla karnımın sol tarafına içten bir şey değiyordu sabahtan akşama kadar sürekli durup durup oldu hissedenlerde böyle mi hissediyor

Ayyyy ne heyecanlı :) bende bugün sağ kaşığıma doğru kıpırtılar hissettim sanki bilmiyorum psikolojik mi...içten içe kasığımda kalp atışı var gibi

Ayyyy ne heyecanlı :) bende bugün sağ kaşığıma doğru kıpırtılar hissettim sanki bilmiyorum psikolojik mi...içten içe kasığımda kalp atışı var gibi

evet çok heyecanlı canım ya cidden bir şey vuruyor gibi ama minicik bekliyorum hadi bi daha diye duruyo duruyo bi daha oluyor bazen olmuyor uyuyor herhalde diye düşünüyorum. tatlı yedim mesela o ara sık oldu bu seferki bebekten başka bir şey olamaz sanırım. canım sen elinle baktığında hissediyorsan bende onu hissetmiştim göbek atması deniyor halk arasında hamile olmayan bi kadının karnına elini koy onda da atar dediler tatlım ama ben bilmiyorum. ben eşimin göbeğine bakmıştım onda yoktu kadınlara özgü bi şey dediler.

Benim genel de akşamları oluyor gerçi henüz 2-3 gündür hissediyorum elimi koyduğumda sertlik var tam orada zaten...ayy sağlıkla gelsinler minişlerimiz inşallah

Benim genel de akşamları oluyor gerçi henüz 2-3 gündür hissediyorum elimi koyduğumda sertlik var tam orada zaten...ayy sağlıkla gelsinler minişlerimiz inşallah
olabilir o zaman canımm bebektir diye düşünelim ikimizde mutlu olalım evlatlarımızı hissediyoruz daha ne olsun bundan güzel mutluluk mu var. inşallah gelsinler minnişlerimizde sağlıcakla da doya doya öpelim koklayalım sarılalım onlara.

Amin canım amin Nasıl güzel bir hismiş Rabb'im isteyen herkese tattırsın bu duyguyu...sağlıkla sıhhatle de alalım kucağımıza ohhh değmesinler keyfimize...

Ya Maaşallah kızlar benım Dr 14 haftalıkken gittiğimde ne kg söyledi ne cinsiyet Pöf sizinkiler belli ne güzel
Suan 15+2 yim bu hafta baska de gidelim 19 temmuza kadar sabr edemem diyorum ama eşim ikna olmuyor

Azra sılam benım tah d t 17 aralık tı en son gittiğimde 20 aralık yazıyor ultrason Da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…