Canım başka bir doktora görünme sansın yok muyaa herkes ogrendi cinsiyetini bi ben mi bilmiyorum kafayi yiycem( ayin 6 sinda randevum var umarim soyler doktorum ki hic sanmiyorum bence 2 hafta daha soylemez gibime geliyor.. insallah ilk oglum gibi olmaz cocuk resmen 6 aylikti ogrendim...
Kizlar aranizda ayrintili ultrasona giren veya girecek olan varmi :)
yaa herkes ogrendi cinsiyetini bi ben mi bilmiyorum kafayi yiycem( ayin 6 sinda randevum var umarim soyler doktorum ki hic sanmiyorum bence 2 hafta daha soylemez gibime geliyor.. insallah ilk oglum gibi olmaz cocuk resmen 6 aylikti ogrendim...
yook maalesef guya dersin bunlar kuzey amerikada yasioo hersey daha iidir ama yok adam cagirsa gidebilirim resmen arayip randevu istedim iki haftaya verio en eerken turkiyenin gozunu seveyim yaCanım başka bir doktora görünme sansın yok mu
bende bugün dahiliye doktoruna gittim karaciğer enzimleri yüksekliği için doktor kan istedi verdi birde usg ile karaciğerine bakalım dedi . Usg ye girdim karaciğerim yağlanmış kan sonuçlarını yarın alacağım. Ultrason doktoru birde bebeğe bakalım dedi baktı bebeğin amniyon sıvısının rengini hiç beğenmedim dedi içinde partiküller görünüyor dedi hemen bugün kadın doğum doktoruna görün dedi neyse doktoruma gittim durumu anlattım baktı hiç bir sorun yok öyle bişeyde yok gayet güel herşey dedi.
amin canim insallah ama bu bilinmezlik beni oldurecek insallah fiziksel zihinsel saglikli olsunlarda mutlu huzurlu olakta bide kizim olsa cok ii olcak :))Ben girmeyi düşünüyorum 20. Haftadan sonra.
Doğum tarihlerimiz aynı görünüyor, bende öğrenmedim henüz cinsiyeti. Doktor kontrolümüz ayın 11 inde. Allah sağlıklı ve hayırlısını nasip etsin inşallah diyerek merakımı yatıştırıyorum
Canım benim seni o kadar iyi anlıyorumKizlar merhaba
Cok uzun zaman oldu yazmayali
Insanin morali bozuk olunca hicbirsey yapasi gelmiyo
Bebegimin odemi gecmedi hatta biraz daha artti ensemizde oldukca kalin sanirim odemden dolayi
Bir suru kan verdim hastane hastane gezdim simdi sonuclari topluyorum
Bir tane testimiz amerikaya gitti onun sonucunu bayramdan sonra alip doktorumla gorusecegim
Nolur bize dua edin odemimiz gecsin sonuclarimiz temiz ciksin bebegim saglikli dogsun
Cinsiyeti %90 kiz mis gonlumden gecende oydu ama hic sevinemedik bile
Sagligindan baska hic birsey dusunemiyorm suan
Surekli dua ediyorum ins emeklerimiz bosa gitmez sagsalim hepimiz bebeklerimize kvusuruz
Canım 21.haftada girecem inşallahKizlar aranizda ayrintili ultrasona giren veya girecek olan varmi :)
Cidden bu doktorlar ilginç ve herşeyden öte empati yoksunlarıbende bugün dahiliye doktoruna gittim karaciğer enzimleri yüksekliği için doktor kan istedi verdi birde usg ile karaciğerine bakalım dedi . Usg ye girdim karaciğerim yağlanmış kan sonuçlarını yarın alacağım. Ultrason doktoru birde bebeğe bakalım dedi baktı bebeğin amniyon sıvısının rengini hiç beğenmedim dedi içinde partiküller görünüyor dedi hemen bugün kadın doğum doktoruna görün dedi neyse doktoruma gittim durumu anlattım baktı hiç bir sorun yok öyle bişeyde yok gayet güel herşey dedi.
Canım benim çok teşekkür ederimben de sana bakınıyordum. çok geçmiş olsun canım bugün daha iyi msiin
Canım ağrı değil ama akıntım var o zaten vardı onun için aklıma kötü bir şey getirmek istemiyorum birde arasıra kasığımda kasılma ve gerilme oluyor normaldir inşallahTeşekkürler canım hepimiz sağlıkla Evlatlarımıza kavuşalım seninki gösterdi mi cinsiyeti
AzRASILAM iyi misin canım ağrın vs var mı
Canım güzel kızın iyi olacak inşallah yüreğini ferah tut annesi. Sen üzülme ki, o da üzgün olduğunu hissetmesin. Testlerin sonucu da bayram hediyesi gibi güzel gelecek inşallah, tüm kalbimle inanıyorum. Yarın Kadir gecesi bol dua edeceğiz,dualarımız kabul olur inşallah. Allah korktuğumuzla karşılaştırmasın canım. Amin...Kizlar merhaba
Cok uzun zaman oldu yazmayali
Insanin morali bozuk olunca hicbirsey yapasi gelmiyo
Bebegimin odemi gecmedi hatta biraz daha artti ensemizde oldukca kalin sanirim odemden dolayi
Bir suru kan verdim hastane hastane gezdim simdi sonuclari topluyorum
Bir tane testimiz amerikaya gitti onun sonucunu bayramdan sonra alip doktorumla gorusecegim
Nolur bize dua edin odemimiz gecsin sonuclarimiz temiz ciksin bebegim saglikli dogsun
Cinsiyeti %90 kiz mis gonlumden gecende oydu ama hic sevinemedik bile
Sagligindan baska hic birsey dusunemiyorm suan
Surekli dua ediyorum ins emeklerimiz bosa gitmez sagsalim hepimiz bebeklerimize kvusuruz
bende bugün dahiliye doktoruna gittim karaciğer enzimleri yüksekliği için doktor kan istedi verdi birde usg ile karaciğerine bakalım dedi . Usg ye girdim karaciğerim yağlanmış kan sonuçlarını yarın alacağım. Ultrason doktoru birde bebeğe bakalım dedi baktı bebeğin amniyon sıvısının rengini hiç beğenmedim dedi içinde partiküller görünüyor dedi hemen bugün kadın doğum doktoruna görün dedi neyse doktoruma gittim durumu anlattım baktı hiç bir sorun yok öyle bişeyde yok gayet güel herşey dedi.
Inşallah canım değişmez bakalım şu pipi demedi çünki ondan kafama takıldı ama yanılmaz galiba bakalımCanım ilaç hakkında bir bilgim yok ama erkek dediyse pek değişeceğini sanmıyorum bir de pipi diye göstermiş herşeyin hayırlısı tabi
Geçmiş olsun canım Su kendi uzmanlık alanı olmayan doktorların gereksiz yorumları yok mu insanı boş yere panikletiyor neyse ki sıkıntı yokmus
Tamam canım yemekden 2 saat önce içerim artık bende sağolasına çok sevindm güzel o halde rahatça içebilirsin. neyse bir seferden bişe olmaz ama bundan sonrakilerde dik. edersin deidğim gbi ilacın emilimini azaltıyor boşuna içmiş gibi olmasın .
En kotu ayrıntılada net görünür o zamana kadar içinde kuşku varsa alışveriş yapma cnmInşallah canım değişmez bakalım şu pipi demedi çünki ondan kafama takıldı ama yanılmaz galiba bakalım
Canım 21.haftada girecem inşallah
Dün randevumu
Cnm listede göremedim seniiAcaba zorunlu olarak gitmek gerekirmi.doktor edirneye gitmemi onerdi ama gitmeyi dusunmuyorum sanki:) bu arada benim cinsiyet belli oldu oglum olcak Allahin izniyle.eklermisin canim
Yapmam zaten canım sonuçları götürmeye gidince Aft için tekrar bakarız dedi aman sağlıklı ya çok şükür testimiz de güzel çıksın evlat sonuçta değişsede Allahın takdiri canım sağlık olsun derimEn kotu ayrıntılada net görünür o zamana kadar içinde kuşku varsa alışveriş yapma cnm
Başınız sağolsun canım benimArkadaslar merhaba 1 haftadır bakamadım buralara cenazemiz vardıo kadar sayfa birikmiş ki geriye donup okuyamadım.. Nasılsınız.. Herşey yolunda mı? Sıkıntısı olan arkadaşlarım naptilar? İnsallah guzel haberler vermişsinizdir.. Hepinizi öpüyorum
Seninle aynı fikirdeyim canım kızımda ilk aylarım yaza denk gelmişti halsizlik bulanti yla geçmişti tüm yaz şimdi zor zamanlar geçti en rahat dönem yaza gelecek yazın rahat rahat gezebiliriz inşallah.son zamanlar kıs olacak. Kızım şubatta doğdu çok rahattık.kısa care var ev sıcak oluyor yazın sıcağa care bulunmuyor klima açan bebeğe dokunur mu sıkıntısı olur.
Doktor kontrolümuzu olduk bugün. Tınaztepe hastanesine gittim. Şimdiye kadar içime sinen bi doktor olmamisti ama bugun eşimle çok beğendik doktoru.çok iyi ilgilendi.hersey yolundaymis.
Cinsiyet ımız de kesinleşti oglumu geliyor.
Evet canım dogru hatirliyosun kızım vardı şimdi de oglumuzu geliyor.gulceandkeremsmom ilk çocuğun kızdı dimi yanlış hatırlamadım hadi hayırlısı çok sevindim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?