2016 Aralık Anneleri

yaa herkes ogrendi cinsiyetini bi ben mi bilmiyorum kafayi yiycem ( ayin 6 sinda randevum var umarim soyler doktorum ki hic sanmiyorum bence 2 hafta daha soylemez gibime geliyor.. insallah ilk oglum gibi olmaz cocuk resmen 6 aylikti ogrendim...
Canım başka bir doktora görünme sansın yok mu

Kizlar aranizda ayrintili ultrasona giren veya girecek olan varmi :)

Ben girmeyi düşünüyorum 20. Haftadan sonra.

yaa herkes ogrendi cinsiyetini bi ben mi bilmiyorum kafayi yiycem ( ayin 6 sinda randevum var umarim soyler doktorum ki hic sanmiyorum bence 2 hafta daha soylemez gibime geliyor.. insallah ilk oglum gibi olmaz cocuk resmen 6 aylikti ogrendim...

Doğum tarihlerimiz aynı görünüyor, bende öğrenmedim henüz cinsiyeti. Doktor kontrolümüz ayın 11 inde. Allah sağlıklı ve hayırlısını nasip etsin inşallah diyerek merakımı yatıştırıyorum

hay allahım ya gelde güven madem net bilmiyorsn nie yorum yapıyorsunda insanı korkutuyorsn be insan evladı valla geçmiş olsun. nediyim o anlık korku bil eyetmiştir size eminim.
bu arada benmde enzimlerim yüksek bende bugün kan verdim yarın inş. hayırlı sonuçlar alırız ikimizde.

amin canim insallah ama bu bilinmezlik beni oldurecek insallah fiziksel zihinsel saglikli olsunlarda mutlu huzurlu olakta bide kizim olsa cok ii olcak :))

Canım benim seni o kadar iyi anlıyorum
Kaç gündür neler çekiyorum
Rabbim refaha ulaştırsın şu mübârek günlerde bizi inşallah
İnşallah güzel prensesinin hç birşey yoktur
Anladığım kadarıyla harmony testi yaptırmışsın inşallah her ikimizde güzel sonuçlarımızı yazarız
Allaha emanet ol olumlu düşünmeye bakalım
Kizlar aranizda ayrintili ultrasona giren veya girecek olan varmi :)
Canım 21.haftada girecem inşallah
Dün randevumu aldım
Cidden bu doktorlar ilginç ve herşeyden öte empati yoksunları
Stres en büyük hastalık hele birde hamileler için

ben de sana bakınıyordum. çok geçmiş olsun canım bugün daha iyi msiin
Canım benim çok teşekkür ederim
Bugün sadece lavaboya kalktım hep yatıyorum
Çalışan bir insana çok sıkıcı ama eşimn talimatı ile sakın kalkma diyor :)
Ben fiziksel yaşıyorum ruhende tabii
Ama o da ruhen bitti ne kadar güçlü durmaya çalışsada

Teşekkürler canım hepimiz sağlıkla Evlatlarımıza kavuşalım seninki gösterdi mi cinsiyeti
AzRASILAM iyi misin canım ağrın vs var mı
Canım ağrı değil ama akıntım var o zaten vardı onun için aklıma kötü bir şey getirmek istemiyorum birde arasıra kasığımda kasılma ve gerilme oluyor normaldir inşallah

Canım güzel kızın iyi olacak inşallah yüreğini ferah tut annesi. Sen üzülme ki, o da üzgün olduğunu hissetmesin. Testlerin sonucu da bayram hediyesi gibi güzel gelecek inşallah, tüm kalbimle inanıyorum. Yarın Kadir gecesi bol dua edeceğiz,dualarımız kabul olur inşallah. Allah korktuğumuzla karşılaştırmasın canım. Amin...

Bu farklı farklı söyleyen doktorlar, yüreğimizi ağzımıza getirecek. Sen kendi doğum doktoruna güven canım, hiç dert etme, sonuçta sürekli takibi altındasın. Testler bile iki hastanede farklı çıkabiliyorken, iki doktorun ayrı yorumlaması artık normal oldu.
İçini ferah tut. Allah'ın izniyle yoktur birşey.

Inşallah canım değişmez bakalım şu pipi demedi çünki ondan kafama takıldı ama yanılmaz galiba bakalım

AzRASILAM tatlım normaldir inşallah sen kendini çok yormamaya bak bırak işler kalsın
E ezgiezgi cnim bizim Şubat annelerinde de bir arkadaş vardı Belçika da o da 20 haftada öğrenmişti yurt dışında farklı sistem demek belki doğru olan o

Canım 21.haftada girecem inşallah
Dün randevumu

Acaba zorunlu olarak gitmek gerekirmi.doktor edirneye gitmemi onerdi ama gitmeyi dusunmuyorum sanki:) bu arada benim cinsiyet belli oldu oglum olcak Allahin izniyle.eklermisin canim[/QUOTE]
Cnm listede göremedim senii
Bir sende baksana

Arkadaslar merhaba 1 haftadır bakamadım buralara cenazemiz vardı o kadar sayfa birikmiş ki geriye donup okuyamadım.. Nasılsınız.. Herşey yolunda mı? Sıkıntısı olan arkadaşlarım naptilar? İnsallah guzel haberler vermişsinizdir.. Hepinizi öpüyorum

En kotu ayrıntılada net görünür o zamana kadar içinde kuşku varsa alışveriş yapma cnm
Yapmam zaten canım sonuçları götürmeye gidince Aft için tekrar bakarız dedi aman sağlıklı ya çok şükür testimiz de güzel çıksın evlat sonuçta değişsede Allahın takdiri canım sağlık olsun derim

Başınız sağolsun canım benim

Hadi bakalım oğlunu sağlıcakla kucağına alırsın inşallah. .
Bi kız bi oğlan. ..
Maşallah cnm...
Doktor çok önemli. .
Bu dönemde moralimizin iyi olması da kötü olmasi da biraz doktorlara bağlı. ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…