2016 Aralık Anneleri

Amin canım insallah hepimiz sağlıkla kucagimiza alırız bebegimizi hepimiz.
Sen ne zaman gideceksin doktora .

Amin canım insallah hepimiz sağlıkla kucagimiza alırız bebegimizi hepimiz.
Sen ne zaman gideceksin doktora .

Amin cnm. .
Ben 22 haziran da gittim
Bi dahaki kontrol 20 temmuz olur onu da izmir de gideceğim. .
Burdan kızlardan hastane ve doktor tavsiyeleri aldım. .
Bi tanesini seçip gideceğim

2li test yaptıran anneler,sonucu kaç günde belli oluyor hastaneden 2 hafta sonra dediler yarın testi vereli 8gün olcak çıkmışmıdır sizce?

Cnm listede göremedim senii
Bir sende baksana
37.siradayim canim[/QUOTE]
Tmm cnm
Doğum tarihinmi değişti 9 aralık diye baktm bn
Cnm başınızsaolsun
Sıkıntılılardan biri bnm dün amniyosentez oldum
Artık sonuç beklicez

evet canim sorma yaa gece gunduz dua ediyorum insallah bu sefer erkenden biliiriz diye 6 temmuz dananin kuyrugu kopucak insallah :))

yaa herkes ogrendi cinsiyetini bi ben mi bilmiyorum kafayi yiycem ( ayin 6 sinda randevum var umarim soyler doktorum ki hic sanmiyorum bence 2 hafta daha soylemez gibime geliyor.. insallah ilk oglum gibi olmaz cocuk resmen 6 aylikti ogrendim...

Bende bilmiyorum henuz 2 Agustos'ta randevum var yani 22. Haftada ogrenicem...

Cok tesekkurler canim Allah razı olsun

Cok tesekkur ederim canim.. Hayırlı haberlerini alicaz insallah.. Benim içimde guzel hisler var..
İnşallah canım inşallah

Gercekten oyle izledikve moralim bozuluyor insafsizlar.
Dayanamıyorum ağlıyorum
İnsan olan nasıl yapar bunu anlamıyorum
Kendine ne halt yaparsan yap
Ama o masum insanlara el kadar sabılara nasıl kıyıyor
Ve yarın yakınımız sevdiğimiz ciğerimiz yada biz olmayacağımızın bir garantisi yok

Merhaba hanımlar
Yarın kontrolümüz var nasipse. Inşallah hersey yolundadır bir aydir gitmedigim icin endiseliyim cinsiyetini ogrenebiliriz yarın 15+6olacağım gösterir inşallah kendini. Çok heyecanlıyım resmen günler geçmek bilmedi özledim kuzumu. Ben rüyamda üç kere kız çocuğum olduğunu görmüştüm ama dün gece rüyamda erkek olduğunu gördüm. Allahım sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin bizlere kız erkek hiç farketmez ikisi de kabulum sadece isim kıyafet vs konuları netlik kazansın istiyorum.
Bu arada gobegim aldı başını gidiyor 7aylik hamile gibiyim ilerleyen zamanlarda nasıl olur kim bilir korkmaya başladım. 2 kilo aldım mide bulantısı vs olmayınca istahta açık olunca alıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…