- 3 Ekim 2010
- 1.567
- 1.162
- 358
Amin canım insallah hepimiz sağlıkla kucagimiza alırız bebegimizi hepimiz.Hadi bakalım oğlunu sağlıcakla kucağına alırsın inşallah. .
Bi kız bi oğlan. ..
Maşallah cnm...
Doktor çok önemli. .
Bu dönemde moralimizin iyi olması da kötü olmasi da biraz doktorlara bağlı. ..
Amin canım insallah hepimiz sağlıkla kucagimiza alırız bebegimizi hepimiz.
Sen ne zaman gideceksin doktora .
37.siradayim canim[/QUOTE]Cnm listede göremedim senii
Bir sende baksana
Cnm başınızsaolsunArkadaslar merhaba 1 haftadır bakamadım buralara cenazemiz vardıo kadar sayfa birikmiş ki geriye donup okuyamadım.. Nasılsınız.. Herşey yolunda mı? Sıkıntısı olan arkadaşlarım naptilar? İnsallah guzel haberler vermişsinizdir.. Hepinizi öpüyorum
5 günde çıkmıştı bnm cnm2li test yaptıran anneler,sonucu kaç günde belli oluyor hastaneden 2 hafta sonra dediler yarın testi vereli 8gün olcak çıkmışmıdır sizce?
İnşallah yarın arayayım ozaman çok sağol,bayramda kafam rahat olsun istiyorum boşuna 9gün daha beklemeyeyim,bu arada inşallah senin amniyosentezde temiz çıkar Rabbim sağlıklı bebekler nasip etsin hepimize5 günde çıkmıştı bnm cnm
Bi ara sor istersen hastaneyi
Doktor cinsiyetini söyledi mi ben mi kaçırdım acabaAmin cnm. .
Ben 22 haziran da gittim
Bi dahaki kontrol 20 temmuz olur onu da izmir de gideceğim. .
Burdan kızlardan hastane ve doktor tavsiyeleri aldım. .
Bi tanesini seçip gideceğim
Teşekkür ederim canımm Allah razı olsunİnşallah yarın arayayım ozaman çok sağol,bayramda kafam rahat olsun istiyorum boşuna 9gün daha beklemeyeyim,bu arada inşallah senin amniyosentezde temiz çıkar Rabbim sağlıklı bebekler nasip etsin hepimize
evet canim sorma yaa gece gunduz dua ediyorum insallah bu sefer erkenden biliiriz diye 6 temmuz dananin kuyrugu kopucak insallah :))
yaa herkes ogrendi cinsiyetini bi ben mi bilmiyorum kafayi yiycem( ayin 6 sinda randevum var umarim soyler doktorum ki hic sanmiyorum bence 2 hafta daha soylemez gibime geliyor.. insallah ilk oglum gibi olmaz cocuk resmen 6 aylikti ogrendim...
Sincan Koru Hüseyin Pehlivan güleryüzlü, ilgili her zaman ulaşabileceğiniz bir doktor:)Kızlar merhaba, ankarada olan arkadaşlara sormak istiyorum gittiğiniz yada tavsiye ettiğiniz kadın doğum doktoru varmı, ben dr pek memnun kalmadım da
sorma ya nedir bu cektigimiz ki senin bebis benden bi hafta once gelicek insallahsoyler bana dr ma hediye lip cok ii davranicam insallahBende bilmiyorum henuz 2 Agustos'ta randevum var yani 22. Haftada ogrenicem...
Cok tesekkurler canim Allah razı olsunBaşınız sağolsun canım benim
Cok tesekkur ederim canim.. Hayırlı haberlerini alicaz insallah.. Benim içimde guzel hisler var..Cnm başınızsaolsun
Sıkıntılılardan biri bnm dün amniyosentez oldum
Artık sonuç beklicez
Gercekten oyle izledikve moralim bozuluyorİnsanın haber izleyesi gelmiyor yaa
Ne canlar yandı
Allah ıslahetsin bu hainleri
İnşallah canım inşallahCok tesekkurler canim Allah razı olsun
Cok tesekkur ederim canim.. Hayırlı haberlerini alicaz insallah.. Benim içimde guzel hisler var..
Dayanamıyorum ağlıyorumGercekten oyle izledikve moralim bozuluyorinsafsizlar.
Doktor cinsiyetini söyledi mi ben mi kaçırdım acaba
çok sevindim ve özendim iki kız annesi olmak hayalimdi hep.Cinsiyetimiz belli cnm..
Bi kızım daha olacak allahın izniyle. ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?