Neler yasamissin oyle ya allah şifa versin mangal miGünaydın kızlar hiç sormayın gece resmen kabus gecesiydi bana, eşim dün canım mangal istiyor diye mangal yaptı bende yanına pilav salata falan yaptım yedik 10 oldu ben yattım gece yarım da bi ağrıyla uyandım yok böyle bişey kendimi yerlere atcam hemen acil e koştuk nöbetçi kadın doğumcuya ulaşmaya çalışıyorlar ama ben kendimi ordan oraya atıyorum ağrı kesici diye yalvarıyorum Allahım bir daha böyle bir gece geçirme çok zordu serum taktılar ağrı kesici de var 2 torba ama kollarım delik deşik oldu ağrıdan duramıyorum her yerim titriyor kız sağ kol sol kol sürekli deneme yapıyor neyse sonunda taktı ağrı kesici aktı ve ağrım geçince bebeğime bişey olduysa diye feryat figan acili ayağa kaldırdım inanın anlatırken yeniden yaşıyorum neyse kan idrar aldılar ne olduğunu anlamak için nöbetçi kadın doğumda Bülent beymiş çok iyi bir doktor kendime geldim sonra Bülent bey yukarı çağırdı çünkü Bebeğimi görmek istiyordum bi odaya aldı bizi gece 2 gibi annem ve eşim yanımda sonra bi ultrason cihazı getirdiler fişi taktı başladı bebeğime bakmaya oo maaşallahı kıpır kıpır dedi kalbini her yerini gösterdi iyi bebeğin bak el sallıyor dedi o an ağladım bebeğim benden daha güçlüydü sanki , sonra doktor kız olduğunu söyledi sonra sonuçlarım çıkmış sağ böbreğimde taşlar vardı purınol toz , zinnat diye antibiyotik yazdı sabah akşam içcekmişim ikisini bebeğime bi zararı olur mu dedim asıl içmezsen erken doğum olur dedi korktum onlara başlıcam bugün birde kanım hbg 9.5 olmuş kızlar benim gibi kanı düşen var mı aranızda?
Işte böyle bi gece geçirdik Rabbim bir daha yaşatmasın gerçekten çok zordu evlatlarımızı bizlere bağışlasın bunları içince inşallah düzelir enfeksiyon.sabah sabah yazdım ama kusuruma bakmayın
Afiyet olsun canım ben zehirlendim sandım ama değilmiş galiba enfeksiyon çıktı işte böbrekte taş dedi doktor ultrason cihazı ile baktı yan larıma sağ tarafımda sağa fazla yatma ağrı yapar dedi Rabbim bir daha yaşatmasın inşallah çok zormuşNeler yasamissin oyle ya allah şifa versin mangal mi
Dün köy geldik canimnistiyor diye eşim de yaptı bende hızlı yedim isteksizlik yüzünden ya öğlen üç de yediginle duruyordum gece 11 de yaptık yedim ama tüm gece uyuyamadim agirmi geldi dokundu mu bilmiyorum ama gece 4 de zor uyudum sonra oğluma uyandım yarım ay de birşu an uyku doluyum
Elhamdülillah her günümüze
cok saol cnmbenim, evt kamerali telsiz kesinlikle almayi dusunuyoruzCanım bizim ev de 3 katlı ve her katta kızımın yatacağı bir yatak vardı. Üst kat salonda park yatak, orta katta yatak odası, alt kat salonda dondi beşik.Ne var ki kızım ilk doğduğunda gündüz hiçbirinde uyumaz sadece kucağımızda olduğu sürece uyudu. Ama büyüdükçe gündüzleri üst katta park yatakta, geceleri orta katta kendi yatağında yatmaya alıştı. Demem o ki bebek doğunca alışkanlıklarına göre karar verebilirsiniz ne alacağınıza. Yalnız kameralı telsiz almanızı şiddetle tavsiye ederim. Biz çok memnun kaldık. Bahçede otururken bile hiç aklımız kalmıyor, rahat rahat oturuyoruz.
Bende 1 ay once antibiyotik kullandim cnm.. idrar enfeksiyonu icin.. ilk bebegimi bu sekilde erken dogumla kaybetmistm rabbim birdaha yasatmasin .. Sende ihmal etmeKızlar aranızda benim gibi bu ilaçları veya benzer antibiyotik ve purinol kullanan oldu mu ?ne kadar sürede geçti diye merak ediyorum
Birde bebeğe zararı yoktur demi...
İlaçları ihmal etmem canım çok zor gerçekten sen ilaç kullanmıyor muydun o zaman nasıl oldu ki canım korktum şimdiBende 1 ay once antibiyotik kullandim cnm.. idrar enfeksiyonu icin.. ilk bebegimi bu sekilde erken dogumla kaybetmistm rabbim birdaha yasatmasin .. Sende ihmal etme
Afiyet olsun canım ben zehirlendim sandım ama değilmiş galiba enfeksiyon çıktı işte böbrekte taş dedi doktor ultrason cihazı ile baktı yan larıma sağ tarafımda sağa fazla yatma ağrı yapar dedi Rabbim bir daha yaşatmasın inşallah çok zormuş
Yok cnm malesef dr"um farkina varmamis enfeksiyonum var diye.. oda ilerlemis ve 22 haftalikken erken dogumum oldu.. Rabbime havale ettim o Dru. simdi daha bilincliyim ve cok sukur suan enfeksiyon fln yok gecti antibiyotikle..İlaçları ihmal etmem canım çok zor gerçekten sen ilaç kullanmıyor muydun o zaman nasıl oldu ki canım korktum şimdi
İdrar yolu enfeksiyonu muydu canım?Yok cnm malesef dr"um farkina varmamis enfeksiyonum var diye.. oda ilerlemis ve 22 haftalikken erken dogumum oldu.. Rabbime havale ettim o Dru. simdi daha bilincliyim ve cok sukur suan enfeksiyon fln yok gecti antibiyotikle..
Öyle yapıyorum canım çok sağol , Rabbim bir daha yaşatmasınCanım yaşadım resmen okurken çok çok geçmiş olsun Rabb'im bir daha yaşatmasın...bende evlilik yıldönümüze hastanede girdim :) Nazlı çıkacak bizimkiler...onların canı sağolsun da doğana kadar sürekli adrenalin yaşayacağız anlaşılan...bol bol bu iç sıvı tüket...
Öylemi anladım canım ya peki antibiyotiği ne kadar süre kullandın bişey kalmadı canımYok cnm malesef dr"um farkina varmamis enfeksiyonum var diye.. oda ilerlemis ve 22 haftalikken erken dogumum oldu.. Rabbime havale ettim o Dru. simdi daha bilincliyim ve cok sukur suan enfeksiyon fln yok gecti antibiyotikle..
Geçmiş olsun canim.cok zor bu aksam geçirmişsin. Bebeğinin iyi olmasına sevindim.Günaydın kızlar hiç sormayın gece resmen kabus gecesiydi bana, eşim dün canım mangal istiyor diye mangal yaptı bende yanına pilav salata falan yaptım yedik 10 oldu ben yattım gece yarım da bi ağrıyla uyandım yok böyle bişey kendimi yerlere atcam hemen acil e koştuk nöbetçi kadın doğumcuya ulaşmaya çalışıyorlar ama ben kendimi ordan oraya atıyorum ağrı kesici diye yalvarıyorum Allahım bir daha böyle bir gece geçirme çok zordu serum taktılar ağrı kesici de var 2 torba ama kollarım delik deşik oldu ağrıdan duramıyorum her yerim titriyor kız sağ kol sol kol sürekli deneme yapıyor neyse sonunda taktı ağrı kesici aktı ve ağrım geçince bebeğime bişey olduysa diye feryat figan acili ayağa kaldırdım inanın anlatırken yeniden yaşıyorum neyse kan idrar aldılar ne olduğunu anlamak için nöbetçi kadın doğumda Bülent beymiş çok iyi bir doktor kendime geldim sonra Bülent bey yukarı çağırdı çünkü Bebeğimi görmek istiyordum bi odaya aldı bizi gece 2 gibi annem ve eşim yanımda sonra bi ultrason cihazı getirdiler fişi taktı başladı bebeğime bakmaya oo maaşallahı kıpır kıpır dedi kalbini her yerini gösterdi iyi bebeğin bak el sallıyor dedi o an ağladım bebeğim benden daha güçlüydü sanki , sonra doktor kız olduğunu söyledi sonra sonuçlarım çıkmış sağ böbreğimde taşlar vardı purınol toz , zinnat diye antibiyotik yazdı sabah akşam içcekmişim ikisini bebeğime bi zararı olur mu dedim asıl içmezsen erken doğum olur dedi korktum onlara başlıcam bugün birde kanım hbg 9.5 olmuş kızlar benim gibi kanı düşen var mı aranızda?
Işte böyle bi gece geçirdik Rabbim bir daha yaşatmasın gerçekten çok zordu evlatlarımızı bizlere bağışlasın bunları içince inşallah düzelir enfeksiyon.sabah sabah yazdım ama kusuruma bakmayın
evt cnm idrar yolu enfeksiyonuydu.. Basite alinmamaliİdrar yolu enfeksiyonu muydu canım?
Erken dogumdan sonra 3 antibiyotik ve fitil kullandim sonra hamile kaldim.. hamile kalinca hala biraz vardi ve 1 hafta kullandim,, bundan 3 gun once (alttan muayeneyle ) birsey alindi ve sonucu sali fln belli olur. Eger tekrar varsa enfeksiyon ozaman yine antibiyotik kullanmam gerekir.Öyle yapıyorum canım çok sağol , Rabbim bir daha yaşatmasın
Öylemi anladım canım ya peki antibiyotiği ne kadar süre kullandın bişey kalmadı canım
Başka belirtin varmıydı canım kasılma vs. ağrı? Doktor çok önemli yaa ama var ya bazen keşke kadın doğum uzmanı olsaymışım diyorum herşey tedirgin ediyo insanı.. İlgisiz çoğu doktor umurlarında değil açıkçası.. Vajinal enfeksiyon geçirdim ben de tekrar ediyo akıntı yapıyo inşallah bidaha olmazYok cnm malesef dr"um farkina varmamis enfeksiyonum var diye.. oda ilerlemis ve 22 haftalikken erken dogumum oldu.. Rabbime havale ettim o Dru. simdi daha bilincliyim ve cok sukur suan enfeksiyon fln yok gecti antibiyotikle..
Sanada geçmiş olsun canım demekki hafife alıncak bişey değil bende ilaçları ihmal etmem artık her şerde bi Hayır var derler belki gece gitmem ilaca başlattı beniErken dogumdan sonra 3 antibiyotik ve fitil kullandim sonra hamile kaldim.. hamile kalinca hala biraz vardi ve 1 hafta kullandim,, bundan 3 gun once (alttan muayeneyle ) birsey alindi ve sonucu sali fln belli olur. Eger tekrar varsa enfeksiyon ozaman yine antibiyotik kullanmam gerekir.
Sağol canım benim kan ilacı normal kansızlığı olana iyi geliyor ama bana yaramıyor Akdeniz anemisi olduğu için herşeyin bi çözümü vardır elbet banada takviye kan yaparlar o zaman bilmiyorum ki inşallah gerek kalmaz değerim çıkar da.nasıl olcak bende bilmiyorumGeçmiş olsun canim.cok zor bu aksam geçirmişsin. Bebeğinin iyi olmasına sevindim.
Hamile olduğumu öğrendiğimden hgb 12 ydi ikili tarama için gittiğimde 10 a düşmüş. Kan hapı kullanıyorum simdi
Canim soyle soyliyim inanki hic bi belirtim yoktu.. ne kasinti ne yanma.. arada hafif akinti geliyordu ama normaldi.. enfeksiyon ilerlediginde su gibi akintim geldi meger oda bebegin kekesindeki su zarini inceltmis ordan su geliyormus. Dr hic ama hic farketmedi.. alttan muayene bile hic yapmamisti. Benimde ilk hamileligim oldugu icin bilmiyordum . simdi daha bilincliyim kendim istiyorum alttan muayeneyle bakmalarina enfeksiyon icin.Başka belirtin varmıydı canım kasılma vs. ağrı? Doktor çok önemli yaa ama var ya bazen keşke kadın doğum uzmanı olsaymışım diyorum herşey tedirgin ediyo insanı.. İlgisiz çoğu doktor umurlarında değil açıkçası.. Vajinal enfeksiyon geçirdim ben de tekrar ediyo akıntı yapıyo inşallah bidaha olmaz
Bilgilendirmen için teşekkür ederim cnm ben de aynı modeli düşünüyorum. Kullanan arkadaşlarım çok memnun çünkü.. Güle güle kullanınelma_sekerim01 çok geçmiş olsun canım, böbrek Ağrısı çok zordur Allah yardımcın olsun. Bol bol su iç, ilaçlarını da ihmal etme. Gebelikte idrar yolu ve böbrek sorunları maalesef çok tehlikeli oluyor, Allah korusun. Acil şifa diliyorum sana
Arabayı hem travel sistem hem de baston olarak kullanabilmek için chicco litaway plus aldık yanında arabada ana kucağını monte etmek için geliştirilen bir aparatı da vardı toplam 900 e aldık. Yatağı da daha önce kullanan arkadaşların olumlu yorumlarından dolayı graco contour prestige aldık boyutları kapıdan geçmesine engel olmuyormuş evin içinde odadan odaya tekerlekleri sayesinde taşınabiliyormuş, alt değiştirme ünitesi ve dönencesi vardı altta da bez vs koymak için bölmeler var. Onu da 650 ye aldık. Belki daha çok gezsek daha uygunu vardır ama ben satıcınıı ilgisini beğendim, çok yardımcı oldu. Arabayı defalarca bıkmadan açtı kapattı. Benim evim küçük olduğu için şimdilik bebeğe ayrı oda yapmamız zor görünüyor o yüzden ben bir tane de dolap alıp mobilya alışverişini bitireceğim mecburen. Ama çok güzel Bebek odası mobilyaları vardı baktığımız yerlerde, imrendim. Darısı almak isteyenlerin başına... insan bebeği olunca her şeyin en iyisi olsun istiyor, özellikle araba konusunda çok uç fiyatlar var, 3500 e stokke diye bir marka var mesela. Allah nasip ederse ben doğum izninden sonra ücretsiz izin alıp bir süre daha kendim bakmak istediğim için harcamaları çok abartmamaya çalışacağım. Çocuğumun benimle geçireceği Zaman arabada yaşayacağı konfordan daha önemli diye düşündüm. İmkanım olsa daha iyisini almak isterdim ama chicco şimdilik benim beklentilerimi büyük oranda karşılayacak diye düşündüm fiyat olarak da çok zorlamayacak. Ama dediğim gibi seçenek çok fazla, alınca kafam rahatladı artık düşünmeyeceğim ne alacağım diye
Canım çok geçmiş olsun. İnşallah bir daha tekrarlamaz.Günaydın kızlar hiç sormayın gece resmen kabus gecesiydi bana, eşim dün canım mangal istiyor diye mangal yaptı bende yanına pilav salata falan yaptım yedik 10 oldu ben yattım gece yarım da bi ağrıyla uyandım yok böyle bişey kendimi yerlere atcam hemen acil e koştuk nöbetçi kadın doğumcuya ulaşmaya çalışıyorlar ama ben kendimi ordan oraya atıyorum ağrı kesici diye yalvarıyorum Allahım bir daha böyle bir gece geçirme çok zordu serum taktılar ağrı kesici de var 2 torba ama kollarım delik deşik oldu ağrıdan duramıyorum her yerim titriyor kız sağ kol sol kol sürekli deneme yapıyor neyse sonunda taktı ağrı kesici aktı ve ağrım geçince bebeğime bişey olduysa diye feryat figan acili ayağa kaldırdım inanın anlatırken yeniden yaşıyorum neyse kan idrar aldılar ne olduğunu anlamak için nöbetçi kadın doğumda Bülent beymiş çok iyi bir doktor kendime geldim sonra Bülent bey yukarı çağırdı çünkü Bebeğimi görmek istiyordum bi odaya aldı bizi gece 2 gibi annem ve eşim yanımda sonra bi ultrason cihazı getirdiler fişi taktı başladı bebeğime bakmaya oo maaşallahı kıpır kıpır dedi kalbini her yerini gösterdi iyi bebeğin bak el sallıyor dedi o an ağladım bebeğim benden daha güçlüydü sanki , sonra doktor kız olduğunu söyledi sonra sonuçlarım çıkmış sağ böbreğimde taşlar vardı purınol toz , zinnat diye antibiyotik yazdı sabah akşam içcekmişim ikisini bebeğime bi zararı olur mu dedim asıl içmezsen erken doğum olur dedi korktum onlara başlıcam bugün birde kanım hbg 9.5 olmuş kızlar benim gibi kanı düşen var mı aranızda?
Çok geçmiş olsun arkadaşım.İnşallah herşeyiniz sağlıkla giderGünaydın kızlar hiç sormayın gece resmen kabus gecesiydi bana, eşim dün canım mangal istiyor diye mangal yaptı bende yanına pilav salata falan yaptım yedik 10 oldu ben yattım gece yarım da bi ağrıyla uyandım yok böyle bişey kendimi yerlere atcam hemen acil e koştuk nöbetçi kadın doğumcuya ulaşmaya çalışıyorlar ama ben kendimi ordan oraya atıyorum ağrı kesici diye yalvarıyorum Allahım bir daha böyle bir gece geçirme çok zordu serum taktılar ağrı kesici de var 2 torba ama kollarım delik deşik oldu ağrıdan duramıyorum her yerim titriyor kız sağ kol sol kol sürekli deneme yapıyor neyse sonunda taktı ağrı kesici aktı ve ağrım geçince bebeğime bişey olduysa diye feryat figan acili ayağa kaldırdım inanın anlatırken yeniden yaşıyorum neyse kan idrar aldılar ne olduğunu anlamak için nöbetçi kadın doğumda Bülent beymiş çok iyi bir doktor kendime geldim sonra Bülent bey yukarı çağırdı çünkü Bebeğimi görmek istiyordum bi odaya aldı bizi gece 2 gibi annem ve eşim yanımda sonra bi ultrason cihazı getirdiler fişi taktı başladı bebeğime bakmaya oo maaşallahı kıpır kıpır dedi kalbini her yerini gösterdi iyi bebeğin bak el sallıyor dedi o an ağladım bebeğim benden daha güçlüydü sanki , sonra doktor kız olduğunu söyledi sonra sonuçlarım çıkmış sağ böbreğimde taşlar vardı purınol toz , zinnat diye antibiyotik yazdı sabah akşam içcekmişim ikisini bebeğime bi zararı olur mu dedim asıl içmezsen erken doğum olur dedi korktum onlara başlıcam bugün birde kanım hbg 9.5 olmuş kızlar benim gibi kanı düşen var mı aranızda?
Amin canım yaAfiyet olsun canım ben zehirlendim sandım ama değilmiş galiba enfeksiyon çıktı işte böbrekte taş dedi doktor ultrason cihazı ile baktı yan larıma sağ tarafımda sağa fazla yatma ağrı yapar dedi Rabbim bir daha yaşatmasın inşallah çok zormuş
Canım çok geçmiş olsun Allah bi daha yaşatmasın kısçeninde iyi olmasına çok sevindimGünaydın kızlar hiç sormayın gece resmen kabus gecesiydi bana, eşim dün canım mangal istiyor diye mangal yaptı bende yanına pilav salata falan yaptım yedik 10 oldu ben yattım gece yarım da bi ağrıyla uyandım yok böyle bişey kendimi yerlere atcam hemen acil e koştuk nöbetçi kadın doğumcuya ulaşmaya çalışıyorlar ama ben kendimi ordan oraya atıyorum ağrı kesici diye yalvarıyorum Allahım bir daha böyle bir gece geçirme çok zordu serum taktılar ağrı kesici de var 2 torba ama kollarım delik deşik oldu ağrıdan duramıyorum her yerim titriyor kız sağ kol sol kol sürekli deneme yapıyor neyse sonunda taktı ağrı kesici aktı ve ağrım geçince bebeğime bişey olduysa diye feryat figan acili ayağa kaldırdım inanın anlatırken yeniden yaşıyorum neyse kan idrar aldılar ne olduğunu anlamak için nöbetçi kadın doğumda Bülent beymiş çok iyi bir doktor kendime geldim sonra Bülent bey yukarı çağırdı çünkü Bebeğimi görmek istiyordum bi odaya aldı bizi gece 2 gibi annem ve eşim yanımda sonra bi ultrason cihazı getirdiler fişi taktı başladı bebeğime bakmaya oo maaşallahı kıpır kıpır dedi kalbini her yerini gösterdi iyi bebeğin bak el sallıyor dedi o an ağladım bebeğim benden daha güçlüydü sanki , sonra doktor kız olduğunu söyledi sonra sonuçlarım çıkmış sağ böbreğimde taşlar vardı purınol toz , zinnat diye antibiyotik yazdı sabah akşam içcekmişim ikisini bebeğime bi zararı olur mu dedim asıl içmezsen erken doğum olur dedi korktum onlara başlıcam bugün birde kanım hbg 9.5 olmuş kızlar benim gibi kanı düşen var mı aranızda?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?