2016 Aralık Anneleri

Neler yasamissin oyle ya allah şifa versin mangal mi
Dün köy geldik canimnistiyor diye eşim de yaptı bende hızlı yedim isteksizlik yüzünden ya öğlen üç de yediginle duruyordum gece 11 de yaptık yedim ama tüm gece uyuyamadim agirmi geldi dokundu mu bilmiyorum ama gece 4 de zor uyudum sonra oğluma uyandım yarım ay de bir şu an uyku doluyum
Elhamdülillah her günümüze

Afiyet olsun canım ben zehirlendim sandım ama değilmiş galiba enfeksiyon çıktı işte böbrekte taş dedi doktor ultrason cihazı ile baktı yan larıma sağ tarafımda sağa fazla yatma ağrı yapar dedi Rabbim bir daha yaşatmasın inşallah çok zormuş

cok saol cnmbenim, evt kamerali telsiz kesinlikle almayi dusunuyoruz

Kızlar aranızda benim gibi bu ilaçları veya benzer antibiyotik ve purinol kullanan oldu mu ?ne kadar sürede geçti diye merak ediyorum
Birde bebeğe zararı yoktur demi...
Bende 1 ay once antibiyotik kullandim cnm.. idrar enfeksiyonu icin.. ilk bebegimi bu sekilde erken dogumla kaybetmistm rabbim birdaha yasatmasin .. Sende ihmal etme

Bende 1 ay once antibiyotik kullandim cnm.. idrar enfeksiyonu icin.. ilk bebegimi bu sekilde erken dogumla kaybetmistm rabbim birdaha yasatmasin .. Sende ihmal etme
İlaçları ihmal etmem canım çok zor gerçekten sen ilaç kullanmıyor muydun o zaman nasıl oldu ki canım korktum şimdi

Canım yaşadım resmen okurken çok çok geçmiş olsun Rabb'im bir daha yaşatmasın...bende evlilik yıldönümüze hastanede girdim :) Nazlı çıkacak bizimkiler...onların canı sağolsun da doğana kadar sürekli adrenalin yaşayacağız anlaşılan...bol bol bu iç sıvı tüket...

İlaçları ihmal etmem canım çok zor gerçekten sen ilaç kullanmıyor muydun o zaman nasıl oldu ki canım korktum şimdi
Yok cnm malesef dr"um farkina varmamis enfeksiyonum var diye.. oda ilerlemis ve 22 haftalikken erken dogumum oldu.. Rabbime havale ettim o Dru. simdi daha bilincliyim ve cok sukur suan enfeksiyon fln yok gecti antibiyotikle..

Öyle yapıyorum canım çok sağol , Rabbim bir daha yaşatmasın
Yok cnm malesef dr"um farkina varmamis enfeksiyonum var diye.. oda ilerlemis ve 22 haftalikken erken dogumum oldu.. Rabbime havale ettim o Dru. simdi daha bilincliyim ve cok sukur suan enfeksiyon fln yok gecti antibiyotikle..
Öylemi anladım canım ya peki antibiyotiği ne kadar süre kullandın bişey kalmadı canım

Geçmiş olsun canim.cok zor bu aksam geçirmişsin. Bebeğinin iyi olmasına sevindim.
Hamile olduğumu öğrendiğimden hgb 12 ydi ikili tarama için gittiğimde 10 a düşmüş. Kan hapı kullanıyorum simdi

Öyle yapıyorum canım çok sağol , Rabbim bir daha yaşatmasın

Öylemi anladım canım ya peki antibiyotiği ne kadar süre kullandın bişey kalmadı canım
Erken dogumdan sonra 3 antibiyotik ve fitil kullandim sonra hamile kaldim.. hamile kalinca hala biraz vardi ve 1 hafta kullandim,, bundan 3 gun once (alttan muayeneyle ) birsey alindi ve sonucu sali fln belli olur. Eger tekrar varsa enfeksiyon ozaman yine antibiyotik kullanmam gerekir.

Başka belirtin varmıydı canım kasılma vs. ağrı? Doktor çok önemli yaa ama var ya bazen keşke kadın doğum uzmanı olsaymışım diyorum herşey tedirgin ediyo insanı.. İlgisiz çoğu doktor umurlarında değil açıkçası.. Vajinal enfeksiyon geçirdim ben de tekrar ediyo akıntı yapıyo inşallah bidaha olmaz

Sanada geçmiş olsun canım demekki hafife alıncak bişey değil bende ilaçları ihmal etmem artık her şerde bi Hayır var derler belki gece gitmem ilaca başlattı beni
Geçmiş olsun canim.cok zor bu aksam geçirmişsin. Bebeğinin iyi olmasına sevindim.
Hamile olduğumu öğrendiğimden hgb 12 ydi ikili tarama için gittiğimde 10 a düşmüş. Kan hapı kullanıyorum simdi
Sağol canım benim kan ilacı normal kansızlığı olana iyi geliyor ama bana yaramıyor Akdeniz anemisi olduğu için herşeyin bi çözümü vardır elbet banada takviye kan yaparlar o zaman bilmiyorum ki inşallah gerek kalmaz değerim çıkar da.nasıl olcak bende bilmiyorum

Canim soyle soyliyim inanki hic bi belirtim yoktu.. ne kasinti ne yanma.. arada hafif akinti geliyordu ama normaldi.. enfeksiyon ilerlediginde su gibi akintim geldi meger oda bebegin kekesindeki su zarini inceltmis ordan su geliyormus. Dr hic ama hic farketmedi.. alttan muayene bile hic yapmamisti. Benimde ilk hamileligim oldugu icin bilmiyordum . simdi daha bilincliyim kendim istiyorum alttan muayeneyle bakmalarina enfeksiyon icin.

Bilgilendirmen için teşekkür ederim cnm ben de aynı modeli düşünüyorum. Kullanan arkadaşlarım çok memnun çünkü.. Güle güle kullanın

Canım çok geçmiş olsun. İnşallah bir daha tekrarlamaz.

Çok geçmiş olsun arkadaşım.İnşallah herşeyiniz sağlıkla gider

Amin canım ya

Canım çok geçmiş olsun Allah bi daha yaşatmasın kısçeninde iyi olmasına çok sevindim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…