2016 Aralık Anneleri

çok geçmiş olsun canım benim bebişini görüp sağlıklı olduğunu da duymuşsun ne güzel

Kızlar hepinizden Allah razı olsun Allahım beterinden korusun ben bunda da bi Hayır varmış diyorum çünkü enfeksiyon ilerlemiş acil ilaca başladım bari Allah korusun böyle ağrıyla gitmesem daha kötü şeyler de olabilirdi enfeksiyonla ilgili burada şükür başka dert vermesin Rabbim
Yarın kendi doktoruma gidip çıkan sonuçları ilaçları alıp gideyim diyorum bide o görsün bakalım

Cok gecmis olsun canim, allah tekrar yasatmasin

Gecmis olsun canim seni cok iyi anliyorum.
Bende dun aksam felaket bi agri yasadim esimde 1 haftadir sehir disindaydi.
2 yasindaki kizimla kendimi yordum baya bide bu hafta surekli havuza indik kizim evde sikiliyo diye dikkat ettim surekli mayomu degistirdim ama demekki yinede usutmusum.
Esim geldi bakti kivraniyorum dinlemedi beni kostur kostur hastaneye gittik.
Allaha sukur oglusumuz gayet iyidi idrar tahlili yaptik bizde oda temiz cikti ama havuz yasaklandi.
Kizlar idrar yolu enfeksiyonuna cok dikkat edin doktor dun bilgi verdi baya riskli gebelik icin. Hic beklemeyin tereddut ettiginiz an tahlil isteyin

evt cnm idrar yolu enfeksiyonuydu.. Basite alinmamali

Canim kotu zamanlarini hatirlatmak istemem ama siz farkina varmadinizmi agri akinti fln yasamadinizmi. Bende korkuyorum biraz ozellikle dunden sonra hissediliyormu idrar yolu enfeksiyonu daha once yasamadimda bi kac kez akintim oluyo diye yaptirdim bisey cikmadi neyseki ilk gebeligimdede.
Yani merak ettigim agrilimi oluyo akinti rengi kokusu farkli oluyo diyorlar ya bunu sen hissettinmi.
Cok sordum kusura bakma

Sanada geçmiş olsun canım
Evet idrar enfeksiyonu gerçekten ciddiye alınması lazım şimdi 2. antibiyotik i içtim Rabbim bebeğimi koru dedim ama gördüm ki çok antibiyotik kullanan var içmemek daha tehlikeli .Allahım sağ sağlim bebişlerimize kavuşmamızı nasip etsin canım

Kızlar bi düzeltme yapayım sabah sağ böbreğimde taş demişim Kum demişti doktor yanlış yazmışım kusura bakmayın eşime de sordum o da Kum dedi .

Aynen canım bu sayede enfeksiyonu öğrendin güzelce tedavini olursun .. Hiiç canını sıkma ilaçları içince hiçbişeyin kalmaz . Zaten gebelerin çoğu enfeksiyon geçiriyo. Ben de geçirdim. Antibiyotik de kullandım. Mühim olan bebeğinin sağlığı. Geçmiş olsun..

Aynen canım desteğin için çok sağol iyiki varsınız

Yok cnm tabiki sorabilirsin.. gercekten hic bi agrim kasintim fln olmadi. hafif akintim vardi ama herkes hamilelikte hafif akinti olur diyorlardi uzerinde durmamistim.. bu hamileligimdede akintim hafif var fakat rengi fln degisik degil bazen beyaz bazen acik sari.. simdi daha bilincli davraniyorum testlerimi yaptiriyorum

Tskler canm cevap icin rabbim yavrumu saglikla versin kucaklarina.
buarada kesin kiz senin dimi tekrar erkek demediler.
Usglerin bana hep erkek gibi geliyodu

Rabbim o korkuyu bidaha yasatmasin.
gereksiz icilen antibiyotikler zararli elbette gerekliyse dr ne verirse versin kullancaz sakin ihmal etme canm
sanada 2. Kez kiz diye tekrarlamislar hayirli ugurlu olsun bizimki degismedi dunku dr da erkek dedi hic kiz denmedi artik degismez diye dusunuyorum

Tskler canm cevap icin rabbim yavrumu saglikla versin kucaklarina.
buarada kesin kiz senin dimi tekrar erkek demediler.
Usglerin bana hep erkek gibi geliyodu
amin cnm Rabbim hepimizin yavrularini sagsaglim dunyaya gelmelerini nasip etsin. Inanirmisin hala kesin bisey demedi dr.. haftaya ins belli olur artik ayrintili ultrasonda :)

amin cnm Rabbim hepimizin yavrularini sagsaglim dunyaya gelmelerini nasip etsin. Inanirmisin hala kesin bisey demedi dr.. haftaya ins belli olur artik ayrintili ultrasonda :)

Hadi hayirlisi insallah ne yalan soylim banada her gitmemde erkek diyorlar ama halla net olamiyorum detaylida soylicem herkese henuz paylasmadim kimseyle kendi ailem disinda.
Kizim var cok istedim bi oglum olsun hemen kaptirmak istemedim kendimi ikna edemiyorum bi turlu :)
Benimde 12 agustosta hayirlisi bakalim

Aynen cnm iyice kesinlesmeden kimseye soylemek istemiyor insan :) rabbim gonlundekini nasip etsin ins!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…