2016 Aralık Anneleri

Öyle canım mecbur içiyorum ama 1 günde kendimde fark gördüm onu kızlara da yazcam şimdi canım önemli.
Evet canım bu doktor da kız dedi sağlıklı olsun sağlıkla gelsinler dünyaya canım önemli olan o zaten.

Günaydın arkadaşlar
Biliyosunuz dün antibiyotik ve puronil kullanmaya başladım sadece 2 doz sabah akşam içtim ve deli gibi su içiyorum ama kendimde bişey fark ettim özellikle size de söylüyorum ben sık sık lavaboya çıkıyordum ama bol su içiyorum ya dünki kadar bile içmiyordum gece 4_5kere kalkardım su içmeye bağlıyordum meğer enfeksiyonun belirtisiymiş bu gece sadece 2 kere kalktım ve o kadar su içiyorum sık tuvalete çıkıyorsanız hafife almayın dicektim arkadaşlar. .antibiyotik 1 günde etki etti bana sanki.
Bugün kendi doktoruma gitcem başıma bunlar geldi bu ilaçları kullanıyorum diye bilgi vercem bakalım o ne dicek.

Geçmiş olsun canım. Purinol içince benim de sık çıkmam azalmıştı. İnşallah kazasız belasız sağsalim tamamlayalım şu günümüzü de alalım yavrularımızı kucağımıza... Vallahi zormuş vücut her gün bişeyle uğraşıyoruz Allah yardımcımız olsun kolaylık versin rabbim

Amin canım aynen valla Rabbim beterinden korusun diyelim yinede , sağ sağlim inşallah zaman su gibi geçsin

10 yıl koruyuculuğun olması için 5 doz aşı olmak gerekiyor diye biliyorum ama yanlış biliyor da olabirim. ben 3 doz aşı olmuştum galiba

evet öyle ama zaten şuan aile hekimleri 5 doz vuruyorlar. geçen hafta oldum ilk defa bende ozaman sordm toplam kaç doz olucam diye 5 dedi.

Sağolasın canım. Geçen sene annemde yaptırmıştı. Acının olmayacağını annemde doktorumda söylüyorda ben korkup tansiyonum düşmesinden korkuyorum. Bakalım yarın kontrol var. Daha detaylı konuşacağım doktorumla. Bana da şu aşamada senin gibi sadece aylık kan tahlili ile hapın değerleri ile oynayarak nodülleri ikinci plana bıraktığı tedaviyi uyguluyor. Bakalım, hepimizin hakkında hayırlısı.

Sağolasın canım. Annemde aynısını diyor. Geçen sene de annemden aldılar. Operasyonda çok acı yok ama senin acı eşiğinde düşük ondan istersen doğum sonrasına bırak dedi. Zaten alındıktan sonra annem 3 gün kafasını sağa sola çevirirken sıkıntı olmuş ki bu bile aslında ağrıdığının göstergesi. Neyse ben de aynı düşüncedeyim doğum sonrasına bırakacağım. Bu arada da yarın doktorum ile randevum var. Yeniden kötü huylu ise bebeğe şu aşamada zararı var mı yoksa sadece bana mı diye bi sorup, kötü ise hamileyken nasıl tedavi edeceklerini bi soracağım. Bakalım rabbim herkese hayırlı haberler duymayı nasip etsin.

Günaydın kızlar cumartesi doktor kontrolum vardı bebişim 14 cm ve 213 gr olmuş tetanoz aşısı kesinlikle yaptırmıyorsun kan sulandırıcı kullandığın için problem olur dedi doktorum. Detaylı için perinatolog önerdi randevumu aldım 1 ay sonra gidicem kısmetse.

elma_sekerim01 çok geçmiş olsun canım yazdıklarını okuyunca yaşadıklarım tekrar gözümün önüne geldi senin gibi sancıyla hastaneye gittim bende 1 ay önce ölüyorum zannettim taş düşürüyor muşum 1.5 cm olduğu için düşürmen imkansız kırıp almamız lazım dediler ameliyat oldum hala 1 taşım var böbrekte inşallah yerinden oynamaz ama bu oluşumları engellemek için ev yapımı limonata önerdi. Aynı ilaçları ameliyat sonrası bende kullandım. Çok şükür ameliyata rağmen bebeğim iyi içini ferah tut. Allahım beterinden saklasın.

AzRASILAM benim bilgilerimi de günceller misin bebişimiz kız ismi de Deniz olacak hayırlısıyla

Selam canım. Bende Selçuk Hocaya gittim. Buradan işyerinden arkadaşım tavsiye üzerine gitmişti. Memnundu. Şimdi hatta kardeşi ile aramızda 6 gün var hamilelikte. Kardeşi de gidiyor ve memnunmuş. Detaylı anlatıyor falan demişti. Bende gittim. İkili tarama esnasında. Hatta eşimle kaynanamda yanımdaydı. Sonuç olarak devlet hastanesinde yanıma giremedikleri için orada bebeği de bi görelim diye geldiler. Devlet hastanesinde küçükken kalp atşını dinlemek kesenin ısınmasına sebep olur ileride dinletiriz diye kalp atışını dinletmiyordu. Selçuk Hoca çat diye kalp atışını dinletti. Bu başı kıçı dedi. Tamam kalkabilirsin dedi. Ne bizimkiler ne ben bi şey anlayamadık. Sonra folik asiti iptal etdi. Demiri içme diyip bi vitamin verdi. Vitaminin adını eczane okuyamadı, doktoru aradık akşama kadar dönmedi. Bi güvensizlik olunca yeniden devlet hastanesine gittim. Demiri bırakma, folic asiti bırakabilirsin dedi. Vitamini de bulantıların devam ediyor ise iç dedi. Sonra ben şu jetlerden etkilendim diye Selçuk Hocaya randevu almadan iki dakika baksın diye gittim. Almadı hiç yanına. Çok yoğunmuş. O oldu. Ben bir daha gitmedim. Anladım ki tavsiye üzerine gidince çokda güzel ilgileniyor yoksa yoğunluk bahanesi ile 3 dakika bile kalamıyorsun yanında. Sonra ben Ufuk Hastanesinde Mine Kiseli diye bir doktor var ondan randevu aldım. Çokda güzel ilgilendi. Neredeyse 25 dakikaya kadar yanında kaldım. Soracaklarımı sordum. O beni bazı yerlere yönlendirdi. Endokrine gitmem gerekiyordu sallıyordum. Geciktirmeden git. Hatta sonuca göre yine bana gel dedi. Çok güzel ilgileniyor ama. Her muayenede 122 TL vermek biraz zorlayacak gibi geldi. Özüme döndüm devlet beni paklar diye oraya gitmeye devam ettim. Bu arada jetlerden korktuğum gün Bilgi den sonra Ufuk Hastanesinin aciline gittim. Beni yukarıya kadın doğuma mine hocanın yanına gönderdiler. Mine hoca doğuma giriyordu bir başka doktora yönlendirdi. Doktor 15 dakika bebeğe baktı. Hiç korkma bebeğin sağlıklı dedi. Haftasını kontrol etti, ölçüleri yeniden bakıp normalmi diye inceledi. En sonda da ben cinsiyetini bilemiyorum daha diyince 5 dakika da onu görmeye çalıştı. Giriş yaptırmamıza gerek var mı dedim çıkarken. Tahlil falan yapmadım ki sadece ultrasonda baktık. Sen git direk dedi. Yani ben bir daha Selçuk Hocaya hiç yanaşmam da. Gideceksem özelde Ufuk Hastanesine Mine Hocaya giderim.

Ayyy bilemedim şimdi. Gitmeyim doğumdan sonra gideyim diye düşünüyorum bende. Doktor ama o zaman aylık kan vermek için gelmeyi atlama dedi. Senin gibi değerleri kontrol edecekmiş. Rabbim sana da bana da yardım etsin. Sağolasın.

Güzel haberlerini bekliyorum :) yaz bizede
tabiki cnmm
birde bn isim bulaydım

Herkese günaydın. Biz bugün tetanoz aşımızın ilk dozunu olduk inşallah ateş yapmaz. İlk hamileliğimde çok zorlamıştı bu aşı beni. Ayrıca sağlık ocağındaki doktor bir sürü tahlil istedi hepsine bakalım dedi. Sağlık ocakları bu anlamda çok iyi kızlar sıra yok ücret yok ohh mis gibi tavsiye ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…