Aynen cnm iyice kesinlesmeden kimseye soylemek istemiyor insan :) rabbim gonlundekini nasip etsin ins!
Tmm cnm belli olunca paylasicam kesinlikle :)) AminCumlemizinkini paylas ogrenince ben bile senin adina merak icersindeyim :)
Rabbim sizinde gonlunuzdekini nasip etsin .
Hayirli aksamlar
Öyle canım mecbur içiyorum ama 1 günde kendimde fark gördüm onu kızlara da yazcam şimdi canım önemli.Rabbim o korkuyu bidaha yasatmasin.
gereksiz icilen antibiyotikler zararli elbette gerekliyse dr ne verirse versin kullancaz sakin ihmal etme canm
sanada 2. Kez kiz diye tekrarlamislar hayirli ugurlu olsun bizimki degismedi dunku dr da erkek dedi hic kiz denmedi artik degismez diye dusunuyorum
Geçmiş olsun canım. Purinol içince benim de sık çıkmam azalmıştı. İnşallah kazasız belasız sağsalim tamamlayalım şu günümüzü de alalım yavrularımızı kucağımıza... Vallahi zormuş vücut her gün bişeyle uğraşıyoruz Allah yardımcımız olsun kolaylık versin rabbimGünaydın arkadaşlar
Biliyosunuz dün antibiyotik ve puronil kullanmaya başladım sadece 2 doz sabah akşam içtim ve deli gibi su içiyorum ama kendimde bişey fark ettim özellikle size de söylüyorum ben sık sık lavaboya çıkıyordum ama bol su içiyorum ya dünki kadar bile içmiyordum gece 4_5kere kalkardım su içmeye bağlıyordum meğer enfeksiyonun belirtisiymiş bu gece sadece 2 kere kalktım ve o kadar su içiyorum sık tuvalete çıkıyorsanız hafife almayın dicektim arkadaşlar. .antibiyotik 1 günde etki etti bana sanki.
Bugün kendi doktoruma gitcem başıma bunlar geldi bu ilaçları kullanıyorum diye bilgi vercem bakalım o ne dicek.
Amin canım aynen valla Rabbim beterinden korusun diyelim yinede , sağ sağlim inşallah zaman su gibi geçsinGeçmiş olsun canım. Purinol içince benim de sık çıkmam azalmıştı. İnşallah kazasız belasız sağsalim tamamlayalım şu günümüzü de alalım yavrularımızı kucağımıza... Vallahi zormuş vücut her gün bişeyle uğraşıyoruz Allah yardımcımız olsun kolaylık versin rabbim
10 yıl koruyuculuğun olması için 5 doz aşı olmak gerekiyor diye biliyorum ama yanlış biliyor da olabirim. ben 3 doz aşı olmuştum galiba
tabi bilgi veririm. sen niye 8. ayda çektireceksin
Sağolasın canım. Geçen sene annemde yaptırmıştı. Acının olmayacağını annemde doktorumda söylüyorda ben korkup tansiyonum düşmesinden korkuyorum. Bakalım yarın kontrol var. Daha detaylı konuşacağım doktorumla. Bana da şu aşamada senin gibi sadece aylık kan tahlili ile hapın değerleri ile oynayarak nodülleri ikinci plana bıraktığı tedaviyi uyguluyor. Bakalım, hepimizin hakkında hayırlısı.geçmşi olsun cnm inş.
benmde tsh ım yüksek heray kont. edilip tahlille ilacımın dozu ayarlanıyor. bunda korkulacak bişi yok bebeğe zararıda yok eksik olan hormon takviye diliyor bize. ama nodüllerle ilgili bilgim yok açıkçacı ama onu yapacak dr la görüş o sana işin nasıl olacağını senn nekdar hissedeceğini anlatırsa belki ikna olursun şuan kendi yorumunla buna karar vermişssin eğer yaptırmamak sana zarar verecekse bence buna sen karar verme haklısın hamileikle hele hiç içaçaı diil moral olarak belki ama belkide düşündüğün gibi olmayacak ve çok kolay bir operasyon olacaktır.
inş. herşey yolunda gider sağlıklı günler dilerim. sevgiler
Sağolasın canım. Annemde aynısını diyor. Geçen sene de annemden aldılar. Operasyonda çok acı yok ama senin acı eşiğinde düşük ondan istersen doğum sonrasına bırak dedi. Zaten alındıktan sonra annem 3 gün kafasını sağa sola çevirirken sıkıntı olmuş ki bu bile aslında ağrıdığının göstergesi. Neyse ben de aynı düşüncedeyim doğum sonrasına bırakacağım. Bu arada da yarın doktorum ile randevum var. Yeniden kötü huylu ise bebeğe şu aşamada zararı var mı yoksa sadece bana mı diye bi sorup, kötü ise hamileyken nasıl tedavi edeceklerini bi soracağım. Bakalım rabbim herkese hayırlı haberler duymayı nasip etsin.Geçmiş olsun benim annem ve arkadaşım boğazından sıvı aldırdı nodüllerden dolayı. Boğazına jel gibi bişey sürüyorlar uyuşsun diye çok ince uçlu bir iğneyle de sıvı çekiyorlar biraz acılı olduğunu söylediler, şimdi senin için arkadaşıma tekrar sordum hamile olduğun için bir de acılı bir işlem olduğu için aldırmasın dedi
Kızlar kafama takılan bir şey oldu.
Ben Ankara'da Özel Bilgi Hastanesine Selçuk Arslana muayene oluyorum.
Gidenler, bilenler varsa yorum yaparsa sevinirim.
Son 2 randevum da ışık hızıyla geçti sanki, şu sıkıntım var demesem ilgilenmiyor, rutin 2'li 3'lü tarama için gün veriyor sadece.
Bebeğin boyunu vs sorsam kızıyor, takviye vitamin olarak bacak ağrımdan dolayı magnezyum verdi sadece.
Kuzenim de hamile, Ankara'da Cihangir Çakıcı hocaya muayane oluyor, adam en ayrıntı şeylerle bile ilgileniyor onun anlattığına göre, kendimi bi acayip hissettim açıkcası,
Kuzen deli gibi demir ilaçları, omegalar vs kullanırken ben sus pus onu dinliyorum.
Ben mi abartıyorum yoksa bu doktorun ilgisizliği genel midir bilemedim ?
Ayyy bilemedim şimdi. Gitmeyim doğumdan sonra gideyim diye düşünüyorum bende. Doktor ama o zaman aylık kan vermek için gelmeyi atlama dedi. Senin gibi değerleri kontrol edecekmiş. Rabbim sana da bana da yardım etsin. Sağolasın.Merhaba canım bende troid hastasıyım her ay düzenli tsh t3 t4 üme bakılıyor ve her ay yükseliyor ne yazık ki değerler tabi ilaç dozumda yükseltiliyor...ben biyopsi yaptırdım tabii o Zaman hamile değildim ve inan acı hissetmedim ince uçlu iğneyle yapıyorlar zaten düşündüğümüz gibi enjeksiyon iğnesi değil...benim aynı anda 2 kez parça aldılar bazen birinde tam çıkmayabiliyormuş garanti olsun diye zorluk çekmedim...Rabb'im şifanı versin...
Güzel haberlerini bekliyorum :) yaz bizedegünaydın
tabiki cnmmGünaydın kızlar cumartesi doktor kontrolum vardı bebişim 14 cm ve 213 gr olmuştetanoz aşısı kesinlikle yaptırmıyorsun kan sulandırıcı kullandığın için problem olur dedi doktorum. Detaylı için perinatolog önerdi randevumu aldım 1 ay sonra gidicem kısmetse.
elma_sekerim01 çok geçmiş olsun canım yazdıklarını okuyunca yaşadıklarım tekrar gözümün önüne geldi senin gibi sancıyla hastaneye gittim bende 1 ay önce ölüyorum zannettim taş düşürüyor muşum 1.5 cm olduğu için düşürmen imkansız kırıp almamız lazım dediler ameliyat oldum hala 1 taşım var böbrekte inşallah yerinden oynamaz ama bu oluşumları engellemek için ev yapımı limonata önerdi. Aynı ilaçları ameliyat sonrası bende kullandım. Çok şükür ameliyata rağmen bebeğim iyi içini ferah tut. Allahım beterinden saklasın.
AzRASILAM benim bilgilerimi de günceller misin bebişimiz kız ismi de Deniz olacak hayırlısıyla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?