2016 Aralık Anneleri

Merhaba kızlar, sayfalar çok ilerlemiş. Umarım hepsini okuyabilirim. Geçtiğimiz Pazar yurtdışına gittik ailece. Hem benim kongrem vardı, hem de gezdik tozduk Roma'da. Allaha Şükür sağ salim döndük. İlginçtir bebeğimin ilk hareketlerini Roma'ya iner inmez hissettim. Havaalanından şehre giderken otobüste kıpır kıpır oynadı resmen.
Umarım tüm bebişler ve anneler iyidir.

Canım bizim ev de 3 katlı ve her katta kızımın yatacağı bir yatak vardı. Üst kat salonda park yatak, orta katta yatak odası, alt kat salonda dondi beşik. Ne var ki kızım ilk doğduğunda gündüz hiçbirinde uyumaz sadece kucağımızda olduğu sürece uyudu. Ama büyüdükçe gündüzleri üst katta park yatakta, geceleri orta katta kendi yatağında yatmaya alıştı. Demem o ki bebek doğunca alışkanlıklarına göre karar verebilirsiniz ne alacağınıza. Yalnız kameralı telsiz almanızı şiddetle tavsiye ederim. Biz çok memnun kaldık. Bahçede otururken bile hiç aklımız kalmıyor, rahat rahat oturuyoruz.

Günaydın kızlar hiç sormayın gece resmen kabus gecesiydi bana, eşim dün canım mangal istiyor diye mangal yaptı bende yanına pilav salata falan yaptım yedik 10 oldu ben yattım gece yarım da bi ağrıyla uyandım yok böyle bişey kendimi yerlere atcam hemen acil e koştuk nöbetçi kadın doğumcuya ulaşmaya çalışıyorlar ama ben kendimi ordan oraya atıyorum ağrı kesici diye yalvarıyorum Allahım bir daha böyle bir gece geçirme çok zordu serum taktılar ağrı kesici de var 2 torba ama kollarım delik deşik oldu ağrıdan duramıyorum her yerim titriyor kız sağ kol sol kol sürekli deneme yapıyor neyse sonunda taktı ağrı kesici aktı ve ağrım geçince bebeğime bişey olduysa diye feryat figan acili ayağa kaldırdım inanın anlatırken yeniden yaşıyorum neyse kan idrar aldılar ne olduğunu anlamak için nöbetçi kadın doğumda Bülent beymiş çok iyi bir doktor kendime geldim sonra Bülent bey yukarı çağırdı çünkü Bebeğimi görmek istiyordum bi odaya aldı bizi gece 2 gibi annem ve eşim yanımda sonra bi ultrason cihazı getirdiler fişi taktı başladı bebeğime bakmaya oo maaşallahı kıpır kıpır dedi kalbini her yerini gösterdi iyi bebeğin bak el sallıyor dedi o an ağladım bebeğim benden daha güçlüydü sanki , sonra doktor kız olduğunu söyledi sonra sonuçlarım çıkmış sağ böbreğimde taşlar vardı purınol toz , zinnat diye antibiyotik yazdı sabah akşam içcekmişim ikisini bebeğime bi zararı olur mu dedim asıl içmezsen erken doğum olur dedi korktum onlara başlıcam bugün birde kanım hbg 9.5 olmuş kızlar benim gibi kanı düşen var mı aranızda?
Işte böyle bi gece geçirdik Rabbim bir daha yaşatmasın gerçekten çok zordu evlatlarımızı bizlere bağışlasın bunları içince inşallah düzelir enfeksiyon.sabah sabah yazdım ama kusuruma bakmayın

Canım benim çok geçmiş olsun.. Kasım annelerinde de bi arkadaşın bobreğinde genişleme olmuş sanırım taş var diye şuphelenmişler falan o da böyle bi tedavi goruyor.. Gebelikte bobreğe bebek baskı yaptığı için sorunlar ağrılar olabiliyormuş sen ilaçlarını kullan bol su iç bebeğin iyi ne güzel annesi onla ilgisi yok :)

Sağol canım Allah razı olsun zinnat ve purinol diye baktım gebelikte kullanmak zorundayım aksi kullanmazssm daha kötü mecburum Rabbim Bebeğimi korusun

Kızlar aranızda benim gibi bu ilaçları veya benzer antibiyotik ve purinol kullanan oldu mu ?ne kadar sürede geçti diye merak ediyorum
Birde bebeğe zararı yoktur demi...

Evet canım kabus gecesiydi o ağrının tarifi yok göğüs altı ve sırtımdaki nefes aldırmıyordu inşallah bir daha böyle bişey yaşamam
Bende Akdeniz anemisi olduğu için demir ilaçları kanımı yükseltmiyor canım
Şimdi kahvaltı yaptım antibiyotik zinnat olan ilacı içtim şifa olsun inşallah

Çok geçmiş olsun cnm . Kim bilir ne kadar korkmuşsundur.. Allah bir daha yaşatmasın.

Kızlar aranızda benim gibi bu ilaçları veya benzer antibiyotik ve purinol kullanan oldu mu ?ne kadar sürede geçti diye merak ediyorum
Birde bebeğe zararı yoktur demi...
Ben aksef diye bir antibiyotik kullandım , bunlar b grubu antibiyotikler bebeğe zararı olmuyor .. Ben idrar yolu enfeksiyonu için kullanmıştım gerçi.. Diğer dediğin ilacı bilmiyorum cnm. Sen yine de kadın doğum doktoruna sor ondan sonra kullan ilaçlarını

Canım zaten dün akşam nöbetçi olan kadın doğumcu verdi idrar yolu enfeksiyonu için verdi eritrosit 3 pozitif ve kanda çıktı enfeksiyon olduğuma dair , inşallah kimseye yaşatmasın dün gibi bi gece canım

Cok cok cok gecmis olsun canim. Oyle anlatmissin ki yasadim inan . Ama sonucta melegin iyi insallah bir daha olmaz

elma_sekerim01 çok geçmiş olsun canım, böbrek Ağrısı çok zordur Allah yardımcın olsun. Bol bol su iç, ilaçlarını da ihmal etme. Gebelikte idrar yolu ve böbrek sorunları maalesef çok tehlikeli oluyor, Allah korusun. Acil şifa diliyorum sana

Cnm hangi model ve markalardan aldın fiyatları nedir bilgi verebilir misin

Arabayı hem travel sistem hem de baston olarak kullanabilmek için chicco litaway plus aldık yanında arabada ana kucağını monte etmek için geliştirilen bir aparatı da vardı toplam 900 e aldık. Yatağı da daha önce kullanan arkadaşların olumlu yorumlarından dolayı graco contour prestige aldık boyutları kapıdan geçmesine engel olmuyormuş evin içinde odadan odaya tekerlekleri sayesinde taşınabiliyormuş, alt değiştirme ünitesi ve dönencesi vardı altta da bez vs koymak için bölmeler var. Onu da 650 ye aldık. Belki daha çok gezsek daha uygunu vardır ama ben satıcınıı ilgisini beğendim, çok yardımcı oldu. Arabayı defalarca bıkmadan açtı kapattı. Benim evim küçük olduğu için şimdilik bebeğe ayrı oda yapmamız zor görünüyor o yüzden ben bir tane de dolap alıp mobilya alışverişini bitireceğim mecburen. Ama çok güzel Bebek odası mobilyaları vardı baktığımız yerlerde, imrendim. Darısı almak isteyenlerin başına... insan bebeği olunca her şeyin en iyisi olsun istiyor, özellikle araba konusunda çok uç fiyatlar var, 3500 e stokke diye bir marka var mesela. Allah nasip ederse ben doğum izninden sonra ücretsiz izin alıp bir süre daha kendim bakmak istediğim için harcamaları çok abartmamaya çalışacağım. Çocuğumun benimle geçireceği Zaman arabada yaşayacağı konfordan daha önemli diye düşündüm. İmkanım olsa daha iyisini almak isterdim ama chicco şimdilik benim beklentilerimi büyük oranda karşılayacak diye düşündüm fiyat olarak da çok zorlamayacak. Ama dediğim gibi seçenek çok fazla, alınca kafam rahatladı artık düşünmeyeceğim ne alacağım diye

Canım çok geçmiş olsun acilde yerimde zıplıyordum dediğin yerde aha bu böbrek ağrısı çekiyor dedim ve öylede oldu
Bir zamanlar ürolojide çalıştım hm ordan aşinayım hmde eşim 2 ay oldu düşürdü dağ gibi adam zıplıyor
K.doğum drun iç dediyse ilaçlarını iç cnm aman ihtimal etme ama en faydalısı su su su
Ara sıra benmde böbrek zonkluyor dün sordum bebek büyüdükçe baskı yapıyor dedi inşallah ileri boyutlarda olmaz çünkü çok zor
Böbrek ağrısı
Sana çooook geçmiş olsun

Allah sağ salim kucaklarimiza almayida nasip etsin inşallah.bende hala boğaz enfeksiyonunu atlatmaya çalışıyorum

Cok cok cok gecmis olsun canim. Oyle anlatmissin ki yasadim inan . Ama sonucta melegin iyi insallah bir daha olmaz

elma_sekerim01 canım çok geçmiş olsuuun allah tekararindan korusun
Kızımız iyimis allaha şükür :)

Kızlar hepinizden Allah razı olsun daha önce böbreklerle ilgili bir şikayetim yoktu ilk defa başıma geliyor şu enfeksiyondan kurtulayım ilaçlarla inşallah suyu da asla ihmal etmicem Allahım beterinden korusun bebeğim çok şükür iyi o beni ayakta tuttu zaten onu görmek el sallaması annelik çok başka mış gerçekten o an ölmekten bile korkmadım bebeğime bişey olcak diye korktum Rabbim dünya gözüyle bana yavrumu sağ sağlim dünyaya getirip onun kokusunu içime çekmeyi nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…