- 17 Temmuz 2013
- 2.084
- 461
- 113
EVET Canım benim,çalışıyorum izinler durdu,evden işe işten eve,cadı akşam zamanımızı alıyor,ev pis,çamaşır,iş anca yemek bulaşıkla uğraşıyoru,loşa koşa eve gidiyom,uygunsam kızı parka çıkarıyorum,asm tetanoz için aradı gidemedim,p tesi dişçiye gitcem,koşturmaca işte.ilk kızımda bir sürü ip yün de ben aldım,tek yapabildiğim kapı süsü olmutu,kapı süsünü de yaptım ki kv tarafı isim değişikliğine gitmesinSelam canım yoğunluk güzeldir ya evde hiç geçmiyor vakit yün şiş alıp bebeğime bişeyler örcem bende :) ilerde ben sana örmüştüm derim annemin bana ördüğü gibi.sıcaklarda bitkinlik üstüne bitkinlik yapıyor ilk zamanlar yine yürüyüşe çıkıyordum şimdi evden kıpırdayamıyorum , cumartesiyi iple çekiyorum ayrıntılı var bakalım , sen neler yapıyorsun çalışıyordun galiba sen demi?
Kizlar cok onemli bir sorum var perinatolog uzmanina gitmem lazim istanbulda onerebilceginiz lutfen yardimmm
cnm geçmiş olsun nedir sorun? benim ayrıntılı ultrason için gittiğim Petek ARIOĞLU var Ataşehirde. Kendisinden ve ilgisinden memnun kaldım. muayene ücreti 350 tl idiKizlar cok onemli bir sorum var perinatolog uzmanina gitmem lazim istanbulda onerebilceginiz lutfen yardimmm
Okurken yoruldumEVET Canım benim,çalışıyorum izinler durdu,evden işe işten eve,cadı akşam zamanımızı alıyor,ev pis,çamaşır,iş anca yemek bulaşıkla uğraşıyoru,loşa koşa eve gidiyom,uygunsam kızı parka çıkarıyorum,asm tetanoz için aradı gidemedim,p tesi dişçiye gitcem,koşturmaca işte.ilk kızımda bir sürü ip yün de ben aldım,tek yapabildiğim kapı süsü olmutu,kapı süsünü de yaptım ki kv tarafı isim değişikliğine gitmesinkeçe aldım rengarenk bulut yaptım kızımın ismine hazırladım,o da oyalayıcı ,aklında bulunsun
Ya fiyatlar cok pahali ve gunum geliyocnm geçmiş olsun nedir sorun? benim ayrıntılı ultrason için gittiğim Petek ARIOĞLU var Ataşehirde. Kendisinden ve ilgisinden memnun kaldım. muayene ücreti 350 tl idi
Ve bahcesehirdeyim atasehire gitmem cok sknti ama cok tesekkur ediyorum bilgi icincnm geçmiş olsun nedir sorun? benim ayrıntılı ultrason için gittiğim Petek ARIOĞLU var Ataşehirde. Kendisinden ve ilgisinden memnun kaldım. muayene ücreti 350 tl idi
kızlar yarın zeynep kamilde kontrolüm var . tahlillerim de tekrar yapılacak. 1 aydır hiç doktora gitmedim. kilo problemim ve şeker problemim var. lütfen dua edin insüline gerek kalmasın herşey iyi çıksın. gergin ve heyecanlıyım. allah hepimize yardım
Allah kolaylık versin canım inşallah sonuçların güzel çıkar bebişin de iyidir..
Cnm yaylada hep geç yemek yediğim için oldu bu kadar kilo..ben de üzülme ile sevinme arası karmaşık bir duyguda okudum yazını canımdikkat etme kararı aldıkça sanki daha çok acıkıyorum ben onu anladım tamam bu son diye diye kendimi şımartıp durdum hiç bulantım da olmadı o da etkili oldu baya ama artık fazla kilo bebeğe de zararlı kesinlikle dikkat etmem lazım benim de
Benimde sekiz kilo oldu.bebegim saglikli olsunda veririm diye dusunuyorum.cok takmamak lazim :)))Seni bulduguma sevinsem mi üzülsem mi bilemedim. .
Benim de 10 kilo oldu şimdi 64 um. . Yazmaya bile utandım .((( kızlar maşallah 1 er 2 şer kilo almış. ..
Hepsi yaylada oldu temiz havada yedim içtim orda çok fazla dikkat etmedim ama şimdi dikkat ediyorum izmir w geldim bikaç gün sonra da bursa ya gideceğim. .
Ben çok fazla abur cubur cu değilim hamur işi falan çok yemem..
Bünyeme de şaşırıyorum açıkçası. .
Bol su içip hamur işleri yemezken bu kaar kilo aldigima...
Hamileliklerim hiç birbirine benzemiyor. .
Önceki hamileliğimde 15 kilo ile mis gibi bitirmistim. .
10 kilo hemen gitmiş daha sonra biraz dikkat ederek kiloları atmistim
Bu hamileliğimde metabolizmam çok farklı. ..
Bundan sonra 10 kilo daha alıp bitirsem bnm için süper olur inşallah da öyle olur. .
Evet canım 60 tl mişelma_sekerim01 cnm sen ayrıntılı ultrasonun fiyatını ogrenebildin mi merak ediyorum. .
Doktor bana bi dahaki randevuyu alırken ayrıntılı ultrason için randevu alacağım diye söylersin dedi. .
O zaman 23. Haftamda olacağım sanırım geç değil ayrıntılı için. .
Benim de iştahı çok arttı kilo almaya başladım.Kızlar benim iştahim arttı son günlerde sizde durum nasıl 20. Haftadan sonra bebekte büyüyünce oluyor sanırım ama kilo almaktan çok korkuyorum
Moralini bozma canım anne yemeklerine hasrettın.anneciğin ne guzel yemekler yapmıştır sana temiz serin hava da olunca yenmez mi o yemekler. Benim de iştahim çok açıldı.kızımda 20 haftalikken 1 kilo almıştım şimdi 4 kilo almışım bu sabah 60 8 gördüm. Hemde dikkatli olmaya çalıştığım halde böyleyim dikkat etmese ne olacak bilmiyorum. Yeni bi topik açalım bari hamilelikte beslenme adındaSeni bulduguma sevinsem mi üzülsem mi bilemedim. .
Benim de 10 kilo oldu şimdi 64 um. . Yazmaya bile utandım .((( kızlar maşallah 1 er 2 şer kilo almış. ..
Hepsi yaylada oldu temiz havada yedim içtim orda çok fazla dikkat etmedim ama şimdi dikkat ediyorum izmir w geldim bikaç gün sonra da bursa ya gideceğim. .
Ben çok fazla abur cubur cu değilim hamur işi falan çok yemem..
Bünyeme de şaşırıyorum açıkçası. .
Bol su içip hamur işleri yemezken bu kaar kilo aldigima...
Hamileliklerim hiç birbirine benzemiyor. .
Önceki hamileliğimde 15 kilo ile mis gibi bitirmistim. .
10 kilo hemen gitmiş daha sonra biraz dikkat ederek kiloları atmistim
Bu hamileliğimde metabolizmam çok farklı. ..
Bundan sonra 10 kilo daha alıp bitirsem bnm için süper olur inşallah da öyle olur. .
Çok sevindim meleginin sağlıklı olmasınaEVET KIZLAR SONUÇLARIM ÇIKTI
VE BEBİŞİM PRENSESİM SAĞLIKLI
RABBİME BİNLERCE KEZ ŞÜKÜRLER OLSUN
Burda derdimi sıkıntımı paylaştım hep üzdüysem hakkınızı helal edin
Amniyosentez sonucum bugün belli oldu normal saptandı
canım benimki de kız geçen gün ebe kalp atışını dinlerken taa en aşağılarda buldu şaşırdım valla kasık hizasındaydı tam bikini bölgesinin bittiği yerde. zaten ben daha hareketlerini hissetmiyorum ama öylelikle nerelerde olduğunu öğrenmiş oldumKızlarrrrr
Kız bebeğe hamile olanlar oglum yukarda dururdu kızım. İse secde pozisyonunda dı en 17 haftalık ken suan 20. Haftadayım halen rahim üstünde hareketleri hep SiZinde öyle mi büyükler kız doğuranlar kız Bebek kasık da durur diyor sizdede öyle mi yoksa en son 17 haftalıkken bebeğimin eşi aşağıda dı yoksa cıkmadı da ondan mı dır gerekenleri orda hissetmem
Yorum lütfen
Zamanla hissedersin inşl Can'ım benım cim cime de tam alt A haydi hayırlısıcanım benimki de kız geçen gün ebe kalp atışını dinlerken taa en aşağılarda buldu şaşırdım valla kasık hizasındaydı tam bikini bölgesinin bittiği yerde. zaten ben daha hareketlerini hissetmiyorum ama öylelikle nerelerde olduğunu öğrenmiş oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?