Canım güzel haberlerle gel inşallah sağlıklı mutlu. ..günaydın arkadaşlar
Hayırlı cumalar olsun inşallah
bugün ayrıntılı usgm var
korkuyorum bir şey diyecekler diye
Bende de oluyor canım yanlara yatıyoruz bacak kol uyuşuyor tabi bu sabah çok uykum vardı sırf heryerim uyuştu diye erken kalkmak zorunda kaldımGünaydın arkadaşlar hayırlı cumalar .. Benim gibi kol ve el uyuşması, karıncalanması yaşayan var mı Aranızda. Özellikle gece oluyor bazen uykumdan uyandırıyor sanki kolumu kesmişler gibi uyuşuyor.
Canım Ümmü sübyan nuskası öneririm hac malzemesi satılan yerlerde var hamile kadınları korkuturlarmış annem almıştı ilk hamile kaldığımda rüyada değil korku filmi izlemeye yatıyordum resmen:)Bende ki durum apayrı uyuşma yok 19-20. haftamda vardı şu sıralar
sürekli çığlıkla uyanıyorum geceleri rüyamda çok korkutuyorlar niyeyse
O iyi o zaman zayıf hamileymissin sen :) bence senin aldığın kilo gayet normal ben bir kilo verdim sadece verdiğim bir kiloyu geri aldım :) oda ışte bebisin kilosu suyu plasentasi falandir canım fazla kilo almaya gerek yok ki bebise değil sana geliyor fazla alınan kilo üzülme yani böyle devam :)Ben kilo almadım ki 52.5 kiloyu m daha az mı alıyorum acaba49.5 la başladım . Sen kaç kilo aldın canım
O iyi o zaman zayıf hamileymissin sen :) bence senin aldığın kilo gayet normal ben bir kilo verdim sadece verdiğim bir kiloyu geri aldım :) oda ışte bebisin kilosu suyu plasentasi falandir canım fazla kilo almaya gerek yok ki bebise değil sana geliyor fazla alınan kilo üzülme yani böyle devam :)
Ben kilolu değil ama yapılıyim o yüzden dikkat ediyorum 176 boy 71 kilo
Ama sen zayifsin çok güzel istediğin gibi ye bence
Ben günde iki porsiyon meyve yiyorum söylemesi ayıpcanım her gün değişik meyve tüketmeye bakalım hele ki şimdi çeşitlilik bolken :)
Tabi benim normal dememle olmaz ama hiç kilo almayan da var bebisler sağlıklı :) bende çok kafama takmistim neden ben kilo almıyorum diye ne zorum varsa zaten malesefki yeterince kilom varzaten iştahım yok canım hiçbişi istemiyo yediklerimi zorla yiyorum canım o yüzden az mı kilo alıyorum diye düşündüm:)) işyerine meyve felan götürüyorum 1 kase de yoğurt. ceviz badem yemeye çalışıyorum ama unutuyorum. iş yeirnde masamda yemesem hiç yemicem evde zaten yemekten sonra yorulup yattıyorum genelde. neyse normal diyosan iyi bari rahatladım yarın da dr a sorcam kontrolüm var:) gerçi bizimki umursamaz bişi normal deyip gönderir:))
Tabi benim normal dememle olmaz ama hiç kilo almayan da var bebisler sağlıklı :) bende çok kafama takmistim neden ben kilo almıyorum diye ne zorum varsa zaten malesefki yeterince kilom var
Sonra sonra araştırıp bakınca şimdiden fazla fazla kilo almaya gerek olmadığını anladım ve rahatladım bundan sonra alacağız istesekte istemesekte :)
canım senin kilon çok az değil zaten 3 kilo almışsın ki bu dönemde 3 kilo almak normal kafana takacağın bir durum yok bence :)zaten iştahım yok canım hiçbişi istemiyo yediklerimi zorla yiyorum canım o yüzden az mı kilo alıyorum diye düşündüm:)) işyerine meyve felan götürüyorum 1 kase de yoğurt. ceviz badem yemeye çalışıyorum ama unutuyorum. iş yeirnde masamda yemesem hiç yemicem evde zaten yemekten sonra yorulup yattıyorum genelde. neyse normal diyosan iyi bari rahatladım yarın da dr a sorcam kontrolüm var:) gerçi bizimki umursamaz bişi normal deyip gönderir:))
Valla canım bu hamilelik bir enteresan kimisi duba gibi oluyor minnacık çocuk çıkıyor kimisi zayıf bitiriyor hamileligi tosun gibi bebisleri oluyorhaklısın canım ben böyle tombiş sağlıklı çok tatlı bi bebişim olsun istiyorumm inşallah hepimizinki böyle olur:) ben az yeyince zayıf mı doğar diye korkuyorum da
aaa ama pasta yeme o kadar en fazla dayanamazsan 1 dilim ye nefsini bastırmak için. hamilelikte fazla şekerli şeyler yemek çocuğa zararlıymış ilerde şeker hastası olur. hem kilolu başladım diyosun. anne olunca çok fit doğum yapmış bi kadın gibi olmak istemez misin:)Valla canım bu hamilelik bir enteresan kimisi duba gibi oluyor minnacık çocuk çıkıyor kimisi zayıf bitiriyor hamileligi tosun gibi bebisleri oluyor
En iyisi akışına bırakmak diyeceğim ama
ben öyle yaptım kaç gündür evde pasta olmayan gün yok
akışına bırakınca ben nerde zararlı birşey var onlari alıyorum önüme
Ama bu duruma bir son vereceğim en son yaptığım pasta bitince :)
Bu aralar nedense pasta çekiyor canım bende yapıyorum uzun bir süre tatlidan tiksinmistim herhalde onun eklikligini dolduruyor vücut aman eksik kalmasın
Ayy bana da kız dediler %90 ama ya %10 luk dilimde olurda erkek olur ise diye bir şey alamıyorum. Ama resmen ilk defa içim gitti almak için. İyi günlerde sağlıklı sıhhatli giydir inşallah prensese. Güle güle kullanın.Eki Görüntüle 1863185 Eki Görüntüle 1863184 Eki Görüntüle 1863182
Teyzeleri Prensesimin ilk cicileri
Bu tarz beşikler benimde hoşuma gidiyor ama eskiden anne olanların bir uyarısı olmuştu böyle dikine çubuklu beşiklere çocuk ayağını sokup döndürüp canını acıtabiliyormuş. Sen bundan alırsan nasıl bir çözüm uygulayacağını da düşün derim. Ama çok da güzel duruyor. Sade ve güzel.Günaydın kızlar güzel bir gün olsun bebeişlere ciciler alınmaya başlanmış ne güzel. henüz hediye gelenler var alışveriş olayına başlayamadım. İkea dan bu beşiği almayı düşünüyorum anne yanı da oluyormuş. Kıpırtıları hissetmeye başlayanlar ne şanslı bende dinliyorum ama birşey hissetmiyorum henüz
Eki Görüntüle 1863206 Eki Görüntüle 1863207 Eki Görüntüle 1863208
teşekkür ederim cnm :) bana hem kendi doktorum 16. haftada kız dedi hem de ayrıntılıda kız olduğunu duydum. %100 kesinleşti artık bu saatten sonra değşmez heralde :) alışveriş işin en zevkli kısmıymış.. daha yeni başladık. ufajk tefekleri internetten alıyorum. önümüzdeki ay da bebek arabası, park yatağı, pusete filan karar vereceğim 30. haftayı doldurduktan sonra da alacağım inşallahAyy bana da kız dediler %90 ama ya %10 luk dilimde olurda erkek olur ise diye bir şey alamıyorum. Ama resmen ilk defa içim gitti almak için. İyi günlerde sağlıklı sıhhatli giydir inşallah prensese. Güle güle kullanın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?