- 2 Aralık 2010
- 218
- 329
- 103
Bu tarz beşikler benimde hoşuma gidiyor ama eskiden anne olanların bir uyarısı olmuştu böyle dikine çubuklu beşiklere çocuk ayağını sokup döndürüp canını acıtabiliyormuş. Sen bundan alırsan nasıl bir çözüm uygulayacağını da düşün derim. Ama çok da güzel duruyor. Sade ve güzel.
herşeyin güzel gözün aydın tuzun fazlası çok zararlıymış hele ki son aylardaGünaydın arkadaşlar, saglikocağın dan çağırdılar dün.sabah gittim aşı oldum., kan aldilar, kiloya tansiyona baktı.toplam 1kilo almışım sadece ama vücud da ödem var dedi bacaklarım falan sis, tuzu birak dedi.çok ilgilendi sağolsun
Hergün bir dilim zatenaaa ama pasta yeme o kadar en fazla dayanamazsan 1 dilim ye nefsini bastırmak için. hamilelikte fazla şekerli şeyler yemek çocuğa zararlıymış ilerde şeker hastası olur. hem kilolu başladım diyosun. anne olunca çok fit doğum yapmış bi kadın gibi olmak istemez misin:)
Bekliyorum bakalım heycanla sıradaCanım güzel haberlerle gel inşallah sağlıklı mutlu. ..
Benimde yarın var heyecanlıyım
Üstümde bir muska var ama işe yaramıyor demekkiCanım Ümmü sübyan nuskası öneririm hac malzemesi satılan yerlerde var hamile kadınları korkuturlarmış annem almıştı ilk hamile kaldığımda rüyada değil korku filmi izlemeye yatıyordum resmen:)
Hoşgeldinizmerhaba hanımlar, ben bu siteyi bi çözemedim konuları takip edemiyorum. yeniyim yani. sayfa başındaki hamilelerin doğum tarihleri ile bebiş isimleri listesine nasıl dahil olabilirim.. :)
arada kaçamak olur tabi canım kendimizi de şımartalım arada bundan sonrasına dikkat edersin canımHergün bir dilim zaten
İçinde 4 tane yumrta 2 su bardağı süt var yağ yok diye de kendimi avutuyorum :)
Kilolu baslamadim ama yapiliyim uzuun bir anne olacağım inşallah :)
ya kızma şimdi kötü hissettim kendimi iki saattir de kendimi savunmaya çalışıyorum burada
Hamileyiz arada olur öyle kaçamaklar
Herkes de profosör kadın doğum uzmanıMerhaba kızlar. Bu milletin ağzı torba değil ki büzesin mantığıyla başım belada. Bebeğimle konuşup konuşmadığımı sordu bir tanıdık. Bende daha hareketlerini hissetmediğimden heralde yapamıyorum konuşamıyorum dedim. Ama olmaz konuşmadığın için hareket etmiyordur dedi. Yani ultrasonda bakıldığında bebek takla atıyor, konuşsam da konuşmasam da. Hissetmeyebilirim. Normal gibi geliyor, çünkü hem benim bebeğim için doktorda her ultrasonda aynısını söylüyor, minyon tipli olacak heralde. Daha küçük duruyor diyor, ne kadar gününden 3 gün kadar önde gidiyor olsada. Birde 20 haftadan önce hissedilmiyormuş. Bugün tam 20 haftalık olduk, artık 21 den gün almaya başlayacağız. İnşallah hissederim de. Kilolu bir yapım olması sebebiyle hissedemediğimi düşünüyorum birazda. Yağlanma etkisi ile hissiyat zayıflara göre daha az galiba. Kilo alımlarından bahsedilmişken ben de 76,5 kilo ile hamile kaldım. İki hafta içinde ne oldu anlayamadım 81 kiloya çıktım. Sonra iki hafta sonrasında 75,5 kiloya düştüm. Şimdi 78,5 kilo civarıyım. Mantık olarak 2 kilo almış sayılabilirim.
Ö.sonra eklerim cnmşehir:izmir
SAT:26 şubat 2016
beklenen doğum tarihi:2 aralık
isimerin
ilk çocuk
bide bu imza kısmına nasıl eklediniz doğum takvimini ben yapamadım
Ben 22+5 deyim bugünhttp://www.hamilegebe.org/20-haftalik-gebelik-kac-aylik-olur.html
kızlar 20. hafta bitince 5 ay bitmiş oluyormuş...
İşin şakası bir yana ama normalde çok dikkat ediyorum yedikelrimearada kaçamak olur tabi canım kendimizi de şımartalım arada bundan sonrasına dikkat edersin canım
erin değil cnm Derin yanlış olmuş o düzelttim :)Ö.sonra eklerim cnm
Erin in anlamı nedir
İmzayıda kendi profiline gir yada adını tıkla aşşağılarda beklenen doğum tarihi gibi birşey çıkacak oraya 2 aralık yaz
Olur imzan :)
su etkisini gösteriyor derken nasıl farkettin canımAramızda egzersiz yapan var mi arkadaşlar doğum için veya kendiniz için ağrılara da iyi geliyor egzersizler :) ben arada oturur nefes alirim derin derin hareketlerim var sırt ve boyun için iyi geliyor onları yapıyorum bide kaliteli nefes alınca bi rahatlama oluyor
Bide doğum için kegel egzersizi var onu yapıyorum ama daha düzene oturtamadim aklıma geldikçe yapıyorum
He bide günde en az 3 lt su içiyorum ve içtiğim su etkisini fazlasıyla gösteriyor diye düşünüyorum :)
İmzayıda yapmışsınerin değil cnm Derin yanlış olmuş o düzelttim :)
canım sen 5,5 aylık oluyorsun o zaman bu yazıya göreBen 22+5 deyim bugün
Sorana 5.ay diyorum sanki 5 daha mantıklı gibi
Kilo açısından yoksa benim bünyem kilo almaya çok müsait ne zaman kilo vermek istesem bol bol su içerdim kilo verirdim şimdide hem hamilelikte faydalı hemde kilo almayayim diye içiyorumsu etkisini gösteriyor derken nasıl farkettin canım
ewet cnm teşekkür ederimm :) ya ben sizi izliyorumda yazmıyordum baktım baya bilgi alışverişi var aranıza katılayım dedim :)İmzayıda yapmışsın
Bende erin ney diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?