2016 Aralık Anneleri

anladım canım ben de su içmeye dikkat ediyorum akşam yatana kadar ne kadar içebiliyorsun peki ben 2,5-3 arası ama tam 3 olmuyor

anladım canım ben de su içmeye dikkat ediyorum akşam yatana kadar ne kadar içebiliyorsun peki ben 2,5-3 arası ama tam 3 olmuyor
Aslında bir surahim var 1.400 litre o hep yanımda ve günde 3 surahiye yakın içiyorum ışte ortalama 3 litre ama bazı günler fazlası oluyor bazı günler 2 buçuk

Günaydın arkadaşlar hayırlı cumalar .. Benim gibi kol ve el uyuşması, karıncalanması yaşayan var mı Aranızda. Özellikle gece oluyor bazen uykumdan uyandırıyor sanki kolumu kesmişler gibi uyuşuyor.
Var canım var olmaz mı özellikle son 2 haftadır sürekli uyanıyp diger tarafa yatıyorum haftaya doktora gidicem sorucam bakalım belki bişi eksikliğinden oluyodur takviye verir

Slm kızlar, haftaya bebişimle randevum var, bakalım büyümüş mü minnoşum. Son günlerde randevusu olan varmıydı.? Nasıl geçti, nelere baktı doktorunuz
Benim ayin 20 sinde perinatolog(ayrintili ultrasonum) randevum vardi canim gitmis oldugum hastanede bu dalda prof'a yonlendirdi doktorum.Hersey simdilik yolundaydi.Kendime gelecek olursam migde yanmalarim bulantilarim tekrar hortladi :)

Benim ayin 20 sinde perinatolog(ayrintili ultrasonum) randevum vardi canim gitmis oldugum hastanede bu dalda prof'a yonlendirdi doktorum.Hersey simdilik yolundaydi.Kendime gelecek olursam migde yanmalarim bulantilarim tekrar hortladi :)
canım mide yanmaları bebeğin saçı çıkarken çok olurmuş..

canım sen 5,5 aylık oluyorsun o zaman bu yazıya göre
canım bunu bu forumdan birileri paylaşmıştı ben arada burdan bakıyorum kaç aylık olmuşuz diye çünkü kendim hafta takibi yapıyorum eş dost ay olarak soruyo kafam karışıyo benim de

Eklentiler

• image.webp
    22,9 KB · Görüntüleme: 89
Kızlar 3 lü tarama test sonuçlarıma bi bakar mısınız, ben pek anlamıyorum, doktorun asistanı sonra arayacaklarını söyledi.
Bir de sağlık ocağında kan testi yaptırmıştım, kolesterol değerleri hep yüksek çıkmış normal midir, doktora gittiğimde göstericem ama 10 gün var kontrolüme merak ettim.

Eklentiler

• 20160729_135649.webp
    15,2 KB · Görüntüleme: 61
  • 20160729_135701.webp
    23,6 KB · Görüntüleme: 62
  • 20160729_144031.webp
    15,3 KB · Görüntüleme: 58
maşallah canım gözün aydın darısı biz bekleyenlerin başına inşallah biz de güzel haberlerle döneriz :)) bir de bişey sorucam normal ultrason gibi bakılıyor değil mi
Sağol cnm evet normal ultrasondu heryerine baktıı detaylı baktı

@azrasılam gözün aydın
sağol cnm teşekkür ederim

cnm anladığım kadarıyla 3 lünde bir sıkıntı yok çok şükür
ama kollestrolün yüksek çıkmış epey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…