- 17 Mayıs 2016
- 719
- 838
- 18
hoş geldin canımewet cnm teşekkür ederimm :) ya ben sizi izliyorumda yazmıyordum baktım baya bilgi alışverişi var aranıza katılayım dedim :)
sağol cnm hoşbulduk :)hoş geldin canım
Bekliyorum bakalım heycanla sırada
Üstümde bir muska var ama işe yaramıyor demekki
Bulursam alayım cnmm çok sağol
Hoşgeldiniz
Çözersin az daha incele
Baştaki listeyi ben düzenliyorum
Şehir ANKARA
Yaş 27
Son adet tarihin 24.02.2016
Beklenen doğum tarihi 01.12.2016
Belli ise cinsiyet Erkek
Belli ise isim YAĞIZ EGE
Kaçıncı çocuk 1 TEŞEKKÜRLER.
Bunları yazarsan listeye ekleyim cnm
Aslında bir surahim var 1.400 litre o hep yanımda ve günde 3 surahiye yakın içiyorum ışte ortalama 3 litre ama bazı günler fazlası oluyor bazı günler 2 buçukanladım canım ben de su içmeye dikkat ediyorum akşam yatana kadar ne kadar içebiliyorsun peki ben 2,5-3 arası ama tam 3 olmuyor
İstanbul _ 27 Mart _ 1.cocukCanım şehir son adet tarihi birde kaçıncı çocuk
cnm şehir son adet tarihi kaçıncı çocuk
Var canım var olmaz mı özellikle son 2 haftadır sürekli uyanıyp diger tarafa yatıyorum haftaya doktora gidicem sorucam bakalım belki bişi eksikliğinden oluyodur takviye verirGünaydın arkadaşlar hayırlı cumalar .. Benim gibi kol ve el uyuşması, karıncalanması yaşayan var mı Aranızda. Özellikle gece oluyor bazen uykumdan uyandırıyor sanki kolumu kesmişler gibi uyuşuyor.
Benim ayin 20 sinde perinatolog(ayrintili ultrasonum) randevum vardi canim gitmis oldugum hastanede bu dalda prof'a yonlendirdi doktorum.Hersey simdilik yolundaydi.Kendime gelecek olursam migde yanmalarim bulantilarim tekrar hortladi :)Slm kızlar, haftaya bebişimle randevum var, bakalım büyümüş mü minnoşum. Son günlerde randevusu olan varmıydı.? Nasıl geçti, nelere baktı doktorunuz
pardon 21+5 deymişimcanım sen 5,5 aylık oluyorsun o zaman bu yazıya göre
İyi ettin cnmewet cnm teşekkür ederimm :) ya ben sizi izliyorumda yazmıyordum baktım baya bilgi alışverişi var aranıza katılayım dedim :)
tmm cnm ekliyorumİstanbul _ 27 Mart _ 1.cocuk
Sağol canım.evet fazla tuzlu iyi değilmişherşeyin güzel gözün aydın tuzun fazlası çok zararlıymış hele ki son aylarda
canım mide yanmaları bebeğin saçı çıkarken çok olurmuş..Benim ayin 20 sinde perinatolog(ayrintili ultrasonum) randevum vardi canim gitmis oldugum hastanede bu dalda prof'a yonlendirdi doktorum.Hersey simdilik yolundaydi.Kendime gelecek olursam migde yanmalarim bulantilarim tekrar hortladi :)
maşallah canım gözün aydın darısı biz bekleyenlerin başına inşallah biz de güzel haberlerle döneriz :)) bir de bişey sorucam normal ultrason gibi bakılıyor değil mikızlar ayrıntılı dan çıktım çok şükür bir sıkıntı yok
Darısı herkese
Fetal ekoyada gerek görmedi
canım bunu bu forumdan birileri paylaşmıştı ben arada burdan bakıyorum kaç aylık olmuşuz diye çünkü kendim hafta takibi yapıyorum eş dost ay olarak soruyo kafam karışıyo benim decanım sen 5,5 aylık oluyorsun o zaman bu yazıya göre
şimdi ben bugün 20+0 oldum 5 ayın içindeyim o zamancanım bunu bu forumdan birileri paylaşmıştı ben arada burdan bakıyorum kaç aylık olmuşuz diye çünkü kendim hafta takibi yapıyorum eş dost ay olarak soruyo kafam karışıyo benim de
Sağol cnm evet normal ultrasondu heryerine baktıı detaylı baktımaşallah canım gözün aydın darısı biz bekleyenlerin başına inşallah biz de güzel haberlerle döneriz :)) bir de bişey sorucam normal ultrason gibi bakılıyor değil mi
sağol cnm teşekkür ederim@azrasılam gözün aydın
cnm anladığım kadarıyla 3 lünde bir sıkıntı yok çok şükürKızlar 3 lü tarama test sonuçlarıma bi bakar mısınız, ben pek anlamıyorum, doktorun asistanı sonra arayacaklarını söyledi.
Bir de sağlık ocağında kan testi yaptırmıştım, kolesterol değerleri hep yüksek çıkmış normal midir, doktora gittiğimde göstericem ama 10 gün var kontrolüme merak ettim.
aynen canım aylar ne çabuk geçti daha dün hepimiz 5'er haftalık hamileydik. inşallah sonuna da böyle anlamadan ulaşıveririzşimdi ben bugün 20+0 oldum 5 ayın içindeyim o zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?