2016 Aralık Anneleri

Kızlar ya bebek şekeri yapcakmisiniz nasıl yapcaksanız ne zaman dagitacaksiniz kendiniz mu yapacaksiniz ??? Çok soru sordum ama napim bende yapmak istiyorum ama bilgim yok fazla :))

Kızlar ya bebek şekeri yapcakmisiniz nasıl yapcaksanız ne zaman dagitacaksiniz kendiniz mu yapacaksiniz ??? Çok soru sordum ama napim bende yapmak istiyorum ama bilgim yok fazla :))
ben de yaparım büyük ihtimalle canım ne yaparım bilmiyorum ama bebek görmeye gelenlere şık bir sunumla ikram ederim diye düşünüyorum Allah nasip ederse.

kızlar ayrıntılı dan çıktım çok şükür bir sıkıntı yok
Darısı herkese
Fetal ekoyada gerek görmedi

Hepimizin gözü aydın o zaman..
Çok sevindim cnm artık tereddüt etme. .
Güzelce bebeğini büyüt karnında. .

Canım benim ilk bebek ve hiç bilgim yok nasıl oluyor ne zaman dağıtılıyor bilgi verirmisin

Ben söyleyeyim:))
Kizimda kemeraltindan hazır içerisinde 50 adet bebek şekeri olan paketler satılıyor ondan almıştım
Renkli çıktı çıkarıp üzerine yazı yazıp zimbalamistim
Hastahanede dagitmayip eve gelenlere vermiştim. .
Kızım da öyleydi bunda ne yaparım bilmiyorum :))

Şimdi anneler tüm herseyi alıp el emegiyle hazirliyorlar. . Belki sizin tercihiniz de öyle olur. .

Dağıtım konusuna gelince hastanede bir gece kalacağız eğer oraya gelecek kişiler çoksa hastaneye de goturebilirsiniz gelemeyenler eve gelir evde dağıtmaya devam edersiniz. .

Anladım canım çok teşekkür ederim
Kıyafet almamak için zor tutuyorum kendimi ama kıyafet için gittiğimde o şekerlere de bakayım ıvır Zıvırlar olarak kapı süsü , şeker başka neler alınıyor?

Kizim icin hastahaneye
Annem ve gorumcem hazirlik yapmisti size bi kac ornek resim paylasmak istedim fakat malesef boyut yuzunden indiremedim resimleri kuculttugum halde.
Soyle bilgi verim
aynali kapi susu kizimin ismini yazdirdik
Lohusa serbetini annem hazirladi serbetlige koydu ve kizimin adina ait belirledigimiz stikerla susledik.
Gelenlere pembe suslu tepside mini kadehlerde ikram edildi.
Gittiklerindede
Sus sabunu
Bebek suyu mini pembe kapakli
Kizimin ismiyle suslu cikolata
Ve renkli seker
Ve birer lavanta kesesi
Minik pembe puantiyeli karton posetle hediye verildi.
Kuranindada
Mevlut sekeri
Kadife kap icinde yasin
Ve tespihi
Buzdolabi magneti 2 cesit
Hazirladik.
Oglumada asagi yukari ayni seyleri hazirlatcam .

canım maşşallah sen hepsini birden yaptırmışsın ne güzel ben de içlerinden bişeyler seçip yaptırmayı düşünüyorum kısmetse

canım maşşallah sen hepsini birden yaptırmışsın ne güzel ben de içlerinden bişeyler seçip yaptırmayı düşünüyorum kısmetse

2mizininde ailesi biraz gorsellige onem veren insanlar olunca malesef en detayina kadar iniyorsun.
Mesela oglumda susleri koycagimiz masaya mavi gri ortu alip hazirliklarimizi ustunde sergilemeyi dusunuyorum kizimda unutmustuk o detayi :)

2mizininde ailesi biraz gorsellige onem veren insanlar olunca malesef en detayina kadar iniyorsun.
Mesela oglumda susleri koycagimiz masaya mavi gri ortu alip hazirliklarimizi ustunde sergilemeyi dusunuyorum kizimda unutmustuk o detayi :)
masayı tüllerle süslüyolar ben de çok beğeniyorum. arkadaşım doğum yaptı onun da eşi organizasyon şirketiyle anlaşıp o doğuma girdiğinde sürpriz olarak odayı süsletip bu tarz sunumlar hediyeler getirtti. çok güzel oluyo gerçekten

Evet canim daha şik duruyo ortuyle bide ucan balon tamamdir :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…