Günaydın Cidde'n süper hazırlanmışsın senin kızın olasım geldi Eğer resimleri face deki gruba eklersen bizde fikri almış oluruz bende baby shower düşünmüyorum ama benek doğunca onun mürveti olarak gördüğümden den eksik etmek istemiyorum hiç bişeyi eklersen en azından fikri olur bize çok güzel bi paylaşım olmuş bu arada teşekkürler2mizininde ailesi biraz gorsellige onem veren insanlar olunca malesef en detayina kadar iniyorsun.
Mesela oglumda susleri koycagimiz masaya mavi gri ortu alip hazirliklarimizi ustunde sergilemeyi dusunuyorum kizimda unutmustuk o detayi :)
Günaydın Cidde'n süper hazırlanmışsın senin kızın olasım geldi Eğer resimleri face deki gruba eklersen bizde fikri almış oluruz bende baby shower düşünmüyorum ama benek doğunca onun mürveti olarak gördüğümden den eksik etmek istemiyorum hiç bişeyi eklersen en azından fikri olur bize çok güzel bi paylaşım olmuş bu arada teşekkürler
Canım inşallah hersey yolundadir sende güzel haberlerle gelirsin.Günaydın arkadaşlar bu gece hiç uyuyamadım inanılmaz bir sıcak vardı bugünün heyecanı da olunca tam oldu ayrıntılı var bugün kızlar dua edin bize herşey yolundadır , gelince yazarım...
mrveee28 canım bebeğinin hareketlerini hissediyorsan korkma derim ama içine sinmiyosa baktır için rahat etsin..
Darısı olmuş sanada :)Canım gözün aydın darısı bizim başımıza inşallahhh
Hastane de yada mevlütte dağıtılır cnmmCanım benim ilk bebek ve hiç bilgim yok nasıl oluyor ne zaman dağıtılıyor bilgi verirmisin
Lahana sarmasıkızlar bu akşam ki menünüzde neler var :::)I)))))))))
Kazene yada muneye bu resmi yollasana cnm çok ilginç
Saol cnmmOh cok sukur canim, gozun aydin
Gitmiş gelmişsin :) bileGünaydın arkadaşlar bu gece hiç uyuyamadım inanılmaz bir sıcak vardı bugünün heyecanı da olunca tam oldu ayrıntılı var bugün kızlar dua edin bize herşey yolundadır , gelince yazarım...
mrveee28 canım bebeğinin hareketlerini hissediyorsan korkma derim ama içine sinmiyosa baktır için rahat etsin..
İşte bu yaaEki Görüntüle 1864099 Bu kizimin cikolatasiydi
Eki Görüntüle 1864100 Kapi susumuz
Eki Görüntüle 1864101 Sus sabunumuz
Eki Görüntüle 1864102 Hayat sudan bebebk sularini aldik internetten siparis verdigimiz bu stikerleri gorumcem ustlerine yapistirdi.
Eki Görüntüle 1864103 Buda renkli sekerler gene ustune kizimin isminden hazirlattigimiz stikerla susledik
kirpa bildigim en maksimum kirpmayla anca bukadar resim paylasabildim.
Ayrica serbetlik ve mini kadehlerimi malefes nekadar kirpsamda boyut olarak yukliyemedim.
Umarim faydali olur hastahane icin ufak hediyeler vermek isteyenlere
Az daha sabret bugün biraz çeken yarın geçerGünaydın melek anneler. dün kızımı sütten kestim. gece ağladı biraz ama alışacak artık. Bu sabah göğüslerim taş gibi ağır ve ağrıyor. Bu sertlik ne kadar sürer acaba. sağmak istemiyorum ki çekilsin sütüm. sizin bir öneriniz var mı
Çok şükür cnmm :)Selam kızlar biz geldik doktordan çok şükür bebeğim sağlıklı ve kız olduğu kesinleşti.Darısı sizlerin başına inşallah
Bana dedikleri sey : kahverengi akinti cogu zaman korkulucak bir akinti degil. Bazen cinsel iliskinin ertesi gunu olusabiliyormusÇok teşekkür ederim canım nedense kötü birşey hissetmiyorum sürekli gidip kontrol ediyorum :) peki birşey söylediler mi neden olabileceği ile ilgili?
Hayirli olsun canimbenim... benimde pazartesi kontrolum var :)Selam kızlar biz geldik doktordan çok şükür bebeğim sağlıklı ve kız olduğu kesinleşti.Darısı sizlerin başına inşallah
Çok şekerler teşekkürler benim arkadaşımda Mevlüt'te süs kaktüsler dağıtmıştı dikensiz yani insanlar çok orijinal fikirleri buluyor o yüzden bende pinterest ve böle fikirleri görmek istiyorum ama yine diyorum erkek ne dağıtılır kız olsa cicili bicili şeyler dün trendyolda
Çok şekerler teşekkürler benim arkadaşımda Mevlüt'te süs kaktüsler dağıtmıştı dikensiz yani insanlar çok orijinal fikirleri buluyor o yüzden bende pinterest ve böle fikirleri görmek istiyorum ama yine diyorum erkek ne dağıtılır kız olsa cicili bicili şeyler dün trendyolda
Günaydın, Allah kolaylik versin.1-2gun agrin olabilir.cok fazla sizi olursa gunde 1 defa hepsini bosaltmayacak kadar sagmani oneririm.Günaydın melek anneler. dün kızımı sütten kestim. gece ağladı biraz ama alışacak artık. Bu sabah göğüslerim taş gibi ağır ve ağrıyor. Bu sertlik ne kadar sürer acaba. sağmak istemiyorum ki çekilsin sütüm. sizin bir öneriniz var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?