2016 Aralık Anneleri

24_28 arasinda yapiliyo canim. Aç tok bisey söyledi mi doktorun. Benim de 26. Haftada bakilacak herkese ac gel diyolarmis ama benim doktorum tok gel dedi.

24_28 arasinda yapiliyo canim. Aç tok bisey söyledi mi doktorun. Benim de 26. Haftada bakilacak herkese ac gel diyolarmis ama benim doktorum tok gel dedi.

Bana şekerle ilgili hiçbir şey söylemedi doktorum o yüzden biraz endişelendim gittikten sonra demek ki çağıracak

sağol canım teşekkür ederim :)senin de canım iki hafta geçmiş aradan boyu uzamıştır :)

kızlar aranızda tesettürlü olan varsa bişey sorcam lohusalıkta evde yada hastanede ne örtmeyi düşünüyorsun süslü püslü bişeyler var mı kullanabileceğimiz internette esarbın üzerine çiçek falan takmışlar ama ben biraz abartılı buldum

Bende tesetturluyum cnm bende dusunuyordum nasil olcak diye :)))

lohusa pijamamı alınca ona uygun düz renk şal alayım üzerine ufak çiçek falan dikerim diye düşünüyorum şimdilik. geçen doğumda açık olduğum için tacı takıp oturmuştum:) şimdi düşünmek gerekiyor.

bnm bildiğimde aç gidilir
Önce bir açlık şekeri için kan alınır
Sonra glikozlu su içilir 60 120dk olarak tekrar kan alınır
ben bugün doktora gittim muayene oldum 3-4 hafta sonra tekrar gel dedi ama hiç şeker yüklemesinden bahsetmedi. bende sormayı unuttum acaba yapacak mı yapmayacak mı ?

Evet sanırım çatlamaya başlamış. Halbuki gece krem sürüyordum.
Bu arada hapsırırken kalbim duracak gibi oluyor. Nasıl basınç biniyorsa

Tansiyonuna hiçbaktırıyormusun. Benimde geçenlerde bi kanamıştı. Baş ağrısıda vardı. Tansiyonum yükselmiş. Doktor ara ara ölçtür. Süreklimi diye uyarmıştı.
Hadi ya bas agrisi oldugu zamanlarda oldu ama hic aklima gelmemisti. Dur bi takip ediyim onu ben yukseldigi icinmiymis

Saol canm ayrintili ultrason var bu hafta dr bi soleyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…