Kızlar bu şeker yüklemesi kaçıncı haftalarda yapılıyor. Ben 22. hafta bitince detaylıya giricem doktorum orda sorun olmazsa 1 ay sonra gelirsin bana dedi yani 26. hafta olacak şeker yüklemesi için geç kalmış olur muyum acaba?
bnm bildiğimde aç gidilir24_28 arasinda yapiliyo canim. Aç tok bisey söyledi mi doktorun. Benim de 26. Haftada bakilacak herkese ac gel diyolarmis ama benim doktorum tok gel dedi.
24_28 arasinda yapiliyo canim. Aç tok bisey söyledi mi doktorun. Benim de 26. Haftada bakilacak herkese ac gel diyolarmis ama benim doktorum tok gel dedi.
sağol canım teşekkür ederim :)senin de canım iki hafta geçmiş aradan boyu uzamıştır :)Canım doğumlarmz aynı güne denk gelecek gibi Allah kısmet ederse. Benim dün detaylida kızım 21 cm kilosu da 330 çıktı. ama kendi doktorumda iki hafta önce 20 cm çıkmıştı. Anlamadığım boyunda ki artış. Bence senin güzel çıkmış
bnm bildiğimde aç gidilir
Önce bir açlık şekeri için kan alınır
Sonra glikozlu su içilir 60 120dk olarak tekrar kan alınır
aman canım karnın kaşınmaya başladıysa hemen krem yağ v.s sür aksatma kaşınmaya başladıysa çatlama ihtimali var demektirArkadaşlar Benim gibi karnı kaşınmaya başlayan var mı
Kasindigi zaman kasima cnm,, krem veya yag sur..Arkadaşlar Benim gibi karnı kaşınmaya başlayan var mı
Bende tesetturluyum cnm bende dusunuyordum nasil olcak diye :)))kızlar aranızda tesettürlü olan varsa bişey sorcam lohusalıkta evde yada hastanede ne örtmeyi düşünüyorsun süslü püslü bişeyler var mı kullanabileceğimiz internette esarbın üzerine çiçek falan takmışlar ama ben biraz abartılı buldum
ben bugün doktora gittim muayene oldum 3-4 hafta sonra tekrar gel dedi ama hiç şeker yüklemesinden bahsetmedi. bende sormayı unuttum acaba yapacak mı yapmayacak mı ?bnm bildiğimde aç gidilir
canım eğer kilon fazla değilse yapmayabiliyor doktorlarben bugün doktora gittim muayene oldum 3-4 hafta sonra tekrar gel dedi ama hiç şeker yüklemesinden bahsetmedi. bende sormayı unuttum acaba yapacak mı yapmayacak mı ?
1 kere bile tartmadı beni , ben kendim evde tartılıyorum toplam 8 kg aldımcanım eğer kilon fazla değilse yapmayabiliyor doktorlar
Peki aralığın kaç çıkması lazım canım ilki ve ikinci aldıklarında. ?bnm bildiğimde aç gidilir
Hadi ya bas agrisi oldugu zamanlarda oldu ama hic aklima gelmemisti. Dur bi takip ediyim onu ben yukseldigi icinmiymisTansiyonuna hiçbaktırıyormusun. Benimde geçenlerde bi kanamıştı. Baş ağrısıda vardı. Tansiyonum yükselmiş. Doktor ara ara ölçtür. Süreklimi diye uyarmıştı.
Saol canm ayrintili ultrason var bu hafta dr bi soleyimBenim hamilelikte değil ama kızım iki aylıkken burnum kanıyordu ara ara. Hatta ilki yurtdışına giderken uçakta olmuştu. Döndükten sonra KBB uzmanına gittim. Kılcal damarlarla ilgili bir sıkıntıymış. Burnımun içinde damara küçücük bir işlem ile gümüş nitrat sürüp orayı yaktı. Sonra hemen düzeldi, bir daha da sıkıntı yaşamadım. Bence sık sık oluyorsa sen de bir uzmana git canım.
Ha yok bnm ole 10 falan degil max 2 dir.Canim dun doktora sordum normal dedi gunde 10.nun asagisinda olursaproblem yok dedi eger 10 defa olursa o zaman sikinti. Yani korkma gunde 3 4 defa olsada sorun degil. Iyi takip et cok olursa doktora git
Sertlik disinda birsey oluyormuydu peki? Kasilma.kramp agri vb?Canım benim iç karnım hic yokmus. Yani ilk aylardan beri büyüyo karnım ve hep sertti. Hic yumuşadıgını görmedimgöbegin büyüklügü kücüklügü farketmiyo bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?