2016 Aralık Anneleri

kızlar bu arada bebişim 24 cm miş kilosu da 473 gr. bana sanki biraz iri gibi geldi öyle mi bilmiyorum 1 hafta da önden gidiyor deyince acaba mı dedim .
Canım ben 20+5 te gittiğimde 390 gram 25 cm di doktor günü gününe gidiyor demişti. Seninki biraz tombik ama ne önden gidiyormuş zaten erken döllenme olmuştur sıkıntı etme dr birşey demediyse herkesin aynı olmaz zaten :)

Kizlar bebegimi hissetmiyorum normal mi daha once karnimda sertlik vardi 3 gundurn oda yok sık sık idrara cikiyorum bu gunde bisey mi oldu acaba oynamio da

Kizlar bebegimi hissetmiyorum normal mi daha once karnimda sertlik vardi 3 gundurn oda yok sık sık idrara cikiyorum bu gunde bisey mi oldu acaba oynamio da
Kaç haftalık cnm şu an .. Benim de bundan 3-4 gün önce yaklaşık 2 gün hiç oynamadı. Ben de telaşlandım bekledim . Sonra yine hissetmeye başladım. Hatta dün en büyük vuruşunu yaptı:) merak etme Allah'ın izni ile iyidr

19 haftalik 3 gun once doktora gittim 2 haftaya oynamazsa gel ii gorunuo dedi eve geldim ani sandalyeden dustum ayak uzerine

19 haftalik 3 gun once doktora gittim 2 haftaya oynamazsa gel ii gorunuo dedi eve geldim ani sandalyeden dustum ayak uzerine
İçin rahat değilse bi doktora git hem düştüm diyorsun inşallah birşeyi yoktur bebisin ben kötü birşey olacağına inanmıyorum ama yinede tedbiri elden bırakmamak lazım

İyi aksamlar kizlar.
Nasilsiniz?umarim herkes ve bebisler cok iyidir.
15 gundur yoktum giremedim biraz tatil yapalim dedik cok iyi geldi.ama cocukla ilgilen birazda geziyim derken giremedim foruma.pazartesi donduk evi toparlamakla gecti bu haftada.
Carsamba kontrolumuz vardi 19+2 haftamizdayiz.hersey iyi cok sukur 1 hafta sonra ayrintili usg icin rand alicam ama hastanemizdeki cihazda agriza varmis istedigin bi yere yada bahcelievler veya fatib subemize gidebilirsin dedi.bende kararsiz kaldim.

Sİzlerin bildigi istanbulda avrupa yakasinda tavsiye edebiliceginiz dr varmi?

İğne Oya'sı tülbenti yaptım oğlumda .Mavili yapmıştım kızımda ise penbe yaptım inşl hayırlıaı ile kullanmak nasip olur

Gunaydin.
Okadar dikkat etmeme ragmen dunden beri bogazlarim agriyo ve burnum tikandi cok kotuyum.
Bu havalarda olmasini istedigim ennson seydi hastalanmak.

Merhaba kızlar nasılsınız uzun süredir yazmıyordum ama takip ediyordum.
İnşallah herkes iyidir.
Ben ayrıntılı ultrason için haftaya randevu aldım inşallah bende güzel şeyler öğrenirim :)
Bu arada cinsiyeti sonunda görebildik. Kızım olacak. Adını da Ecrin Deniz düşünüyoruz

Cok yoruldugumda icimde bi kasılma hissediyorum. Sanki bebek taş kesiliyo gibi oluyodu.tatildeydik orda yoruldum sanirim. Simdi eve geldik dinlendim kasilmalar kalmadi.
Hmmm benim karnim sert sadece sanirim icerden bisey hissetmiorum cunku bazan cok sis hissettigimde batma gibi bir his oluyor rahatsiz hissediyorum Bazan de boyle biryerde toplanmis gibi oluyor ama cok fazla degil nadiren.. yine de sorayim ben bunu doktoruma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…