yok canım ben yapamam da, hastanede örtmek için güzel düşünmüşsün, birilerine yaptırabilirim. :)Evde degilim yatın gecinçe inşl atarım anlıyormuşun ıgne Oya'sından sende
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yok canım ben yapamam da, hastanede örtmek için güzel düşünmüşsün, birilerine yaptırabilirim. :)Evde degilim yatın gecinçe inşl atarım anlıyormuşun ıgne Oya'sından sende
maalesef cnm eşim biraz dediğim dedik birisi. A adenasli hangi ismi sunduysam kabul etmedi hepsine hayır dedi ve eminim sırf ben bulduğum için kabul etmedi bir çoğunu, kendisi koymak istiyormuş adını :/Günaydın canım biz erkek olursa ben kız olursa eşim koycaktı neyse ilk erkek dediler ya ben koydum sonra kız olduğu anlaşıldı eşim geldi yanıma sen taşıyon kahrını sen çekiyon ben koyamıcam haksızlık yapmam sana ne istiyon dedi ilayda dedim tamam Bebeğimizin adı ilayda dedi Kıyamam ya sağolsun. Eşinde biraz senin beğendiğin isimleri değerlendirmeli bence canım
halen 10 günlük kontrolün içindesin cnm ara sorben bugün doktora gittim muayene oldum 3-4 hafta sonra tekrar gel dedi ama hiç şeker yüklemesinden bahsetmedi. bende sormayı unuttum acaba yapacak mı yapmayacak mı ?
Açlık 90 ve altı olmalı cnmPeki aralığın kaç çıkması lazım canım ilki ve ikinci aldıklarında. ?
Günaydın Annelerr bizim face grubumuz var mı varsa ne diye aratıyoruz ?
sabah aradım sordum 3 hafta sonra kontrole gel o zaman gün vereceğiz şeker yüklemesi için dedi , ben sormasam zahmet edip açıklama yapan yok . aslında ben bu doktoru bırakmak istiyorum ama iş yerime yakın olduğu için ve hamileliğin başında baya sıkıntılar yaşadım herşeyi mi bu doktor biliyor o yüzden bırakamadım. Evime yakın bir hastane var daha iyi aslında işe gelmek otobüslerle zor olucak offf napıcam bilmiyorumhalen 10 günlük kontrolün içindesin cnm ara sor
Belki unuttu belki hiç yaptırmayacak
Açlık 90 ve altı olmalı cnm
Toklukta 2. saatte 140 vealtında olmalı
canım işyerine yakın olan başka bir doktor bulsan içine sinmiyorsa en azından denersinsabah aradım sordum 3 hafta sonra kontrole gel o zaman gün vereceğiz şeker yüklemesi için dedi , ben sormasam zahmet edip açıklama yapan yok . aslında ben bu doktoru bırakmak istiyorum ama iş yerime yakın olduğu için ve hamileliğin başında baya sıkıntılar yaşadım herşeyi mi bu doktor biliyor o yüzden bırakamadım. Evime yakın bir hastane var daha iyi aslında işe gelmek otobüslerle zor olucak offf napıcam bilmiyorum
gercekten cok gicik bir durummus.. mecbur degilsin ki oyle seyleri paylasmaya cnmHanimlar bisey sorcam
Esimin arkadasinin hanimi var ayni donem hamile kaldik.
Benden 2 hafta kadar once dogumu olcak
Simdi sorunum su her doktor kontrolumden sonra arayip benden grm boy gelisi hakkinda bilgi aliyo.
Ben sormam kimseye kilo boy digum ziyaretlerinde bile bana yanlis geliyo.
Her seferinde soyluyorum ultrasyon resimlerimi istiyo atiyorum ama iyice beni germeye basladi bu durum.
2 hafta evvel detayliya girmesi gerekiyordu girmedi beni bekledi.
12sinde girvem demistim bugun aradi bende 12 sinde gircem dedi
Aaa cok gec olmuyo senin haftdan icin dedim yok dedi.
Annem artik bebisle alakali konusma dedi korkuttu beni.
kizim iri dogmustu hep onde gidiyordu
4200 53 cm
bu gebeligimde 2 hafta kadar onde gidiyodu son kontrolumde
Kizimin eski ultrasyonlari simdikini tak8ntili gibi devamli watsaptan istiyo
yani nasil bi yol izlemeliyim bilemiyorum kirmakta istemiyorum.
gercekten cok gicik bir durummus.. mecbur degilsin ki oyle seyleri paylasmaya cnm
Hanimlar bisey sorcam
Simdi sorunum su her doktor kontrolumden sonra arayip benden grm boy gelisi hakkinda bilgi aliyo.
Her seferinde soyluyorum ultrasyon resimlerimi istiyo atiyorum ama iyice beni germeye basladi bu durum.
4200 53 cm
Aynı şey benim başımda da var maalesef ve benimde hiç sevmediğim bir durum bu.
Kuzenimin karısıyla aramda 2 ya da 3 hafta var.
Benim kontrol günlerimi ,saatlerimi sorar ve unutmaz, hemen beni arar nasıldı, kaç hafta kaç gün tam olarak söyle, kilo, boy kaç falan der.
Çok bunaltıyor beni, onun ikinci çocuğu , benim ilk hamileliğim ama tam tersiymiş gibi davranıyor bana.
Ben ona seninki nasılmış diyorum iyi maşallah diyor sadece ama kendisi tüm ayrıntıları öğrenmek için yüzlerce soru soruyor.
Benden 6 yaş büyük bir bayan, sonuçta kuzenim için ses çıkarmıyorum ama yoruldum artık sorularından.
Bebeğe neler aldın, adı ne olacak, beşiği nasıl aldın vırt zırt![]()
Ay ne gicikmis. Bence en güzeli kirmadan incitmeden guzel bi dille nazar degiyo canim artık kimseyle foto paylasmiyorum de. Hatta esine de söyle. Esim de istemiyor de. Bilemedim aklima bu geldi ☺Hanimlar bisey sorcam
4200 53 cm
Annem bugun kizdi bana artik.
Bidaha sakin biseyini atma ve anlatma iyi cok sukur de isim var suan de kestirip at dedi.
Enerjimi cekiyo resmen 1 saat konusarak.
Cuma gunu kirmadan nasil basimdan savarim onu dusunuyorum.
Ikiz bebegimiz oluyo gibi hisediyorum tobe tobe .
Ay ne gicikmis. Bence en güzeli kirmadan incitmeden guzel bi dille nazar degiyo canim artık kimseyle foto paylasmiyorum de. Hatta esine de söyle. Esim de istemiyor de. Bilemedim aklima bu geldi ☺
O kadar iyi anlıyorum ki seni :)
Geçen benden ultrason resmi istedi, misafirlikteyim dedim, gece aramış ee eve gelmedin mi atsana diyor :)
Kendisi de hiç bir şeyi söylemez, iyi maşallah, çok şükür, sorun yok falan der.
Yapışkan gibi faceden msj atar, internet paketim bitmiş dedim geçenlerde, bu sefer aramaya başladı.
Bir de benden boyca çok uzun bi bayan, 1,90 nerdeyse boyu, doğal olarak ilk çocuğu (kızı da baya uzun boylu daha şimdiden) sürekli boy soruyorsun ama herkesin boy ortalaması vs farklıdır, neden kıyas yapıyorsun dedim, genler sonuçta, ister istemez anne babanın boy ortalaması etkiler bebeğin boyunu, doktorlarda böyle söylüyor abla falan dedim.
Olsun sen söyle diyo, abin merak ediyor diyo, hemen kuzenimin üstüne atıyor lafı.
Simdi cuma gunu
Aradiginda cok sukur hersey iyi artik resim paylasmiyorum k bakma desem ayip olurmu acaba.
Sen ne yapmayi dusunuyorsun peki belki banada fikir olur