2016 Aralık Anneleri

Merhaba canm
Ben oglusuma
Muhammed fatih ismini koycam
Fatih kocamin ismi
Muhammedde oglum olursa niyet ettigim bir isimdi
Hic yokmu kafanda biseyler
Ben geleneksel isimleri daha cok seviyorum

Canım benimkide erkek ben mehmet yiğit düşünüyorum .listemizdeki isimler kaan .aras.uras .arel.yağız alp.noyan.ateş.fatih.kürşat

Günaydınn herkese..

Haftasonuda benim kontrolüm vardı. Haftaiçi 3 gün kasık ağrısı çektim. sabit durunca yada oturunca değil ama ayağa kalkarken ve yürürken çok ağrıyordu. Doktor normal dedi bebek ve rahim büyüdüğü için ordakia kaslarda gerilirmiş ondan olurmuş. Şimdi hafifledi allahtan.

Onun haricinde erken doğum riskim varmış maalesef. Geçen gittiğimde de söylemişti bu sefer kesinleşti bebeğin amnion sıvısı fazlaymış. Nedeni gebelik şekeri ya da bebeği mide ve yyutma problemleri olabilirmiş çok şükür ikiside yok bende. Yüzde altmışınında nedeni belirlenemezmiş benimkininde nedeni yok yani. eğer böyle devam ederse amacımız 34. haftaya kadar dayanman dedi. Açıkçası moralim bozuldu b,raz inşallah erken doğum olmaz ve zamanında gelir bebeğim. Bir de bebeğin eşi aşağıdaymış. o şu an için problem değil ancak doğuma kadar yukarı çıkması lazım dedi. Aksi halde normal doğum gerçekleşmiyomuş sanırım.

Bizden haberler böyle. Dua edinde erken doğum olmasın ( İnşallah hepimizin bebişleri sağ salim gelir..

Nezaman baktirdin kan degerlerine.
Bide canim mumkunse 4 den 5 den sonra cik kendini zorlarsin ogle sicaginda
2 hafta önce 9.5 du canım bende Akdeniz anemisi var ilk hamile kaldığımda 11.2 idi gittikçe düşüyor kanım ve kapı dışarı çıkmıyorum haftada 1 evden çıkıyorum çok bunaldım evde de eşim sabah gidip akşam 9 larda geliyor çok gezmicem canım 1 saat hemen alıp kaçcam gücüm yok

Inşallah vaktinde gelsin canım , Allah sağlıkla kucağımıza almamızı nasip etsin miniklerimizi inşallah bol bol dua et.

Canim sana soyledigim portakal pekmez ikilisini denedinmi
Ise yaradimi sizde merak ettim.

Biz yusuf aras düşünüyoruz. Aras cennete dökülen dört nehirden biriymis. Anlamini ögrenince daha bi ısındım ismimize

Selam anneler, çalışan hamile olmak gerçekten zormuş. İşyerinde ayrı çalış, haftasonu evinde çalış. Tüm haftasonum temizlik, çamaşır, ütü, yemekle geçti. Kaynanam karşı binamda oturuyor. Çay falan demleyip arıyor. Yok iş tutuyorum daha dedikçe ben utanıyorum. Ne pisletmişler bikaç günde diye düşünecek gibi geliyor. Salakça bir duygusallık resmen. Bu arada bu kadar iş güç arasında cumartesi sabah ilk defa karnımın içinde sakız patlaması gibi iki defa tıpırtı oldu. Dedim heralde elif. Artık elifim hissediyorum dedim ama belkide değildi. Çünkü devamı gelmedi. Bakalım. Sabırsızlıkla bekliyoruz. Güçlü tekmelerini. Hepimiz için güzel bir hafta olsun inşallah. Sağlıklı sıhhatli ve en önemli bebeklerimizi hissederek.

Gunaydin kizlar. Benim raporum bitti yine is basi yaptim. Artik sicaklardan yoksa tatil yapamadik ondan mi ise gelmek eziyet gibi geliyor. Su 2 ayim gecsin de izne ayrilayim diye bakiyorum evde ayaklarimi uzatip dinlenmeye alismisim simdi sandalye tepesinde daha sabahtan yorulmus hissediyorum kendimi.

Biz yusuf aras düşünüyoruz. Aras cennete dökülen dört nehirden biriymis. Anlamini ögrenince daha bi ısındım ismimize
a çok güzel bende listeme alabilir miyim. aras aklıma gelmişti ama aras kargo yu çağrıştırıyor diye vazgeçmiştim olabilir de aslında

bende öyleyim. dün gezmeye gittik önceki gün de hamile kıyafeti alışverişindeydim ya nasıl bir yorgunluk acaba tembellik mi diyorum ama yok kolumu kaldıramıyorum resmen. eskiden haldır haldır 5-6 saat dolaşan ben 2 mağaza gezmede pestilim çıktı . sandalyede uzun süre oturunca popom belim ağrıyor insan yatmak istiyo hemen

canım nasıl tartmaz doktorun her gidişinde tartması lazım ona göre yönlendirmesi lazım seni bi dahaki kontrolde sor istersen bi bu durumu

beni de hiç tartmıyor. ben pek kilo almıyorum normal mi dedim ne güzel işte kilo almana gerek yok zaten dedi sadece

Yok canim tembellik degil. Avm beni de acayip yoruyor resmen. Her sey yoruyor. Mutfagi topluyorum yorulup hemen gelip yatiyorum. Ki daha son zamanlarimiz bile degil. Ama bende hic enerji yok sanki

beni de hiç tartmıyor. ben pek kilo almıyorum normal mi dedim ne güzel işte kilo almana gerek yok zaten dedi sadece
canım senin kilonu takip etmeli doktor sen pek almıyorum demişsin ama ya çok alsaydın o zaman diyetisyene falan yönlendiriyorlar zaten ilginç geldi bana tansiyon ve kilo her seferinde tartılması gerek ki hamilelerde önemli konulardan biri değil midir bu .

evet bana da bazı ilgisizlikleri saçma geliyor ama profesör diye bırakamıyorum açıkçası yarısına da geldim zaten. bilmiyorum belki başka dr nasıldır diye bi tanesine giderim. bulunduğum yerde düzgün doktor yok ben uzağa gidiyorum her seferinde.

Bende kendimi bazen özel hastaneye gidiyor gibi değilde sgk doktoruna gidiyormuş gibi hissediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…