- 1 Ağustos 2015
- 499
- 565
- 23
Onu sadece Ankaradakiler mi alabiliyor sitede tek ankara mağazasında veriliyor falan yazıyordu. hayırlı olsun bu arada :)Kızlar bende bugün e-Bebek'ten paketimizi aldım tek tek koltuğumun üzerine koyup sizin için fotoğrafını çektim merak eden arkadaşlara duyrulur
Bunların her biri mi beşer liraKızlar bende bugün e-Bebek'ten paketimizi aldım tek tek koltuğumun üzerine koyup sizin için fotoğrafını çektim merak eden arkadaşlara duyrulur
Güle güle kullansın miniğin canımKızlar bende bugün e-Bebek'ten paketimizi aldım tek tek koltuğumun üzerine koyup sizin için fotoğrafını çektim merak eden arkadaşlara duyrulur
Evet canım hep aynı yatmaktan oluyor Allah beterinden korusun , Ayy senin prensesle benimki benziyor yaptık kahvaltı uyudu bile şimdi yerim ben onları..Günaydın. .
Biz çoktan kipirdamaya başladık. ..
Anne kalk karnım acikti diyor küçük prenses. .
Büyük prenses de ne hikmetse hala uyuyor.
Bnm sabahları her yerim ağrıyor agrilarla uyanıyorum. .
Bacaklarım özellikle sağ ve sol karın bosluklarim. .
Derin nefes alsam bıçak gibi batıyor. .
Bunun bi çaresi yok sanırım. .
Hep aynı yatmaktan oluyor
Günaydın. Güzel bir hafta geçirmeniz dileğiyle. .
Biz ogluma uyandık ablası uyuyor hala..
kızmda gozumu acar acmaz pıt pıt yapıor oglum da gec kalkmak m ı 6 gelıyordu kaltıgında neyse kı oglan yatarız ucumuzdeGünaydın. .
Biz çoktan kipirdamaya başladık. ..
Anne kalk karnım acikti diyor küçük prenses. .
Büyük prenses de ne hikmetse hala uyuyor.
Bnm sabahları her yerim ağrıyor agrilarla uyanıyorum. .
Bacaklarım özellikle sağ ve sol karın bosluklarim. .
Derin nefes alsam bıçak gibi batıyor. .
Bunun bi çaresi yok sanırım. .
Hep aynı yatmaktan oluyor
Ben senden yaklaşık on gün öndeyim daha son bir haftadır ara ara hissediyorum. Artık bu aralar hissedersin doktorunun dediği gibi bence.Kızlar yaa ben daha bebegimin hareketlerini hissetmiyorum. Geçen hafta kontrolüm vardi söyledim doktora. Bu aralar hissetmeye başlarsın dedi. Aranızda benim gibi olan varmı?
Ne sordular peki cnm sadece kimlik mi 7 aylıkmısın dediler miHanımlar dün ebebekten hoşgeldin paketini bende aldım.
Antares Avm'den gitmeden önce telefon açtım. Ankara'da evi yakın olanlar bakabilir.
Canım merhabaHanimlar doktorum dun yoktu
Detaylidam sonra yorumliyamadilar.
Yarin doktor nobetci size doncek dediler
Ve 1 saat kadar once doktorumla konustum.
Gebelik hipertansiyonun var dedi
Ben sok.
Kizlar 12.7 11.7 cikar benim genelde tansiyonum hic degismez.
Simdi maili atti sonuc mailim.
Sonuc: Bilateral uterin arterde diastolik centik vardir. Uterin arter RI degerleri sagda 0.61 ve solda 0.73 olup artmistir. 26. Hafta bitiminden sonra ki takip doppler onerilir.
Ne demek simdi bu
Doktor tuzu tamamen kes dedi ama ben zaten cok tuz tuketen biri dgilim.
Ne gibi bi riski var kizlar bu sonucun
he yaa neler geçirdim ben dönüp geriye bakıncaKızım böyle değildi. .
Yan yattigimda hiç beni yandan tekmelemezfi ama bu cimcime farklı olacak gibi akşam yatarken bile uyutmamak için direniyor. .:))
Bende Cansu isminde yogunlasiyorum
Kızımın adı ecem acaba diyorum ikincinin adı da Sinem mi olsa
Biri prensesim diğeri gönlüm. .
Sizin isimlerden de görkem ismi hoş. .
Geçmiş olsun kızına cnm sıcak çarptı herhalde. .
Dün bursa da gün boyu yağmur yağdı korktum kızım hasta olmasın diye hemen çorap uzun Tayt giydirdim
Bnm ilk hamileliğimde öyleydi aynı senin anlattigin gibi illet bişey ne yaptıysam gecmemisti yeşil pis kokuyordu bide 9 ay cekmistim. .
Çok korkmustum dogumda bebeğe bişey olursa diye ama çok şükür olmadı. .
Elma sirkesini ben olsam yapmazdim sabret doğumdan sonra geçiyor
Bebeğin gayet normal cnm. .
Korkma doktorlar bazen yanlış görüyor allahın izniyle bişey yoktur. .
BAkAzRASILAM i hatırla çok şükür hiçbir şey olmadı. .
Sizin de öyle olur. .
doğayı eşimde diyor ama halen ısınamadım ben yaakız erkek farketmiyor cnm baksana bebeklerimizin hreketleri aynı iki büklüm durmaya gelmiyor...
hemen tekme...
gayet rahat bi şekilde oturacağız....
anında derli toplu oturayım diyorum oturtmuyor kızım..
isim konusunda biraz daha düşünüp karar vereceğim ve net olacağım.....
biraz söyledim şunu bunu istiyorum diye yorum yaptılar..
hoşuma gitmedi...
eltimin de kız oldu doğa koycam dedi ve koydu..
ğ olduğu için söylenmesi zor falan dediler hiç takmadı ben de öyle yapacağım..
bir isim beğenip kızımın adı bu olacak diyeceğim..
havuz mikroplu oluyor işte..
bizim gittiğimiz otel denizze sıfır küçük bi oteldi havuzu yoktu iyi oldu bizim için de denize girdik hep...
Bence sallanmalı nolur nolmazGünaydin kızlar .. sabah sabah eşim tutturdu park yatak alalim diye. E bebekte begendigim iki model vardi ama ikisi de sallanmiyor. Park yatakta kesinim ama sallanmasi önemli mi tecrübeli annelerden yardim istiyorum
Ahhhh ahhh Hiç bitmedi o akıntı bendeasysss Canım teşekkür ederim yorumun için. Elbette geçecek ama insanı endişe sarıyor. Sen hiç fitil, ilâç kullanmamış mıydın? İnsan ilişkide de utanıyor.
Neyaptnızkizlar merhaba bende subat annesiyim ilk gebeligim ama siz bendendaha tecrubelisinizdir sonucta az kalmis insallah hayirlisiyla sagsalim bebislerinizi alirsiniz kucaklariniza. bizde 14 haftalik gebeyiz iki gun once iliski yasadik sabah kalktim kirmiziyla beyaz renk karisik akintim olmus okadar korktumki pempemsi biseydi ama cook minik progestan kullaniyorum daha once kese disinda kanamam olmustu doktorum olmadigi icn gidemedim. suanlik hic bi sorun yok sadece o dakika oomustu kanamam simdi normal beyaz akintim oluyo agrim flnda yok sizce normlami boyle yasayan varmi bebegime bisey olmamistir dimi korkuyorum. bide erkenmi bilmiyorum ama galiba bebegimin oynadigini hissettim sol kasigimin az yukarisi 6yada 7 kere pit pit diye atti umitlendim ama bilmiyorum kizlar cevaplarinizi bekliyorum kizlar
Canım benim bebişinde kalbinde parlaklık var? .?? Kızlar
Senin gibi bir kaç kişi duydum canımKızlar yaa ben daha bebegimin hareketlerini hissetmiyorum. Geçen hafta kontrolüm vardi söyledim doktora. Bu aralar hissetmeye başlarsın dedi. Aranızda benim gibi olan varmı?
Canım sen e bebekten alınca ne sordular sanaHepimize güzel haberler alacağımız bir hafta olur inşallah. Herkese günaydın.
Biz de durum tam tersi. Bu zamana kadar erkenden kalkardi tatilde uykucu oldu. Bu sene tam gün gidecek okula bakalım sabahları nasil kadiracazGunaydin canim.
Benim oglumun ablasida bizi sabahin korunde kaldiriyor.
Ogluma simdiden uzuluyorum :)
canım tuvalete çıkma ve çok yapma bende de var 1-2 gündür ama suyu çok içiyorum ondan diyorum ben :)Günaydın kızlar bugün kalktığımdan beri sağ kasığım ama kasıkta değil tam orda bi bölge de etimin içi acıyor acaba bebek mi var ondan mı? Yürürken oluyor...
Birde 2 gündür sık tuvalete çıkıyorum ama az değil gidince bayağı küçük abdest yapıyorum :) bebek büyüdüğü için sıkıştırıyor diyorum ama bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?