- 17 Mayıs 2016
- 719
- 838
- 18
Hiç bir şey aslında. Kimliğimi aldı görevli. İçeriye bir yere geçti. Kayıt yapıp getirdi kimliğimi. Paketi kasaya bırakıyorum dedi. Kasaya geçtim. 5 tl ödeyip çıktım. Ama telefonda aradığımda 7 ay ve üzeri hamileler için kampanya kendisi kimliği ile başvuracak anne adayının dedi. Hatta ben sordum telefonda 7 aylık gebelik ile ilgili bir bilgi belge istiyormusunuz dedim. Yok dedi. Kanıtlayamazlarki 7 aylık hamilemiyim 6 aylık hamilemiyim. Ben Ankara Forum AVM den aldım. Başka e bebeklerde başka uygulama yapılıyor mu bilemiyorum ama.Canım sen e bebekten alınca ne sordular sana
Bende de hep çııkıyorArkadaşlar sağlık ocağına baktırdım eritrosit 2 pozitif gözüküyor yine bilmiyorum doktorum a msj yazdım bakalım ne dicek antibiyotik tedavisi de gördüm ama nasıl geçer ki bu enfeksiyon
saol cnm demekki kısıtlamak için öyle diyorlar ama sözdeAzRASILAM sadece kimlik verdim kayıt yaptılar canım, 7 aylık hamile misin vs diye hiç soru sormadılar.
kuzenimde hamile onun için sordum 2 avmyide dedim uzak dediHiç bir şey aslında. Kimliğimi aldı görevli. İçeriye bir yere geçti. Kayıt yapıp getirdi kimliğimi. Paketi kasaya bırakıyorum dedi. Kasaya geçtim. 5 tl ödeyip çıktım. Ama telefonda aradığımda 7 ay ve üzeri hamileler için kampanya kendisi kimliği ile başvuracak anne adayının dedi. Hatta ben sordum telefonda 7 aylık gebelik ile ilgili bir bilgi belge istiyormusunuz dedim. Yok dedi. Kanıtlayamazlarki 7 aylık hamilemiyim 6 aylık hamilemiyim. Ben Ankara Forum AVM den aldım. Başka e bebeklerde başka uygulama yapılıyor mu bilemiyorum ama.
Bende de hep çııkıyor
zıkkım olasıca
akıntın var mı ?
Su gibi canım ama ne aşırı ne az var , sende kaç pozitif çıkıyor bu arada 2.aşımı da oldum çok şükür
saol cnm demekki kısıtlamak için öyle diyorlar ama sözde
kuzenimde hamile onun için sordum 2 avmyide dedim uzak dedi
Günaydın. Güzel bir hafta geçirmeniz dileğiyle. .
Biz ogluma uyandık ablası uyuyor hala..
Evet canım hep aynı yatmaktan oluyor Allah beterinden korusun , Ayy senin prensesle benimki benziyor yaptık kahvaltı uyudu bile şimdi yerim ben onları..
Biz de durum tam tersi. Bu zamana kadar erkenden kalkardi tatilde uykucu oldu. Bu sene tam gün gidecek okula bakalım sabahları nasil kadiracaz
Ayy canim bende sadece kendimde oyle oluyor sandim benim karin bosluklarim agriyor asagiyi diyorsun demi kasiklarin yan taraflari . Bude kucuk tuvaltim geldiginde eger mesane doluysa boyle sirt ustu uzandigim zaman agriyorGünaydın. .
Biz çoktan kipirdamaya başladık. ..
Anne kalk karnım acikti diyor küçük prenses. .
Büyük prenses de ne hikmetse hala uyuyor.
Bnm sabahları her yerim ağrıyor agrilarla uyanıyorum. .
Bacaklarım özellikle sağ ve sol karın bosluklarim. .
Derin nefes alsam bıçak gibi batıyor. .
Bunun bi çaresi yok sanırım. .
Hep aynı yatmaktan oluyor
MaaşallahhhTatil olduğu için bizimki de uyuyor. .
Kahvaltiyi yapınca biraz duruyor sonra yine başlıyor :)
Maşallah diyelim. .
Kış dönemi bnm kızım da tam gün gitti
Akşamları en gec 10 da yatiyordu sabah da erken uyanıyorum zorluk yaşadık ama çok fazla değil. .
Senin kızın Anaokuluna mi gidecek?
cnm insallah gecer ya.. enfeksiyon ben cok zor gecirdim halen daha arada hafif akintim oluyor.. dusun ben ocakta erken dogum yapip bebegimi kaybettm o gunden beri ilac tedavisi gordm suana kadar... benimkisi demekki cok ilerlemisti dr sagolsun hic gormemisti..Arkadaşlar sağlık ocağına baktırdım eritrosit 2 pozitif gözüküyor yine bilmiyorum doktorum a msj yazdım bakalım ne dicek antibiyotik tedavisi de gördüm ama nasıl geçer ki bu enfeksiyon
Bunların her biri mi beşer lira
Amin canım inşallah :)Güle güle kullansın miniğin canım
Ne zamana kadarmış ben haftaya Ankaraya dönücem ozaman gidip alıyım eğer varsa ama 7 aylık muhabbeti yapmıyolar dimiKızlar bende bugün e-Bebek'ten paketimizi aldım tek tek koltuğumun üzerine koyup sizin için fotoğrafını çektim merak eden arkadaşlara duyrulur
Onu sadece Ankaradakiler mi alabiliyor sitede tek ankara mağazasında veriliyor falan yazıyordu. hayırlı olsun bu arada :)
Ne zamana kadarmış ben haftaya Ankaraya dönücem ozaman gidip alıyım eğer varsa ama 7 aylık muhabbeti yapmıyolar dimi
Çok teşekkürler canım keşke imkan tanısalar da Ankara dışındaki herkese alıp göndersem
Tamam canm tsk ederim ben de gider gitmez alıcam inş güle güle kullanın sağlıkla inşş :)Evet şehir dışında başka bir arkadaşıma haber vermiştim gitmiş ama alamamışkeşke çok verseler de alsam buradaki herkese göndersem :) her kişiye 1 adet ne yazık ki nüfus cüzdanıyla veriyorlar...çok teşekkür ederim :)
Allah bir daha yaşatmasın canım benim 2 pozitif miş eritrosit doktora ulaştım korkmana gerek yok o kadar kötü değil rahat ol dedi puronil toz var günde 1 bardak içicem yine ben galiba çoğu hamilede var 3 kişiden 1 kişi de bu sorun var.cnm insallah gecer ya.. enfeksiyon ben cok zor gecirdim halen daha arada hafif akintim oluyor.. dusun ben ocakta erken dogum yapip bebegimi kaybettm o gunden beri ilac tedavisi gordm suana kadar... benimkisi demekki cok ilerlemisti dr sagolsun hic gormemisti..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?