2016 Aralık Anneleri

Canım sen e bebekten alınca ne sordular sana
Hiç bir şey aslında. Kimliğimi aldı görevli. İçeriye bir yere geçti. Kayıt yapıp getirdi kimliğimi. Paketi kasaya bırakıyorum dedi. Kasaya geçtim. 5 tl ödeyip çıktım. Ama telefonda aradığımda 7 ay ve üzeri hamileler için kampanya kendisi kimliği ile başvuracak anne adayının dedi. Hatta ben sordum telefonda 7 aylık gebelik ile ilgili bir bilgi belge istiyormusunuz dedim. Yok dedi. Kanıtlayamazlarki 7 aylık hamilemiyim 6 aylık hamilemiyim. Ben Ankara Forum AVM den aldım. Başka e bebeklerde başka uygulama yapılıyor mu bilemiyorum ama.

Arkadaşlar sağlık ocağına baktırdım eritrosit 2 pozitif gözüküyor yine bilmiyorum doktorum a msj yazdım bakalım ne dicek antibiyotik tedavisi de gördüm ama nasıl geçer ki bu enfeksiyon
Bende de hep çııkıyor
zıkkım olasıca
akıntın var mı ?
AzRASILAM sadece kimlik verdim kayıt yaptılar canım, 7 aylık hamile misin vs diye hiç soru sormadılar.
saol cnm demekki kısıtlamak için öyle diyorlar ama sözde
kuzenimde hamile onun için sordum 2 avmyide dedim uzak dedi

kızlar ya merak ettim bu akıntı nasıl bişe yani bendede akıntı var tabi ama bunun benm için sorun olup olmadığını nasıl anlayabilirm. miğde bulandırıcam çok zörüdilerim ama anlamak adına yazmam gerek bendeki akıntı hafif sarı ve sümüksü bir akıntı bu narmalmi değilmi . bu arada akıntı dışında bir şikayette yanında olmalımı bende yok hani. tşk.ler

Günaydın. Güzel bir hafta geçirmeniz dileğiyle. .
Biz ogluma uyandık ablası uyuyor hala..

Tatil olduğu için bizimki de uyuyor. .

Evet canım hep aynı yatmaktan oluyor Allah beterinden korusun , Ayy senin prensesle benimki benziyor yaptık kahvaltı uyudu bile şimdi yerim ben onları..

Kahvaltiyi yapınca biraz duruyor sonra yine başlıyor :)
Maşallah diyelim. .

Biz de durum tam tersi. Bu zamana kadar erkenden kalkardi tatilde uykucu oldu. Bu sene tam gün gidecek okula bakalım sabahları nasil kadiracaz

Kış dönemi bnm kızım da tam gün gitti
Akşamları en gec 10 da yatiyordu sabah da erken uyanıyorum zorluk yaşadık ama çok fazla değil. .
Senin kızın Anaokuluna mi gidecek?

Ayy canim bende sadece kendimde oyle oluyor sandim benim karin bosluklarim agriyor asagiyi diyorsun demi kasiklarin yan taraflari . Bude kucuk tuvaltim geldiginde eger mesane doluysa boyle sirt ustu uzandigim zaman agriyor

Kizlar emzik zinciri yaptiran varmi uygun fiyata . Soyle bi baktimda 30 35 civari. Yada malzemeleri nerde satiliyo goren alan kendi yapan vs varmi aramizda. Ben eminonune gidip bi arastirip varsa kendim secip yapmayi dusunuyorum daha uyguna gelio cunku. Olmazsa hazir secip siparis vercem

Maaşallahhh

Doktordan cevap geldi korkmanıza gerek yok diyor bol su için diyor kızlar hemşire sağlık ocağındaki dangalak mış korkuttu ama doktorum evde puronil var dedim 1 doz içicem şimdilik bakalım Allaha emanetiz neticede hepimiz bol bol dua..

Arkadaşlar sağlık ocağına baktırdım eritrosit 2 pozitif gözüküyor yine bilmiyorum doktorum a msj yazdım bakalım ne dicek antibiyotik tedavisi de gördüm ama nasıl geçer ki bu enfeksiyon
cnm insallah gecer ya.. enfeksiyon ben cok zor gecirdim halen daha arada hafif akintim oluyor.. dusun ben ocakta erken dogum yapip bebegimi kaybettm o gunden beri ilac tedavisi gordm suana kadar... benimkisi demekki cok ilerlemisti dr sagolsun hic gormemisti..

Kızlar bende bugün e-Bebek'ten paketimizi aldım tek tek koltuğumun üzerine koyup sizin için fotoğrafını çektim merak eden arkadaşlara duyrulur
Ne zamana kadarmış ben haftaya Ankaraya dönücem ozaman gidip alıyım eğer varsa ama 7 aylık muhabbeti yapmıyolar dimi

Onu sadece Ankaradakiler mi alabiliyor sitede tek ankara mağazasında veriliyor falan yazıyordu. hayırlı olsun bu arada :)

Evet şehir dışında başka bir arkadaşıma haber vermiştim gitmiş ama alamamış keşke çok verseler de alsam buradaki herkese göndersem :) her kişiye 1 adet ne yazık ki nüfus cüzdanıyla veriyorlar...çok teşekkür ederim :)

Tamam canm tsk ederim ben de gider gitmez alıcam inş güle güle kullanın sağlıkla inşş :)

Allah bir daha yaşatmasın canım benim 2 pozitif miş eritrosit doktora ulaştım korkmana gerek yok o kadar kötü değil rahat ol dedi puronil toz var günde 1 bardak içicem yine ben galiba çoğu hamilede var 3 kişiden 1 kişi de bu sorun var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…