- 31 Ocak 2015
- 256
- 528
- 53
Anaokulu na gidecek canım. Geçen yılda gitmisti yarın gün gitmisti ogleden sonra gidiyordu.Tatil olduğu için bizimki de uyuyor. .
Kahvaltiyi yapınca biraz duruyor sonra yine başlıyor :)
Maşallah diyelim. .
Kış dönemi bnm kızım da tam gün gitti
Akşamları en gec 10 da yatiyordu sabah da erken uyanıyorum zorluk yaşadık ama çok fazla değil. .
Senin kızın Anaokuluna mi gidecek?
Boncuk çularda var isim boncukKizlar emzik zinciri yaptiran varmi uygun fiyata . Soyle bi baktimda 30 35 civari. Yada malzemeleri nerde satiliyo goren alan kendi yapan vs varmi aramizda. Ben eminonune gidip bi arastirip varsa kendim secip yapmayi dusunuyorum daha uyguna gelio cunku. Olmazsa hazir secip siparis vercem
Kayseri de bir E Bebek var Oray'a gittim o kdr yürüdüm ama ank ve İşt var denildisağol cnm bnm düşünmüş olman yeter
ama saçmalık yanii yapıyorlarsa tüm ülke mağazalarında yapsınlar
aradım söyledim de yanii
Ben de aradım Ankara, İstanbul ve İzmir illerinde geçerliymiş kampanya. mail attım diğer iller de kampanyaya dahil edilsin diye. Böyle kampanyaları çok severim. Oğlumda da primadan paket gelmişti o zaman ücretsiz insan acayip mutlu oluyor:))sağol cnm bnm düşünmüş olman yeter
ama saçmalık yanii yapıyorlarsa tüm ülke mağazalarında yapsınlar
aradım söyledim de yanii
aynen bende dedimBen de aradım Ankara, İstanbul ve İzmir illerinde geçerliymiş kampanya. mail attım diğer iller de kampanyaya dahil edilsin diye. Böyle kampanyaları çok severim. Oğlumda da primadan paket gelmişti o zaman ücretsiz insan acayip mutlu oluyor:))
Güle güle kullanın canım da 7 aylık şartı vardı Nasıl alabildin? Birde sadece Ankara'da mı veriliyormuş?Kızlar bende bugün e-Bebek'ten paketimizi aldım tek tek koltuğumun üzerine koyup sizin için fotoğrafını çektim merak eden arkadaşlara duyrulur
Güle güle kullanın canım da 7 aylık şartı vardı Nasıl alabildin? Birde sadece Ankara'da mı veriliyormuş?
yoo cnm onlari hic bilmiyorum,. diyorumya dr hic ilgilenmedi ancak dogum yaptiktan sonra farkedildi enfeksiyon oldugu@Ebruzerim75 canım senin hangi değer yüksekti kaçtı ilk hamileliğinde biliyomusun lökosit eritrosit falan mı çok yüksekti ? Merak ettim
Kizlar bu decaviti gūnde 2tane kullanan varmi benim kansîzlığîm çıktı doktor kan kapi verdi ama migde bulantisi ve miğde ağrısî yapti 1hafta kullandim biraktim.simdi decavite basladim saglik ocagindan verdiler
Teşekkür ederim canım bende İzmir'de oturuyorum ama aksine kontörüm bitti.Artık yarın arayıp sorarım inşallahCanım teşekkür ederim...bana kaç aylık hamilesiniz diye sormadılar hiç cinsiyetini sordular ve nüfus cüzdanımı istediler o kadar..sanırım İzmir Ankara ve İstanbul'da veriliyormuş...arayıp da uğramak lazım...
Anladım canım neyse bu sefer bilinçlisin Allaha emanetizyoo cnm onlari hic bilmiyorum,. diyorumya dr hic ilgilenmedi ancak dogum yaptiktan sonra farkedildi enfeksiyon oldugu
Ben arıyorum izmirpark daki e bebek mağazasını açan yok vallaTeşekkür ederim canım bende İzmir'de oturuyorum ama aksine kontörüm bitti.Artık yarın arayıp sorarım inşallah
Ayy canim bende sadece kendimde oyle oluyor sandim benim karin bosluklarim agriyor asagiyi diyorsun demi kasiklarin yan taraflari . Bude kucuk tuvaltim geldiginde eger mesane doluysa boyle sirt ustu uzandigim zaman agriyor
Anaokulu na gidecek canım. Geçen yılda gitmisti yarın gün gitmisti ogleden sonra gidiyordu.
Tsk ederimm bilgi içinDecavit vitamin onun kan hapı ile bir alakası yok , ayrı kullanılması gereken ilaçlar. decavitide almanız gerekli kan hapınıda. kan hapını gece yatarken alabilirsinz bulantı yapmaması için veya sabah kaçta kalkıyorsanız ondan 2 saat öncesine saati kurup içebilirsiniz. decaviti kullanmasanızda olur ama kan hapı kullanmak gerek çünkü .
valla heyecanla bekliyorum yaa. Çok merak ediyorum yaa nasil bişey bebeğimi hissetmekCanım ben de 21den sonra hissettim hatta net olarak yeni yeni hissediyorum 24e kadar telaşlanma :) ilk gebelikte geç hissediliyor.
Sağol canım.heyecan la bekliyorum valaBen senden yaklaşık on gün öndeyim daha son bir haftadır ara ara hissediyorum. Artık bu aralar hissedersin doktorunun dediği gibi bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?