2016 Aralık Anneleri

Anaokulu na gidecek canım. Geçen yılda gitmisti yarın gün gitmisti ogleden sonra gidiyordu.

Boncuk çularda var isim boncuk

Kizlar bu decaviti gūnde 2tane kullanan varmi benim kansîzlığîm çıktı doktor kan kapi verdi ama migde bulantisi ve miğde ağrısî yapti 1hafta kullandim biraktim.simdi decavite basladim saglik ocagindan verdiler

sağol cnm bnm düşünmüş olman yeter
ama saçmalık yanii yapıyorlarsa tüm ülke mağazalarında yapsınlar
aradım söyledim de yanii
Ben de aradım Ankara, İstanbul ve İzmir illerinde geçerliymiş kampanya. mail attım diğer iller de kampanyaya dahil edilsin diye. Böyle kampanyaları çok severim. Oğlumda da primadan paket gelmişti o zaman ücretsiz insan acayip mutlu oluyor:))

aynen bende dedim
diğer illerdeki arkadaşlarda mümkünse arasın söylesin
Piskolojik baskı yapalım

Güle güle kullanın canım da 7 aylık şartı vardı Nasıl alabildin? Birde sadece Ankara'da mı veriliyormuş?

Canım teşekkür ederim...bana kaç aylık hamilesiniz diye sormadılar hiç cinsiyetini sordular ve nüfus cüzdanımı istediler o kadar..sanırım İzmir Ankara ve İstanbul'da veriliyormuş...arayıp da uğramak lazım...

Kizlar bu decaviti gūnde 2tane kullanan varmi benim kansîzlığîm çıktı doktor kan kapi verdi ama migde bulantisi ve miğde ağrısî yapti 1hafta kullandim biraktim.simdi decavite basladim saglik ocagindan verdiler

Decavit vitamin onun kan hapı ile bir alakası yok , ayrı kullanılması gereken ilaçlar. decavitide almanız gerekli kan hapınıda. kan hapını gece yatarken alabilirsinz bulantı yapmaması için veya sabah kaçta kalkıyorsanız ondan 2 saat öncesine saati kurup içebilirsiniz. decaviti kullanmasanızda olur ama kan hapı kullanmak gerek çünkü .

Teşekkür ederim canım bende İzmir'de oturuyorum ama aksine kontörüm bitti.Artık yarın arayıp sorarım inşallah

yoo cnm onlari hic bilmiyorum,. diyorumya dr hic ilgilenmedi ancak dogum yaptiktan sonra farkedildi enfeksiyon oldugu
Anladım canım neyse bu sefer bilinçlisin Allaha emanetiz
Teşekkür ederim canım bende İzmir'de oturuyorum ama aksine kontörüm bitti.Artık yarın arayıp sorarım inşallah
Ben arıyorum izmirpark daki e bebek mağazasını açan yok valla

Kizlar bende 21 haftalik hamileyim ve 2.bebegim derler ya her hamilelik farklidir bu hamilelikte dislerimden cektigimi hicbir seyden cekmedim 15.haftada dolgu yaptirdim persembe gunu de 20 lik disimi cektim cekmeden antibiyotik kullandim hem de cok guclu olanindan fakat agzimi acamiyorum sadece 1 parmak kadar aciliyor cenem kitlenmis gibi var mi aranizda bunu yasayan

Ayy canim bende sadece kendimde oyle oluyor sandim benim karin bosluklarim agriyor asagiyi diyorsun demi kasiklarin yan taraflari . Bude kucuk tuvaltim geldiginde eger mesane doluysa boyle sirt ustu uzandigim zaman agriyor

Sanirim yanlış yazdım cnm.
Bnm uyuşukluk ve sancı koltuk altimdan aşağı doğru yani yan yattigimda üzerine yattigim yer

Anaokulu na gidecek canım. Geçen yılda gitmisti yarın gün gitmisti ogleden sonra gidiyordu.

Bizimkisi bu sene değil de seneye Anaokuluna gidecek. .
Bu sene yine kreş gibi olacak gitse de gitmese de olur herhalde diye düşünüyorum. .
Benim çalıştığım zamanlarda gonderip doğumlar bir gondermemek istiyorum benimle biraz daha vakit gecirsin diyorum ama sence ne yapayım?

Tsk ederimm bilgi için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…