2016 Aralık Anneleri

Ateş ölçeri iyi hatırlattın cnm onu da amcaya paslayım :)
Müslin bez ne demek ?
Örgü hırkamız çok
Bere eldiven eklendi

şimdiden hayırlı olsun penye yelekte al canım kasım aralıkta iyi olur biizm memleket için yünler terletir.
evet cnm penye daha iyi
Buhar makinasi sartmi nasil kullanicazki ben listeme hic eklemedim onu:)
bulunduğumuz oda klima ile ısıtılacağı için
kış vakti buhar makinası şart diye düşündüm
arkadaşlar bende allah nasıp ederse 23-24 aralıkda dogum gozukuyor ...hazırlıklara da bayramdan sonra başlıcaz inşanlah...hala bız kız ısmı bulamadık... kız ısmı önerileriniz var mı

ya hiç sorma
süs püs işine gircem ama isim bulamadım ben daha yaa kız ismi
eşim akşam diyorki buldun buldun yoksa ananemin ismini koyacam
Melahat

:)) bayrama kadar dursun herseyde bayramdan snra baslıcam ınsanlah alısverıslere zaten cıvılde yenı dogan bebege alıncak lıste vr dırek o lısteye bakıp hemen alcm neyı unuttum neyı unutmadm derdım olmuck

:)) bayrama kadar dursun herseyde bayramdan snra baslıcam ınsanlah alısverıslere zaten cıvılde yenı dogan bebege alıncak lıste vr dırek o lısteye bakıp hemen alcm neyı unuttum neyı unutmadm derdım olmuck
civile bugün gitme ihtimalim vardı ama kaldı
ben manuel listemle gidecem bakalım :)

ya böle liste falan görünce heyecanlanıyorum bi an önce doğsalar da sevsek yesek bunları bizz :)

Kızlar ben ilk hamileliğimde doğum yaptıktan sonra
meme ucu çatlamasından çok çok çektim
hıı iyiki sabr ettim emzirdim
ama o tuttuğu an Acısını hiç unutamam
Ne yapmalıyız sizce
yaptığınız birşey var mı

Lansinoh gögüs ucu kremi aldim. Benim ilk hamileligim ama önermeyen yok. Bir hafta önceden sürmeye başlaniyomus. Insallah ise yarar

bayanlar ya bileniniz varmıdır 30 ağustosta havuzlu han açıkmıdır ? belki o gücü kendimde hissedersem bir gidip bakmak istiyorum ne var ne yok herkesin pek dilinde bende eksik kalmıyım istiyorum ama birkaç yer aradm telleri açan olmadı. kesn bilen yazarsa çok sevinirim.

Canım bana lansinoh marka tavsiye ettiler göğüs ucu kremi şu anda bile var benim ödüm kopuyor emziremeyeceğim diye...ben aldım 8.aydan itibaren kullanacağım sende bir araştır istersen...

çok geçmiş olsun canım dua et bol bol rabbim hepimizin yardımcısı olsun bebeklerimizi zamanında sağ sağlim kucağımıza alalım inşallah.

muz ye bol bol,su içmeyi ihmal etme çünkü vücüdun su kaybediyor
geçmiş olsun

AzRASILAM müslin bez cok kullanisli oluyo diyolar. Bebek arabasinin üstüne pusetin icine falan seriliyo. Yani cok amacli bi bez. Kucuk agiz mendili seklinde olanlari da var. Atesölceri ben de teyzeye pasladım
İlkkez duydum o bezi bn

:):):) herseylerı heycanlı bir şeyleri değil ki seninkide mi kız
evt cnm :)
ya böle liste falan görünce heyecanlanıyorum bi an önce doğsalar da sevsek yesek bunları bizz :)
evt bnde :)

avent silikon göğüs ucu :)
onu yazdım :)

Lansinoh gögüs ucu kremi aldim. Benim ilk hamileligim ama önermeyen yok. Bir hafta önceden sürmeye başlaniyomus. Insallah ise yarar
o kremi duydum kullanacam

Canım bana lansinoh marka tavsiye ettiler göğüs ucu kremi şu anda bile var benim ödüm kopuyor emziremeyeceğim diye...ben aldım 8.aydan itibaren kullanacağım sende bir araştır istersen...
bnde başlarım cnm

Ooo baya alisveris yapmissin hayirli olsun :) minnos gule gule kullansin insallah. Bende arabaya karar verdim ananemize siparis ettik:) ana kucagi salincagini aldim. 1 hastane cikisi, 3 tane tulum , 2 yelek, 1 esofman takimi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…