2016 Aralık Anneleri

çok güzel listen,birkaç şey de ben tavsiye edebilirim
kadife kundak battaniyeler var oğlumda kullandım çıtçıtlı olduğu için kullanımı rahat oluyor
omuz bezleri de çok kullanışlı gazını çıkarırken

geçmiş olsun canım Allah zamanında sapa sağlam kucağımıza almayı nasip etsin
bende dün akşam hareketlerini gözlemleyemedim bu günde bi ıslaklık hissediyorum
geçen gün hafif bi kanam geçirdim servik boyu ölçtü dr sen erken doğum yapmazsın dedi ama şuanda sanki bi sızıntı var gibi hissediyorum dr gitsem olay çıkıyor her şeyde bi gidiyorsun diye ay bilemedim ya gitsemmi gitmesem mi aslında haftaya randevumuz var suyu mu yoksa başka bişey mi karar veremiyorum kocaelinde bu amniyotik sıvı ölçen testlerden bulamadım nerde bulucam ya onu

Ayva cekirdegi baya etki ediyomus.biraz suya koyup bekletiyosun jel kivamini alinca suruyosun

Kızlar bu arada ben de bir 10lu bir 5li hastane çıkışı aldım ama penye gibi bunlar bizim bebişler aralıkta doğacak ya daha kalını olmuyor mu bunların ya da üstüne bişey mi giydiriliyor hiçbir fikrim yok bu konuda

Ooo baya alisveris yapmissin hayirli olsun :) minnos gule gule kullansin insallah. Bende arabaya karar verdim ananemize siparis ettik:) ana kucagi salincagini aldim. 1 hastane cikisi, 3 tane tulum , 2 yelek, 1 esofman takimi :)

senin minoos da güle güle kullansın inşallah. :)
ama daha bu başlangıç daha çok eksiğimiz varr :)

sarıverirsin battaniyesine bişeycik olmaz. zaten ev sıcak olucak mecburen. :)

Ben vitaminleri düzenli icmiyorum açikcasi. Tahlil bile yapmadan bi poset vitamin verdi. Bebek zaten ilerde gidiyo. Eskiden vitamin mi varmis diyorum herkes kızıyo
Doktorum bana vitamin vermedi . bebek önden gittigi bende kilo aldigim için vitamin takviyesi alman gerekmiyor dedi.
Seninde kullanmamanın bi zararı olmaz Yediklerimizden yeterince alıyoruz ki bebislerimiz büyümüş

Geçmiş olsun neyse ki fark edilmiş ve önlem alınmış. Dualarımizdasin inşallah bebeğin sağlıklı zamanında gelecekm

içine ince bi beden yapılmış uzun kollu bişey oluyor
kızıma ilk ondan
ikinci kat çıtçıtlı uzun kollu badisi
alta bilekleri sıkmayan çorap üzerine ayaklı pijama
sonra en üst takımı
üstüne battaniye sarıyorsun
hastaneden çıkarken kadife kalın battaniye
eve gidince ilrleyen günlerde içteki fanila gibi şeyi çıkarıp üstüne yelek giydiriliyor..
kızımda böyle yapmıştık.. kendi kendimize..
bu kızımda hastanedeki hemşireler nasıl yapar bilemem yaşayıp göreceğiz...

tabi ben de daha farklı fikirleri olan varsa almaya hazırım..
insan unutuyor...

Canım bana lansinoh marka tavsiye ettiler göğüs ucu kremi şu anda bile var benim ödüm kopuyor emziremeyeceğim diye...ben aldım 8.aydan itibaren kullanacağım sende bir araştır istersen...
Lansinoh u erken kullanmak doğumu tetikliyor diye okumuştum. Doğumdan sonra kullanmaya başlamıştım. Yara olmasını beklemedim her Emzirme den sonra kullandım. Çok şükür bişey olmadı.

Doktorum bana vitamin vermedi . bebek önden gittigi bende kilo aldigim için vitamin takviyesi alman gerekmiyor dedi.
Seninde kullanmamanın bi zararı olmaz Yediklerimizden yeterince alıyoruz ki bebislerimiz büyümüş
Katiliyorum sana canim. Zaten ilaclari ilk aldigimda düzenli iciyim dedim tartı fırladı birden. Onlari biraktim kilom da durdu. Hem kilo alma diyo bana hem de vitaminleri dolduruyo.

Kızımdaiçine zibin, çorap, patikli pantolon

Ustüne tulumu ,Penye yelek giydirip battaniyeye sarıyordum.

İlk zamanlar orgu yelekler çok kullanışlı olmuyor Penye yelekli daha rahat oluyor.

Bende onu düşünüyorum canım kaça aldın sen. Birde puset modeli cabriofix mi
ben blue pastel rengini aldım 1399 dan 1099 a düşmüştü intde artı 150 tl çek hediye ettiler ve maxi cosi city stone uygun geldi o da 450/600 tl civarındaydı 340 a bulunca alıverdim toplamda 1290 a geldi ayrı ayrı almak daha mantıklı bence direk trdavel almayın

ona da bakim cnm
iyice battaniye ye sararır çıkarırırz
birde adanada kasım sonu kış çok olmaz

Canım bu aralar olağanüstü hal nedeniyle rapor almak zor diye biliyorum ama belli olmaz tabi ki.
evet bende vermiyolar diye biliyorum ama arkdasımın eşi iş yerinden sıkıntılı gidip almış rapor yasağı kalktı dediler gerçi bende sans yok bana vermezler ya bakalım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…