2016 Aralık Anneleri

Canim insallah bebegin zamaninda gelir. En azindan 30 haftaya kadar beklese cok iyi olur . RAbbim hakkinizda hayirlisini nasip etsin insallah . Guzel haberlerini bekliyoruz .

Bendé cok cektm meme ucu yarasindan.denemedigim krem ya da yöntem kalmadı.
Allah razi olsun bir arkadasim avent göğüs kalkani tavsiye etmişti, emzirmedigim her an gogsumde duruyordu.2 gün sonra tüm yaralar geçti gördüğüm her hamileye tavsiye ediyorum o günden beri ☺

Canim listen gayet iyi terligi unutma
Bende gecen gun 2 paket bez aldim. Ayda 2 paket alsam yeter bize. Oglumda iyi hatirliyorsam 1 numaradan sadece 5 paket kullandim.

Lansinoh u erken kullanmak doğumu tetikliyor diye okumuştum. Doğumdan sonra kullanmaya başlamıştım. Yara olmasını beklemedim her Emzirme den sonra kullandım. Çok şükür bişey olmadı.
kızlar göğüs ucu çatlağı için kremlere yüklenmenize gerek yok. Ayva çekirdeklerini yarım bardak suya atın bir gün bekleyince jelleşiyor ve yaraları tedavi edici özelliği var. Üstelik meyve çekirdeği olduğu için yıkamaya da gerek yok baş ucunuzda dursun aklınıza geldikçe sürün iyi geliyor. Ben ilk doğumda öyle yaptım krem falan da almadım ha yara olmadı mı oldu ama ama çok kötü olmadı tabi, ablamın ki parçalanmıştı resmen

COK GECMİŞ OLSUN inşallah zamanında doğar sağlıcakla alırsınız kucağınıza

Katiliyorum sana canim. Zaten ilaclari ilk aldigimda düzenli iciyim dedim tartı fırladı birden. Onlari biraktim kilom da durdu. Hem kilo alma diyo bana hem de vitaminleri dolduruyo.
ben hamile kalmadam folik asit haplarina baslamistim.. ilk 3 ay hamileligimde onu kullandim, 3 aydan sonra Omnibionta multivitamin basladim ( trde varmi bilmiyorum ) ve suana kadar 3 kilo aldm.. bende fazla almis olsaydim birakirdim ama aldirmadi bu vitaminimden memnunum.

Hangi site bu canım bende bakayım. 150 hediyeceki ile gayet gayet fiyat

evet canım hızlı kilo aldım malesef bugün randevum vardı şeker yüklemesi yaptırdım malesef yüksek çıktı diyete başladım umarım normale döner

Bende bir degil ki üc tane vitamin var. Bi de kan ilacı dört. Kilo onlarla mi alakali bilmiyorum ama kullanmadigimda kafam rahat oluyo

canım diyet listeni paylaşabilir misin benimde yüksek çıktı 50 mg 1. saat tokluk şekerim 174

Nasil besleniyorsun. Neler yiyorsun. Aclik hissetmiyorum ama surekli biseyler yemek istiyorum.istahim cok acildi

herkese iyi geceler. Bugün minik paşamı renkli ultrasonda iizledik. çok tatlı minicik yuvarlak yüzü vardı.kızıma benziyor. inşallah sağ salim kucağıma alırız meleklerimizi.doktor 2 hafta önde gidiyor dedi.yarın şeker yüklemesi yapmak. inşallah bir sıkıntı çıkmaz

arkadaşlar iyi dlekleriniz ve dualarınız için ayrı ayrı teşekkür ederim.rahime 2 dikiş atıldı. ufak bir ameliyattı. bugün ameliyatın başarılı olduğu izlendi. öğlen taburcu edildim .bundan sonra yatarak geçirecekmişim. doktorum 34. haftadan sonra gezebileceğimi söyledi. bebeğimde şimdilik çok sağlıklı ve hareketli. rahim kasılmalarım hala devam ediyor. 1 avuç ilaç kullanıyorum çoğu vitamin.

Nasil besleniyorsun. Neler yiyorsun. Aclik hissetmiyorum ama surekli biseyler yemek istiyorum.istahim cok acildi
3 ana öğün 3 ara öğün şeklinde besleniyorum canım. öğünlerde 8 yemek kaşığı sebze yemeği veya 4-5 köfte kadar etle 1 kepçe çorba + yoğurt ve salata oluyor. ara öğünlerde de 1 meyve+1 bardak yağsız süt+ 6-7 ceviz veya badem var. her öğünde 3-4 dilim çavdar veya kepek ekmeği. kahvaltı da bu şekilde 1 yumurta ve söğüş sebze+7 zeytin+biraz peynir ve şekersiz çay. bir şeyler yiyesim benim de geliyor o gibi durumlarda yeşil bir elmayı küçük küçük doğrayıp çerez gibi ağzıma atıyorum. şekeri beyaz unu kızartmaları tamamen bıraktım tuzu da çok azalttım. en zoru da şekeri bırakmak oldu hala zorlanıyorum o konuda

Bende de o kadar çok tatlı yemeğe isteği var ki. Pastanelerin önünden geçerken zor tutuyorum kendimi tatlı almamak için.

Akşam 11 de burnuma poğaça kokusu geldi. Pencereden geliyor biri poğaça pişirilir dedim . Pencereye çıkınca koku falan yoktu.

Turnusol kağıdı al onun renk değişimine göre amniyo sıvısınmı normal akıntımı belli oluyor 1 kat gazlı bez arasına Turnusol kağıdı koyup 12 saat kadar yada yoğun ıslaklık hissedene kadar bekletiyorsun.
hamilelikte herşey için doktora gitmek en güzeli , bir problem varsa önlem alınabilmesi açısından.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…