2016 Aralık Anneleri

Bakalim, digerleri de icime sinmedi pek. Hem saglam hem hafif olanlar asiri pahali. Onlarin ikinci ellerini düsünebilirim. Hem ikinci ellerinde semsiyesi, uyku tulumu, yagmurlugu, cantasini falan da veriyorlar.

Evet ondan iste :) Ben yatarken hapsiracaksam yana dönüp bacaklarimi karnima falan cekiyorum :KK70:
Teşekkür ederim bende yan yatiyordum ama bacaklarimi cekmedim :)

daha iyi
olur inşallah
tazminatla kredini kapatır işsizlik maaşı da maaş gbii olur
bu süreçte de bebiş büyümüş olur
Tekrar çok daha iyi bir iş bulursun inşallah
çalışanlara sonradan evde oturmak sıkıntı

ne bilim canım walla
değişik şeyler gelir beni bulur
buna da hamd olsun tabii
beterin beteri var

amin cnm amin inş. neyse bunuda atlatalım sona inş. doğuma kadar bişicik çıkmaz ve sağlıklı sıh.li alırız bebişleri kucağımıza.

Canım yaptırdım çok şükür iyi çıktı 75 grlık yükleme yapıldı açlık 82 60.dk 169 120 dk 142 çıktı iyimiş sorun yok sonra başka tetkikler yapıldı idrarda enfeksiyon var kültür verdim 3 gün sonra çıkacak munorol yazdı 1 tane onu içicem kanım 8.8 den 9.7 ye çıkmış çok şükür karaciğer enzimi demir troid falan bir sürü tetkik yapıldı bi sorun yok şükürler olsun idrar dışında kızımı da gördük iyi maşa
GÖzün aydın, darısı başıma :)

Merhaba arkadaşlar;
uzun zamandır yazamadım. Oğlumun sünneti ile uğraştım biraz nazlıyız da :)
Sonra eşimin izni derken ancak vakit bulabildim.
Bu arada cumartesi kontrolüm vardı kızımız iyi 700 gr olmuş. Dr umuz kan ilacını ısrarla kullanmamı istedi düşük çıktığı için bende arkadaşımın tavsiyesi bir kan ilacı var ona başladım.
Şeker yüklemem yapıldı değerlerim normal çıktı.
Eşim izindeyken İstanbula gittik bebek alışverişinin tamamına yakınını hallettim sayılır ben bile beklemiyordum kendimden bu performansı :KK49:

güzel bir düşünce
sen öyle diyince aklıma şu geldi
konu ile alakalı değil

geçende bir arkadaş da yazmış buraya neden sayfa 1400lerde çok az paylaşım oluyor demiş
diğer ay annelerle karşılaştırdım evet paylaşım daha az olmuş
ama nedeni gebelik aralık anneleri kısmında 3 tane aralık 2016 topiği olması tek bir çatı altında olsak daha ilerde olurdu sayflar
neyse tabii önemli olan herkesin bilgi paylaşımı topik farketmez

senin dediğin mantıklı aç canım ekleyelim aldıklarımızı bizde
yardımcı oluruz birbirimize unuttuklarımız olur
indirimde olanlar paylaşılır
Burda pAylaşsak olmazmı yoksa sayfalar daha az ilerler bence

BENIM de temiz çıkmış çok şükür...
açlık 91
60 dakika 147
120 dakika 117
Gözün aydın canım artık 1 ay sonraya randevu verdi doktor bakalım aman bol su içip acillik olmamak için iyi bakıcam kendime inşallah sorunsuz ilerler hamileliğimiz şurda topu topu 3 ay kaldı zaten

Gözün aydın canım artık 1 ay sonraya randevu verdi doktor bakalım aman bol su içip acillik olmamak için iyi bakıcam kendime inşallah sorunsuz ilerler hamileliğimiz şurda topu topu 3 ay kaldı zaten
TEŞEKKÜR ederim. Dikkat et kendine. Inşallah hepimiz sağlıkla kavuşalım yavrularımıza...

Kızlar bugün beğendiğim beşik 70*130 ölçülerine sahip bir beşik. Model çok hoş ama beşiğin iç derinliği fazla geldi. Yani kademeli değil. Bebek altı aydan sonra geçecek ona. Ama benim için zor mu olur bebeğimi içinden çıkarıp yatırmak falan. Kullanışlı olur mu bilemedim.
Kızlar bir de kaç yaşından sonra önünde ki parmaklıkli kısmı çıkartırız kendi girip çıksın diye

Kızlar aynı modelin büyüyen beşiği de var ve fiyat farkı 700 lira. Büyüyen in on paneli raylı olduğu için aşağı inebiliyor ya da tamamen çıkabiliyor. Ayrıca eni beşikte ki gibi 70 değil 85 cm falan. Siz büyüyen tercih eder miydiniz

Tercih etmeme sebeplerim
*fiyat farkı
*bu model çok kaba olmasada gözüme hantal gelişleri
*Yer sıkıntısı yasar miyiz kiracıyz çünkü
*Tayinciyz burda dört beŞ yılımız var gibi. taşıma da niye böyle büyük birşey aldık der miyiz

Back
X