- 10 Haziran 2015
- 921
- 748
- 103
senin niyetin nedir peki canım
ben işe geri dönmek istiyorum ama çıkışım verilir %90
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
senin niyetin nedir peki canım
ben işe geri dönmek istiyorum ama çıkışım verilir %90
Ben oğluma büyüyen beşik aldım içine normal yaylı yatak üstüne yün sen ped yaptı babanesi yatak tek yatmadı hiç park da ev küçük se yada kracı işen güzel olur sağlam oldursan sonra çünkü bazı bebeler aşırı hareketli olıyorkızlar facebooktan gördüğüme göre birçok kişi alışverişi neredeyse tamamlamış. benim ilk bebeğim olacak hiç tecrübem ve bilgim yok. öncelikle sormak istiyorum oyun parkı alacağım hangilerini önerirsiniz ve yatak olarak binlerce seçenek var. visko mu yoksa normal yaylı yatak mı daha iyi bebeğin sağlığı açısından? para kısmı önemli değil bence bu konuda. çünkü bizler için bile yatak çok önemli hem uyku kalitesi hem sağlık olarak
Ay dogum iZni denekti yaklaştı günler inşl heyecanlıyımm ikinci olmasına rağmen gün sayıyorum elhamdulillahkızlar doğum iznine Allah nasip ederse 1 kasım itibariyle çıkmayı düşünüyorum. iş yeri ile konuşsam doğum izninden sonra toplu alacağım parayı size vereceğim siz bana aylık ödeme yapar mısınız desem onaylarlar mı acaba ya da şimdiden konuşmak için erken mi ki ?
Ben oğluma büyüyen beşik aldım içine normal yaylı yatak üstüne yün sen ped yaptı babanesi yatak tek yatmadı hiç park da ev küçük se yada kracı işen güzel olur sağlam oldursan sonra çünkü bazı bebeler aşırı hareketli olıyor
Kan uyuşmazlığı olanını varmi? ?
(Kadın 0 negatif
Erkek 0 pozitif olunca oluşuyor )
Ben varım canım
Her ay bir test var ındrect coombs onu yaptırıyoruz
5 senedir aynı iş yerinde çalışıyorum mantıklarına göre yeni doğum yapan kadın işe geri dönmez , dönsede durmadan izin alır aşısı hastanesi vs. o yüzden yasal süre bitince çıkartıyorlarefsanehayat neden olarak ne gösteriyorlar genelde ?
Sormadım heray neden yapıyoruz diye dr a canımher aymi neden peki ilk hamileikte bu tetsiniz pozitifmi çıktı ondanmı tekrarlanıyor.
benm negatif çıktı ilk testim dr birde 28 . hafta da tekrarlıcaz demişti.
Eğer bakanın varsa bebişe izin çok çok almam diyorsan5 senedir aynı iş yerinde çalışıyorum mantıklarına göre yeni doğum yapan kadın işe geri dönmez , dönsede durmadan izin alır aşısı hastanesi vs. o yüzden yasal süre bitince çıkartıyorlar
eğer doktordan çalışabilir raporu alırsak kaç haftaydı unuttum bir süre daha çalışabiliyoruz o süre de doğum sonrasına eklenebiliyor canım.
Kizlar türkiyede "jette"veya "abc design" marka bebek arabasi var mi? Bugün bebek arabasi bakmaya gittik. Bu markanin cok modeli vardi. Yalniz arabalar 11-17 kg arasinda degisiyordu. Mesela araba cok konforlu görünüyor ama 14 kg. Zor olmaz mi onunla? Nasil geziyor anneler bu kadar agir arabayla? Daha hafif olanlar da dandik görünüyor. Sanki bebegin orasina burasina demir batacakmis gibi.
Begendiklerimden en hafifi 11 kg.
Pusetler hafif ama onlar zaten 6 aydan sonra. 6 aya kadar nasil olacak?
Günaydın kızlar
Bugün şeker yüklemesi var inşallah değerlerim olması gerektiği gibidir inşallah aç aç o şekerli su kusturmaz dualarınızı bekliyorum
kızlar doğum iznine Allah nasip ederse 1 kasım itibariyle çıkmayı düşünüyorum. iş yeri ile konuşsam doğum izninden sonra toplu alacağım parayı size vereceğim siz bana aylık ödeme yapar mısınız desem onaylarlar mı acaba ya da şimdiden konuşmak için erken mi ki ?
açlık kan şekerin biraz sınırın üstünde ama yükleme sonucun gayet güzel cnm ... bence sana herhangi diyet vs vermeyecek, benim 1. saatte 212 çıkmıştı meselaKızlar sonuçlarım nasıl sizce?
Kızlar sonuçlarım nasıl sizce?