2016 Aralık Anneleri

Ben de yaptirdim sonuc bekliyorum canim. Korkacak bisey yok. Bi bardak elmali soda ictigini düşün. kutulardaki meyvesulari bile daha tatlidir emin ol

inşallah sonucun iyi çıkar cnaım..
mide bulandırmıyosa sorun yok. :)
tam olarak ne yapıyolar. önce kan alıyolar, sonra 1 saat bekleyip bi daha mı alıyolar?

bizim şirket geçtiğimiz yılda doğum yapan ark. bu dedidğini yapmışlar cnm , her ay maaşı ödenmiş ark. devletten aldığı doğum parasını şirkete döndüğünde şirkete vermiş . ama sen şimdiden konuş tabi en azından kendini ona göre ayarlarsn maaş. alacak olmakla almayacağını bilmek farklı şeyler sonuçta.
bakalım banada yapacaklarmı bende merakla bekliyorum . yeni bir ins. kayn. adam başladı da tamda bana dengk geldi bakalaım adamın ygulaması nasıl olacak çokta ketun birine benziyor :) hadi hayırlsııs
bazı iş yerleri yapıyor eski çalıştığım şirkette bir ablaya yapmışlardı . ama şimdi burda nolur bilemiyorum muhasebe müdürüyle akşama doğru konuşacağız inş. olumlu yanıtlar

Eğer bakanın varsa bebişe izin çok çok almam diyorsan
Söyle başta çıkmayacağını
5 yıllık tazminatını felan alacaksan güzel bir durum ama tekrar çalışmak istiyormusun
istersen hemen bulabilirmisin
iyi düşünmek lazım
benim biletim kesilmiş sanırım , çalışacağım desem de gönderirler gibi geliyor en azından tazminatımla kredi borcumu öderim bir süre de işsizlik maaşı alırım diye kendimi şartladım bende. sonrasında deneyimli olduğum için iş konusunda zorlanacağımı düşünmüyorum

Sormadım heray neden yapıyoruz diye dr a canım
ama her ay yapıyor :)
kızımın kanı pozitif
bu arada şöyle birşey oldu bunla alakalı :işsiz:
amniyosentez sonrası yine kan uyuşmazlığı iğnesi vuruldum vurulmak şartmış
bu arada o iğne koca amniyosentez iğnesinden daha çok canımı yaktı :KK53:
sonra rutin kontrolümde druma gittim
o ay ki testim pozitif çıktı 1/4 oranında dr bebeğin kanını değiştireceğiz karnında dedi:KK57:
Hocam neden beni buluyor dedim ama halen şokum
sonra durun durun siz amniyosentez oldunuz sonrasında iğne oldunuz ondan dedi
gayet normal bu durum dedi :işsiz:
uzun bir ohhh çektim içimden :) :cool:

tmm cnm şimdi oldu demekki ilk combo testin senn pozitif çıktı buda dediğin gibi bebeğin kanın anne kanından farklı olduğunu gösteriyor ondan sende sürekli takip yapılmış. bendeki ilk teste negatif çıktığından birde 28. haftadan sonra bakılacak sonra aşı vurulacak sanırım koruma amaçlı.
aman neyse nede hayırlısı ile sağlılı sıhhatli bir alaydık şu yawrucakları elimize.

inşallah sonucun iyi çıkar cnaım..
mide bulandırmıyosa sorun yok. :)
tam olarak ne yapıyolar. önce kan alıyolar, sonra 1 saat bekleyip bi daha mı alıyolar?

Sonucu cumaya alabilicem. Ins temiz cikar. Bi kan aliyo sonra glikozu icirip bir saat sonra bi kan daha aliyo. Ben cayi bile sekersiz icerim bana bile tatli gelmedi yani.

açlık kan şekerin biraz sınırın üstünde ama yükleme sonucun gayet güzel cnm ... bence sana herhangi diyet vs vermeyecek, benim 1. saatte 212 çıkmıştı mesela :KK43: şimdi diyete başladım umarım benim de normale döner.
Umarım döner canım.. Doktordan aradılar sonuçların normal dediler çok şükür Rabbime

cnm günaydın araya tatil girince giremedm nete . sadece diyet olmuyor ama sınırda çıkarsa diyet yüksek çıkarsa ilaç ve insulün kullanmaya kadar gidebiliyor. allah korusun böyle bir şey olmaz inş. ama biz bebeişlerin sağlığı için en kötüsünü düşünerek hareket etmemiz gerekli. sen yinede bana kalırsa dr un nederse yap. o zaten sende bir risk göremese istemezdi diye düşünüyorum .
yine haberdar et bizi merak ederim. sağlıklı günler.
Canım yaptırdım çok şükür iyi çıktı 75 grlık yükleme yapıldı açlık 82 60.dk 169 120 dk 142 çıktı iyimiş sorun yok sonra başka tetkikler yapıldı idrarda enfeksiyon var kültür verdim 3 gün sonra çıkacak munorol yazdı 1 tane onu içicem kanım 8.8 den 9.7 ye çıkmış çok şükür karaciğer enzimi demir troid falan bir sürü tetkik yapıldı bi sorun yok şükürler olsun idrar dışında kızımı da gördük iyi maşallah birde kalsiyum yazdırdım ama özelmiş 40 tl aldım
BEN de geldim şeker yüklemesine. Yükleme yapıldı. Soda glikoz, çilekli gibi bi içecek aldırıldı eczaneden güzeldi, hoşuma gitti :) Pek bulantım yok ama midem yanıyor. Içeceğin özelliği mi acaba, bulantı yapmıyor olabilir. 10da kan vereceğim. BEKLiyorum...
Hadi güzel haberlerle

dualarım sennle cnm inş. bişicik çıkmaz. allah yarıdmcın olsun .
Sağol canım benimm

Sormadım heray neden yapıyoruz diye dr a canım
ama her ay yapıyor :)
kızımın kanı pozitif
bu arada şöyle birşey oldu bunla alakalı :işsiz:
amniyosentez sonrası yine kan uyuşmazlığı iğnesi vuruldum vurulmak şartmış
bu arada o iğne koca amniyosentez iğnesinden daha çok canımı yaktı :KK53:
sonra rutin kontrolümde druma gittim
o ay ki testim pozitif çıktı 1/4 oranında dr bebeğin kanını değiştireceğiz karnında dedi:KK57:
Hocam neden beni buluyor dedim ama halen şokum
sonra durun durun siz amniyosentez oldunuz sonrasında iğne oldunuz ondan dedi
gayet normal bu durum dedi :işsiz:
uzun bir ohhh çektim içimden :) :cool:
Ay evet oğlumda devlet ye iğnemi oldum ıkı at yatış verildi kalktığımda kalçam çekmedim bakalım kızımdanasıl olcam inşl kolay geçer
Aklıma geldi acaba amonıyosentez mı oldu diye rabbim şifa versin cımlemize

benim biletim kesilmiş sanırım , çalışacağım desem de gönderirler gibi geliyor en azından tazminatımla kredi borcumu öderim bir süre de işsizlik maaşı alırım diye kendimi şartladım bende. sonrasında deneyimli olduğum için iş konusunda zorlanacağımı düşünmüyorum
daha iyi
olur inşallah
tazminatla kredini kapatır işsizlik maaşı da maaş gbii olur
bu süreçte de bebiş büyümüş olur
Tekrar çok daha iyi bir iş bulursun inşallah
çalışanlara sonradan evde oturmak sıkıntı
tmm cnm şimdi oldu demekki ilk combo testin senn pozitif çıktı buda dediğin gibi bebeğin kanın anne kanından farklı olduğunu gösteriyor ondan sende sürekli takip yapılmış. bendeki ilk teste negatif çıktığından birde 28. haftadan sonra bakılacak sonra aşı vurulacak sanırım koruma amaçlı.
aman neyse nede hayırlısı ile sağlılı sıhhatli bir alaydık şu yawrucakları elimize.
ne bilim canım walla
değişik şeyler gelir beni bulur
buna da hamd olsun tabii
beterin beteri var

Canım yaptırdım çok şükür iyi çıktı 75 grlık yükleme yapıldı açlık 82 60.dk 169 120 dk 142 çıktı iyimiş sorun yok sonra başka tetkikler yapıldı idrarda enfeksiyon var kültür verdim 3 gün sonra çıkacak munorol yazdı 1 tane onu içicem kanım 8.8 den 9.7 ye çıkmış çok şükür karaciğer enzimi demir troid falan bir sürü tetkik yapıldı bi sorun yok şükürler olsun idrar dışında kızımı da gördük iyi maşallah birde kalsiyum yazdırdım ama özelmiş 40 tl aldım

Hadi güzel haberlerle

Sağol canım benimm

çok sevindm cnm benm göznün aydın hadi bunuda atalttık çok şükür darısı doğuma artık :)

14 kg zor olur tabiki cnm olmazmı ben 11,5 kiloluk bir arabayı denedm kaldıramadm 9 kiloluk arabalarda var onu yine kaldırabildim az buçuk ama 14 çok bence sakın düşünme

Bakalim, digerleri de icime sinmedi pek. Hem saglam hem hafif olanlar asiri pahali. Onlarin ikinci ellerini düsünebilirim. Hem ikinci ellerinde semsiyesi, uyku tulumu, yagmurlugu, cantasini falan da veriyorlar.

Aynen yatıyordum

Evet ondan iste :) Ben yatarken hapsiracaksam yana dönüp bacaklarimi karnima falan cekiyorum :D

Kızlar bi topic daha açsak aralık bebislerinin cicisleri diye :) alışveriş le ilgili paylaşım yapsak diğer ayların anneleri yapmis
güzel bir düşünce
sen öyle diyince aklıma şu geldi
konu ile alakalı değil

geçende bir arkadaş da yazmış buraya neden sayfa 1400lerde çok az paylaşım oluyor demiş
diğer ay annelerle karşılaştırdım evet paylaşım daha az olmuş
ama nedeni gebelik aralık anneleri kısmında 3 tane aralık 2016 topiği olması tek bir çatı altında olsak daha ilerde olurdu sayflar
neyse tabii önemli olan herkesin bilgi paylaşımı topik farketmez

senin dediğin mantıklı aç canım ekleyelim aldıklarımızı bizde
yardımcı oluruz birbirimize unuttuklarımız olur
indirimde olanlar paylaşılır

Back
X