2016 Aralık Anneleri

günaydın canım gitmeye değermi bu kurs. benim sezeryan olacak. ayrıca 500 tl dediği için gitmek istemedim çok geldi bu sıkışık dönemimizde.

Günaydın güzel anneler herkes için güzel bir hafta olsun.

Cumartesi günü kontrolum vardı. Minik kızım 700 gr olmuş. 63 kilo ile başlamıştım ilk 4 ay 60 kiloya düşmüştüm 65 kilo olmuşum. Doktorum bebeğinde suyu iyi şeker yüklemesine gerek yok dedi ve çok sevindiğim bir haber verdi kan sulnadırıcı iğneyi ve coraspini bırakabilirsin dedi

Bende söyle bır 3 lu takım düşünüyorum kızlar henüz almadım ama buna benzer alırım muhtemelen

Haftasonu Eminönü Havuzlu Hana gittim biraz alışveriş yaptım aldıklarımı müsait bir zamanda çekip atarım inşallah. Bende kendim için pijama takımı baktım ama bu hırkalı olanlar 130 TL den başlıyordu bana çok pahalı geldi. Aklım kaldı ama kısmet bakalım annem tek pijama takımıyla olmaz zaten diyince eklediğim takımı aldım. Çok cicili şeyler sevmiyorum diye sade terlik almıştım. Yengem bu böyle olmaz diyip hemen süsledi terliğimi şimdi aynı çiçeklerden tacımıda süsleyecekmiş :)

güle güle kullan canım terliğinde güzel olmuş bende cok süslü sevmiyorum pijamayı falan daha almadım ama bende 100 tl ye sordum 3lü takımı adanadayım burdan sordum.

Hamile kaldığım kilodan 2 fazlaymiş kilon o da bebek ,suyu ,plesantayla falandir
İlk 4 ay çok zor geçti hatırlıyorum. 2 ayda iyi toparladın.
65 olmadan bebeğini kucağına alırsın.
Evet banada ole geliyo 65 olamazsin diolar 3 ay kaldi zaten 3 er kg alman zor bi ayda diolar bende max diorum zaten max 65 e kdr musade ettim kendime ama yemiyorum ki nasi alcm sık sık az az yiyorum devamli 2 saatten bi biseler tuketiyorum dogru yapiyorm sanirim o yuzden sismedim. Halbuki kg almayada musait bi yapim var. Ama fazlaligim olmasin cunku ben hic ole diyet falan yapabilen biri degilim daha 23 yasindayim zaten. Simdiye kdr ole bseyim olmadi hep 53 kgdaydim ama ekmegi severim ekmeksiz doymam o yuzdende diorum fazlaligim olmasin ben veremem :)

Cnm isme özel emzik askısı yaptırmak isterim. Bana hesap adını yazar Mısın
Tabi tatlim bayana adimi solersiniz . Emzik_zinciri_38 canim. Instagramda bundan daha uyguna yapan baska kimse yok ben 15 gune yakin arastirdim sordum herkes 30 35 den agzini acti ama kadin her istedigin sekilde yapio hemencede yolluyo harika olmus enesinkine bayildik hatta bi arkadasimada gene ayni kisiye hediye yaptirdim.

ilaç içememe durumunuz fobiylemi alakalı bilemiyorum ama ksuturma meselesi diyorsanız aynısnı ilk aylarda banada yaptı dr um çok iyi bir vit. verdi ama ben her içtiğimde kustum . ilacı tok karnına alıyordm hemen yemek sonrası denildi çünkü fakat baktım olmuyor her sefernde çıkarıyorum sonra yemek arası almaya başladım ilacı deniyim dedim ama ksumalarım geçti dilerseniz bir deneyn yemek arası almak bana iyi geldi ve kusmlarım durmuştu.
sağlıklı günler.

Ca
Canım zayıf yapılı birisin sanırım zaten çok kilo almasın yapıdan dolayi. Sık ve az Yemen de kilo almamani sağlamıştır.

İlk hamileligimde kilo aldım ama sonrasında emzirirken gidiyor bende.

Şimdi yine kilo alıyorum. Bu sabah tartı da bir şok yaşadım 63 u görünce kızıma hamileyken 74 le doguma gitmiştim yine öyle olacak sanırım. Sonra 52 53 e düşmüştüm. Yine veririm diye umuyorum.

Tesekkur ederim.
Deniycem bunu bakalim ise yariyacakmi.
Cok saol

günaydın canım gitmeye değermi bu kurs. benim sezeryan olacak. ayrıca 500 tl dediği için gitmek istemedim çok geldi bu sıkışık dönemimizde.

hastanelerde genelde ücretsiz oluyor bu eğitimler hastanene sorabilrisin cnm yada herhangibir hastaneden takip edip oraya gidebilirsin eğitime. boşuna ücretli bir yere gitme bence . bende kendi hastanemde 1 ay boyunca her cmtesi gittim gayet güzel oluyor vede ücretsizdi . başka hastanelerede gidebiliryorunuz ama

Evet ama iste ben smdiye kdr diyet nedir blmedigim icin fazlaligim olursa veremem beceremem :) ekmeksiz duramam aciktigim an tika basa doymam lazim ole 3 dilim peynir 5 tane zeytin yok 1 dilim ekmek vsler falan kesmez beni :))

Kizlar gunaydin ben ayrintiki ultrasona giremedim.istanbulda degildim daha oncesinde fiyat arastrmasi yapmistik 300.500 arasi degisiyordu fiyatlar o ara musait degildik yaptiramadik devlettense randevu aladim doktorlari izindeymus haftam geciyormus baska yerde yaptirin dediler :/ derken haftam gectii özetle hepsini yaptrdim sadece bu testimi yaptiramadim malesef insallah bursey cikmaz ya (

canım zaten doktorlar da 4 boyutlu bakıyorlar özelde falan onların da cihazları da gayet teknolojik bişey olsa doktorun da sölerdi zaten bence hiç kendine dert etme :)

Ayy gercekten mi . Ne zaman cinsiyeti degisti peki benim oglumda 19 ayina girecek. Daha kucuk benimkisi . ayy cinsiyet olayina sasirdim
12.haftada erkege benzyor dedı 16.haftada kız olabılır bu dedı 20.haftada kesın kız dedı 24.haft dr ıcene gosterdı bak kız dıye

ark sancı ıle dondu canım oglum ıse 37.hftada dondu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…