Selam annisler :)
Bu haftasonu bizim doguma hazirlik kursumuz vardi iki gün üstüste toplam 14 saat. Dogum öncesi, dogum süreci ve sonrasini, lohusalik dönemi ve bebek bakimini cok ayrintili anlatti. Cok faydali bilgiler verdi. Bir sürü not aldim. Size yazicam bir ara. Bugün yazacaktim da su an cok yorgunum.
Bende söyle bır 3 lu takım düşünüyorum kızlar henüz almadım ama buna benzer alırım muhtemelen
güle güle kullan canım terliğinde güzel olmuş bende cok süslü sevmiyorum pijamayı falan daha almadım ama bende 100 tl ye sordum 3lü takımı adanadayım burdan sordum.Günaydın güzel annelerherkes için güzel bir hafta olsun.
Cumartesi günü kontrolum vardı. Minik kızım 700 gr olmuş. 63 kilo ile başlamıştım ilk 4 ay 60 kiloya düşmüştüm 65 kilo olmuşum. Doktorum bebeğinde suyu iyi şeker yüklemesine gerek yok dedi ve çok sevindiğim bir haber verdi kan sulnadırıcı iğneyi ve coraspini bırakabilirsin dedi
Haftasonu Eminönü Havuzlu Hana gittim biraz alışveriş yaptım aldıklarımı müsait bir zamanda çekip atarım inşallah. Bende kendim için pijama takımı baktım ama bu hırkalı olanlar 130 TL den başlıyordu bana çok pahalı geldi. Aklım kaldı ama kısmet bakalım annem tek pijama takımıyla olmaz zaten diyince eklediğim takımı aldım. Çok cicili şeyler sevmiyorum diye sade terlik almıştım. Yengem bu böyle olmaz diyip hemen süsledi terliğimi şimdi aynı çiçeklerden tacımıda süsleyecekmiş :)
Eki Görüntüle 1881462 Eki Görüntüle 1881463
Evet banada ole geliyo 65 olamazsin diolar 3 ay kaldi zaten 3 er kg alman zor bi ayda diolar bende max diorum zaten max 65 e kdr musade ettim kendime ama yemiyorum ki nasi alcm sık sık az az yiyorum devamli 2 saatten bi biseler tuketiyorum dogru yapiyorm sanirim o yuzden sismedim. Halbuki kg almayada musait bi yapim var. Ama fazlaligim olmasin cunku ben hic ole diyet falan yapabilen biri degilim daha 23 yasindayim zaten. Simdiye kdr ole bseyim olmadi hep 53 kgdaydim ama ekmegi severim ekmeksiz doymam o yuzdende diorum fazlaligim olmasin ben veremem :)Hamile kaldığım kilodan 2 fazlaymiş kilon o da bebek ,suyu ,plesantayla falandir
İlk 4 ay çok zor geçti hatırlıyorum. 2 ayda iyi toparladın.
65 olmadan bebeğini kucağına alırsın.
Tabi tatlim bayana adimi solersiniz . Emzik_zinciri_38 canim. Instagramda bundan daha uyguna yapan baska kimse yok ben 15 gune yakin arastirdim sordum herkes 30 35 den agzini acti ama kadin her istedigin sekilde yapio hemencede yolluyo harika olmus enesinkine bayildik hatta bi arkadasimada gene ayni kisiye hediye yaptirdim.Cnm isme özel emzik askısı yaptırmak isterim. Bana hesap adını yazar Mısın
Hanimlar hayirli aksamlar ☺
Gecen hafta kan tahlili yaptirdik saglik ocaginda ben henuz kan hapina baslamamistim degerler iyi diye ama bu hafta yaptigimiz kan tahlili sonuclarimda degerlim biraz dusuk cikti
Demir .9
Dvit .5
B12 . 100
Eleviti kullanmami en bastan beri soylemisti doktorum ama ben icemiyordum mide bulantilarim yuzunden .
Ama kesin bi dille artik baslaman lazim dedi.
Yahu benim ilac fobim var icmemle cikarmam bir oluyo ben ne yapcam kizlar ya.
4 ay okadar kustumki icersem tekrar o gunleri doncem gibi hissediyorum
Canım zayıf yapılı birisin sanırım zaten çok kilo almasın yapıdan dolayi. Sık ve az Yemen de kilo almamani sağlamıştır.Evet banada ole geliyo 65 olamazsin diolar 3 ay kaldi zaten 3 er kg alman zor bi ayda diolar bende max diorum zaten max 65 e kdr musade ettim kendime ama yemiyorum ki nasi alcm sık sık az az yiyorum devamli 2 saatten bi biseler tuketiyorum dogru yapiyorm sanirim o yuzden sismedim. Halbuki kg almayada musait bi yapim var. Ama fazlaligim olmasin cunku ben hic ole diyet falan yapabilen biri degilim daha 23 yasindayim zaten. Simdiye kdr ole bseyim olmadi hep 53 kgdaydim ama ekmegi severim ekmeksiz doymam o yuzdende diorum fazlaligim olmasin ben veremem :)
ilaç içememe durumunuz fobiylemi alakalı bilemiyorum ama ksuturma meselesi diyorsanız aynısnı ilk aylarda banada yaptı dr um çok iyi bir vit. verdi ama ben her içtiğimde kustum . ilacı tok karnına alıyordm hemen yemek sonrası denildi çünkü fakat baktım olmuyor her sefernde çıkarıyorum sonra yemek arası almaya başladım ilacı deniyim dedim ama ksumalarım geçti dilerseniz bir deneyn yemek arası almak bana iyi geldi ve kusmlarım durmuştu.
sağlıklı günler.
günaydın canım gitmeye değermi bu kurs. benim sezeryan olacak. ayrıca 500 tl dediği için gitmek istemedim çok geldi bu sıkışık dönemimizde.
Tesekkur ederim.
Deniycem bunu bakalim ise yariyacakmi.
Cok saol
Evet ama iste ben smdiye kdr diyet nedir blmedigim icin fazlaligim olursa veremem beceremem :) ekmeksiz duramam aciktigim an tika basa doymam lazim ole 3 dilim peynir 5 tane zeytin yok 1 dilim ekmek vsler falan kesmez beni :))Ca
Canım zayıf yapılı birisin sanırım zaten çok kilo almasın yapıdan dolayi. Sık ve az Yemen de kilo almamani sağlamıştır.
İlk hamileligimde kilo aldım ama sonrasında emzirirken gidiyor bende.
Şimdi yine kilo alıyorum. Bu sabah tartı da bir şok yaşadım 63 u görünce kızıma hamileyken 74 le doguma gitmiştim yine öyle olacak sanırım. Sonra 52 53 e düşmüştüm. Yine veririm diye umuyorum.
canım zaten doktorlar da 4 boyutlu bakıyorlar özelde falan onların da cihazları da gayet teknolojik bişey olsa doktorun da sölerdi zaten bence hiç kendine dert etme :)Kizlar gunaydin ben ayrintiki ultrasona giremedim.istanbulda degildim daha oncesinde fiyat arastrmasi yapmistik 300.500 arasi degisiyordu fiyatlar o ara musait degildik yaptiramadik devlettense randevu aladim doktorlari izindeymus haftam geciyormus baska yerde yaptirin dediler :/ derken haftam gectii özetle hepsini yaptrdim sadece bu testimi yaptiramadim malesef insallah bursey cikmaz ya(
12.haftada erkege benzyor dedı 16.haftada kız olabılır bu dedı 20.haftada kesın kız dedı 24.haft dr ıcene gosterdı bak kız dıyeAyy gercekten mi . Ne zaman cinsiyeti degisti pekibenim oglumda 19 ayina girecek. Daha kucuk benimkisi . ayy cinsiyet olayina sasirdim
ark sancı ıle dondu canım oglum ıse 37.hftada dondu10 gun icinde hakkim var ya zaten bi hafta sonra falan gtmeyi dusunuyorum tekrar kendi dr . Dua ediyorum dogumum dunkine falan denk gelmez ins. Normal olunca secemiyoruz malum. Bide dioki sanki son ayimdaymisim gibi suan icin bebek ters duruyo insallah doner vs dio :))) kafayi yemis . Kayinvalidemde benimki 5 gun kala dondu o belli olmaz dedi hayir mumkun degil ole bise olmasi diyo. Ne diye oturtmuslar onu oraya bilmiyorum yani . Resmen azarladi yani bizi. Esim yuzunu gostermio zor goruyoruz dedi yuz gorme neymis dio o nerden cikmis ole bise yok zaten burda gordukleriniz tamamen sanal dio yuz die bse yok dogdugunda gorceksin dio. Ya sabir dedik ciktik.
6.aylık her aya 4 haftaya böl ben 25.bitti misal 6.ay 1 haftalık gebeyımArkadaslar ben 24 haftalik hamileyim somdi kac aylik hamileyim bn
canım o tam olarak öyle olmuyor aslında 280 gün hamilelik gün olarak hafta olarak 40 hafta toplamda 24 haftalık 5,5 aylık falan oluyor gibi6.aylık her aya 4 haftaya böl ben 25.bitti misal 6.ay 1 haftalık gebeyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?