- 2 Aralık 2010
- 218
- 329
- 103
Arkadaslar ben 24 haftalik hamileyim somdi kac aylik hamileyim bn
Inşallah canım güzel haberlerle..Canim bana doktor bide "Group B Streptococcus" testi yaptiracak. Bu test 35-37. Haftalar arasinda oluyormus. Bide ben daha 2. seker yuklememi olucam bu Carsamba, insallah iyi cikar bu sefer
Canim benimkisi kesin erkek cunku herseyini detayli bi sekilde gorduk12.haftada erkege benzyor dedı 16.haftada kız olabılır bu dedı 20.haftada kesın kız dedı 24.haft dr ıcene gosterdı bak kız dıye
günaydın canım gitmeye değermi bu kurs. benim sezeryan olacak. ayrıca 500 tl dediği için gitmek istemedim çok geldi bu sıkışık dönemimizde.
kızlar facebook grubunda da sordum ama burayı daha aktif kullananlar var, o yüzden burada da sormak istedim.
yenidoğan bebeklerin boğulma tehlikesine karşı battaniye ve yorgan örtülmediğini öğrendim. kış bebeği anneleri olarak ilk aylarda kullanmak için nasıl bir uyku tulumu aldınız ya da alacaksınız? birkaç model var netten baktığım ama hangisi daha kullanışlı olur bilemedim. torba modeller daha uzun ve daha rahat kullanılır gibi geldi bana ama onların da hem kollu hem kolsuz çeşidi var. sizce hangisi? ya da direkt normal tulum gibi giydirilenler mi iyi?
Eki Görüntüle 1881719 Eki Görüntüle 1881720 Eki Görüntüle 1881721
arkadaslar merhaba vıtamın ve kan hapını duzenlı kullanıyormusunuz bu konuda doktorlarınız ne dıyor
canım ben demir hapı ve elevit kullanıyorum hergün düzenli olarak bence aksatmamak gerekliarkadaslar merhaba vıtamın ve kan hapını duzenlı kullanıyormusunuz bu konuda doktorlarınız ne dıyor
Yemek yememen gerekiyor diye biliyorum. Yemek Yedigin için yukselmis olabilir.Kızlar acil cevap yazar misiniz yaa. Bugün seker yüklemesi vardi.aç karnına kan verdim.sonra 50 gr şeker içtim. 1 saat sonra tekrar kan verecektim ama ben şeker i içtikten sonra da bişey ler yedim. 1 saat geçince de tekrar kan verdim. 152 çıktı deger. Yüksek çıktı. Acaba hiç bişey yemeyecek miydim, şekerli su dan sonra. O yüzden yüksek mi çıktı.
Kızlar acil cevap yazar misiniz yaa. Bugün seker yüklemesi vardi.aç karnına kan verdim.sonra 50 gr şeker içtim. 1 saat sonra tekrar kan verecektim ama ben şeker i içtikten sonra da bişey ler yedim. 1 saat geçince de tekrar kan verdim. 152 çıktı deger. Yüksek çıktı. Acaba hiç bişey yemeyecek miydim, şekerli su dan sonra. O yüzden yüksek mi çıktı.
Sen nerden bileceksin ki sana bunu söylemeyen hemşirenin hatası. Tabi ki bir şeyler yediğimin için ekstra yükselmiştir ama ne kadar etkilediğini bilemeyecekleri için mecburen bir daha yapılacakEve geldim artk.çarşamba 100 gr lık tekrar yapalım dedi.off ya ne kadar aptal ım
Ben vitami, kan hap, bi de kemik gelişimi için vitamin içiyorumarkadaslar merhaba vıtamın ve kan hapını duzenlı kullanıyormusunuz bu konuda doktorlarınız ne dıyor
Bi tane simit bi bardak da tek şeker li çay içtim.tekrar mi yapar lar yoksa 100 lük mü yapılır yaa. Tam olarak da açıklamıyor larSen nerden bileceksin ki sana bunu söylemeyen hemşirenin hatası. Tabi ki bir şeyler yediğimin için ekstra yükselmiştir ama ne kadar etkilediğini bilemeyecekleri için mecburen bir daha yapılacak
sagol canim birazda olsa icim rahatladi insallah birsey olmaz :)canım zaten doktorlar da 4 boyutlu bakıyorlar özelde falan onların da cihazları da gayet teknolojik bişey olsa doktorun da sölerdi zaten bence hiç kendine dert etme :)
Yoktur inşallah üzülme. 24 ÇOk da geç değil aslında. NEREDEsiniz bilmiyorum ama bezm-i alemde 175e yapıyorlar.doçent bakıyor. TABI 2 - 3 hafta sonraya randevu veriyorlar. ÖNCE gebe poliklinigine gidiliyor, doktor yönlendiriyor.Kizlar gunaydin ben ayrintiki ultrasona giremedim.istanbulda degildim daha oncesinde fiyat arastrmasi yapmistik 300.500 arasi degisiyordu fiyatlar o ara musait degildik yaptiramadik devlettense randevu aladim doktorlari izindeymus haftam geciyormus baska yerde yaptirin dediler :/ derken haftam gectii özetle hepsini yaptrdim sadece bu testimi yaptiramadim malesef insallah bursey cikmaz ya(
Ateş basması olmuyor ama sıcağa hiç dayanamıyorum. Gece üstüme bişey örtmüyorum yinede çok terliyorum. Pencereyi açıp altında yatıyorum bazen sonrada gaz sancısı çekiyorum :) sık uyanıyorum ben deKızlar beni resmen ateş basıyor.kısa giyiniyor um bu sefer de üsütüyorum. Geceleri deliksiz uyuyamiyorum artk çok dönüyorum çok uyanıyorum. Benim gibi olan varmı?
Bilmiyorum cnm normalde su bile içmemen lazım doktorun söylerBi tane simit bi bardak da tek şeker li çay içtim.tekrar mi yapar lar yoksa 100 lük mü yapılır yaa. Tam olarak da açıklamıyor lar
Canim yukleme yapilmadan once 12 saat aclik istemislerdi benden ilk gebeligimde.yuklemden sonrada bisi yemiceksin icmiceksin ve fazla hareket etmiceksin demisti dr. Sen dr konus bu meseleyi simit hamur isi sonucta etkisi coktur bence.Kızlar acil cevap yazar misiniz yaa. Bugün seker yüklemesi vardi.aç karnına kan verdim.sonra 50 gr şeker içtim. 1 saat sonra tekrar kan verecektim ama ben şeker i içtikten sonra da bişey ler yedim. 1 saat geçince de tekrar kan verdim. 152 çıktı deger. Yüksek çıktı. Acaba hiç bişey yemeyecek miydim, şekerli su dan sonra. O yüzden yüksek mi çıktı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?