2016 Aralık Anneleri

Çalışan anneler hepiniz 32. Haftada 37 ye kadar çalışabilir raporu mu almayı düşünüyorsunuz ? Ben hala kararsızım

32. haftada çalışabilir alınıyor canım. sonrasında devam edemezsen doktorun çalışamaz veriyor. ben hep 32 de ayrılırım diye düşünüyordum ama yazık çocuğun sonraki zamanından yemeyeyim dedim bi hafta fazla çalışsam kar kardır yani

Çalışan anneler hepiniz 32. Haftada 37 ye kadar çalışabilir raporu mu almayı düşünüyorsunuz ? Ben hala kararsızım

32. haftada çalışabilir alınıyor canım. sonrasında devam edemezsen doktorun çalışamaz veriyor. ben hep 32 de ayrılırım diye düşünüyordum ama yazık çocuğun sonraki zamanından yemeyeyim dedim bi hafta fazla çalışsam kar kardır yani

ben sanırım 32 de ayrılcam. sonrasında ücretsiz izin hakkımı da kullanıcam zaten. çok zorlamak istemiyorum kendimi
ama evde de sıkılır mıyım diye de düşünüyorum

Günaydın Canım ben lifechek diye bir marka kullanıyorum...çok geçmiş olsun panik yapma...diyetle düzene giriyor...
teşekkür ediyorum canım, normalde ekmek pilav ve makarna yemiyordum zaten, şaşrdım açıkcası. lifechek ten memnun musun?

Canım ben ankaradayım Burcu Güler ve Dilara Ülgenerden bilgi ve fiyat aldım...Burcu Güler'in internet sitesi var ben çok beğendim çektiği fotoğrafları istersen inceleyebilirsin vakit bulduğunda :)
BEN DE ankaradayım canım iyi oldu incelerim sen ne yaptın bir karara varabildin mi peki

ıhlamuru bir araştır canım
bitki çayları çok önerilmez hamilelikte

Tamam canim acaba baska ne icebilirim bilgin varmi?[/QUOTE]
BEN de yeni atlattım. Ihlamur dışında bitki çayı önerilmiyor. Günde bir iki diş sarımsak, sirkeli veya tuzlu su ile gargara, bol su ve dinlenmek iyi geliyor

Günaydın arkadaşlar.

Canım benim doktorum 32. haftadan sonra çalışmamı istemedi. Evde de dinlen kendini yorma dedi. Ama ben iznimi doğumdan sonraya aktarmak istediğim için rapor almak istiyorum. Üniversitede öğretim üyesi olarak çalışıyorum ve bu dönem yoğun değilim. Doğum iznine çıkacağım için ders almadım. Geliş gidiş saatlerim de rahat. Doktoruma söz verdim kendimi yormam, haftada 2-3 gün işe giderim en fazla diye. O da kabul etti. Bu cuma raporumu alıp 5 hafta sonra izne çıkacağım inşallah.

Benim için son haftalarda tek sıkıntı araba kullanmak oluyor. Henüz rahatım ama arkadaşlarım dalga geçti geçen hafta yatarak kullanıyorsun diye. Araba kullanan anneler siz ne alemdesiniz? Bebeği çok sıkıştırıyor muyuz acaba?

Kizlar gunaydin. Cok fena bogazlarim agriyor usutmusum sanirim. Ihlamur kaynatiyorum, kac bardak icebiliyoruz acaba? Birde baska tavsiyeniz varmi?

Geçmiş olsun bende geçen hafta böyleydim, zencefilli limonlu sıcak su yaptım, açık çatın içine karabiber koyup içtim, ama en iyi ilacı yatıp uyumak başka türlü zor geçiyor. Ihlamur güvenli ama ben günde 3 bardağı geçmedim yine de. Adaçayı kesin olarak yasak ona dikkat!

Tekrar geçmiş olsun, inşallah çabucak geçer

canım nerden aldın ben de çok beğeniyorum o koltukları ama kullanan olmağı için etrafımda hep kararsızdım ilk defa kullanan ve memnun kalan duyunca heveslendim yine internetten mi sipariş verdin

Benim karnım da Kocaman oldu yarım saatten uzun araba kullanınca sağ kaburgamın altı ağrımaya başlıyor, o Zaman kızımın sıkıştığını anlıyorum. Ama kısa mesafelerde sıkıntı yok bence, bazı arkadaşlarım doğuma kadar kullanmaya devam etti

Evden işe 40 dakika falan sürüyor canım. Şimdilik çok sıkıntım yok ama biraz yatay kullanıyorum dediğim gibi.

Evden işe 40 dakika falan sürüyor canım. Şimdilik çok sıkıntım yok ama biraz yatay kullanıyorum dediğim gibi.

En iyisini yapıyorsun canım, arabanın önünü gördükten, trafikte sıkıntı yaşamadıktan sonra yatay kullanmanın ne zararı olacak ki, sadece emniyet kemerinin göbeğinin altında kalmasına dikkat et, yukarı kayınca bebişi sıkıyor çünkü

Canım bende yemiyordum biraz meyveye çok düşmüştüm o ara malum yaz meyveleri kavun karpuz incir ben açıkcası ona bağladım...lifechekten memnunum bence doğru sonuç veriyor geçen gün ara öğümde hurma yedim mesela süt ile elim ayağım titremişti canım tatlı istemişti direk yüksek çıktı...diyetisyene yönlendirdi mi doktorun?

teşekkür ediyorum canım, normalde ekmek pilav ve makarna yemiyordum zaten, şaşrdım açıkcası. lifechek ten memnun musun?

Sezeryan olursa benim de 50 falan oluyo. Cok mu yaklasti bana mi öyle geliyo. Korkular sarar artik
aynen öyle korku heyecan başladı
ALLAHım nasıl olacak :)
sanki ilkkez doğuruyorum

ıhlamuru bir araştır canım
bitki çayları çok önerilmez hamilelikte[/QUOTE]

Ben ilk kez dogurucam kısmetse genelde ilkte bisey anlamazsin derler ama insallah öyle olur bu arada ihlamur iciyorum ben sürekli en zararsiz çay o heralde

ben sanırım 32 de ayrılcam. sonrasında ücretsiz izin hakkımı da kullanıcam zaten. çok zorlamak istemiyorum kendimi
ama evde de sıkılır mıyım diye de düşünüyorum
işte aynı şeyi ben de düşünüyorum. tam 7 hafta kalıyor doğuma. (tabi eğer 40. haftayı beklerse) ev çok sıkıcı olur bir de evde boya ve temizlik olacak haftaya annem gelecek. evde temizlik varken bana iş yaptırmayacaklar evde de canım sıkılacak. biz ücretli izindeyken maaşımız işveren tarafından yatmaya devam edecek mi bilen var mı

ben de araba kullanıyorum canım çok şükür halen idare edebiliyorum :) ama ben adliyelerde oluyorum hafta 2-2 gün ve bazı günler yoruluyorum. cumartesi günü kontrolüm var bakalım doktorum ne diyecek. eğer izin vermiyorum derse hiç zorlamam alırım çalışamaz raporunu. ama iyisin derse belki ekim sonuna kadar devam ederim. zaten ekim 28 yarım gün sonra 29 ekimde de raporumu bozdururum izne ayrılırım diye düşünüyrum

Özgemetin photography i de incelemeni öneririm canım ben sanırım o'nda karar kılacağım çünkü Koru da doğum yapacağım birçok doğum yaptırmış orada hastaneye ve doktoruma tanıdık bir yüz..bende gerilmem o sebeple...

BEN DE ankaradayım canım iyi oldu incelerim sen ne yaptın bir karara varabildin mi peki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…