- 28 Şubat 2015
- 4.951
- 6.684
- 108
- 40
Oyy canım çok tatlı minnakın maşallahKızlar, biz bugün tontiğimi gördük, Kontrolumuz vardı. 31+2 de 1600 gram çıktı yumurcak. Normal sınırlarda dedi doktorum. Başını aşağı vermiş doğum pozisyonuna benzer ama doktorum daha 36. haftaya kadar çok döner dedi. +10 kilo ile devam ediyorum inşallah 15 kilo ile tamamlayabilirim. Bir de resim verdi yine minnak burunlumu siz de görün, maşallahınızı alırım
Eki Görüntüle 1896111
Doktorun kramp olduğu halde Mg vermedi mi? Benim doktorum her gün bir tane iç dedi. Kramp olursa bir süre günde ikiye çıkarırsın, geçince tekrar bir alırsın demişti. Bende hiç kramp olmadı.ben magnezyum kullanmadım hiç
yeteri kadar gaviscon içiyorum
sodaya başlayım bir öyle deneyim bakalım cnm
sen o dediğimi bir araştır bakalım
yarın alacağım inşallah
Kızım iki yaşında. Ama araba ablamdan geldi. Ablam da sadece bu arabayla büyüttü oğlunu.canım 4 yaşına kadar kullandın mı gerçekten baston olmayanı? kafam o kadar karıştı ki her yerde sonrdan baston araba aldım filan yazıyor bir süre sonra çok ağır geliyormuş taşımak istemiyolarmış bilmemne
Bende işbirden aldım canım ama indirim yoktu sen ne zaman nasıl o fiyata aldın. Ben haftasonu aldım. Bayağıdır da işbirliğini takip ediyordumyok canım lateks olamaz 50 tl ye bizim de lateks işbirden araştırabilirsin 350 tl miş normal fiyatı biz indirimden almıştık 150 ye denk geldi kendimiz de İşbir kullanıyoruz ve yatak konusunda gerçekten çok iyiler
canım çok güzel olmuş emeğine sağlık instagram da 60-70 tl ye satıyorlar bunları :)) bişey sorucam sana çerçeve ve taşlı taçı ne kadara aldın bana ondan lazım internette de buldum da ondan eğer aynı fiyatsa oraya kadar gitmem diye düşünüyorum canım :)
ben kullanmak istemedimDoktorun kramp olduğu halde Mg vermedi mi? Benim doktorum her gün bir tane iç dedi. Kramp olursa bir süre günde ikiye çıkarırsın, geçince tekrar bir alırsın demişti. Bende hiç kramp olmadı.
maşallahKızlar merhaba bugün kontrolümüz vardı 28+3 1230 gr olmuş tontiğim...
Oyy canım çok tatlı minnakın maşallah
Seninle hemen hemen aynıyız galiba bakalım kim önce doğurcak:)
Normal mi istiyorsun canım seninde ilk bebek galiba , ismi Ne olucak yakışıklının?
Kızlar çatlak için hangi yağ iyi Alcam da birazdan
Senin haftandayken 3 haftada 1 idi, şimdi 2 haftada 1 çağırıyor canım.kızlar merhaba doktorunuz ne kadar aralıklaarla cagırıyor kontrole
Bebe yağı hangi marka cnmCanım badem yağı tavsiye ediliyor ama arkadaşım tüylenme yaptığını söylediği için ben kullanmadım. Ben kalıp şeklinde olan kakao yağından aldım, Babe çatlak kremi ve de bebe yağı kullandım. Dönüşümlü olarak hala kullanıyorum. Biraz da genetiktir elbette ama şu ana kadar çatlağım olmadı, bakalım son 2 ayda ne olacak?
Çok farkedeceğini sanmıyorum maksat o bölgeyi nemlendirmek. Ama ben Johnsons Baby kullandım. Kaşındığını hissettikçe ya da pütür pütür dökülür gibi oldukça cildim sürdüm hep. Hatta sprey şişesine koydum, elimi yağlamak istemediğimde bile süreyim diye. Bununla birlikte içerden su beslemek de önemli, bol bol su içmek lazım.Bebe yağı hangi marka cnm
canım bizim indirim sadece o mağazaya özelmiş lisanslı bir ürün ve kampanyası bittiği için o fiyatmış tek bir ürün kaldığı için ellerinde o fiyata verdilerBende işbirden aldım canım ama indirim yoktu sen ne zaman nasıl o fiyata aldın. Ben haftasonu aldım. Bayağıdır da işbirliğini takip ediyordum(
Ben bir yerde okumuştum.bebiş eğer keyifliyse pıtpıt yaparmış. Bende de aynı şey oluyor özellikle akşam yemeğinden sonra yattığımda. Sağa dönüyorum pıt pıt, sola dönüyorum pıt pıt :) Bence sıkışmıyorlar, zaten istesek de kolay kolay sıkıştıramayız onları plesenta koruyor.
Kuzulara sağlıkla kavuşalım inşallah Kıyamam hemen etkileniyorlar zaten ben olur olmaz Ağlıyorum şu ara hişt dese biri başlıyorum için için ağlamaya bebeğimde başlıyor hareketlere ağlama anne der gibi herşeyi hissediyorlar artık büyüdü minnaklarımız. ..
iyi olmuş canım zaten internettekiler de öyle yapıyorlar :) Suluhan nasıl canım çok mu çeşit var ben ankaradayım ama oraya gittim mi pek hatırlamıyorum şimdi gitsem çok mu kafam karışır diyorum bilemedim :)Canım 17.5 a çerçeveyi aldım tacı da 4 e aldım diye hatırlıyorum...teşekkürler canım evet çok pahalılar bir de emeğim bir hediye yapmak istedim..
Kızlar, biz bugün tontiğimi gördük, Kontrolumuz vardı. 31+2 de 1600 gram çıktı yumurcak. Normal sınırlarda dedi doktorum. Başını aşağı vermiş doğum pozisyonuna benzer ama doktorum daha 36. haftaya kadar çok döner dedi. +10 kilo ile devam ediyorum inşallah 15 kilo ile tamamlayabilirim. Bir de resim verdi yine minnak burunlumu siz de görün, maşallahınızı alırım
Eki Görüntüle 1896111
Evet bende de oluyor. Ama sonra bir yerde dinledim. Aslında o sıkışma degilmis. Biz dönünce döndüğümüz yöne yerleşmeye çalışıyormuş. Biz sıkıştı zannediyor tekrar dönünce bu seferde öteki yöne yerleşmeye çalışıyormuş. Biraz bekleyin yerleştiğini göreceksiniz diyordu Ama ben bunu dinlememe rağmen her seferinde sıkıştımı rahatsız mı diye düşünüyorum elimde değil:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?