2016 Aralık Anneleri

Oyy canım çok tatlı minnakın maşallah
Seninle hemen hemen aynıyız galiba bakalım kim önce doğurcak:)
Normal mi istiyorsun canım seninde ilk bebek galiba , ismi Ne olucak yakışıklının?

ben magnezyum kullanmadım hiç
yeteri kadar gaviscon içiyorum
sodaya başlayım bir öyle deneyim bakalım cnm
sen o dediğimi bir araştır bakalım

yarın alacağım inşallah
Doktorun kramp olduğu halde Mg vermedi mi? Benim doktorum her gün bir tane iç dedi. Kramp olursa bir süre günde ikiye çıkarırsın, geçince tekrar bir alırsın demişti. Bende hiç kramp olmadı.

Kızım iki yaşında. Ama araba ablamdan geldi. Ablam da sadece bu arabayla büyüttü oğlunu.

Bende işbirden aldım canım ama indirim yoktu sen ne zaman nasıl o fiyata aldın. Ben haftasonu aldım. Bayağıdır da işbirliğini takip ediyordum (

Canım 17.5 a çerçeveyi aldım tacı da 4 e aldım diye hatırlıyorum...teşekkürler canım evet çok pahalılar bir de emeğim bir hediye yapmak istedim..

Doktorun kramp olduğu halde Mg vermedi mi? Benim doktorum her gün bir tane iç dedi. Kramp olursa bir süre günde ikiye çıkarırsın, geçince tekrar bir alırsın demişti. Bende hiç kramp olmadı.
ben kullanmak istemedim

yarın diyeceğim yalnız

Kızlar merhaba bugün kontrolümüz vardı 28+3 1230 gr olmuş tontiğim...
maşallah

Oyy canım çok tatlı minnakın maşallah
Seninle hemen hemen aynıyız galiba bakalım kim önce doğurcak:)
Normal mi istiyorsun canım seninde ilk bebek galiba , ismi Ne olucak yakışıklının?

Çok teşekkür ederim inşallah hayırlısıyla o günleri görürüz elma şekerim. İlk bebek evet, bir aksilik olmazsa normal doğum çok istiyorum, hatta doğal doğum dedikleri suni sancısız ve epiduralsiz olsa keşke. Dualarım öyle ama hakkımızda hayırlısı olsun inşallah. Adını hala bir türlü koyamadık, beğenemedik biliyor musun? Kız olsa aklımda sürüyle isim vardı, erkeğe karar veremedik. Şimdi kalan ihtimallerimiz, eşim Kartal istiyordu, Babasının adı Halil o da geçiyor gönlünden. Ben de Efe ve Ömer'i seviyorum. Bakalım ne olacak son kararımız ben de bilemiyorum.
Sizin İlayda olacak inşallah di mi?

Kızlar çatlak için hangi yağ iyi Alcam da birazdan

Canım badem yağı tavsiye ediliyor ama arkadaşım tüylenme yaptığını söylediği için ben kullanmadım. Ben kalıp şeklinde olan kakao yağından aldım, Babe çatlak kremi ve de bebe yağı kullandım. Dönüşümlü olarak hala kullanıyorum. Biraz da genetiktir elbette ama şu ana kadar çatlağım olmadı, bakalım son 2 ayda ne olacak?

Bebe yağı hangi marka cnm

Bebe yağı hangi marka cnm
Çok farkedeceğini sanmıyorum maksat o bölgeyi nemlendirmek. Ama ben Johnsons Baby kullandım. Kaşındığını hissettikçe ya da pütür pütür dökülür gibi oldukça cildim sürdüm hep. Hatta sprey şişesine koydum, elimi yağlamak istemediğimde bile süreyim diye. Bununla birlikte içerden su beslemek de önemli, bol bol su içmek lazım.

Bende işbirden aldım canım ama indirim yoktu sen ne zaman nasıl o fiyata aldın. Ben haftasonu aldım. Bayağıdır da işbirliğini takip ediyordum (
canım bizim indirim sadece o mağazaya özelmiş lisanslı bir ürün ve kampanyası bittiği için o fiyatmış tek bir ürün kaldığı için ellerinde o fiyata verdiler

Oyyy cok sevindim :) insallah keyiflilerdir. Rabbim saglikla kavusmayi nasip etsin hepimize insallah

Bende ayniyim. Mobilya baktik haftasonu gozlerim dolu dolu oldu. Utanmasam aglicaktim, dun odasina kagit yaptik yavrumun gene boyle bi aglamakli oldum esimin kagitlari yapmasini izledikce. Cok sukur Allaha

Canım 17.5 a çerçeveyi aldım tacı da 4 e aldım diye hatırlıyorum...teşekkürler canım evet çok pahalılar bir de emeğim bir hediye yapmak istedim..
iyi olmuş canım zaten internettekiler de öyle yapıyorlar :) Suluhan nasıl canım çok mu çeşit var ben ankaradayım ama oraya gittim mi pek hatırlamıyorum şimdi gitsem çok mu kafam karışır diyorum bilemedim :)

Oyyy masallahhh. Bende cuma gitmistim benimkide ters donmus dogum pozisyonuna demisti.

Annelik iste insan hep bi acaba diyor :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…