2016 Aralık Anneleri

Canım yerleşke olarak çok karışık değil ama çok ücra özellikle hafta sonu çok kalabalık oluyor istersen yaptırabiliyorsun orada beğendiğin modellerden istersen de malzemelerini de satıyorlar kendin alıp evde yapabilirsin...ben hastane organizasyon cibinliğiöi yatak süslerimi orada yaptırdım mesela...

Eklentiler

• IMG_9678.webp
    12,6 KB · Görüntüleme: 93
Kizlar gunaydin. Size bir sorum olcak ben sola yatsam minigim solda pitpit ediyor, saga yatsam sagda pit pit ediyor. Sizede oluyormu? Nasil yatacagimi sasirdim cocugu sıkıstırmıyım diye
ay evet ya ne tarafa dönersem döneyim pıt pıt lar başlıyo ben de acaba öf çekil şurdan mı demek istiyo diye düşünerek diğer tarafa dönüyorum öyle oynayıp duruyoruz

çok benziyolarmış ultrasondakine. ben en son 6 aylıkken gördüm ne zamn gitsem yüzünü saklıyor çok merak ediyorum o yüzden. :)
inşallah sağlıkla doğduklarını da görürüz canım

Maşallah. Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin. Bizim bıdık göstermedi elini koymuştu yüzüne :)

güzel görünüor canım ne kadara yapıyorlar peki ortalama:)) ben zaten gitsem ancak haftasonu giderim haftaiçi iş var ben oraya gidene kadar hava kararır

Buarasa hastane cantamizi ne zaman hazirlamaliyiz kizlar? Kac haftalik olunca hazir etmeliyiz acaba

Kizlar bu pit pit atma diye bahsettiginiz hep ayni yerde olan kalp atisi gbi ddevamli ayni ritimde pit ....pit....pit....pit... bu mudur. Bi kac dkka sonrada geciyor.

Artik
Buarasa hastane cantamizi ne zaman hazirlamaliyiz kizlar? Kac haftalik olunca hazir etmeliyiz acaba
artik bu haftalarda bu ay sonuna hazir edin dio herkes cnm nolcgi hic belli olmaz allah korusun... ben hafta sonu gecelik camasir ivir zivir alisverisini bitirip ona bi canta kendime bi canta yapcm bi o kaldi zaten .

Ay artık psikolojiker fena bende dün gece bu haftamda sancılanıp hastaneye giderken yola elime doğuruyodum havluya sarıp hastaneye öyle gitmiştim küvöze koymuşlardı hemen sımsıkı sarılıp ayrılamamıştım kafalar fena artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…