- 10 Ocak 2012
- 679
- 1.430
- 313
AMin canım amin Rabbim koruyor onları.Oyyy cok sevindim :) insallah keyiflilerdir. Rabbim saglikla kavusmayi nasip etsin hepimize insallah
saol canımmSenin haftandayken 3 haftada 1 idi, şimdi 2 haftada 1 çağırıyor canım.
iyi olmuş canım zaten internettekiler de öyle yapıyorlar :) Suluhan nasıl canım çok mu çeşit var ben ankaradayım ama oraya gittim mi pek hatırlamıyorum şimdi gitsem çok mu kafam karışır diyorum bilemedim :)
Anladım canım saglikla sıhhatle kullansın insallah bebeğin. Ağız tadıyla insallah. :)canım bizim indirim sadece o mağazaya özelmiş lisanslı bir ürün ve kampanyası bittiği için o fiyatmış tek bir ürün kaldığı için ellerinde o fiyata verdiler
ay evet ya ne tarafa dönersem döneyim pıt pıt lar başlıyo ben de acaba öf çekil şurdan mı demek istiyo diye düşünerek diğer tarafa dönüyorum öyle oynayıp duruyoruzKizlar gunaydin. Size bir sorum olcak ben sola yatsam minigim solda pitpit ediyor, saga yatsam sagda pit pit ediyor. Sizede oluyormu? Nasil yatacagimi sasirdim cocugu sıkıstırmıyım diye
Ben de aynı şekilde çok şaşırıyorum canım. Nasıl bir teknolojidir ki bu bebişleri anne karnında böyle görebiliyoruz. DOktorumun masasının arkasında kaç ay önce bir bebeğin 30 lu haftalarda çekilen 4D görüntüsü vardı. Bizde böyle fotolarını görebilecek miyiz acaba diye konuşmuştuk doktorumla. Bugün doktorum unutmamış, Bak o bebekle aynı haftada oldu bebişiniz dedi. Merak ediyorum inşallah doğduğu günleri görmek nasip olursa, bu resimdekiyle aynı mı olacak :)
Kızlar, biz bugün tontiğimi gördük, Kontrolumuz vardı. 31+2 de 1600 gram çıktı yumurcak. Normal sınırlarda dedi doktorum. Başını aşağı vermiş doğum pozisyonuna benzer ama doktorum daha 36. haftaya kadar çok döner dedi. +10 kilo ile devam ediyorum inşallah 15 kilo ile tamamlayabilirim. Bir de resim verdi yine minnak burunlumu siz de görün, maşallahınızı alırım
Eki Görüntüle 1896111
güzel görünüor canım ne kadara yapıyorlar peki ortalama:)) ben zaten gitsem ancak haftasonu giderim haftaiçi iş var ben oraya gidene kadar hava kararırCanım yerleşke olarak çok karışık değil ama çok ücra özellikle hafta sonu çok kalabalık oluyor istersen yaptırabiliyorsun orada beğendiğin modellerden istersen de malzemelerini de satıyorlar kendin alıp evde yapabilirsin...ben hastane organizasyon cibinliğiöi yatak süslerimi orada yaptırdım mesela...
amin canım hepimizin ki inş :)) vaktinde gelsinler sağ sağlim ancak yetişicez :))Anladım canım saglikla sıhhatle kullansın insallah bebeğin. Ağız tadıyla insallah. :)
Selam kjzlar ekim annelerine bakiorum da 20 gunu olanlar 10 gunu olanlar hep dogum yapmis ben de zaten gunumde olcagini dusunmuyorum nedense kasim sonu diye thmin ediorum kasim son haftasi
artik bu haftalarda bu ay sonuna hazir edin dio herkes cnm nolcgi hic belli olmaz allah korusun... ben hafta sonu gecelik camasir ivir zivir alisverisini bitirip ona bi canta kendime bi canta yapcm bi o kaldi zaten .Buarasa hastane cantamizi ne zaman hazirlamaliyiz kizlar? Kac haftalik olunca hazir etmeliyiz acaba
Aynen cnm. Son haftasiderken tabi 20 21 i falan degil o erken dogum olur ama 29 30 ole yani son gunleri yada aralik 1 olur 3 olur ole 15 e gelcegni dusunmuorum.Ben de kasim sonu hissediyorum ama bakalim sag salim alalimda kucagimiza insallah :)
Ben saga daha çok yatıyorum sakıncası olurmu acabaEn sağlıklısı sola yatmak canım. Birşey olmaz merak etme.
Aynen
Aynen cnm. Son haftasiderken tabi 20 21 i falan degil o erken dogum olur ama 29 30 ole yani son gunleri yada aralik 1 olur 3 olur ole 15 e gelcegni dusunmuorum.
Ay artık psikolojiker fenaRüyamda doğuma alınmıştm. Açılma falan vardı. Doktor alttan bakınca kafası gözüküyor doğum yakın diyordu. Gece uyanınca sabah ilk isim hastane çantamı hazırlamak olsun diye söz vermiştim kendimeAma şimdi tık yok rüyanın etkisinden kurtuldum galiba :)
Şimdi okula gitcem. Vaktim olursa bir liste oluşturup ona göre hazırlığa başlarım inşallah
O hıçkırık canımKizlar bu pit pit atma diye bahsettiginiz hep ayni yerde olan kalp atisi gbi ddevamli ayni ritimde pit ....pit....pit....pit... bu mudur. Bi kac dkka sonrada geciyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?