Ben lierac krem aldım bide aktara sordum badem yağı kakao yağı susam yağı verdi ucunu karıştır dedi hem krem hem yağ kullanıyorumKızlar çatlak için hangi yağ iyi Alcam da birazdan
Ayda 1kızlar merhaba doktorunuz ne kadar aralıklaarla cagırıyor kontrole
Canım ben en çok efe yi beğendim seceneklerinin arasından hangisini seçerseniz de hepsi güzelÇok teşekkür ederim inşallah hayırlısıyla o günleri görürüz elma şekerim. İlk bebek evet, bir aksilik olmazsa normal doğum çok istiyorum, hatta doğal doğum dedikleri suni sancısız ve epiduralsiz olsa keşke. Dualarım öyle ama hakkımızda hayırlısı olsun inşallah. Adını hala bir türlü koyamadık, beğenemedik biliyor musun? Kız olsa aklımda sürüyle isim vardı, erkeğe karar veremedik. Şimdi kalan ihtimallerimiz, eşim Kartal istiyordu, Babasının adı Halil o da geçiyor gönlünden. Ben de Efe ve Ömer'i seviyorum. Bakalım ne olacak son kararımız ben de bilemiyorum.
Sizin İlayda olacak inşallah di mi?
Bende arada bakıyodm oraya çoğu dogurmustur artık çok heyecanlı :)Selam kjzlar ekim annelerine bakiorum da 20 gunu olanlar 10 gunu olanlar hep dogum yapmis ben de zaten gunumde olcagini dusunmuyorum nedense kasim sonu diye thmin ediorum kasim son haftasi
Ben odamiz gelince hazirlicam ay sonunda şuanda bebek odası çok karışık hiçbisi bulamam . Hazır olsun ama artık allah korusun acil bişey olursa diyeBuarasa hastane cantamizi ne zaman hazirlamaliyiz kizlar? Kac haftalik olunca hazir etmeliyiz acaba
Ben Dr a sormuştum istediğin tarafa yat nası rahat ediyorsan dediBen saga daha çok yatıyorum sakıncası olurmu acaba
Ay bana da oluyo bazen pit pit pit hickiriyolarmis bu bebisler :)O hıçkırık canım
Hickirik mi ya gercekten :))) ahahahahaO hıçkırık canım
Eveeett çok takip ettik tekme desen değil 10 dk sürüyo bazen daha kısa özellikle ben bişiler yedikten sonra oluyo sonra bi yerde okudum ayrıca burdada kpnuşuldu hıçkırıyo bizim miniklerHickirik mi ya gercekten :))) ahahahaha
Evet. Canım bizim Allah kısmet ederse ilayda olucak :)Çok teşekkür ederim inşallah hayırlısıyla o günleri görürüz elma şekerim. İlk bebek evet, bir aksilik olmazsa normal doğum çok istiyorum, hatta doğal doğum dedikleri suni sancısız ve epiduralsiz olsa keşke. Dualarım öyle ama hakkımızda hayırlısı olsun inşallah. Adını hala bir türlü koyamadık, beğenemedik biliyor musun? Kız olsa aklımda sürüyle isim vardı, erkeğe karar veremedik. Şimdi kalan ihtimallerimiz, eşim Kartal istiyordu, Babasının adı Halil o da geçiyor gönlünden. Ben de Efe ve Ömer'i seviyorum. Bakalım ne olacak son kararımız ben de bilemiyorum.
Sizin İlayda olacak inşallah di mi?
Evet bebekler anne rahminde çok hickiriyomus ya plasenta suyu yutma ile alakali sanırımHickirik mi ya gercekten :))) ahahahaha
Bnim 29 +1 di 32 oldugunda goruselim dedi 3 hafta sonra olmus oluyo yani hep 1 di bu sefer 3 oldukızlar merhaba doktorunuz ne kadar aralıklaarla cagırıyor kontrole
Valla ne bliyim bi tuhaf oluyorm ole olunca. Epey biraz devam edio 3 4 dkka ayni yerde ve ayni ritimde gecio snra baska yerde hissediorum falan ne bu diodm:)Evet bebekler anne rahminde çok hickiriyomus ya plasenta suyu yutma ile alakali sanırım
Benimde gece kasik agrim vardi ole uyudum. Ruyamda agrinin etkisiyle kanama goruodum:)Ay artık psikolojiker fenabende dün gece bu haftamda sancılanıp hastaneye giderken yola elime doğuruyodum havluya sarıp hastaneye öyle gitmiştim küvöze koymuşlardı hemen sımsıkı sarılıp ayrılamamıştım kafalar fena artık
Ben naçizane kullanmanı tavsiye ederim canım. Bildiğim kadarıyla Mg kullanmanın bir nedeni de preeklemsi riskini azaltmak çünkü.ben kullanmak istemedim
yarın diyeceğim yalnız
maşallah
Sakıncası yoktur herhalde ama bebeğin beslenmesi açısından sol daha iyi.Ben saga daha çok yatıyorum sakıncası olurmu acaba
Ay ALLAH korusunBeni
Benimde gece kasik agrim vardi ole uyudum. Ruyamda agrinin etkisiyle kanama goruodum:)
Ben bunları beğendim foto biraz kaba çıkmış ama toz pembe çok tatlılar hele kızımın tacına bayıldım:)
Kızlar, biz bugün tontiğimi gördük, Kontrolumuz vardı. 31+2 de 1600 gram çıktı yumurcak. Normal sınırlarda dedi doktorum. Başını aşağı vermiş doğum pozisyonuna benzer ama doktorum daha 36. haftaya kadar çok döner dedi. +10 kilo ile devam ediyorum inşallah 15 kilo ile tamamlayabilirim. Bir de resim verdi yine minnak burunlumu siz de görün, maşallahınızı alırım
Eki Görüntüle 1896111
Ben de aynı şekilde çok şaşırıyorum canım. Nasıl bir teknolojidir ki bu bebişleri anne karnında böyle görebiliyoruz. DOktorumun masasının arkasında kaç ay önce bir bebeğin 30 lu haftalarda çekilen 4D görüntüsü vardı. Bizde böyle fotolarını görebilecek miyiz acaba diye konuşmuştuk doktorumla. Bugün doktorum unutmamış, Bak o bebekle aynı haftada oldu bebişiniz dedi. Merak ediyorum inşallah doğduğu günleri görmek nasip olursa, bu resimdekiyle aynı mı olacak :)
Ben de kasim sonu hissediyorum ama bakalim sag salim alalimda kucagimiza insallah :)
Oh maşallahhhhh şeker yoktu dimiii yaptırmışmıydın yüklemeKizlar kontrolum vardi bugun. Normalde 31+4 olmamiz lazim ama 2 hafta onden gidiyomus bizimki. 2350 gr dedi şok oldum. Bir ay once 1100 demisti. Meyveyi günde 2 ye düsürdü.normalde deli gibi meyve yiyodum. Yogurt peynir ye aciktikca dedi. Hamur isi pilav makarna yasak. Ama meyve disindakileri yemiyodum ben zaten. Dört kilonun üstünde dogar diyo. Bi de odaya girince ben seni dokuzunca ayina girdin sandim dedi. Millet diyince aldırmıyodum da doktor diyince bi garip oldum sanki
Bendeee her sorana kasım sonu diyorumNeden bilmiyorum ama ben de Kasım sonu hissediyorum
Oh maşallahhhhh şeker yoktu dimiii yaptırmışmıydın yükleme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?