2016 Aralık Anneleri

Kızlar çatlak için hangi yağ iyi Alcam da birazdan
Ben lierac krem aldım bide aktara sordum badem yağı kakao yağı susam yağı verdi ucunu karıştır dedi hem krem hem yağ kullanıyorum

kızlar merhaba doktorunuz ne kadar aralıklaarla cagırıyor kontrole
Ayda 1

Canım ben en çok efe yi beğendim seceneklerinin arasından hangisini seçerseniz de hepsi güzel

Selam kjzlar ekim annelerine bakiorum da 20 gunu olanlar 10 gunu olanlar hep dogum yapmis ben de zaten gunumde olcagini dusunmuyorum nedense kasim sonu diye thmin ediorum kasim son haftasi
Bende arada bakıyodm oraya çoğu dogurmustur artık çok heyecanlı :)

Buarasa hastane cantamizi ne zaman hazirlamaliyiz kizlar? Kac haftalik olunca hazir etmeliyiz acaba
Ben odamiz gelince hazirlicam ay sonunda şuanda bebek odası çok karışık hiçbisi bulamam . Hazır olsun ama artık allah korusun acil bişey olursa diye
Ben saga daha çok yatıyorum sakıncası olurmu acaba
Ben Dr a sormuştum istediğin tarafa yat nası rahat ediyorsan dedi

O hıçkırık canım
Ay bana da oluyo bazen pit pit pit hickiriyolarmis bu bebisler :)

Evet. Canım bizim Allah kısmet ederse ilayda olucak :)
Efe güzelmiş ...bencede normal epiduralsiz suni sancısız olsa keşke bi çırpıda 2 ıkınmada gelse kuzularımız zaman yaklaştıkça bende güçlü olmaya çalışsamda korku giriyor ara ara nasıl olcak diye ilk tecrübe tabi insan merak ediyor

Beni
Benimde gece kasik agrim vardi ole uyudum. Ruyamda agrinin etkisiyle kanama goruodum:)

Benim de Kafası aşağıdaymış, bana doktorum dönebilir de dönmeyebilir de daha dedi

Aynısı olmuyor tabi de :) bizde şöyle bir fark var, şimdiki bebişimin 4d si aynı ablası, o yüzden biz biraz daha biliyoruz nasıl bişeye benzediğini, yani aynı Babaları

Kizlar kontrolum vardi bugun. Normalde 31+4 olmamiz lazim ama 2 hafta onden gidiyomus bizimki. 2350 gr dedi şok oldum. Bir ay once 1100 demisti. Meyveyi günde 2 ye düsürdü.normalde deli gibi meyve yiyodum. Yogurt peynir ye aciktikca dedi. Hamur isi pilav makarna yasak. Ama meyve disindakileri yemiyodum ben zaten. Dört kilonun üstünde dogar diyo. Bi de odaya girince ben seni dokuzunca ayina girdin sandim dedi. Millet diyince aldırmıyodum da doktor diyince bi garip oldum sanki

Oh maşallahhhhh şeker yoktu dimiii yaptırmışmıydın yükleme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…