2016 Aralık Anneleri

4 yıl kullandı mı tekrar baston puset filan aldı mı acaba
ben almak istemiyorum ek bir şey bastonla aynı işlevi görür mü

Hayir tekrar baston puset almadi cünkü bu araba zaten cok hafifmis. Cocugu su an 2,5 yasinda hala kullaniyor.
Baslarda oto koltuguyla kullandi ama. Kendi ana kucagi yok, su bebegin ilk 6 ay icinde yattigi.

Kizlar basagrisiyla uyandim bu gece. Malum griptim aksam limonlu ihlamurumu ictim, mandalinami yedim, 1 parol ictim ve uyudum 23.30 gibi. Az evvel felaket bir bas agrisiyla uyandim? Parol icmiyim dedim turk kahvesi yaptim insallah gecer dua edin nolur

İnşallahh canımm bende sağa sola dönüp mide yanmasından uyuyamıyanlardanım

Canim kirmiziysa serum surebilirsin, yayilmasini derinlesmesini onlemek icin. Lierac serum ve Mustela serumu iyi. Bio Oil ile de masaj yapabilirsin. Birde turk kahvesi limon karsimi yapip masaj yapabilirsin. Benim meme ucu cevresinde kucuk kirmizi catlaklar cikti hemen aninda mudahale ettim serumlarla, ise yaradi sanki belli olmuyorlar simdiden 2 haftadir kullaniyorum.

güzel görünüor canım ne kadara yapıyorlar peki ortalama:)) ben zaten gitsem ancak haftasonu giderim haftaiçi iş var ben oraya gidene kadar hava kararır

Canım ben 350'ye yaptırdım Bebek takı yastığı falan da var bir organizasyon şirketi bana 500 demişti bende kendim yaptırayım en azından bana kalsın sonra kardeşlerim kuzenlerim kullanmak isteyenler falan da kullanır diye düşündüm...hafta sonu biraz daha fazla yorulabilirsin sadece :) eğer düşünürsen de yaptırdığım yeri söylerim sana..

Kızlar gece lavaboya gittim peçete ye bi iki damla kan geldi ama daha öncede olmuştu bi kere doktor kılcal damar kanaması olabilir demişti

Canım artık düzelmez gibi geliyor. Çatlak kremi kullanmama rağmen. Şimdi bir de serum alıp gecmezse daha çok üzülürüm. Bio oil var ama onu süreyim bakalım nasıl olacak.

Günaydın herkese.
Hastane çantası için liste yapanlar varsa paylaşablr mi.
Eksiğim var mi diye bakcm

Aramadim cnm ya bi daha gelirse gideyim dedim iki ay önce de olduğunda onemsiz demişti ama bilmiyorum ki
cnm bu haftalardaki kanamalar herzaman onemlidir.. onemsiz oldugunu birak doktorun sana soylesin. 2 ay onceki kanamalar normal karsilaniyordu ama 22 haftalardan sonra normal karsilanmiyor sen yine bi dr sor icin rahatlasin

Günaydin kizlarr. Bebislerin son hafta ve kilolari ne acaba? Ben benimkinden baya korktum dün. Bi de haftası önden gidenler erken dogum yapacak diye bisey var mi. Doktor normal sat a göre hesapladi dogum tarihini cünku.

Kızlar gece lavaboya gittim peçete ye bi iki damla kan geldi ama daha öncede olmuştu bi kere doktor kılcal damar kanaması olabilir demişti
Canım doktorunu ara bence kan sonuçta inşallah önemli birşey değildir yine kılcal damar çatlamasıdır

cnm bu haftalardaki kanamalar herzaman onemlidir.. onemsiz oldugunu birak doktorun sana soylesin. 2 ay onceki kanamalar normal karsilaniyordu ama 22 haftalardan sonra normal karsilanmiyor sen yine bi dr sor icin rahatlasin
Doğrudur canım öğleden sonra goruscem doktorla okuldayim şimdi. Peçete ye iki damla geldi diye onemsemedim ama belli de olmaz

Canim önemsiz de olabilir ama ya önemliyse diye düsün. Vicdan azabi cekmek de var isin sonunda. Her ihtimale karşi doktoruna bi görün derim. Bize de haber ver mutlaka

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…