- 27 Mayıs 2015
- 776
- 1.190
- 43
Geçen hafta bende yaşadım aynısnı yazmıştım gece peçeteye geldi hemen acile gittim bi sorun bulamadılar ama yinede yatırdılar 1 gece gözetim altında tuttular dahada olmadk çok şükür belki öyle önemsiz birşeydir ama diyorumya kanama işte görünce bile insanın aklı çıkıyo kimseye yaşatmasın RabbimDoğrudur canım öğleden sonra goruscem doktorla okuldayim şimdi. Peçete ye iki damla geldi diye onemsemedim ama belli de olmaz
bebeğin önden gitmesi doğum tarihini etkilemez canım.Günaydin kizlarr. Bebislerin son hafta ve kilolari ne acaba? Ben benimkinden baya korktum dün. Bi de haftası önden gidenler erken dogum yapacak diye bisey var mi. Doktor normal sat a göre hesapladi dogum tarihini cünku.
Kizlar kontrolum vardi bugun. Normalde 31+4 olmamiz lazim ama 2 hafta onden gidiyomus bizimki. 2350 gr dedi şok oldum. Bir ay once 1100 demisti. Meyveyi günde 2 ye düsürdü.normalde deli gibi meyve yiyodum. Yogurt peynir ye aciktikca dedi. Hamur isi pilav makarna yasak. Ama meyve disindakileri yemiyodum ben zaten. Dört kilonun üstünde dogar diyo. Bi de odaya girince ben seni dokuzunca ayina girdin sandim dedi. Millet diyince aldırmıyodum da doktor diyince bi garip oldum sanki
Benimde hiç halim olmuyo ya baygın baygın uzanıyorm koltuktaGünaydın kızlar bol kıpırtılı tekmeli günler olsunya ben sabah uyandığımda üzerimden tır geçmiş gibi hissediyorum bütün iç organlarım acıyo
Canım maşallah bebişine, eğer doktorunun dediği şeylere dikkat edersen kilo alımı normale dönebilir belki merak etme. Biraz da genetik olabilir canım senin ve eşin kaç kilo doğmuş acaba? Bak benim eşim 4900 gram doğmuş ben 4100
Şimdilik bizim bebiş normal gidiyor ama arada atağa geçer de bizim gibi olur diye korkmuyor değilim
çok benziyolarmış ultrasondakine. ben en son 6 aylıkken gördüm ne zamn gitsem yüzünü saklıyor çok merak ediyorum o yüzden. :)
inşallah sağlıkla doğduklarını da görürüz canım
Maşallah. Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin. Bizim bıdık göstermedi elini koymuştu yüzüne :)
Kizlar bu pit pit atma diye bahsettiginiz hep ayni yerde olan kalp atisi gbi ddevamli ayni ritimde pit ....pit....pit....pit... bu mudur. Bi kac dkka sonrada geciyor.
Ben lierac krem aldım bide aktara sordum badem yağı kakao yağı susam yağı verdi ucunu karıştır dedi hem krem hem yağ kullanıyorum
Ayda 1
Canım ben en çok efe yi beğendim seceneklerinin arasından hangisini seçerseniz de hepsi güzel
Bende arada bakıyodm oraya çoğu dogurmustur artık çok heyecanlı :)
Ben odamiz gelince hazirlicam ay sonunda şuanda bebek odası çok karışık hiçbisi bulamam . Hazır olsun ama artık allah korusun acil bişey olursa diye
Ben Dr a sormuştum istediğin tarafa yat nası rahat ediyorsan dedi
Ay bana da oluyo bazen pit pit pit hickiriyolarmis bu bebisler :)
Evet. Canım bizim Allah kısmet ederse ilayda olucak :)
Efe güzelmiş ...bencede normal epiduralsiz suni sancısız olsa keşke bi çırpıda 2 ıkınmada gelse kuzularımız zaman yaklaştıkça bende güçlü olmaya çalışsamda korku giriyor ara ara nasıl olcak diye ilk tecrübe tabi insan merak ediyor
Benim de Kafası aşağıdaymış, bana doktorum dönebilir de dönmeyebilir de daha dedi
Aynısı olmuyor tabi de :) bizde şöyle bir fark var, şimdiki bebişimin 4d si aynı ablası, o yüzden biz biraz daha biliyoruz nasıl bişeye benzediğini, yani aynı Babaları
Kizlar basagrisiyla uyandim bu gece. Malum griptim aksam limonlu ihlamurumu ictim, mandalinami yedim, 1 parol ictim ve uyudum 23.30 gibi. Az evvel felaket bir bas agrisiyla uyandim? Parol icmiyim dedim turk kahvesi yaptim insallah gecer dua edin nolur
Kızlar gece lavaboya gittim peçete ye bi iki damla kan geldi ama daha öncede olmuştu bi kere doktor kılcal damar kanaması olabilir demişti
Esim 3500 dogmus ben 3600. Dursa bile minimum 4 dogar bizimki gibi geliyo. Ayrintilida yüzünü dayıya benzetmistik dayı 4 kilo dogdu. Heralde onunla yarısacak ama ben baya korktum. Dogumu normal istiyodum bi de
Dünkü kontrolde bebegin sürekli sag tarafimda olmasini sordum doktora. Bebek dogum yaklastikca kendine bi yer belirler ve oraya yerlesir seninki biraz erken yerlesmis dedi. Seni ilk görünce dokuzunca ayina girdin sandim o kadar net yerlesmis bebegin dedi. yamuk bi göbek oldugu kırk kilometreden belli oluyo tabi
Canım bu hafta konuştuk daha doktorumla. Senin vücudun, çatın müsaitse, 4300-4500 e kadar normal doğum yapabiliyoruz dedi. Tabi bu 36.-37. haftadan sonraki kontrollerde anlaşılabilecek bir durum. O yüzden sen hiç üzme kendini. Daha kaç hafta var önümüzde. DOktoruna güven. Ben de normal doğum çok istiyorum ama Allah korusun doktorum sezeryanı gerekli görürse de üzülmemek için kendimi hazırlıyorum. Rabbim hakkımızda hayırlısını nasip etsin. Bebişlerimiz ve bizim için en hayırlı doğum nasılsa öyle olsun diye dua edelim inşallah.
Tabi öncelikle hayirlisi neyse o olsun. Ama 3 kiloyla normal dogum var 4.5 kiloyla normal dogum varsehir degistirdim o yuzden eski doktorum da yok. Ona cok güveniyodum. Aklim hala onda. Bu doktor 20 gün sonra gel nst ye baglayalim dedi. Iki haftada bir nstye gireceksin artik diyo. Erken baslamadik mi sanki nst ye. Gerci doktora göre su an 33+4 haftaligim. Bi doktora daha mi gitsem hicbiseyden emin olamadim ya
Hayir tekrar baston puset almadi cünkü bu araba zaten cok hafifmis. Cocugu su an 2,5 yasinda hala kullaniyor.
Baslarda oto koltuguyla kullandi ama. Kendi ana kucagi yok, su bebegin ilk 6 ay icinde yattigi.
Günaydın kızlar
Sizinde karnınızda ara sıra sertleşme oluyor mu?
10-15 saniyelik belki kasılmalar?
vücut kendini doğuma hazırlıyor diyolar ama yine de merak ettim herkes de oluyo mu?
Çıkarmam imkanın varsa çıkar canım yoksada aşağıa doğru indir biraz rahat edebilirsenkızlar günaydın. dün çamaşırım çok kötü sıkmıştı ve çok fena iz yapmıştı acıdı gece boyunca bikini bölgesinin bittiği yer bugün daha bol bi çamaşır giydim ama farkettim ki iz yapması çamaşır değil kilotlu çoraptanmışdaha bol çorap almam gerekiyor akşama kadar bunla nası dayanıcam ki acaba çıkarsam mı
Günaydın hamişler
Sırt ağrıları başlayanlar var mı ? Her akşam acaip derecede ağrıyor
Günaydın kızlar
Sizinde karnınızda ara sıra sertleşme oluyor mu?
10-15 saniyelik belki kasılmalar?
vücut kendini doğuma hazırlıyor diyolar ama yine de merak ettim herkes de oluyo mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?