2016 Aralık Anneleri

Doğrudur canım öğleden sonra goruscem doktorla okuldayim şimdi. Peçete ye iki damla geldi diye onemsemedim ama belli de olmaz
Geçen hafta bende yaşadım aynısnı yazmıştım gece peçeteye geldi hemen acile gittim bi sorun bulamadılar ama yinede yatırdılar 1 gece gözetim altında tuttular dahada olmadk çok şükür belki öyle önemsiz birşeydir ama diyorumya kanama işte görünce bile insanın aklı çıkıyo kimseye yaşatmasın Rabbim

Canım maşallah bebişine, eğer doktorunun dediği şeylere dikkat edersen kilo alımı normale dönebilir belki merak etme. Biraz da genetik olabilir canım senin ve eşin kaç kilo doğmuş acaba? Bak benim eşim 4900 gram doğmuş ben 4100
Şimdilik bizim bebiş normal gidiyor ama arada atağa geçer de bizim gibi olur diye korkmuyor değilim

Esim 3500 dogmus ben 3600. Dursa bile minimum 4 dogar bizimki gibi geliyo. Ayrintilida yüzünü dayıya benzetmistik dayı 4 kilo dogdu. Heralde onunla yarısacak ama ben baya korktum. Dogumu normal istiyodum bi de

Dünkü kontrolde bebegin sürekli sag tarafimda olmasini sordum doktora. Bebek dogum yaklastikca kendine bi yer belirler ve oraya yerlesir seninki biraz erken yerlesmis dedi. Seni ilk görünce dokuzunca ayina girdin sandim o kadar net yerlesmis bebegin dedi. yamuk bi göbek oldugu kırk kilometreden belli oluyo tabi

çok benziyolarmış ultrasondakine. ben en son 6 aylıkken gördüm ne zamn gitsem yüzünü saklıyor çok merak ediyorum o yüzden. :)

inşallah sağlıkla doğduklarını da görürüz canım

AY çok merak ediyorum :) Bizimki de hep poposunu dönerdi bize, dün çok güzel pozlar verdi. Yakaladı doktorumuzda hemen sağolsun, darısı başınıza canım.

Maşallah. Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin. Bizim bıdık göstermedi elini koymuştu yüzüne :)

Gösterir annesi arada utanıyorlar, darısı başınıza inşallah. Amin...

Kizlar bu pit pit atma diye bahsettiginiz hep ayni yerde olan kalp atisi gbi ddevamli ayni ritimde pit ....pit....pit....pit... bu mudur. Bi kac dkka sonrada geciyor.

Canım hıçkırık o arkadaşların dediği gibi. Hatta bir keresinde doktor kontrolunde tam ultrasondayken hıçkırmaya başladı. Ben tekme sanıyordum, direk usg de gördük bir hıçkırıyor bütün vücut zıplıyor, çok komikti

Çok sağol canım EFE bizde de birden ön plana çıktı, bakalım bizim bebişin kısmetindeki isim ne olacak

Bi yandan merak ediyorum, bir yandan da hep pozitif doğum hikayelerini okumaya çalışıyorum canım, kimisi diyor ya hiç anlamadım sancıları meğer açılmam 8 cm olmuş diye, inşallah bizim de öyle olacak. Bilmemek bir yandan kötü ama bir yandan da iyi. Cahil cesareti bendeki

Benim de Kafası aşağıdaymış, bana doktorum dönebilir de dönmeyebilir de daha dedi

Aynen canım, zamanında olması gereken pozisyona gelirler inşallah.

Aynısı olmuyor tabi de :) bizde şöyle bir fark var, şimdiki bebişimin 4d si aynı ablası, o yüzden biz biraz daha biliyoruz nasıl bişeye benzediğini, yani aynı Babaları

Hamileyken babasının yüzüne hep hayran hayran mı baktın annesi, bebişler babaya benzyor Allah sağlıkla doğmalarını nasip etsin, çocuklar büyüdükçe değişir canım bir bakmışsın sen olmuşlar.

Çok geçmiş olsun canım, şimdi nasıl oldun?

Kızlar gece lavaboya gittim peçete ye bi iki damla kan geldi ama daha öncede olmuştu bi kere doktor kılcal damar kanaması olabilir demişti

Çok geçmiş olsun canım doktoruna sormanda fayda var bencede. Bu haftalardan sonra ne olur ne olmaz kılcal damar kanaması bile olsa en azından için rahat olur.

Esim 3500 dogmus ben 3600. Dursa bile minimum 4 dogar bizimki gibi geliyo. Ayrintilida yüzünü dayıya benzetmistik dayı 4 kilo dogdu. Heralde onunla yarısacak ama ben baya korktum. Dogumu normal istiyodum bi de

Canım bu hafta konuştuk daha doktorumla. Senin vücudun, çatın müsaitse, 4300-4500 e kadar normal doğum yapabiliyoruz dedi. Tabi bu 36.-37. haftadan sonraki kontrollerde anlaşılabilecek bir durum. O yüzden sen hiç üzme kendini. Daha kaç hafta var önümüzde. DOktoruna güven. Ben de normal doğum çok istiyorum ama Allah korusun doktorum sezeryanı gerekli görürse de üzülmemek için kendimi hazırlıyorum. Rabbim hakkımızda hayırlısını nasip etsin. Bebişlerimiz ve bizim için en hayırlı doğum nasılsa öyle olsun diye dua edelim inşallah.

Tabi öncelikle hayirlisi neyse o olsun. Ama 3 kiloyla normal dogum var 4.5 kiloyla normal dogum var sehir degistirdim o yuzden eski doktorum da yok. Ona cok güveniyodum. Aklim hala onda. Bu doktor 20 gün sonra gel nst ye baglayalim dedi. Iki haftada bir nstye gireceksin artik diyo. Erken baslamadik mi sanki nst ye. Gerci doktora göre su an 33+4 haftaligim. Bi doktora daha mi gitsem hicbiseyden emin olamadim ya

Haklısın canım tabi ki bebeğin kilosunun çok önemi var ama kafana taktıkça daha üzülürsün. Eğer imkanın varsa, bir başka doktorun daha fikrini almak sana iyi gelecektir. Bu arada 20 gün sonra 34+ larda olacaksın doğrumu hesapladım? Zaten herkesin söylediği 35-36 haftalarda nst başlıyormuş, gerekli görürse daha erken de nst yapabiliyorlar. O yüzden bence doktorun erken başlamıyor, olması gereken gibi. Herşey güzel olacak sen yüreğini ferah tut canım

kızlar günaydın. dün çamaşırım çok kötü sıkmıştı ve çok fena iz yapmıştı acıdı gece boyunca bikini bölgesinin bittiği yer bugün daha bol bi çamaşır giydim ama farkettim ki iz yapması çamaşır değil kilotlu çoraptanmış daha bol çorap almam gerekiyor akşama kadar bunla nası dayanıcam ki acaba çıkarsam mı

Hayir tekrar baston puset almadi cünkü bu araba zaten cok hafifmis. Cocugu su an 2,5 yasinda hala kullaniyor.
Baslarda oto koltuguyla kullandi ama. Kendi ana kucagi yok, su bebegin ilk 6 ay icinde yattigi.

ço k sevindim bunu duyduğuma. internetete quinny zapp xtra 2 8.7 kilo görünüyo aslında o kdr hafif değil gibi ama mclaren de 5 kilo, acaba çok farkeder mi bi yerinde görmem lazım.

Günaydın kızlar
Sizinde karnınızda ara sıra sertleşme oluyor mu?
10-15 saniyelik belki kasılmalar?

vücut kendini doğuma hazırlıyor diyolar ama yine de merak ettim herkes de oluyo mu?

Sırt üstü yatınca agrı oluyo. Yada cok ayakta durunca. Kasılma sırt agrisi en normal belirtiler canim bebisler agirlasiyo artik.

Çıkarmam imkanın varsa çıkar canım yoksada aşağıa doğru indir biraz rahat edebilirsen

Günaydın hamişler

Sırt ağrıları başlayanlar var mı ? Her akşam acaip derecede ağrıyor

Günaydın canım, var maalesef. Bildiğin şark köşesi gibi uyuyorum yatakta her yer yastık Yine de bazen uyandığımda inanılmaz bel ağrım oluyor. Allah'tan biraz hareketlenince düzeliyor da günü çıkartıyorum. Hem vücudun denge merkezinin değişmesi hem sağa sola dönüp rahat edememekten oluyormuş.

Günaydın kızlar
Sizinde karnınızda ara sıra sertleşme oluyor mu?
10-15 saniyelik belki kasılmalar?

vücut kendini doğuma hazırlıyor diyolar ama yine de merak ettim herkes de oluyo mu?

Oluyor canım evet bazen benim karında oluyor bazen kasıkta. uzun sürmüyor birkaç saniye. Braxton Hicks kasılmalarıymış işte o, senin dediğin gibi yalancı kasılmalar. O sertleşmeleri de doktoruma sordum, ağrı yok dedim, bebek değil, kasılmadır o dedi. Çok uzun sürerse takibe al dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…