- 26 Ocak 2016
- 716
- 1.182
- 33
Önemli diil canim benim hatamdı.
Ay o beşik cok tatlî nerden alcaksin ve kaç euro?
Hoşuma gitti sanki yaninda yatiyor gibi.ama ilerde ayırırken sorun yaşamazsın inş.
Bende de ayni tarif ettigin gibi bir agri var son 2-3 gundur. Bugun doktor randevum var, sorucam doktoruma normal mi diye
Karadeniz'de kışın çok zor çamaşır kurutmak. Gerçi çok alıştım ben, yazın da hep kurutma kullanıyorum. Çok memnunun, 4-5 saatte tertemiz dolaba koymaya hazır oluyor kızımın çamaşırları.Ay töbe o zaman en az 36ya kadar yapmam
Sağol cnm bnm
İyiki bura kk var :)
Kurutmadan ziyade güneş görse daha iyi olmazmı
Ben güneşte kurutup birde ütüleyecem inşallah
Benim makinemdeki hijyen modu 2saat 20 dakika falan sürüyor. Ekstra durulama da 18 dakika.15 dk az gibi geldi bana geldi canım. hem de iyi durulanmaz. yarım saat yıkasam olur mu acaba
30 mu 4o mı ikilemdeyim şuan :)
ekstra durulama yapmayı düşünüyorum zaten canım. en iyisi 4o derecede yıkayayım. :)
Uzak durmanı tavsiye ederim canım. Solunumla ciddi miktarda kimyasal alıyorsun vücuda sonuçta.kızlar işyerimde boya yapılıyor çok fena tiner kokuyor her yer bütün gün buna maruz kalıyorum sizce bebeğe zarar verirmi
Ben 6 yıl flört sonrası 28 yaşında evlendim. Kendi arzumla 38 yaşında ilk kızımı kucağıma aldım (Allahıma bin şükür). Şimdi de 40 yaşında ikinci kızımı kucağıma alacağım inşallah. Çok da memnunum halimden.Bende de yas 35 ve ilk bebegim :) Yolun ilk yarisi tek gecti, diger yarisi insallah yavrumla (veya yavrularimla) dolu dolu gecer :)
Maşallah size. Ben 28 imde bile Değilim ama enerjim yok hiçbir şeye ki ilk Bebeğim olacak kısmet olursa. Ama yine de iyi cesaretmiş 38 yaşına kadar çocuk düşünmemek çünkü olmaması halinde tedavi için de geç kalınmış olabilirdi, Allah hepimizin bebeklerini bağışlasın olmayana da nasip etsin inşallahBen 6 yıl flört sonrası 28 yaşında evlendim. Kendi arzumla 38 yaşında ilk kızımı kucağıma aldım (Allahıma bin şükür). Şimdi de 40 yaşında ikinci kızımı kucağıma alacağım inşallah. Çok da memnunum halimden.
Benim de dünden beri kasık ve bel Ağrı'm var cnm. Yarın zaten kontrol günüm Allahtan . Kendimi bu hafta işyerinde çok yordum sanırımKizlr benim bu adet sancisiyla ayni olan kasik agrilarim devam ediyo. Yarin bi gtcem dr. A nst alir heralde bakilsin. Kafama takmaya basladjm
Canim bana da dayaniksiz diyolar. Azcik yürüsem bebek asagi iniyo yürüyemiyorum. Millet karnı burnunda geziyo sen simdiden yürüyemiyosun diyenler de cok oldu. Ama hic umrumda degil. Iki hamilelik yasayanlarin bile birbirini tutmuyo. Millete kulak asıp kendini strese sokma bosuna.
Kızlar doğum cantalariniz hazır mı neler koydunuz ???
Kizlr benim bu adet sancisiyla ayni olan kasik agrilarim devam ediyo. Yarin bi gtcem dr. A nst alir heralde bakilsin. Kafama takmaya basladjm
Benim de dünden beri kasık ve bel Ağrı'm var cnm. Yarın zaten kontrol günüm Allahtan . Kendimi bu hafta işyerinde çok yordum sanırımumarım bunlar erken doğum belirtisi değildir be n de çok korkuyırum
Kizlr benim bu adet sancisiyla ayni olan kasik agrilarim devam ediyo. Yarin bi gtcem dr. A nst alir heralde bakilsin. Kafama takmaya basladjm
Anladim canim. Bendede oluyor ara sira ama her gun degil.Kanama falan olmayinca ne blim telas etmeyim dedim haftaya kontrolumuz var zaten
Bildigim kadariyla hamilelikte kasinti iyi degil. Ben her kontrole gittigimde ebe sorar kadintinn var mi diye. Her tarafin mi kasiniyorKızlar çok fenayım ya bi kaç gündür deli gibi kaşınıyorum normal de birşey yok bi başlayınca kaşınmaya heryerim kaşınıyo bide soğuk algınlığı olmuşum terliyorum terledikçe kaşınıyorum
Omuzlarım göbeğim ve ayağım kaşınıyorBildigim kadariyla hamilelikte kasinti iyi degil. Ben her kontrole gittigimde ebe sorar kadintinn var mi diye. Her tarafin mi kasiniyor
Anladim canim istersen yarin acile git nolur nolmaz. Bisey varsa tedbirini alirlar. Ama korkma icini ferah tut. Rabbimin izniyle az kaldi zatenOmuzlarım göbeğim ve ayağım kaşınıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?