2016 Aralık Anneleri

Önemli diil canim benim hatamdı.
Ay o beşik cok tatlî nerden alcaksin ve kaç euro?
Hoşuma gitti sanki yaninda yatiyor gibi.ama ilerde ayırırken sorun yaşamazsın inş.

Evet zaten onun icin istiyorum, yaninda yattigi icin rahat oluyormus. Uyaninca hemen annesini görünce huzurlu oluyorlarmis. Bir de uyaninca hemen sakinlestirebilirim dokunarak falan diye düsündüm. Burada cok biliniyor ve tercih ediliyor o yüzden bir sürü yerde satiliyor. Internette de var magazalarda da. 130 euro civarinda. Kendi yatagi var o da kalitesine göre 15-56 euro arasinda degisiyor.

Bende de ayni tarif ettigin gibi bir agri var son 2-3 gundur. Bugun doktor randevum var, sorucam doktoruma normal mi diye

Kizlar simdi doktordan ciktim, normal oldugunu soyledi. Vucut kendini doguma hazirliyormus yavastan, hormonlar vs etki ediyormus. Genelde sabahlari daha cok hissediliyormus bu agri ve doguma yaklastikca agri siddeti artacakmis

Ay töbe o zaman en az 36ya kadar yapmam
Sağol cnm bnm
İyiki bura kk var :)

Kurutmadan ziyade güneş görse daha iyi olmazmı
Ben güneşte kurutup birde ütüleyecem inşallah
Karadeniz'de kışın çok zor çamaşır kurutmak. Gerçi çok alıştım ben, yazın da hep kurutma kullanıyorum. Çok memnunun, 4-5 saatte tertemiz dolaba koymaya hazır oluyor kızımın çamaşırları.
İlk kızımın bütün çamaşırlarını ütüledim 1 yaşına kadar. Yaşından sonra sadece ütü isteyen çamaşırlarını ütüledim, diğerlerini katlayıp kaldırdım. Bu sefer de öyle yapmayı düşünüyorum.

Benim makinemdeki hijyen modu 2saat 20 dakika falan sürüyor. Ekstra durulama da 18 dakika.

Bende de yas 35 ve ilk bebegim :) Yolun ilk yarisi tek gecti, diger yarisi insallah yavrumla (veya yavrularimla) dolu dolu gecer :)
Ben 6 yıl flört sonrası 28 yaşında evlendim. Kendi arzumla 38 yaşında ilk kızımı kucağıma aldım (Allahıma bin şükür). Şimdi de 40 yaşında ikinci kızımı kucağıma alacağım inşallah. Çok da memnunum halimden.

Maşallah size. Ben 28 imde bile Değilim ama enerjim yok hiçbir şeye ki ilk Bebeğim olacak kısmet olursa. Ama yine de iyi cesaretmiş 38 yaşına kadar çocuk düşünmemek çünkü olmaması halinde tedavi için de geç kalınmış olabilirdi, Allah hepimizin bebeklerini bağışlasın olmayana da nasip etsin inşallah

Kizlr benim bu adet sancisiyla ayni olan kasik agrilarim devam ediyo. Yarin bi gtcem dr. A nst alir heralde bakilsin. Kafama takmaya basladjm
Benim de dünden beri kasık ve bel Ağrı'm var cnm. Yarın zaten kontrol günüm Allahtan . Kendimi bu hafta işyerinde çok yordum sanırım umarım bunlar erken doğum belirtisi değildir be n de çok korkuyırum

Haklısın canım elimde olmadan üzdüm kendimi ama artık takmayacağım, bebeğimden daha önemli değil hiçbir şey

Kızlar doğum cantalariniz hazır mı neler koydunuz ???

Ben daha bebeğin eşyalarını bile yıkayamadım, haftaya izine ayrılırsam yıkayıp ütüleyeceğim. Sonra da hastane çantasını hazırlarım herhalde ama sanki hastane çantasını erken hazırlarsam erken doğacak gibime geliyor çok saçma bir şekilde :) Allah korusun hepimizi

Kizlr benim bu adet sancisiyla ayni olan kasik agrilarim devam ediyo. Yarin bi gtcem dr. A nst alir heralde bakilsin. Kafama takmaya basladjm

Geçmiş olsun canım, Ağrın aralıklı mı yoksa sürekli bir ağrı mı? Sürekli değil de aralıklıysa geciktirmeden git bence doktora, ne olur ne olmaz

Benim de dünden beri kasık ve bel Ağrı'm var cnm. Yarın zaten kontrol günüm Allahtan . Kendimi bu hafta işyerinde çok yordum sanırım umarım bunlar erken doğum belirtisi değildir be n de çok korkuyırum

Allah korusun hepimizi, bebeklerimiz erken gelip bir sürü dert çekmesinler inşallah

Korktum ya kaşıntıdan kolestaz felan değildir inşallah bebeğe etkisi çokmuş baktım netten biraz bide araştırınca sanki daha çok kaşınmaya başladım gibi pazartesi sağlık ocağında kan verecektim ama bu şekilde dayanamam galiba pazartesiye kadar yarın acile giderimbilgisi olan varmı kolestazla ilgili normal gebelik kaşıntısından farkı nedir felan?

Geçmiş olsun canım. İnşallah normal bi ağrıdır. Aralıksızmı ağrıyo yoksa bazen mi vuruyo? Kaç gündğr bende de var ama sürekli olmuyo biraz ağrıyo geçiyo kendiliğinden. Eğer gidersen doktora bizede haber ver olur mu?

Bildigim kadariyla hamilelikte kasinti iyi degil. Ben her kontrole gittigimde ebe sorar kadintinn var mi diye. Her tarafin mi kasiniyor

AzRASILAM canim bizde oglumuzun ismine karar verdik cok sukur Asaf koyacaz insallah abisinin ismide araf. Araf&Asaf ikilisi ucuncuyede Allah Kerim Rabbim herkese nasip etsin insallah bu duyguyu daha dun gibi hamile oldugumuzu ogrendik ve simdide nerdeyse bebeklerimiz dunyaya gelecek Rabbimin izniyle insallah. Rabbim hepimize zamaninda saglikli ve kolay sekilde dogum nasip etsin insallah..
Birde efsanehayat tan haberin varmi ? Bebegi ve kendisi ne durumda cok m.ediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…