- 27 Mayıs 2015
- 776
- 1.190
- 43
Şimdi baktım geçen hafta kan vermiştim karaciğer enzimleri değerime de bakılmış baktım normal çıkmış kaşıntımda ozamandır var zaten galiba korkulacak birşey değil ama yinede tekrar ettireyimAnladim canim istersen yarin acile git nolur nolmaz. Bisey varsa tedbirini alirlar. Ama korkma icini ferah tut. Rabbimin izniyle az kaldi zaten
Bebişimin beşiğini aldık kızlargüzel mi?
Sağol canım. Allahın şanslı kuluymuşum şükürler olsun. Ay napim hem, rahat batmadı bi türlü.Maşallah size. Ben 28 imde bile Değilim ama enerjim yok hiçbir şeye ki ilk Bebeğim olacak kısmet olursa. Ama yine de iyi cesaretmiş 38 yaşına kadar çocuk düşünmemek çünkü olmaması halinde tedavi için de geç kalınmış olabilirdi, Allah hepimizin bebeklerini bağışlasın olmayana da nasip etsin inşallah
Çoook güzel maşallah sağlıkla sıhhatle kullansın inşallah bebişiniz. Nerden kaça aldınız sorabilirmiyim?Bebişimin beşiğini aldık kızlargüzel mi?
Ben varım canım çok terliyorum ateş basıyor resmen.ama bazen de üşüyorum, anlamadım gitti.kızlar merhabalar çok terleyen var mı?
ben bunalıyorum
Ben 6 yıl flört sonrası 28 yaşında evlendim. Kendi arzumla 38 yaşında ilk kızımı kucağıma aldım (Allahıma bin şükür). Şimdi de 40 yaşında ikinci kızımı kucağıma alacağım inşallah. Çok da memnunum halimden.
Gunaydin hanimlar grne bi sikintiyla geldim.
Gece 2 de idrar yaptikdan sonra tam sifonu cekicem bildigin kan goruntusuyle ilk etapda sok oldum.
hemen kilodumu kontrol ettim peceteyle sildim hicbiseye denk gelmedim
Papianin pembe kokulu tuvalet kagidindanmi diye renk mi verdi derken tekrar uyumaya gittim.
5 gibi tekrar tuvalete girdim ve ayni manzara idrarim kipkirmiziydi esimi kaldirdim dogru hastahane gittik.
Ultrasyonla bakildi bebek gayet saglikli dendi serum verildi simdi eve yolladilar.
Saat 9 gibi uroloji bolumunde muayne olcam hic sancim yada ters giden bi durum yasamadim.
Sadece kaburga agrisi cekiyorum.
Sizce ne olmus olabilir hanimlar.
Bebegimi ultrasyinda gorene kadar icim icimi yedi allah kimseye yasatmasin.
Geçmiş olsun canım. İdrar yollarıyla mı alakalı acaba?Gunaydin hanimlar grne bi sikintiyla geldim.
Gece 2 de idrar yaptikdan sonra tam sifonu cekicem bildigin kan goruntusuyle ilk etapda sok oldum.
Papianin pembe kokulu tuvalet kagidindanmi diye renk mi verdi derken tekrar uyumaya gittim.
5 gibi tekrar tuvalete girdim ve ayni manzara idrarim kipkirmiziydi esimi kaldirdim dogru hastahane gittik.
Ultrasyonla bakildi bebek gayet saglikli dendi serum verildi simdi eve yolladilar.
Saat 9 gibi uroloji bolumunde muayne olcam hic sancim yada ters giden bi durum yasamadim.
Çok geçmiş olsun canım inşallah ciddi bişey yoktur.bebeğin iyiymiş çok şükür.Gunaydin hanimlar grne bi sikintiyla geldim.
Sen etraftaki insanlara bakma canım herkesin dilinin kemiği yok maalesef , Allah yardımcınız olsun en güzellerini alırsınız inşallah bebişineKızlar dün bana da bi komşum göbeğin baya aşağı da doğum yakın gibi dedi.kafama takıldı gerçekten aşağı da olunca doğum yakın mi oluyor.daha hiç alışveriş yapamadik maddi durumdan dolayı.inşallah vaktinde gelir kızım da bende hazırlarım herşeyini.
Çok geçmiş olsun canım idrar yolu enfeksiyonu veya böbrekle ilgili bi problemdir idrar gelen kan.korkulacak bişey değildir bebeğinde sağlıklıymış çok şükür korkmaGunaydin hanimlar grne bi sikintiyla geldim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?