2016 Aralık Anneleri

Anladim canim istersen yarin acile git nolur nolmaz. Bisey varsa tedbirini alirlar. Ama korkma icini ferah tut. Rabbimin izniyle az kaldi zaten
Şimdi baktım geçen hafta kan vermiştim karaciğer enzimleri değerime de bakılmış baktım normal çıkmış kaşıntımda ozamandır var zaten galiba korkulacak birşey değil ama yinede tekrar ettireyim

Sağol canım. Allahın şanslı kuluymuşum şükürler olsun. Ay napim hem, rahat batmadı bi türlü. Baktım yaş geçiyo, menopoza girmeden hadi gari dedim.

Gunaydin hanimlar grne bi sikintiyla geldim.
Gece 2 de idrar yaptikdan sonra tam sifonu cekicem bildigin kan goruntusuyle ilk etapda sok oldum.
hemen kilodumu kontrol ettim peceteyle sildim hicbiseye denk gelmedim
Papianin pembe kokulu tuvalet kagidindanmi diye renk mi verdi derken tekrar uyumaya gittim.
5 gibi tekrar tuvalete girdim ve ayni manzara idrarim kipkirmiziydi esimi kaldirdim dogru hastahane gittik.
Ultrasyonla bakildi bebek gayet saglikli dendi serum verildi simdi eve yolladilar.
Saat 9 gibi uroloji bolumunde muayne olcam hic sancim yada ters giden bi durum yasamadim.
Sadece kaburga agrisi cekiyorum.
Sizce ne olmus olabilir hanimlar.
Bebegimi ultrasyinda gorene kadar icim icimi yedi allah kimseye yasatmasin.

Canim cok gecmis olsun. Insallah onemli bisey yoktur. Bizide haberdar et lutfen

Geçmiş olsun canım. İdrar yollarıyla mı alakalı acaba?

Günaydın güzelanneler :)) bugün bende yine bacak krampları yaşadım kalsiyum verdi doktor içiyorum ama nafile çok fena

Günaydın anneler bugün kontrolümüz var. 32+1 iz inşallah iyi haberlerle döneriz kızım 2 kilo olmuşsa içim biraz daha rahat edecek niyeyse. Bu ARalar çok erken doğum hikayesi duymaya başladık heralde ondan bir an önce kilo alsın istiyorum herkese Mutlu haftasonları olsun

Çok geçmiş olsun canım inşallah ciddi bişey yoktur.bebeğin iyiymiş çok şükür.

Kızlar dün bana da bi komşum göbeğin baya aşağı da doğum yakın gibi dedi.kafama takıldı gerçekten aşağı da olunca doğum yakın mi oluyor.daha hiç alışveriş yapamadik maddi durumdan dolayı.inşallah vaktinde gelir kızım da bende hazırlarım herşeyini.

Sen etraftaki insanlara bakma canım herkesin dilinin kemiği yok maalesef , Allah yardımcınız olsun en güzellerini alırsınız inşallah bebişine

Çok geçmiş olsun canım idrar yolu enfeksiyonu veya böbrekle ilgili bi problemdir idrar gelen kan.korkulacak bişey değildir bebeğinde sağlıklıymış çok şükür korkma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…