2016 Aralık Anneleri

canım ne güzel 31 yaşındasın ve 11 yaşında kızın var allah bağışlasın daha biz kucağımıza alamadık yaş 30 oldu
Olur inşallah
Bu yaşta daha bilinçli oluyor insan
Bn kızıma 5 aylıkken balık pilav yedirdiydim cahillik işte
Ama o da yediydi

Aahh aah bu sene kışa hasret kaldım bn cnmm
Bir memleket halen yanar mı
Yanarmış

Bende de yas 35 ve ilk bebegim :) Yolun ilk yarisi tek gecti, diger yarisi insallah yavrumla (veya yavrularimla) dolu dolu gecer :)
İnşallah canım bol bol yavruların olsun :)

AzRASILAM evet tatlim baya bi doguran oldu kismet ekim ayina imis biz bekliyoruz bakalim prensesimle :)
Hafi inşallah
Seninki tam akrep burcu :)
8 kasımda bnm d.günüm :)

Kizlar nasıl sütyen takiosunuz? ?emzirme sutyeni kullanışlı değilmiş sanırım
Ben şimdiden emzirme takıyorum
Çok rahatmış :)

Arkadaslar belime degilde sirtima cok fena bir agri giriyor bu durumu yasayan ve sebebini bilen var mi
Sırt ağrısını bende yaşıyorum haliyle göbek kısmı ağırlaşınca sırta yük bindi ondan cnm

Ahh cnm k.bakma
Ben saf bir adanalı olaraktan halen burası gibi yanıyor sanıyorum heryeri :)
Burda halen bildiğin yaz :)
Maşallah ne güzel
Kizlr benim bu adet sancisiyla ayni olan kasik agrilarim devam ediyo. Yarin bi gtcem dr. A nst alir heralde bakilsin. Kafama takmaya basladjm
Canım bnmde arasıra yanma ve bıçak saplaması gibi ağrım oluyor
Gebelik ürtikeri var canım belki odur. O daha masum bir git yinede ihmal etme

Allah adıyla yaşatsın çok güzelmiş cnm
Efsane eve çıktı bebişi bir süre daha küvezde facede yazıyor arasıra
İnşallah en kısa zamanda kucağınada alır

Canım aklıma ya kum döküon yada idrar yolu enfeksiyonu gibi geldi. Ama bence kum döküyorsun
Ne densiz insanlar var
Sen takılma cnm bnm göbeğim hep aşağıda :)

ayy trde saat kac bilmiyorum ama burda suan 9:50 ve cok guzel uyumusum yaaa. bu ara uykuya dustum iyce :)

Benim de dünden beri kasık ve bel Ağrı'm var cnm. Yarın zaten kontrol günüm Allahtan . Kendimi bu hafta işyerinde çok yordum sanırım umarım bunlar erken doğum belirtisi değildir be n de çok korkuyırum

Anladim canim. Bendede oluyor ara sira ama her gun degil.

Kizlar herkese gecmis olsun. Agrisi olanlarada onerim geciktirmeden hastaneye gidin. Benim dun aksam yine basladi. Aksamm saat 10 da kalktik gittik acile once parmakla alttan sonra karnimdan muayene edildim idrar verdim temiz cikti nst baglandm ilk gittigim hastanede ufak ufak sancimin ciktigi rahim agzi uzunlugumun iyi oldugu acilmanin olmadigi ama sancininda istenilen bise olmadigi devam ederse dogumun baslayabilcegi solendi. Yikildigim andi. yats yaapilmasi ve bu sancilarin durdurulmasi gerektigiama hastanede yer olmadigi icin baska hastaneye gndrrcekler solendi. Goztepe egitim arastirmaya gittigimizdede yatisimin yapilcagi fakat bebek dogarsa onun icin yer olmadigidogdugu zaman onu baska hastaneye gndrrcekleri solendi kabul ediosam yatircaklsrdi etmedim uskudar zeynep kamile gittim. Ordada once parmakla alttan muayene snra karindan muayene edildim nst alindim sanci olmadigi dinlenmem gerektigini solediler bubseferde gecenin 3.30 da biten macerayla ewe geldik...

Bu arada agrilarim devamli degil adet sancisiyla bire bir ayni sekilde olan bi agriydi. Ve cok az sure gecip sonra tekrar sariyordu bilginiz olsun. Suanda ole siddetli agrim yok ama yururken batma gbi bseler oluyo yani dunden sonra bole bi tuhaf hal oldu bana eskisi gbi hareket edemez yuruyemez oldum. Dogum iyce yaklasmiscasina yavas hareketler yapiorum. Son gittigim hastanede istiraht et bol sivi tuket dedi.

Can'ım çok çok geçmiş olsun bende de şu an adet sancısına benzer ağrı var bakalım muayene için sıra bekliyorum şimdi hayırlı haberler inşallah

MFHS çok geçmiş olsun inşallah ciddi bir şey değildir, benim aklıma da kum döküyor olabileceğin geldi, çabucak geçsin gitsin inşallah...

Bana da diyorlar canım, herkes ebe olmuş maşallah, her şeyi biliyorlar bir bakışta hem de çok seviyor millet konuşmayı. Ben çok takıyorum ama yine de sana da üzme kendini diyeceğim. Allah zamanında vakitlice ve sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin :)

Çok çok geçmiş olsun canım, Allah tekrarını yaşatmasın, aralıklı giren ağrı sancı oluyor demişti bana bir hemşire, çok iyi yapmışsın doktora gitmekle. Rabbim sağlıkla vakitlice kucağımıza almayı nasip etsin

Hamişler bu zamana kadar sıkıntısız geldik bakıyorum herkes bu geceyi acilde geçirmiş bende dahil ya noldu bi anda hepimizin direncimi düştü
Doğum sancısı gibi kramplar yaşadım nst dr sancı YOk ultrasonda tombalağım hiç bi sıkıntısı yok maşallah Allah'a şükür suyum tam rahim ağzı uzunluk çok iyi ama ağrı karnım bildiğiniz deşiliyor felaket bi geçeydi sabaha kadar ağrı sızı içinde geçti 4 serum ve mide koruyucular ile eve gönderdiler şimdi bütün vücudum lime lime ağrıyor sanırım bide grip olucam offf ya YÖK miden hassas bişey dokundu diyorlar e hadi baba dokundu bu kadar insan ağrı sızı içinde valla böle diyenlere vericem formu okusunlar sanki ben çocuğumu düşünmüyorum kendimi düşünmüyorum

Amin canim . Suandada degisik sizi gbi falan bseler var ama bakalim. Gene artar sklasirsa bi daha giderim artik daha cok kucuk en az bi 4 haftamiz daha gecsin

Amin canim . Suandada degisik sizi gbi falan bseler var ama bakalim. Gene artar sklasirsa bi daha giderim artik daha cok kucuk en az bi 4 haftamiz daha gecsin

Allah korusun hem bizi hem bebişlerimizi, benimde sabah ayağa kalktığımdan beri genital bölge civarında sanki üstünde ağırlık varmış gibi ağrı var, özellikle aylağa kalktığımda. Allah korktuğumuza uğratmasın en azından 36 haftalık falan olalım ya. Hepimiz için dua ediyorum, hepimize sağlıklı bir gün diliyorum

Saol canim o seninki cati kemigi agrisi ondan korkma. Magnezyum kullan.

Kizlar ultrason kagidinda her seferinde benim gbi dogum tarihi degisen varmi ? 2 hafta once kendi dr kontrolumde 13 du dunki muayenedede 7 aralik gorunuyor ordakler gecerlimi. Gerci ben 15 ide olsa 15 inden daha once olcagina inaniorumda. Ordaki yazan gecerlimi. Hic dikkat ettinizmi buna

Kızlar kontrolden çıktık. 32+1 iz 1900 gr 44 cm. Biraz zayıf mı benim kızım bilmiyorum ama Dr normal Dedi. Clexane iğne kullandığım için normal doğum önermiyorum Dedi . Bir yandan üzüldüm ama hayırlısı . Eğer imza atıp sorumluluk alırsam normal olacağını söyledi. Bilmiyorum kızlar kafam karışık

Çok hoş bişey gūle gūle kullanin bebişinle inş.
Bende bebeğime 1tane şifonyer ısmarladım.beşiğide arkadaşim hediye vercek inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…