- 26 Nisan 2008
- 21.009
- 7.620
- 773
- 39
Olur inşallahcanım ne güzel 31 yaşındasın ve 11 yaşında kızın var allah bağışlasın daha biz kucağımıza alamadık yaş 30 oldu
Bu yaşta daha bilinçli oluyor insan
Bn kızıma 5 aylıkken balık pilav yedirdiydim cahillik işte
Ama o da yediydi
Aahh aah bu sene kışa hasret kaldım bn cnmmMerhaba kizlar takip ediyorum ama yazmiyorum.
Herkes iyidir umarim oyle gorunuyor.
Bebeklerin kiyafetlerini cikarip yikayanlar var ne guzel. Ben bu ay sonunu bekliyorum belki taşinacam o yuzden herseyi yeni evde yaparim. Daha dolapta almadim zaten.
Cok sukur bebegim iyi. Haftaya persembe gunu ulturasonda gormeye gidecez insallah.
Ebe kan tahlili vermisti kan degerine flan bakmak icin.
Kan degerlerim sinirda , demir degerimde oyle.
O yuzden demir ilaci almaya basladim.
Artik iyice agirlastim, bir an once zaman gecssin de alalim sıpalari kucagimiza.
Burda kış geldi kizlar. Ortalik cok soguk insallah hasta olmadan atlatiriz bu gunleri .
Bir memleket halen yanar mı
Yanarmış
İnşallah canım bol bol yavruların olsun :)Bende de yas 35 ve ilk bebegim :) Yolun ilk yarisi tek gecti, diger yarisi insallah yavrumla (veya yavrularimla) dolu dolu gecer :)
Hafi inşallahAzRASILAM evet tatlim baya bi doguran oldu kismet ekim ayina imis biz bekliyoruz bakalim prensesimle :)
Seninki tam akrep burcu :)
8 kasımda bnm d.günüm :)
Ben şimdiden emzirme takıyorumKizlar nasıl sütyen takiosunuz? ?emzirme sutyeni kullanışlı değilmiş sanırım
Çok rahatmış :)
Sırt ağrısını bende yaşıyorum haliyle göbek kısmı ağırlaşınca sırta yük bindi ondan cnmArkadaslar belime degilde sirtima cok fena bir agri giriyor bu durumu yasayan ve sebebini bilen var mi
Ahh cnm k.bakmaKaradeniz'de kışın çok zor çamaşır kurutmak. Gerçi çok alıştım ben, yazın da hep kurutma kullanıyorum. Çok memnunun, 4-5 saatte tertemiz dolaba koymaya hazır oluyor kızımın çamaşırları.
İlk kızımın bütün çamaşırlarını ütüledim 1 yaşına kadar. Yaşından sonra sadece ütü isteyen çamaşırlarını ütüledim, diğerlerini katlayıp kaldırdım. Bu sefer de öyle yapmayı düşünüyorum.
Ben saf bir adanalı olaraktan halen burası gibi yanıyor sanıyorum heryeri :)
Burda halen bildiğin yaz :)
Maşallah ne güzelBen 6 yıl flört sonrası 28 yaşında evlendim. Kendi arzumla 38 yaşında ilk kızımı kucağıma aldım (Allahıma bin şükür). Şimdi de 40 yaşında ikinci kızımı kucağıma alacağım inşallah. Çok da memnunum halimden.
Canım bnmde arasıra yanma ve bıçak saplaması gibi ağrım oluyorKizlr benim bu adet sancisiyla ayni olan kasik agrilarim devam ediyo. Yarin bi gtcem dr. A nst alir heralde bakilsin. Kafama takmaya basladjm
Gebelik ürtikeri var canım belki odur. O daha masum bir git yinede ihmal etmeKorktum ya kaşıntıdankolestaz felan değildir inşallah bebeğe etkisi çokmuş baktım netten biraz bide araştırınca sanki daha çok kaşınmaya başladım gibi pazartesi sağlık ocağında kan verecektim ama bu şekilde dayanamam galiba pazartesiye kadar yarın acile giderim bilgisi olan varmı kolestazla ilgili normal gebelik kaşıntısından farkı nedir felan?
Allah adıyla yaşatsın çok güzelmiş cnmAzRASILAM canim bizde oglumuzun ismine karar verdik cok sukur Asaf koyacaz insallah abisinin ismide araf. Araf&Asaf ikilisi ucuncuyede Allah Kerim Rabbim herkese nasip etsin insallah bu duyguyu daha dun gibi hamile oldugumuzu ogrendik ve simdide nerdeyse bebeklerimiz dunyaya gelecek Rabbimin izniyle insallah. Rabbim hepimize zamaninda saglikli ve kolay sekilde dogum nasip etsin insallah..
Birde @efsanehayat tan haberin varmi ? Bebegi ve kendisi ne durumda cok m.ediyorum.
Efsane eve çıktı bebişi bir süre daha küvezde facede yazıyor arasıra
İnşallah en kısa zamanda kucağınada alır
Canım aklıma ya kum döküon yada idrar yolu enfeksiyonu gibi geldi. Ama bence kum döküyorsunGunaydin hanimlar grne bi sikintiyla geldim.
Gece 2 de idrar yaptikdan sonra tam sifonu cekicem bildigin kan goruntusuyle ilk etapda sok oldum.
hemen kilodumu kontrol ettim peceteyle sildim hicbiseye denk gelmedim
Papianin pembe kokulu tuvalet kagidindanmi diye renk mi verdi derken tekrar uyumaya gittim.
5 gibi tekrar tuvalete girdim ve ayni manzara idrarim kipkirmiziydi esimi kaldirdim dogru hastahane gittik.
Ultrasyonla bakildi bebek gayet saglikli dendi serum verildi simdi eve yolladilar.
Saat 9 gibi uroloji bolumunde muayne olcam hic sancim yada ters giden bi durum yasamadim.
Sadece kaburga agrisi cekiyorum.
Sizce ne olmus olabilir hanimlar.
Bebegimi ultrasyinda gorene kadar icim icimi yedi allah kimseye yasatmasin.
Ne densiz insanlar varKızlar dün bana da bi komşum göbeğin baya aşağı da doğum yakın gibi dedi.kafama takıldı gerçekten aşağı da olunca doğum yakın mi oluyor.daha hiç alışveriş yapamadik maddi durumdan dolayı.inşallah vaktinde gelir kızım da bende hazırlarım herşeyini.
Sen takılma cnm bnm göbeğim hep aşağıda :)