Kizlar herkese gecmis olsun. Agrisi olanlarada onerim geciktirmeden hastaneye gidin. Benim dun aksam yine basladi. Aksamm saat 10 da kalktik gittik acile once parmakla alttan sonra karnimdan muayene edildim idrar verdim temiz cikti nst baglandm ilk gittigim hastanede ufak ufak sancimin ciktigi rahim agzi uzunlugumun iyi oldugu acilmanin olmadigi ama sancininda istenilen bise olmadigi devam ederse dogumun baslayabilcegi solendi. Yikildigim andi.yats yaapilmasi ve bu sancilarin durdurulmasi gerektigiama hastanede yer olmadigi icin baska hastaneye gndrrcekler solendi. Goztepe egitim arastirmaya gittigimizdede yatisimin yapilcagi fakat bebek dogarsa onun icin yer olmadigidogdugu zaman onu baska hastaneye gndrrcekleri solendi kabul ediosam yatircaklsrdi etmedim uskudar zeynep kamile gittim. Ordada once parmakla alttan muayene snra karindan muayene edildim nst alindim sanci olmadigi dinlenmem gerektigini solediler bubseferde gecenin 3.30 da biten macerayla ewe geldik...
merhaba cnm, oncelikle gecmis olsun .. bende 28+5 de kontrol oldugumda bebegim 1260 gramdiBuarada hanimlar
30 +1 gunluk hamileyim
Bebisin kilosu 1.670 grm
Boyuda 39 cm dedi
Normalmi kizima gore dusuk kilolu ilerliyo bu bebisim
Buarada hanimlar
30 +1 gunluk hamileyim
Bebisin kilosu 1.670 grm
Boyuda 39 cm dedi
Çok geçmiş olsun canım. Zor bir gece geçirmişsiniz. Bol bol dinlen sen de artık.Kizlar herkese gecmis olsun. Agrisi olanlarada onerim geciktirmeden hastaneye gidin. Benim dun aksam yine basladi. Aksamm saat 10 da kalktik gittik acile once parmakla alttan sonra karnimdan muayene edildim idrar verdim temiz cikti nst baglandm ilk gittigim hastanede ufak ufak sancimin ciktigi rahim agzi uzunlugumun iyi oldugu acilmanin olmadigi ama sancininda istenilen bise olmadigi devam ederse dogumun baslayabilcegi solendi. Yikildigim andi.yats yaapilmasi ve bu sancilarin durdurulmasi gerektigiama hastanede yer olmadigi icin baska hastaneye gndrrcekler solendi. Goztepe egitim arastirmaya gittigimizdede yatisimin yapilcagi fakat bebek dogarsa onun icin yer olmadigidogdugu zaman onu baska hastaneye gndrrcekleri solendi kabul ediosam yatircaklsrdi etmedim uskudar zeynep kamile gittim. Ordada once parmakla alttan muayene snra karindan muayene edildim nst alindim sanci olmadigi dinlenmem gerektigini solediler bubseferde gecenin 3.30 da biten macerayla ewe geldik...
Aynen ole cnm saolÇok geçmiş olsun canım. Dikkat et madem yat dinlen iyice. Zaten çok az kaldı idare edicez bundan sonraki süreçte napalım.
Sormayin saat 10 da basladi macera 3.30da evdeydik gece. Uc hastane gezdikÇok geçmiş olsun canım. Zor bir gece geçirmişsiniz. Bol bol dinlen sen de artık.
Gunaydin hanimlar grne bi sikintiyla geldim.
Gece 2 de idrar yaptikdan sonra tam sifonu cekicem bildigin kan goruntusuyle ilk etapda sok oldum.
hemen kilodumu kontrol ettim peceteyle sildim hicbiseye denk gelmedim
Papianin pembe kokulu tuvalet kagidindanmi diye renk mi verdi derken tekrar uyumaya gittim.
5 gibi tekrar tuvalete girdim ve ayni manzara idrarim kipkirmiziydi esimi kaldirdim dogru hastahane gittik.
Ultrasyonla bakildi bebek gayet saglikli dendi serum verildi simdi eve yolladilar.
Saat 9 gibi uroloji bolumunde muayne olcam hic sancim yada ters giden bi durum yasamadim.
Sadece kaburga agrisi cekiyorum.
Sizce ne olmus olabilir hanimlar.
Bebegimi ultrasyinda gorene kadar icim icimi yedi allah kimseye yasatmasin.
Bu arada agrilarim devamli degil adet sancisiyla bire bir ayni sekilde olan bi agriydi. Ve cok az sure gecip sonra tekrar sariyordu bilginiz olsun. Suanda ole siddetli agrim yok ama yururken batma gbi bseler oluyo yani dunden sonra bole bi tuhaf hal oldu bana eskisi gbi hareket edemez yuruyemez oldum. Dogum iyce yaklasmiscasina yavas hareketler yapiorum. Son gittigim hastanede istiraht et bol sivi tuket dedi.
Saol canim. Hepimizin bebekleri ismiyle saglikli bi sekilde yasarsinlar .Olur inşallah
Bu yaşta daha bilinçli oluyor insan
Bn kızıma 5 aylıkken balık pilav yedirdiydim cahillik işte
Ama o da yediydi
Aahh aah bu sene kışa hasret kaldım bn cnmm
Bir memleket halen yanar mı
Yanarmış
İnşallah canım bol bol yavruların olsun :)
Hafi inşallah
Seninki tam akrep burcu :)
8 kasımda bnm d.günüm :)
Ben şimdiden emzirme takıyorum
Çok rahatmış :)
Sırt ağrısını bende yaşıyorum haliyle göbek kısmı ağırlaşınca sırta yük bindi ondan cnm
Ahh cnm k.bakma
Ben saf bir adanalı olaraktan halen burası gibi yanıyor sanıyorum heryeri :)
Burda halen bildiğin yaz :)
Maşallah ne güzel
Canım bnmde arasıra yanma ve bıçak saplaması gibi ağrım oluyor
Gebelik ürtikeri var canım belki odur. O daha masum bir git yinede ihmal etme
Allah adıyla yaşatsın çok güzelmiş cnm
Efsane eve çıktı bebişi bir süre daha küvezde facede yazıyor arasıra
İnşallah en kısa zamanda kucağınada alır
Canım aklıma ya kum döküon yada idrar yolu enfeksiyonu gibi geldi. Ama bence kum döküyorsun
Ne densiz insanlar var
Sen takılma cnm bnm göbeğim hep aşağıda :)
Ayy cok gecmis olsun canim ya. Insallah bebegin zamanini bekler. Ordaki hastanelerde ne tuhaf ya. Rabbim hepimizin yardimcisi olsun. Bol bol dinlen .Kizlar herkese gecmis olsun. Agrisi olanlarada onerim geciktirmeden hastaneye gidin. Benim dun aksam yine basladi. Aksamm saat 10 da kalktik gittik acile once parmakla alttan sonra karnimdan muayene edildim idrar verdim temiz cikti nst baglandm ilk gittigim hastanede ufak ufak sancimin ciktigi rahim agzi uzunlugumun iyi oldugu acilmanin olmadigi ama sancininda istenilen bise olmadigi devam ederse dogumun baslayabilcegi solendi. Yikildigim andi.yats yaapilmasi ve bu sancilarin durdurulmasi gerektigiama hastanede yer olmadigi icin baska hastaneye gndrrcekler solendi. Goztepe egitim arastirmaya gittigimizdede yatisimin yapilcagi fakat bebek dogarsa onun icin yer olmadigidogdugu zaman onu baska hastaneye gndrrcekleri solendi kabul ediosam yatircaklsrdi etmedim uskudar zeynep kamile gittim. Ordada once parmakla alttan muayene snra karindan muayene edildim nst alindim sanci olmadigi dinlenmem gerektigini solediler bubseferde gecenin 3.30 da biten macerayla ewe geldik...
Çok geçmiş olsunsermed
AzRASILAM
elma_sekerim01
hepimami
M moonliqht
CansuEylul
Kizlar hepinizi cok tesekkur ederim.
Urolojiye gorundum o radyolojiye yonlendirdi
9 mm capinca tas cikti bobregimde.
Muhtemellen kumbuada tas dusurdun dediler ondanda olabilirmis.
Idrarda enfelsiyonda saptanti.
Agumetin verdi dr gunde 2 kez
Bide şase toz verdi suya karistirip icicem.
Allah hepimizin yavrusunu bizlere bagislasin.
Ilginiz icin tesekkurler
Canm kilo gayet normal benimde 1670 42 cm çıktı boyu 1 hafta kilosuda 3 gün önde yazıyordu ultrason kağıdında gayet normal yaniBuarada hanimlar
30 +1 gunluk hamileyim
Bebisin kilosu 1.670 grm
Boyuda 39 cm dedi
Valla dun devlette surunduk 3 hastanede . O yuzden bise oldugunda bi dahakine kendi hastanemize gtcez . . Kendi dr zaten cuma kontrolum var haftaya. Ins bi daha gtmeye gerek kalmazda kontrol gunumuze ulasiriz. Ama hala degisik baskilar kasintilar agrilar hissediyorum hayirlisi ne diyimCanim cok gecmis olsun. Yat guzelce dinlen, kendini yorma. Kendi doktoruna gorunecek misin?
Sorma sorma. Sirf baslarindan kovmak icin seni yatiririz ama bebek dogarsa baska hastaneye gider yaninda olmaz diolar ne sacma bunu kim kabul ederse artkAyy cok gecmis olsun canim ya. Insallah bebegin zamanini bekler. Ordaki hastanelerde ne tuhaf ya. Rabbim hepimizin yardimcisi olsun. Bol bol dinlen .
Fazla mi dedi bnm 31+1 bugun 1879 cikti. Ultrasonda 32 + 3 cikmis.Geçmiş olsun canım öncelikle, bebeğin kilosuna takılma.
Benim de aynı haftada 1750 gr çıktı, dikkat edin bu haftada bu kilo fazla dedi bebek için doktorum.
Kilo olarak 32 haftalık görünüyor bebiş dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?