2016 Aralık Anneleri

Çok geçmiş olsun canım. Dikkat et madem yat dinlen iyice. Zaten çok az kaldı idare edicez bundan sonraki süreçte napalım.

sermed
AzRASILAM
elma_sekerim01
hepimami
M moonliqht
CansuEylul
Kizlar hepinizi cok tesekkur ederim.
Urolojiye gorundum o radyolojiye yonlendirdi
9 mm capinca tas cikti bobregimde.
Muhtemellen kumbuada tas dusurdun dediler ondanda olabilirmis.
Idrarda enfelsiyonda saptanti.
Agumetin verdi dr gunde 2 kez
Bide şase toz verdi suya karistirip icicem.
Allah hepimizin yavrusunu bizlere bagislasin.
Ilginiz icin tesekkurler

Buarada hanimlar
30 +1 gunluk hamileyim
Bebisin kilosu 1.670 grm
Boyuda 39 cm dedi
Normalmi kizima gore dusuk kilolu ilerliyo bu bebisim

Buarada hanimlar
30 +1 gunluk hamileyim
Bebisin kilosu 1.670 grm
Boyuda 39 cm dedi
merhaba cnm, oncelikle gecmis olsun .. bende 28+5 de kontrol oldugumda bebegim 1260 gramdi banada az kilolu gelmisti.. bilmiyorum hergun muz yemeye basladim 1 tane

Buarada hanimlar
30 +1 gunluk hamileyim
Bebisin kilosu 1.670 grm
Boyuda 39 cm dedi

Geçmiş olsun canım öncelikle, bebeğin kilosuna takılma.
Benim de aynı haftada 1750 gr çıktı, dikkat edin bu haftada bu kilo fazla dedi bebek için doktorum.
Kilo olarak 32 haftalık görünüyor bebiş dedi.

Çok geçmiş olsun canım. Zor bir gece geçirmişsiniz. Bol bol dinlen sen de artık.

Gecmis olsun canim. Idrar enfeksiyonu olabilir, doktor antibiyotik verir heralde. Idrar enfeksiyonundan korunmak icin bol su ve kizilcik suyu icmek iyi geliyor diye biliyorum

Canim cok gecmis olsun. Yat guzelce dinlen, kendini yorma. Kendi doktoruna gorunecek misin?

Saol canim. Hepimizin bebekleri ismiyle saglikli bi sekilde yasarsinlar .
Rabbim efsaneyede yardim etsin. Insallah sag salim yavrusuna kavusur.

Ayy cok gecmis olsun canim ya. Insallah bebegin zamanini bekler. Ordaki hastanelerde ne tuhaf ya. Rabbim hepimizin yardimcisi olsun. Bol bol dinlen .

Çok geçmiş olsun
En kısa sürede düzelir inşallah

Buarada hanimlar
30 +1 gunluk hamileyim
Bebisin kilosu 1.670 grm
Boyuda 39 cm dedi
Canm kilo gayet normal benimde 1670 42 cm çıktı boyu 1 hafta kilosuda 3 gün önde yazıyordu ultrason kağıdında gayet normal yani

Bugünde bende başladı bi kasık ağrısı adet olacak gibi bugün uzun süre sonra dışarıya çıktım ve baya yirüdüm bebek aşağıdaydı zaten umarım bi sorun olmaz dinlenip geçmesini beklicem geçmezse banada gece acil yolu görünüyor mefret ediyorum acile gitmekten

Canim cok gecmis olsun. Yat guzelce dinlen, kendini yorma. Kendi doktoruna gorunecek misin?
Valla dun devlette surunduk 3 hastanede . O yuzden bise oldugunda bi dahakine kendi hastanemize gtcez . . Kendi dr zaten cuma kontrolum var haftaya. Ins bi daha gtmeye gerek kalmazda kontrol gunumuze ulasiriz. Ama hala degisik baskilar kasintilar agrilar hissediyorum hayirlisi ne diyim uc hafta daha en azindan dayansin kuzucugm

Ayy cok gecmis olsun canim ya. Insallah bebegin zamanini bekler. Ordaki hastanelerde ne tuhaf ya. Rabbim hepimizin yardimcisi olsun. Bol bol dinlen .
Sorma sorma. Sirf baslarindan kovmak icin seni yatiririz ama bebek dogarsa baska hastaneye gider yaninda olmaz diolar ne sacma bunu kim kabul ederse artk

Geçmiş olsun canım öncelikle, bebeğin kilosuna takılma.
Benim de aynı haftada 1750 gr çıktı, dikkat edin bu haftada bu kilo fazla dedi bebek için doktorum.
Kilo olarak 32 haftalık görünüyor bebiş dedi.
Fazla mi dedi bnm 31+1 bugun 1879 cikti. Ultrasonda 32 + 3 cikmis.

Kızlar benim de sag tarafa belime bi ağrı girdi bugün. Ayrıca karnımın da sag tarafi na bıçak keser gibi ağrı oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…