- 11 Ağustos 2013
- 2.407
- 3.453
- 133
- 32
Allahım noluyo topiğimizin kızlarına nazar mı değdi bizeKızlar benim de sag tarafa belime bi ağrı girdi bugün. Ayrıca karnımın da sag tarafi na bıçak keser gibi ağrı oluyor.
'Bugün sağlıkcı kuzenim de ayni şeyi soyledi karnın aşağıda gibi dedi.iyice düşünmeye başladım erken doğum falan olurmu diyeAllahım noluyo topiğimizin kızlarına nazar mı değdi bizeBir sürü nazar boncuğu hepimize azcık kaldı
Canım benimde aşağıda karnım 3 4 kişi söyledi doğumun yakın mı diye açıkcası ben kaderciyim önlem aldıysak yapacak birşey yok evet hepimiz gününde doğsunlar istiyoruz ama ne yazıldıysa onu göreceğiz'Bugün sağlıkcı kuzenim de ayni şeyi soyledi karnın aşağıda gibi dedi.iyice düşünmeye başladım erken doğum falan olurmu diye
Sezaryen olsanda yine imza atıp sorumluluk alacasın. DOktor sorumluluk almıyor İki durumda da. Araştır istersen biraz. Bu iğneyi kullanmakla oluşan normal doğum ve sezaryen risklerini, daha rahat karar verirsin.Kızlar kontrolden çıktık. 32+1 iz 1900 gr 44 cm. Biraz zayıf mı benim kızım bilmiyorum ama Dr normal Dedi. Clexane iğne kullandığım için normal doğum önermiyorum Dedi . Bir yandan üzüldüm ama hayırlısı . Eğer imza atıp sorumluluk alırsam normal olacağını söyledi. Bilmiyorum kızlar kafam karışık
Valla ben anlamadim noldu bole yaben resmen agrili sancili sanki dogumu yakin dogumu bekleyen bi hamileye donustum bi gece de simdi ikide bi agrim var. Yuruyemiorum batma oluyo. Bse kaldiramiorm egilemiyorum. Anlamadim noldu ya sanci gene var suan ... napcam benn dua edin bana iyiden iyiye korkuyorm. Mesela sola donup yatiorum bebek geliyo dayaniyo 5 10 sn sonra gidiyo. Saga dokuyorum güp diye gelio bu seferde oraya dayanio gerio gerio gidio. Bunlar ne sizce varmi bole yasayan. Bana noldu allahm ya
Yok canm ya bnm normal dinlenir haldeyken artiyo zatenCanım korkup daha beter stres yapma. Ben dün akşam yürüyemedim bile neredeyse. Ağrı gerilme batma bendede oluyo. Artık yük çok fazla bindi cücudumuza bebeklerde büyüdü. Normaldir yani. Hele hareket ettikçe canım o kadar acıyoki. Kasıklarımda ağrıyo. Ama baktın dinlenincede geçmiyosa kendi doktorunada görün. İçin daha rahat etsin.
Kizlar herkese gecmis olsun. Agrisi olanlarada onerim geciktirmeden hastaneye gidin. Benim dun aksam yine basladi. Aksamm saat 10 da kalktik gittik acile once parmakla alttan sonra karnimdan muayene edildim idrar verdim temiz cikti nst baglandm ilk gittigim hastanede ufak ufak sancimin ciktigi rahim agzi uzunlugumun iyi oldugu acilmanin olmadigi ama sancininda istenilen bise olmadigi devam ederse dogumun baslayabilcegi solendi. Yikildigim andi.yats yaapilmasi ve bu sancilarin durdurulmasi gerektigiama hastanede yer olmadigi icin baska hastaneye gndrrcekler solendi. Goztepe egitim arastirmaya gittigimizdede yatisimin yapilcagi fakat bebek dogarsa onun icin yer olmadigidogdugu zaman onu baska hastaneye gndrrcekleri solendi kabul ediosam yatircaklsrdi etmedim uskudar zeynep kamile gittim. Ordada once parmakla alttan muayene snra karindan muayene edildim nst alindim sanci olmadigi dinlenmem gerektigini solediler bubseferde gecenin 3.30 da biten macerayla ewe geldik...
Slm Can'ım bende 2 tane braun un hem kulaktan Hemde alından Ateş ölçeri var ama bence o kadar para vermeye değmez çünkü yine en doğru sonucu eski usul koltuk altından ölçenler veriyor bence o kadar para onlara verene kadar her yerde satılan koltuk altı Ateş ölçerlerden alBen başlattım 32. Haftada doğum iznimi. Çünkü yolum çok uzun bide erken doğum riski var o yüzden hiç riske atmam istemedim.
Arkadaşlar bişey danışacağım size. Ateşölçer alan var mı aramızda. Ben iki model arasında kaldım ikiside braun un kulaktan ateşölçeri ama anlayamadım aralarında ne fark var. Alanlar ne öarka aldı acaba
Cnm doktorun demek istediği ben sana iğneleri bıraktırmanın sorumluluğunu alamam. İğneleri bırakmadan da normal doğumda çok kanaman olur Dedi .Sezaryen olsanda yine imza atıp sorumluluk alacasın. DOktor sorumluluk almıyor İki durumda da. Araştır istersen biraz. Bu iğneyi kullanmakla oluşan normal doğum ve sezaryen risklerini, daha rahat karar verirsin.
Geçmiş olsun. Allah sağlıkla kucağına almak nasip etsin. hayırlısı neyse o olsun inşallah...
Çoook güzel maşallah sağlıkla sıhhatle kullansın inşallah bebişiniz. Nerden kaça aldınız sorabilirmiyim?
:)) burda hiç rastlamamıştım zaten. Iyi günlerde kullanın annesi.Sagolsun cnm, ama ben y.disinda yasiyorum maalesef
Valla ben anlamadim noldu bole yaben resmen agrili sancili sanki dogumu yakin dogumu bekleyen bi hamileye donustum bi gece de simdi ikide bi agrim var. Yuruyemiorum batma oluyo. Bse kaldiramiorm egilemiyorum. Anlamadim noldu ya sanci gene var suan ... napcam benn dua edin bana iyiden iyiye korkuyorm. Mesela sola donup yatiorum bebek geliyo dayaniyo 5 10 sn sonra gidiyo. Saga dokuyorum güp diye gelio bu seferde oraya dayanio gerio gerio gidio. Bunlar ne sizce varmi bole yasayan. Bana noldu allahm ya
Çok beğeniyorum bu ismi. Kızım olsaydı koymayı düşünüyordum . Sağlıkla sıhhatle ismiyle yaşasın inşallah.Kızlar bu arada kızımın adını Miray (ayın en parlak hali demek)koymayı düşünüyoruz Allah kısmet ederse.sizce nasıl?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?