2016 Aralık Anneleri

Valla ben anlamadim noldu bole ya ben resmen agrili sancili sanki dogumu yakin dogumu bekleyen bi hamileye donustum bi gece de simdi ikide bi agrim var. Yuruyemiorum batma oluyo. Bse kaldiramiorm egilemiyorum. Anlamadim noldu ya sanci gene var suan ... napcam benn dua edin bana iyiden iyiye korkuyorm. Mesela sola donup yatiorum bebek geliyo dayaniyo 5 10 sn sonra gidiyo. Saga dokuyorum güp diye gelio bu seferde oraya dayanio gerio gerio gidio. Bunlar ne sizce varmi bole yasayan. Bana noldu allahm ya

Allahım noluyo topiğimizin kızlarına nazar mı değdi bize Bir sürü nazar boncuğu hepimize azcık kaldı
'Bugün sağlıkcı kuzenim de ayni şeyi soyledi karnın aşağıda gibi dedi.iyice düşünmeye başladım erken doğum falan olurmu diye

'Bugün sağlıkcı kuzenim de ayni şeyi soyledi karnın aşağıda gibi dedi.iyice düşünmeye başladım erken doğum falan olurmu diye
Canım benimde aşağıda karnım 3 4 kişi söyledi doğumun yakın mı diye açıkcası ben kaderciyim önlem aldıysak yapacak birşey yok evet hepimiz gününde doğsunlar istiyoruz ama ne yazıldıysa onu göreceğiz

Kızlar devlet memuru olup da 32. Haftasında çalışabilir raporu alan arkadaşlara sormak istiyorum raporlarınızda tahmini doğum tarihiniz yazıyor mu?

Sezaryen olsanda yine imza atıp sorumluluk alacasın. DOktor sorumluluk almıyor İki durumda da. Araştır istersen biraz. Bu iğneyi kullanmakla oluşan normal doğum ve sezaryen risklerini, daha rahat karar verirsin.
Geçmiş olsun. Allah sağlıkla kucağına almak nasip etsin. hayırlısı neyse o olsun inşallah...

Son düzenleme:

Canım korkup daha beter stres yapma. Ben dün akşam yürüyemedim bile neredeyse. Ağrı gerilme batma bendede oluyo. Artık yük çok fazla bindi cücudumuza bebeklerde büyüdü. Normaldir yani. Hele hareket ettikçe canım o kadar acıyoki. Kasıklarımda ağrıyo. Ama baktın dinlenincede geçmiyosa kendi doktorunada görün. İçin daha rahat etsin.

Yok canm ya bnm normal dinlenir haldeyken artiyo zaten

Canim cok gecmis olsun. Aman kendine dikkat et ve dinlen. Rabbim vaktinde ve saglikla gelmesini nasip etsin bebisinin insallah

Kızlar göbek deliğimin üstü bıçak la kesilmiş gibi aciyor ağrıyor çok fena ayağa kalkama dim sizce nedir bu. Acil e gitmeli mi yim yoksa geçer mi

Slm Can'ım bende 2 tane braun un hem kulaktan Hemde alından Ateş ölçeri var ama bence o kadar para vermeye değmez çünkü yine en doğru sonucu eski usul koltuk altından ölçenler veriyor bence o kadar para onlara verene kadar her yerde satılan koltuk altı Ateş ölçerlerden al

Cnm doktorun demek istediği ben sana iğneleri bıraktırmanın sorumluluğunu alamam. İğneleri bırakmadan da normal doğumda çok kanaman olur Dedi .

Dinlen cnm, inşallah annesinin göbüşünde zamanını bekler bebişlerimiz.
Bende sağımada solumada dönsem bebiş o tarafta, artık acı vermeye başladı. Büyüyorlar her geçen gün, sık sık karnım resmen taş gibi oluyor, bazen 5 dk içinde 2 kez olduğu bile oluyor, yürürken zorlanıyorum, sürekli tuvalete Çıkma Gereği duyuyorum.. Bazı arkadaşlar sormuş hala hareketli mi bebişler diye, benim ki çok hareketli maşallah, ikinci hamileliğim İlkin de böyle birşey görmedim, sürekli her tarafı şişirip duruyo :) hamur yoğuruyor gibi

Kızlar bu arada kızımın adını Miray (ayın en parlak hali demek)koymayı düşünüyoruz Allah kısmet ederse.sizce nasıl?
Çok beğeniyorum bu ismi. Kızım olsaydı koymayı düşünüyordum . Sağlıkla sıhhatle ismiyle yaşasın inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…