Ayy benimki de aynı ilkinde bu kadar tepiklendigimi hatırlamıyorum fır donuyor resmen içimde biraz yoruluyorum yukarı çıkıyo karnım taş gibi oluyo saga dönsem beğenmiyor sola dönsem beğenmiyor kız futbol cu olacak diyorumDinlen cnm, inşallah annesinin göbüşünde zamanını bekler bebişlerimiz.
Bende sağımada solumada dönsem bebiş o tarafta, artık acı vermeye başladı. Büyüyorlar her geçen gün, sık sık karnım resmen taş gibi oluyor, bazen 5 dk içinde 2 kez olduğu bile oluyor, yürürken zorlanıyorum, sürekli tuvalete Çıkma Gereği duyuyorum.. Bazı arkadaşlar sormuş hala hareketli mi bebişler diye, benim ki çok hareketli maşallah, ikinci hamileliğim İlkin de böyle birşey görmedim, sürekli her tarafı şişirip duruyo :) hamur yoğuruyor gibi
Aynen benmde ole oluyo defalarca sertlestirio sisiriyo karnimi . Hayirlisi olsun insallahDinlen cnm, inşallah annesinin göbüşünde zamanını bekler bebişlerimiz.
Bende sağımada solumada dönsem bebiş o tarafta, artık acı vermeye başladı. Büyüyorlar her geçen gün, sık sık karnım resmen taş gibi oluyor, bazen 5 dk içinde 2 kez olduğu bile oluyor, yürürken zorlanıyorum, sürekli tuvalete Çıkma Gereği duyuyorum.. Bazı arkadaşlar sormuş hala hareketli mi bebişler diye, benim ki çok hareketli maşallah, ikinci hamileliğim İlkin de böyle birşey görmedim, sürekli her tarafı şişirip duruyo :) hamur yoğuruyor gibi
O bnmde oluyo canm. Normal yatioken birden kalp atisimi fazla hssetmeye basliorum.benimde bazen kalbimde carpinti gibi oluyor anlamiyorum neyden kaynaklandigini pazartesi dr bi sorayim
Çok önemli degil heralde bir hafta falan benimkide önden gidiyo iki haftaArkadaslar merhaba cumadan beri hastanelerdeyim devlet hastanesinde bana soylenen haftam ve gunumle kendi doktorumun haftasi ve gunu birebirdi dun itibariyle doktorumu degistirdim ona gore bir hafta geriden soyledi gelisimi ii dedi bu fark neyden kaynaklaniyor sizce
Bende bunu yaptirdimGünaydın güzel anne adayları :) herkese sağlıklı bir pazar günü diliyorum...
Doğumda hediye dağıtmak için şu mavili keçelerden yaptırayım dedim tanesi 4 lira, bende onu örnek alarak annemle birlikte pembeli olanı yaptık, ilk olduğu için biraz amatörce oldu ama sizce Nasıl olmuş?
Güzel olmuş cnm ama içerisinde elyaf varmı senin yaptığının varsa biraz daha fazla koy tok dursun bence birde ağız kısmını dikişle yaparsan daha güzel durur güle güle kullanınGünaydın güzel anne adayları :) herkese sağlıklı bir pazar günü diliyorum...
Doğumda hediye dağıtmak için şu mavili keçelerden yaptırayım dedim tanesi 4 lira, bende onu örnek alarak annemle birlikte pembeli olanı yaptık, ilk olduğu için biraz amatörce oldu ama sizce Nasıl olmuş?
Cook gūzel maşallah .allah saglikla yatirip uyutmayi nasip etsin inşallahBebişimin beşiğini aldık kızlargüzel mi?
Güzel olmuş cnm ama içerisinde elyaf varmı senin yaptığının varsa biraz daha fazla koy tok dursun bence birde ağız kısmını dikişle yaparsan daha güzel durur güle güle kullanın
Çok hoş bişey gūle gūle kullanin bebişinle inş.
Bende bebeğime 1tane şifonyer ısmarladım.beşiğide arkadaşim hediye vercek inş.
Eki Görüntüle 1898324
Merhaba arkadaşım, bu haftasonu doğuma hazırlık kursuna katıldım. Senin gibi clexan kullanan bir bayan nasıl doğum tavsiye edersiniz diye sordu ve doktor tabiki normal doğum dedi. Çünkü kanama sezeryana göre çok daha az oluyor dedi. Bence de araştırmanda fayda var.Kızlar kontrolden çıktık. 32+1 iz 1900 gr 44 cm. Biraz zayıf mı benim kızım bilmiyorum ama Dr normal Dedi. Clexane iğne kullandığım için normal doğum önermiyorum Dedi . Bir yandan üzüldüm ama hayırlısı . Eğer imza atıp sorumluluk alırsam normal olacağını söyledi. Bilmiyorum kızlar kafam karışık
Merhaba cnm, gerçekten mi bilmiyorum doktorum 37 den sonra iğneyi kesmemiz lazım dedi. Şimdi öyle söyleyince aklım karıştı .. Araştırayım birazMerhaba arkadaşım, bu haftasonu doğuma hazırlık kursuna katıldım. Senin gibi clexan kullanan bir bayan nasıl doğum tavsiye edersiniz diye sordu ve doktor tabiki normal doğum dedi. Çünkü kanama sezeryana göre çok daha az oluyor dedi. Bence de araştırmanda fayda var.
Arastirmalarinizi burada da paylasirsiniz degilmiMerhaba cnm, gerçekten mi bilmiyorum doktorum 37 den sonra iğneyi kesmemiz lazım dedi. Şimdi öyle söyleyince aklım karıştı .. Araştırayım biraz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?