2016 Aralık Anneleri

Ayy benimki de aynı ilkinde bu kadar tepiklendigimi hatırlamıyorum fır donuyor resmen içimde biraz yoruluyorum yukarı çıkıyo karnım taş gibi oluyo saga dönsem beğenmiyor sola dönsem beğenmiyor kız futbol cu olacak diyorum

Günaydın hepinize benim uykum var ama geceleri uyuyamıyorum

Aynen benmde ole oluyo defalarca sertlestirio sisiriyo karnimi . Hayirlisi olsun insallah

Arkadaslar merhaba cumadan beri hastanelerdeyim devlet hastanesinde bana soylenen haftam ve gunumle kendi doktorumun haftasi ve gunu birebirdi dun itibariyle doktorumu degistirdim ona gore bir hafta geriden soyledi gelisimi ii dedi bu fark neyden kaynaklaniyor sizce

Çok önemli degil heralde bir hafta falan benimkide önden gidiyo iki hafta

Günaydın güzel anne adayları :) herkese sağlıklı bir pazar günü diliyorum...

Doğumda hediye dağıtmak için şu mavili keçelerden yaptırayım dedim tanesi 4 lira, bende onu örnek alarak annemle birlikte pembeli olanı yaptık, ilk olduğu için biraz amatörce oldu ama sizce Nasıl olmuş?

Eklentiler

• image.webp
    20,9 KB · Görüntüleme: 94
  • image.webp
    10 KB · Görüntüleme: 96
Bende bunu yaptirdim

Eklentiler

• Screenshot_2016-10-14-09-06-24-01.webp
    50,2 KB · Görüntüleme: 88
Güzel olmuş cnm ama içerisinde elyaf varmı senin yaptığının varsa biraz daha fazla koy tok dursun bence birde ağız kısmını dikişle yaparsan daha güzel durur güle güle kullanın

Güzel olmuş cnm ama içerisinde elyaf varmı senin yaptığının varsa biraz daha fazla koy tok dursun bence birde ağız kısmını dikişle yaparsan daha güzel durur güle güle kullanın

Evet canım bizde boncuk elyaf alıp onunla yapalım diye düşündük. Ağız kısmını da annem çoktan dikmiş olduğundan dikiş yapmadan boyadık öyle şimdilik :) sağ olasın

Merhaba arkadaşım, bu haftasonu doğuma hazırlık kursuna katıldım. Senin gibi clexan kullanan bir bayan nasıl doğum tavsiye edersiniz diye sordu ve doktor tabiki normal doğum dedi. Çünkü kanama sezeryana göre çok daha az oluyor dedi. Bence de araştırmanda fayda var.

Merhaba cnm, gerçekten mi bilmiyorum doktorum 37 den sonra iğneyi kesmemiz lazım dedi. Şimdi öyle söyleyince aklım karıştı .. Araştırayım biraz

Kizlar iyi aksamlar. Bugun bizde temizlik vardi ben bise yapmadim tabi ufak tefek ayakda dolandim esim kiz kardesi ve annesi yaptilar saolsun. Bebisin odasini tam haline getirdik. Besigini vs. Yatak odasina duzen attik besigimizin digerini yerlestirdik. Insan bi huzurlu oluyo temizlik olunca :) topigimizde bi sessizlik mi hakim bana mi ole geliyo..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…