2016 Aralık Anneleri

Grup çok sessiz
Bugün evde yoktum doğru dürüst giremedim. Gece girince şöyle on sayfa falan okurum diyordum ama çok az yazışma olmuş. Çoğu kişi hasta galiba.
Bende çok İyi değilim. Şükür yine de.
Kızlar aldıklarınızi, yaptıklarınızı , sevinçlerinizi paylaşın okumak çok güzel oluyor. Allah m hasta olanlara şifa versin. Benim de çok'fena sırt ağrım var.' Göğüslerim ağır geliyor gibi. İç çamaşırın arkası hep açık batıyor resmen

Evet bende ayni seyi dedim. Girmiyorum girince bole okurum sayfa syfa diodum ama kimse bise yazmio kac gundur hafta sonu olmasina ragmen cok sessiziz :) ekim annelerini ornek alalim bak 3000 kusur sayfa yazismislar masallah :)))

Evet bende ayni seyi dedim. Girmiyorum girince bole okurum sayfa syfa diodum ama kimse bise yazmio kac gundur hafta sonu olmasina ragmen cok sessiziz :) ekim annelerini ornek alalim bak 3000 kusur sayfa yazismislar masallah :)))
Bizde yazmayıp takip eden çok fazla. Halbuki insan yazınca çok rahatlıyor

Kızlar internetten yatak baktık. yaylı yataklar üç çeşitti.
Bambu, jakarlı ve cotton vardı.Sizce hangisi olmalı. kullananlar ya da araştıranlar biliyordr

Taşinmak zaten zorken hamileyken tasinmak daha da zormus. Mahvoldum günlerdir. Bi de üstüne dügünler dernekler yorgunluktan ölüyorum. Yavrum onun da tekmeleri durdu sadece kasılıyo. Karnima dayiyo biyerlerini nefes aldirmiyo kuzum. Ama baya asagi inmis kosturmaktan hic farketmemisim. Dogum pozisyonunu kacinci haftada almasi gerekiyo acaba?

O tasinma işini hiic sorma canim ya. 1 ay once benim de basimdaydi tasinma gerci bitmiyor o detaylar. Annemler ve esim bir sey elletmedi taşınırken ama yine de inanılmaz yoruldum. Kolay gelsin bol bol dinlen.

Kızlar suyunda azalma olan ya da sınırda olan var mı aranızda ? Suyum sınırda çıktı doktor bir gece yatış verdi takip edildi ertesi gün yine hemen hemen aynı çıktı ciger geliştirici iğneler yapıldı. Bir çok ilaç verdi vs bir de gebelik şekerim var o mu tetikledi acaba moralim yerlerde. Bu durumu yasayaniniz var mı acaba

Allah yardımcınız olsun cnm. Biz de bugün evi boyattık ve Allah bu halde taşınana yardım etsin dedim resmen . Öldüm, bittim yaaa şu temizlik işleri bir bitse de rahat rahat otursak evimizde

Çok geçmiş olsun cnm. Benim de gebelik şekerim var diyet yapıyorum. Sen diyet yapmıyor musun . doktor benim suyumun normal olduğunu ama azalmaması için bol bol su içmem gerektiğini söyledi. Allah ım inşallah hayırlısı ile Zaman'ında bebeğini kucağına almayı nasip etsin. Eltim de yaşamıştı bu sorunu ama 37. Haftaya kadar bir şekilde getirdiler ve öyle doğum yaptı sorunsuz

Teşekür ederim canım diyet yapıyorum degerlerim çoğu zaman normal çıkıyor arada bir yüksek çıktığı oluyor. En son kontrolumde normal çıkmıştı ne olduysa 4 gün içinde oldu. 3 4 sefer çamaşırım da islaklik hissedip ve azalma olduğunu öğrendim. İslaklik hemen hemen bir tatlı kaşığı kadardı nasıl hemen sınıra düştü anlamadım. Turnusolla 24 saat takip ettik bi değişim olmadı doktor idrar kacirmissin dedi ama bu su nasıl azaldı 4 günde bir türlü anlam veremiyorum

33 yaşındayım asd hastası oldugumu yeni öğrendim kalbimde 2 cm büyüklüğünde delik varmış bebekken kapanması gereken delik bende kapanmamis ve ben bunu tesadüfen öğrendim kalp atışlarım anormallesti çok hızlı atıyordu eşim dinledi normal değil dedi doktora gittim kalbinizde çok büyük bir delik var hemen ameliyat dedi ilerde doğum falan yapamazsınız dedi iyide benim 3 yaşında oğlum var hemde normal dogum dedim doktor inanamadi ne bir yorgunluk ne bir bayılma hiçbirşey yasamadim bu yaşıma kadar eşimle bisiklet turlarına cikariz en az 40 km. Neyse ben çok umursamadim holter taktılar bana birgün boyunca onunla gezdim ertesi gün hastanenin ameliyat yapan hoca yla gorustuk o ihtimal vermedi büyük bir delik olacağına bizi başka bir doktorun muayene sine goturdu birde o baksin dedi ultrasonla doktor bakarken hocaya seslendi delik büyük diye esimde sağlıkçı ikisi de geldiler baktılar hoca saskindi ne diyeceğini bilemedi ameliyat hakkında konuştuk bir hafta içinde ameliyat oldum sağ memenin altından yaptilar ameliyatı hic belli bile değil. Kalbim çok attığı için sağ tarafı büyümüş oda cigerlerime baski yapmis cigerimde odem oluşmuş.( İceride neler olmuş haberim yok.)3 hafta oldu ben hala yataktayim ameliyat yerim ve kaburgalarim agriyor onun dışında iyiyim birde sırt üstü yatmaktan sirtim. bu bir surec sabırlı olmak gerekiyor. Herkese geçmiş olsun

Son düzenleme:
O tasinma işini hiic sorma canim ya. 1 ay once benim de basimdaydi tasinma gerci bitmiyor o detaylar. Annemler ve esim bir sey elletmedi taşınırken ama yine de inanılmaz yoruldum. Kolay gelsin bol bol dinlen.

Tesekkurler canim. Bana da bisey elletmediler ama ortada gezmek bile öldürdü beni. Bi de herkes gitti simdi o oraya olmadi bu buraya olmadi diye yer degistirip duruyorum. Esim kiziyo ama duramiyorum

Allah yardımcınız olsun cnm. Biz de bugün evi boyattık ve Allah bu halde taşınana yardım etsin dedim resmen . Öldüm, bittim yaaa şu temizlik işleri bir bitse de rahat rahat otursak evimizde

Sagol canim. Kadının isi bitmez evde. Buna kesinlikle inandim artik. Yaptikca is cikiyo. Sen de cok yorulma bi de boya kokusunda cok kalmamaya calıs. Kolay gelsin ikimize de

Çok geçmiş olsun, ne garip, şaşırarak okudum bazı şeylerin zamanı var demek, bu zamana kadar farkedilememesi.. Önemli olan şimdi iyi olman, inşallah bir an önce sağlığına kavuşursun ve daha uzun bisiklet turlarınız olur

Selam kizlar. Bende gunumu acilde gecirdim bugun Idrarimda kan gordum sonra tuvalet kagidindada gorunce cok korktum. Esimle hemen hastaneye gittik. Idrar tahlili yaptilar, onun sonucunu beklerken nst'ye bagladilar. Biraz kasilmam varmis ben hic hissetmiyordum ama. Sonra doktor alttan muayene etti spekulum ile, rahim boyu kapali ve kanama yok dedi. Ultrasonla bebege, plasentaya bakti onlarda iyi gorunuyor dedi. Bir saat sonra idrar sonuclari geldi idrar enfeksiyonu cikmis. Idrari kulture yollamislar ayrica 48 saat sonra tam detayli sonuc aliriz dediler. Damar yoluyla su verdiler bana, 3 saate yakinda nst'ye bagli kaldim. Ara ara sanci ve kasilma cikti ama ben yine agri aci falan hissetmedim. Acildeki doktor antibiyotik yazdi, hastaneden ciktik. Eczaneden ilaci alirken eczaci bu antibiyotik 36 hafta ve sonrasindaki hamileler icin tavsiye edilmiyor dedi. Ben 33 haftayim ama icime kurt dustu. Yarin sabah kendi doktorumu aricam sorucam bakalim bu antibiyotigi (macrobid ismi) icebilirmiyim diye. Cok kotu bir gundu. Kani gorunce cok kotu oldum. Cok sukur bebegim iyi. Allah herkese saglik versin, bebeklerimizi korusun.

Cnm geçmiş olsun gebelik şekeri
Olanların genelde suyu fazla çıkıuo diye okumuştum ama emin değilim bol sıvı tüketmek, armut yemek ve havuç suyu içmek suya iyi geliyormuş artırıyormuç nekdr doğru bilmiyorum dene istersen

Çok geçmiş olsun bu ara kanlarla uğraşan uğraşana neyseki bebişte bi problem yokmuş şükürlrr olsun ki. Bnde yaşadım 2 hafta önce tuvalete gitmeye korkar oldum he tedirginim ya birdaha olursa diye Allahım birdaha yaşatmasın hiç birimize sağ sağlim kavuşalım zaman azaldıkça insanın aklı çıkıyor herşeyden

Çok geçmiş olsun cnm. İnşallah bir an önce iyileşirsin. Bu aralar çok fazla duymaya başladım, idrar yolu enfeksiyonunu benim doktorum her ay tahlil yaptırıyor ve enfeksiyon varsa ya antibiyotik ya da şase kullandırıyor ki genelde çıkıyor bende . Bu haftalara kadar kontrol edilmemiş hamilelerde ise bu şekilde ağır olarak çıkıyor demek ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…