Günaydın cnm. Neden istediğini söylemedi mi kiGünaydın hamişler
Doktorum durduk yere ayrıntılı usg istedi
onu çekilmeye gidecem birazdan
çok yoğundu soramadımGünaydın cnm. Neden istediğini söylemedi mi ki
Çok geçmiş olsun. Allahın sevgili kuluymuşsun. Bir sıkıntı yaşamadan anlaşılmış Allah esirgesin.33 yaşındayım asd hastası oldugumu yeni öğrendim kalbimde 2 cm büyüklüğünde delik varmış bebekken kapanması gereken delik bende kapanmamis ve ben bunu tesadüfen öğrendim kalp atışlarım anormallesti çok hızlı atıyordu eşim dinledi normal değil dedi doktora gittim kalbinizde çok büyük bir delik var hemen ameliyat dedi ilerde doğum falan yapamazsınız dedi iyide benim 3 yaşında oğlum var hemde normal dogum dedim doktor inanamadi ne bir yorgunluk ne bir bayılma hiçbirşey yasamadim bu yaşıma kadar eşimle bisiklet turlarına cikariz en az 40 km. Neyse ben çok umursamadim holter taktılar bana birgün boyunca onunla gezdim ertesi gün hastanenin ameliyat yapan hoca yla gorustuk o ihtimal vermedi büyük bir delik olacağına bizi başka bir doktorun muayene sine goturdu birde o baksin dedi ultrasonla doktor bakarken hocaya seslendi delik büyük diye esimde sağlıkçı ikisi de geldiler baktılar hoca saskindi ne diyeceğini bilemedi ameliyat hakkında konuştuk bir hafta içinde ameliyat oldum sağ memenin altından yaptilar ameliyatı hic belli bile değil. Kalbim çok attığı için sağ tarafı büyümüş oda cigerlerime baski yapmis cigerimde odem oluşmuş.( İceride neler olmuş haberim yok.)3 hafta oldu ben hala yataktayim ameliyat yerim ve kaburgalarim agriyor onun dışında iyiyim birde sırt üstü yatmaktan sirtim. bu bir surec sabırlı olmak gerekiyor. Herkese geçmiş olsun
Amanın nazarlara geldik topik olarak. Çok geçmiş olsun.Selam kizlar. Bende gunumu acilde gecirdim bugunIdrarimda kan gordum sonra tuvalet kagidindada gorunce cok korktum. Esimle hemen hastaneye gittik. Idrar tahlili yaptilar, onun sonucunu beklerken nst'ye bagladilar. Biraz kasilmam varmis ben hic hissetmiyordum ama. Sonra doktor alttan muayene etti spekulum ile, rahim boyu kapali ve kanama yok dedi. Ultrasonla bebege, plasentaya bakti onlarda iyi gorunuyor dedi. Bir saat sonra idrar sonuclari geldi idrar enfeksiyonu cikmis. Idrari kulture yollamislar ayrica 48 saat sonra tam detayli sonuc aliriz dediler. Damar yoluyla su verdiler bana, 3 saate yakinda nst'ye bagli kaldim. Ara ara sanci ve kasilma cikti ama ben yine agri aci falan hissetmedim. Acildeki doktor antibiyotik yazdi, hastaneden ciktik. Eczaneden ilaci alirken eczaci bu antibiyotik 36 hafta ve sonrasindaki hamileler icin tavsiye edilmiyor dedi. Ben 33 haftayim ama icime kurt dustu. Yarin sabah kendi doktorumu aricam sorucam bakalim bu antibiyotigi (macrobid ismi) icebilirmiyim diye. Cok kotu bir gundu. Kani gorunce cok kotu oldum. Cok sukur bebegim iyi. Allah herkese saglik versin, bebeklerimizi korusun.
Canım güzel sonuçlarını bekliyoruz.Günaydın hamişler
Doktorum durduk yere ayrıntılı usg istedi
onu çekilmeye gidecem birazdan
Geçmiş olsun canımm güzel haberlerle gel inşallah parlaklık bir süre sonra geçiyor yani ilerleyen haftalarda benim 20. Haftada beyninde koroid pleksus diye bir kist tespit etti doktor 28. Haftada şükürler olsun kendiğinden geçti. Belki seninde geçmiş mi diye kpntrol ettirmek için istemiş olabilirçok yoğundu soramadım
aklıma sadece kalbinde parlaklık vardı onun içindir diye geldi
usg sonrası soracam bakalım
Benim de dün gece ellerim çok fena şişmiş, bundan sonra normal heralde bu belirtiler . Ama yine de görünmekte fayda var cnm, iyi haberlerle inşallahGünaydın kızlar bizimde kontrolümüz haftayaydı fakat dün bi ellerimde şişlik ve ağrı oldu. Karpal tünel sendromu olabilir ama yinede preaklampsi olmadığından emin olmak istedi.Bugün çağırdı doktor 11 gibi gidicem inşallah korkulacak birşey değildir. Artık hamişliğin keyifli zamanlarl bitti sanırım herkez bi sorunla uğraşıyor Rabbim daha büyük dert vermesin
bende de oluyor canımay anneler gunaydin( neler olmus topigimizde ya rabbim beterinden korusun. insan artik ufacik birseyden korkar oldu. hep bebegimin hareketlerini takip ediyorum... ve birde kendimi cok yorunca, ayakta kalinca ic camasirda cay kasigi kadar islaklik hissediyorum ama bu hep olmiyor? sizdede olan varmi bu sekilde
çok geçmiş olsun Allah şifa versin33 yaşındayım asd hastası oldugumu yeni öğrendim kalbimde 2 cm büyüklüğünde delik varmış bebekken kapanması gereken delik bende kapanmamis ve ben bunu tesadüfen öğrendim kalp atışlarım anormallesti çok hızlı atıyordu eşim dinledi normal değil dedi doktora gittim kalbinizde çok büyük bir delik var hemen ameliyat dedi ilerde doğum falan yapamazsınız dedi iyide benim 3 yaşında oğlum var hemde normal dogum dedim doktor inanamadi ne bir yorgunluk ne bir bayılma hiçbirşey yasamadim bu yaşıma kadar eşimle bisiklet turlarına cikariz en az 40 km. Neyse ben çok umursamadim holter taktılar bana birgün boyunca onunla gezdim ertesi gün hastanenin ameliyat yapan hoca yla gorustuk o ihtimal vermedi büyük bir delik olacağına bizi başka bir doktorun muayene sine goturdu birde o baksin dedi ultrasonla doktor bakarken hocaya seslendi delik büyük diye esimde sağlıkçı ikisi de geldiler baktılar hoca saskindi ne diyeceğini bilemedi ameliyat hakkında konuştuk bir hafta içinde ameliyat oldum sağ memenin altından yaptilar ameliyatı hic belli bile değil. Kalbim çok attığı için sağ tarafı büyümüş oda cigerlerime baski yapmis cigerimde odem oluşmuş.( İceride neler olmuş haberim yok.)3 hafta oldu ben hala yataktayim ameliyat yerim ve kaburgalarim agriyor onun dışında iyiyim birde sırt üstü yatmaktan sirtim. bu bir surec sabırlı olmak gerekiyor. Herkese geçmiş olsun
Şurup mu bu peki ?
Sağlık olsun :)
Ne güzel canım darısı başıma 3 gündür kan ilacı içmiyorum bugün ferrum Fort a geçicem inşallah iyi gelir banada.Yeni girdim mesajını şimdi gördüm. Yok hap şeklinde günde bir tane alıyorum çok şükür tahlillerimde iyi çıktı kan değerlerim iyiymiş :)
Bu arada herkese Günaydın hayırlı haftalarımız olsun inşallah
canım sitesine baktım da bulamadım yaaKızlar emzirme koltuğu
düşünenler meltem mobilya
dan alabilir.
Nerdeyse tüm illerde var.
Hem kalitesi iyi hem fiyatı uygun
Ne güzel canım darısı başıma 3 gündür kan ilacı içmiyorum bugün ferrum Fort a geçicem inşallah iyi gelir banada.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?