2016 Aralık Anneleri

Günaydın kızlar.
Çok geçmiş olsun. Allahın sevgili kuluymuşsun. Bir sıkıntı yaşamadan anlaşılmış Allah esirgesin.

Amanın nazarlara geldik topik olarak. Çok geçmiş olsun. Ben de Augmentin kullanıyorum hastaneden çıktığımdan beri.

Günaydın kızlar bizimde kontrolümüz haftayaydı fakat dün bi ellerimde şişlik ve ağrı oldu. Karpal tünel sendromu olabilir ama yinede preaklampsi olmadığından emin olmak istedi.Bugün çağırdı doktor 11 gibi gidicem inşallah korkulacak birşey değildir. Artık hamişliğin keyifli zamanlarl bitti sanırım herkez bi sorunla uğraşıyor Rabbim daha büyük dert vermesin

çok yoğundu soramadım
aklıma sadece kalbinde parlaklık vardı onun içindir diye geldi
usg sonrası soracam bakalım
Geçmiş olsun canımm güzel haberlerle gel inşallah parlaklık bir süre sonra geçiyor yani ilerleyen haftalarda benim 20. Haftada beyninde koroid pleksus diye bir kist tespit etti doktor 28. Haftada şükürler olsun kendiğinden geçti. Belki seninde geçmiş mi diye kpntrol ettirmek için istemiş olabilir

Benim de dün gece ellerim çok fena şişmiş, bundan sonra normal heralde bu belirtiler . Ama yine de görünmekte fayda var cnm, iyi haberlerle inşallah

ay anneler gunaydin ( neler olmus topigimizde ya rabbim beterinden korusun. insan artik ufacik birseyden korkar oldu. hep bebegimin hareketlerini takip ediyorum... ve birde kendimi cok yorunca, ayakta kalinca ic camasirda cay kasigi kadar islaklik hissediyorum ama bu hep olmiyor? sizdede olan varmi bu sekilde

bende de oluyor canım

çok geçmiş olsun Allah şifa versin

Günaydın kızlar
Az önce karnımdan bebeğim hareket ettiği esnada çıt diye ses geldi daha önceki topiklerde ve face de duymuştum bunu benim de başıma geldi normal bişey galiba ..

Ne güzel canım darısı başıma 3 gündür kan ilacı içmiyorum bugün ferrum Fort a geçicem inşallah iyi gelir banada.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…