- 28 Şubat 2015
- 4.951
- 6.684
- 108
- 40
Inşallah canımİnşallah canım ben kahvaltıdan sonra içiyorum inşallah sana da faydası olur
Fazla mi dedi bnm 31+1 bugun 1879 cikti. Ultrasonda 32 + 3 cikmis.
Valla tatlim bana hic ole coksun falan diyen olmadi normal diolar anlamiyorumki. Bizde 29+1 de gittigmizde 1520 cikmisti cok iyi haftasiyla uyumlu gidio dedi. Gecen acile gittigimde sordum 31+1 dik 1876 cikmis kg gelisimide onde cikmis. Cuma kontrolum var kendj dr ma. Bakalim o ne dicekBenim 30. haftanın başında 1760 gr çıktı canım 32+4 falan yazıyordu hatta ultrasonda, doktor dikkat et kilosu çok dedi.
Tekrar tokluk şekerime baktı, düşük çıktı, zaten dikkat ediyorum dedim.
İnsan neye inanacağını şaşırıyor, doktor birden gözümüzü korkuttu o gün, hatta eşim benden gizli tatlı falan mı yiyorsun dedi doktorun yanında :) Bilemedim iyi mi kötü mü doktorların bu yorumları.
Evet cnm heryerde araştırdım daha önce hiö duymayanlara tuhaf geliyor ama ben uzın zamandır duyuyorum harekey ettiği esnada parmak kıtlaması gibi bir sesGünaydın kızlar
Az önce karnımdan bebeğim hareket ettiği esnada çıt diye ses geldi daha önceki topiklerde ve face de duymuştum bunu benim de başıma geldi normal bişey galiba ..
Ben mağazasına gidip siparişverdim canım. Canlı görmek daha iyicanım sitesine baktım da bulamadım yaa
Aynen canım bende diğer topiklerde çok duydum bunu.Evet cnm heryerde araştırdım daha önce hiö duymayanlara tuhaf geliyor ama ben uzın zamandır duyuyorum harekey ettiği esnada parmak kıtlaması gibi bir ses
Canm ben gyno ferro sanol kullaniodum. Gecen bitince yazdiriym dedim oda ne bliyim hem ferro su hem sanolu varmis bu gyno nun bnde anlar die gyno ferro yazdircam dedim sanolu baskaymis. Eczanede baska kutu verinxe bu degildi dedim. Tekrar gidip soledim hic farki yok ayni hepsi dedi . Muhtemelen seninkide aynidir zaten dr un solemis.Kızlar aranızda ferrum Fort kullanan var mı ? Bugün başladım diğer kan ilacı ile fark ne acaba oligofer fol kullanmıştım ishal yapınca doktor bu ilaca geç dedi
Diğeri surup şeklinde küçük tüplerde 1 gün tek tek gün çift di bu tek alınacak galiba inşallah etkilidir canım ya gerçi bende Akdeniz anemisi var demir fayda ediyor mu bilmiyorumCanm ben gyno ferro sanol kullaniodum. Gecen bitince yazdiriym dedim oda ne bliyim hem ferro su hem sanolu varmis bu gyno nun bnde anlar die gyno ferro yazdircam dedim sanolu baskaymis. Eczanede baska kutu verinxe bu degildi dedim. Tekrar gidip soledim hic farki yok ayni hepsi dedi . Muhtemelen seninkide aynidir zaten dr un solemis.
gebelik şekeri olana havuç yasak tatlım, bende de gebelik şekeri var ve diyetisyen havucu yasakladı.Cnm geçmiş olsun gebelik şekeri
Olanların genelde suyu fazla çıkıuo diye okumuştum ama emin değilim bol sıvı tüketmek, armut yemek ve havuç suyu içmek suya iyi geliyormuş artırıyormuç nekdr doğru bilmiyorum dene istersen
Diğeri surup şeklinde küçük tüplerde 1 gün tek tek gün çift di bu tek alınacak galiba inşallah etkilidir canım ya gerçi bende Akdeniz anemisi var demir fayda ediyor mu bilmiyorum
Benim 3 gündür ishal problemim var ve bu ilacın yaptığını düşünüyorum dokundu bana ya sabahta 3 kere tuvalete çıktım siyah ishal Afedersin 1 hafta ara verdik içmicem şimdi sonra ferrum Fort a geçicez bakalım sende yam etki yapmadı galiba
canım benimde 1 aydır başladı mide yanması şimdi gavisconsuz duramıyorum hem evde hem iş yerinde mutlaka bitane var dayanaılacak gibi değil uykularımı bölüyodu bende hemen başlaGunaydin kizlar. Mide yanmasi yasayan varmibugun sabahin kor saatlerinden berii alev alev yanio sanki ya döşüm felaket mide yanmasi var dunde mide agrim var. Bebek bas asagi demislerdi acile gittigimde ondan mi artti bu kdr. Dondugu icin mi acaba yine oluyoduda bole cayir cayir degildi. Gaviscona baslicm sanirim. Icmiyodum fazla degil dayaniliyo diye ama su sekil devam ederse mahveder yani.. sabah bulantim oluyo bazen hala cok az. Kusmamak icin zor tuttum. Cunku mide yanio bi tarftan bide kussam bogazlarim nolurdu bilmem.
Gunaydin kizlar. Mide yanmasi yasayan varmibugun sabahin kor saatlerinden berii alev alev yanio sanki ya döşüm felaket mide yanmasi var dunde mide agrim var. Bebek bas asagi demislerdi acile gittigimde ondan mi artti bu kdr. Dondugu icin mi acaba yine oluyoduda bole cayir cayir degildi. Gaviscona baslicm sanirim. Icmiyodum fazla degil dayaniliyo diye ama su sekil devam ederse mahveder yani.. sabah bulantim oluyo bazen hala cok az. Kusmamak icin zor tuttum. Cunku mide yanio bi tarftan bide kussam bogazlarim nolurdu bilmem.
Ben varim canim ilk dogumumda epidural oldu bundada insallah ayni sekil olacak. Cok rahat gecti dogumum sanci flan cekmedim nerdeyse. Cekiyosunda hissetmiyorsunkızlar merhaba,
normal doğumunu epiduralle düşünen var mı?
Ikinma sıkıntısı yasamadiniz mi? Uyusukluk oldugu icin ıkınma zorlaşıyor diyorlar bu yuzden apartopar sezaryene alinabiliyormus ya da vakumla falan çekilebiliyormuş bebek.Ben varim canim ilk dogumumda epidural oldu bundada insallah ayni sekil olacak. Cok rahat gecti dogumum sanci flan cekmedim nerdeyse. Cekiyosunda hissetmiyorsuntavsiye ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?