2016 Aralık Anneleri

Fazla mi dedi bnm 31+1 bugun 1879 cikti. Ultrasonda 32 + 3 cikmis.

Benim 30. haftanın başında 1760 gr çıktı canım 32+4 falan yazıyordu hatta ultrasonda, doktor dikkat et kilosu çok dedi.
Tekrar tokluk şekerime baktı, düşük çıktı, zaten dikkat ediyorum dedim.
İnsan neye inanacağını şaşırıyor, doktor birden gözümüzü korkuttu o gün, hatta eşim benden gizli tatlı falan mı yiyorsun dedi doktorun yanında :) Bilemedim iyi mi kötü mü doktorların bu yorumları.

Valla tatlim bana hic ole coksun falan diyen olmadi normal diolar anlamiyorumki. Bizde 29+1 de gittigmizde 1520 cikmisti cok iyi haftasiyla uyumlu gidio dedi. Gecen acile gittigimde sordum 31+1 dik 1876 cikmis kg gelisimide onde cikmis. Cuma kontrolum var kendj dr ma. Bakalim o ne dicek

Gunaydin kizlar. Mide yanmasi yasayan varmi bugun sabahin kor saatlerinden berii alev alev yanio sanki ya döşüm felaket mide yanmasi var dunde mide agrim var. Bebek bas asagi demislerdi acile gittigimde ondan mi artti bu kdr. Dondugu icin mi acaba yine oluyoduda bole cayir cayir degildi. Gaviscona baslicm sanirim. Icmiyodum fazla degil dayaniliyo diye ama su sekil devam ederse mahveder yani.. sabah bulantim oluyo bazen hala cok az. Kusmamak icin zor tuttum. Cunku mide yanio bi tarftan bide kussam bogazlarim nolurdu bilmem.

Evet artik cicim ayları bitmiş. Herkeste bi sorun var mutlaka. Insallah sag saglim hayirlisiyla gelir bebisler. Ben de bu ara niyeyse ölü dogumlara taktim kafayi. Durup durup onu düşünürken buluyorum kendimi. Psikolojim pek yerinde degil galiba

Günaydın kızlar
Az önce karnımdan bebeğim hareket ettiği esnada çıt diye ses geldi daha önceki topiklerde ve face de duymuştum bunu benim de başıma geldi normal bişey galiba ..
Evet cnm heryerde araştırdım daha önce hiö duymayanlara tuhaf geliyor ama ben uzın zamandır duyuyorum harekey ettiği esnada parmak kıtlaması gibi bir ses

Kızlar aranızda ferrum Fort kullanan var mı ? Bugün başladım diğer kan ilacı ile fark ne acaba oligofer fol kullanmıştım ishal yapınca doktor bu ilaca geç dedi

Kızlar aranızda ferrum Fort kullanan var mı ? Bugün başladım diğer kan ilacı ile fark ne acaba oligofer fol kullanmıştım ishal yapınca doktor bu ilaca geç dedi
Canm ben gyno ferro sanol kullaniodum. Gecen bitince yazdiriym dedim oda ne bliyim hem ferro su hem sanolu varmis bu gyno nun bnde anlar die gyno ferro yazdircam dedim sanolu baskaymis. Eczanede baska kutu verinxe bu degildi dedim. Tekrar gidip soledim hic farki yok ayni hepsi dedi . Muhtemelen seninkide aynidir zaten dr un solemis.

Günaydın kızlar hastalarımıza geçmiş olsun..hayırlısıyla kucağımıza alırız inşallah ..çalışanşara da rabbim yardım etsin ben ev işlerini bile uyduruk yapıyorum ev felaket beşik kurulacak falan oyy oyyy

Diğeri surup şeklinde küçük tüplerde 1 gün tek tek gün çift di bu tek alınacak galiba inşallah etkilidir canım ya gerçi bende Akdeniz anemisi var demir fayda ediyor mu bilmiyorum

gebelik şekeri olana havuç yasak tatlım, bende de gebelik şekeri var ve diyetisyen havucu yasakladı.

Canim bende ferrum fort kabizlik yapti cok fena mahvetmisti beni. Bu ilacin tadı cok kotu ama bi yan etki yapmadi. Ishal olmustum bi kere doktor gecene kadar ilaci kullanma demişti sadece. Ishalin ilacla alakasi yoktu ama.

canım benimde 1 aydır başladı mide yanması şimdi gavisconsuz duramıyorum hem evde hem iş yerinde mutlaka bitane var dayanaılacak gibi değil uykularımı bölüyodu bende hemen başla

Akşamları yanma cok oluyo bende. Gaviscon aldim.en sonunda. Bebek buyudukce mideye baski yapiyomus. Mide asidi de bogaza dogru geri kaçıyor canim. Temel sebebi bu.
Doktor yemek yedikten sonra hemen yatma. Yatarken de dumduz degil bi kac yastik koyup yat dedi de oyle sopa gibi de yatilmaz ki son zamanlara dogru daha artar dedi hatta

Ben varim canim ilk dogumumda epidural oldu bundada insallah ayni sekil olacak. Cok rahat gecti dogumum sanci flan cekmedim nerdeyse. Cekiyosunda hissetmiyorsun tavsiye ederim
Ikinma sıkıntısı yasamadiniz mi? Uyusukluk oldugu icin ıkınma zorlaşıyor diyorlar bu yuzden apartopar sezaryene alinabiliyormus ya da vakumla falan çekilebiliyormuş bebek.
Basarili epidural normal dogum da prenses dogum olarak geçiyor. Riskleri olmasa ben de cok istiyorum aslında epidural normal dogumu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…