- 4 Ağustos 2014
- 4.164
- 10.399
- 208
Canim cok sukur ne ikinmada nede baska birseyde sorun yasamadim zaten artik bebegin yaklastigini gorunce ebe ikinmani soyluyor. Makineye baglisin orda sancin artinca ebe ikinmani soyluyor. Tabi ikinmaktan kollarda derman kalmadigi icin artik dayanamiyorsunIkinma sıkıntısı yasamadiniz mi? Uyusukluk oldugu icin ıkınma zorlaşıyor diyorlar bu yuzden apartopar sezaryene alinabiliyormus ya da vakumla falan çekilebiliyormuş bebek.
Basarili epidural normal dogum da prenses dogum olarak geçiyor. Riskleri olmasa ben de cok istiyorum aslında epidural normal dogumu.
benim ilk doğumum olacak ve gerçekten yaptırmak gerekli mi diye çok düşünüyorum, bebeğe bir etkisi oluyor mu bir de doğum sancısı ağrısını kesince bebeği itekleyebiliyor musun? sanki bana o doğum sancıları ne zaman ıkınacağımızı gösteriyor gibi düşünürdum önceden. bilgilerini paylaşırsan çok sevinirim.Ben varim canim ilk dogumumda epidural oldu bundada insallah ayni sekil olacak. Cok rahat gecti dogumum sanci flan cekmedim nerdeyse. Cekiyosunda hissetmiyorsuntavsiye ederim
nerde yaptın doğumunu ben ankaradayım.Canim cok sukur ne ikinmada nede baska birseyde sorun yasamadim zaten artik bebegin yaklastigini gorunce ebe ikinmani soyluyor. Makineye baglisin orda sancin artinca ebe ikinmani soyluyor. Tabi ikinmaktan kollarda derman kalmadigi icin artik dayanamiyorsunee bebekte ha diyince cikmiyor ben memnun kaldim tavsiye ederim. Yine ayni hastanede dogum yapacam insallah ilkinde oldugu gibi buda guzel gecer
ben 31 haftayı doldurmuştum tam gittiğim gün 1900 gr dı ve çok normal olduğunu söyledi teşşekkür etti hatta iyi beslemişsin falan dedi anlamadım ben bu doktorları yaa iyi mi kötü mü bu şimdiGeçmiş olsun canım öncelikle, bebeğin kilosuna takılma.
Benim de aynı haftada 1750 gr çıktı, dikkat edin bu haftada bu kilo fazla dedi bebek için doktorum.
Kilo olarak 32 haftalık görünüyor bebiş dedi.
ben 31 haftayı doldurmuştum tam gittiğim gün 1900 gr dı ve çok normal olduğunu söyledi teşşekkür etti hatta iyi beslemişsin falan dedi anlamadım ben bu doktorları yaa iyi mi kötü mü bu şimdi
Ayy harika valla insallah ikinci dogumun da oyle rahat olur canım.Canim cok sukur ne ikinmada nede baska birseyde sorun yasamadim zaten artik bebegin yaklastigini gorunce ebe ikinmani soyluyor. Makineye baglisin orda sancin artinca ebe ikinmani soyluyor. Tabi ikinmaktan kollarda derman kalmadigi icin artik dayanamiyorsunee bebekte ha diyince cikmiyor ben memnun kaldim tavsiye ederim. Yine ayni hastanede dogum yapacam insallah ilkinde oldugu gibi buda guzel gecer
ben kullanıyorum ferrumKızlar aranızda ferrum Fort kullanan var mı ? Bugün başladım diğer kan ilacı ile fark ne acaba oligofer fol kullanmıştım ishal yapınca doktor bu ilaca geç dedi
Canım ben santafer kullanıyordum kabızlık yaptı diye doktorum ferrum forta geçmişti. 20.haftdan beri kullanıyorum bi sıkıntı çekmedim.Kızlar aranızda ferrum Fort kullanan var mı ? Bugün başladım diğer kan ilacı ile fark ne acaba oligofer fol kullanmıştım ishal yapınca doktor bu ilaca geç dedi
Bnmde var ictim bugun sabah ama felaket bise ya gunum mahvoldu yani . Durdurmuyo insani .canım benimde 1 aydır başladı mide yanması şimdi gavisconsuz duramıyorum hem evde hem iş yerinde mutlaka bitane var dayanaılacak gibi değil uykularımı bölüyodu bende hemen başla
canım biz yatağı lateks aldık işbirden en iyisi buymuş ama bilmiyorum yine de herkes bişey söylüyor :)Kızlar internetten yatak baktık. yaylı yataklar üç çeşitti.
Bambu, jakarlı ve cotton vardı.Sizce hangisi olmalı. kullananlar ya da araştıranlar biliyordr
Valla bundan daha artmis halini dusunemiorum cayir cayir yaniorum yaAkşamları yanma cok oluyo bende. Gaviscon aldim.en sonunda. Bebek buyudukce mideye baski yapiyomus. Mide asidi de bogaza dogru geri kaçıyor canim. Temel sebebi bu.
Doktor yemek yedikten sonra hemen yatma. Yatarken de dumduz degil bi kac yastik koyup yat dedi de oyle sopa gibi de yatilmaz ki son zamanlara dogru daha artar dedi hatta
Beni biliyorsunuz cnmGunaydin kizlar. Mide yanmasi yasayan varmibugun sabahin kor saatlerinden berii alev alev yanio sanki ya döşüm felaket mide yanmasi var dunde mide agrim var. Bebek bas asagi demislerdi acile gittigimde ondan mi artti bu kdr. Dondugu icin mi acaba yine oluyoduda bole cayir cayir degildi. Gaviscona baslicm sanirim. Icmiyodum fazla degil dayaniliyo diye ama su sekil devam ederse mahveder yani.. sabah bulantim oluyo bazen hala cok az. Kusmamak icin zor tuttum. Cunku mide yanio bi tarftan bide kussam bogazlarim nolurdu bilmem.
cnm maalesef bende yaşıyorum idrar yolu enfeksiyonuCanlar çıktık biz kontrolden bi gittim tansiyonum 15-10 sonra tekrar ölçtürdük 13/8 birde eller şiş diye gitmiştim direk gebelik zehirlenmesi olabilir dediler idrar verdim proteine bakıldı çok şükür değil. Birde kaşıntım oluyodu bu ara yazmıştkm ayaklarımda sırtımda onun içinde progestan içiyodum onu bıraktırdı ve celestone ciğer geliştirici iğne yazdı kızım aşağıda erken doğum riskim var diye . Safra asidine ve karaciğer enzimlerine bakacakmış gebelik kolestazı olmasın diye okadar atraksiyonlu bir gündü ki çocuğumun kilosunu bile soramadım ha birde idrarda yoğun enfeksiyon çıktı bu gidişle erken doğum kaçınılmaz gibi duruyo
çok dayanılmazsa gaviscon advance iç derimBenim mide yanmalarim arttı. İlaç kullanmak istemiyorum süt salatalık fln idare etmeye çalışıyorum.
Bi de benim bi süre oturunca veya yatinca kalkarken sağ kasığımda ağrı oluyor. Bi süre topalliyorum o geçene kadar..
Canim az oncede belirttigim gibi bebege flan bi yan etkisi yok. Zaten makineye baglisin sancini olcen bir makinede var sancin arttigi zaman ebe ikinmani soyluyor makine her sanciyi gosteriyor zaten ebelerde ona gore ikinmani soyluyor. Korkma korkunca eline bisey gecmezbenim ilk doğumum olacak ve gerçekten yaptırmak gerekli mi diye çok düşünüyorum, bebeğe bir etkisi oluyor mu bir de doğum sancısı ağrısını kesince bebeği itekleyebiliyor musun? sanki bana o doğum sancıları ne zaman ıkınacağımızı gösteriyor gibi düşünürdum önceden. bilgilerini paylaşırsan çok sevinirim.
canım ben ankaradayım kendi yeri izmir yazıyor canlı görme şansım yok sen hangisini sipariş verdin foto koyabilir misinBen mağazasına gidip siparişverdim canım. Canlı görmek daha iyi
Canim ben yurt disindayim. Özel hastaneleri tercih ediyorum daha guvenilir daha rahatnerde yaptın doğumunu ben ankaradayım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?