Kaç çıktı canım lökosit değerin benim hep 11 , 12 çıkarken bugün 84 çıktı şok oldumkızlar dr dan geldim
bugün 33+1 im ama bebiş 35+0 çıkıyor 2 hafta önden gidiyoruz
dr normalde bu bir riskdir ama anne babaya bakınca genetik olduğunu düşünüyorum
sizin gibi bir tosun geliyor dedi
tek sıkıntım idrar yolu enfeksiyonum
yine monorol verdi bakalım
erken doğuma kadar götürür bu iltihap dedi
bol bakteri ve lokosit görüldü yazmış canımKaç çıktı canım lökosit değerin benim hep 11 , 12 çıkarken bugün 84 çıktı şok oldum
Insallah tek temennim bu ilk dogumum guzel gecti Rabbime binlerce kez sukurler olsun. Zaten bebegini kucagina alinca dunyayi unutuyirsun onu gorunce gozlerinde yaslar akiyor mutluluktan dört köşe oluyorsun 9 ay boyunca onun hayaliyle yasiyorsun ve sonra kucaginda olunca kollarinda dunya umrunda olmuyor. O kanli haliyle bile öpuyorsun melegini cok guzel bir duygu gercekten Rabbim herkese nasip etsin.Ayy harika valla insallah ikinci dogumun da oyle rahat olur canım.
Benim kafam hala karisik dogum konusunda bu haftaki muayenemde etraflica konusucam doktorumla.
Cok gecmis olsun canim insallah sorunsuz atlatirsinizkızlar dr dan geldim
bugün 33+1 im ama bebiş 35+0 çıkıyor 2 hafta önden gidiyoruz
dr normalde bu bir riskdir ama anne babaya bakınca genetik olduğunu düşünüyorum
sizin gibi bir tosun geliyor dedi
tek sıkıntım idrar yolu enfeksiyonum
yine monorol verdi bakalım
erken doğuma kadar götürür bu iltihap dedi
çok teşekkürler ben de epidural düşünüyorum, bunları tecrübe etmiş birinden duymak çok daha güzel tabi..Canim az oncede belirttigim gibi bebege flan bi yan etkisi yok. Zaten makineye baglisin sancini olcen bir makinede var sancin arttigi zaman ebe ikinmani soyluyor makine her sanciyi gosteriyor zaten ebelerde ona gore ikinmani soyluyor. Korkma korkunca eline bisey gecmezbenim ilk dogumumdu onda bile korkmadim cunku piskolojikmen kendimi hazirlamistim. Burda eşlerde yaninda oldugu icin insan rahatliyor esim yanimdaydi her konuda destekliyordu. iyikide yanimdaydi burda bu avantaj oldugu icin cok mutluyum. epidurali tavsiye ediyorum şahsen ben memnun kaldim.
Bende clexane kullanıyorum doktor son güne kadar kullanman lazım dedi ama hiç normal doğuma engel olacağını söylemedi onu sorayım bidahakine ama normal istediğimi biliyor hiç söylemedi kanama riski sezeryandada var ama onda tarih belli olacağından bir gün önce kesebiliriz zaten iğne 12 saat etkiliymiş sadece.. ama normal doğum heran olabilir iğneyi yeni yapmış olabilriiz bilemedim yani bende..Merhaba cnm, gerçekten mi bilmiyorum doktorum 37 den sonra iğneyi kesmemiz lazım dedi. Şimdi öyle söyleyince aklım karıştı .. Araştırayım biraz
Doguma kdarda bu yetcek bze anlasilanBeni biliyorsunuz cnm
hamileliğimn başından beri çekiyorum
çantam iş yerimde evde her odam da gaviscon var
ve ben başından beri kullanıyorum son 2 aydırda 3 güne bir bitiriyorumdur herhalde
gaviscon advance var
o a grubu hamileler üzerinde denenmiş ve zararsız
bnm kaynım gavisconun firmasında reprezant gönül rahatlığıyla iç dedi
cnm maalesef bende yaşıyorum idrar yolu enfeksiyonu
kaçıncı ilacım bilmiyorum artık
bugün dr yine monorol yazdı
erken doğuma sebebiyet veriyor maalesef bu enfeksiyon
çok dayanılmazsa gaviscon advance iç derim
Ne mutlu bana yardimci olabildiysem. Ben memnun kaldim insallah sizlerde memnun kalirsiniz benim tecrubem iyiydi ebeler ve doktorlarinda etkisi var bunda .çok teşekkürler ben de epidural düşünüyorum, bunları tecrübe etmiş birinden duymak çok daha güzel tabi..
hayır öncesi veya sonrası yok ne zaman yanma hissedersen o zaman içebilirsinBnmde var ictim bugun sabah ama felaket bise ya gunum mahvoldu yani . Durdurmuyo insani .yemeklerin ustune mi iciosun oncesi demi
boyutu ve fiyatı neydi canım.birde yüksek olsun istiyorum en az 20 cm.canım biz yatağı lateks aldık işbirden en iyisi buymuş ama bilmiyorum yine de herkes bişey söylüyor :)
Canım ankara da iki şubesi varmış şimdi baktım. her ilde var çünkü. benim ki daha gelmedi. Bence yerine gidip bak muhakkak beğeneceksn. Bize 750 dediler. fiyat artabilir miscanım ben ankaradayım kendi yeri izmir yazıyor canlı görme şansım yok sen hangisini sipariş verdin foto koyabilir misin
çok teşekkürler canım ben de normal doğum istiyorum, inş kısmet olur..Ne mutlu bana yardimci olabildiysem. Ben memnun kaldim insallah sizlerde memnun kalirsiniz benim tecrubem iyiydi ebeler ve doktorlarinda etkisi var bunda .insallah 2.ci dogumumda ilkindeki gibi guzel gecer saglikli bi sekilde aliriz insallah meleklerimizi kucagimiza ama hic bir zaman korkma kafanda oyle guzel bi dogum hayal et ki gercegide oyle olsun sen bilinc altina korkuyu yerlestirirsen o korkuyla normal dogum yapmaktan korkarsin halbuki normal dogum gibisi yok. Ayni gun icinde ayaktasin. Gercekten ilk dogumu olanlar icin soyluyorum sakın korkmayin ben tecrubeli bir anne oldugum icin soyluyorum ve dogumum guzel gectigi icin soyluyorum bunlari sizlere.
Çok geçmiş olsun cnm. İnşallah bir an önce iyileşirsin. Bu aralar çok fazla duymaya başladım, idrar yolu enfeksiyonunu benim doktorum her ay tahlil yaptırıyor ve enfeksiyon varsa ya antibiyotik ya da şase kullandırıyor ki genelde çıkıyor bende . Bu haftalara kadar kontrol edilmemiş hamilelerde ise bu şekilde ağır olarak çıkıyor demek ki
Çok geçmiş olsun bu ara kanlarla uğraşan uğraşana neyseki bebişte bi problem yokmuş şükürlrr olsun ki. Bnde yaşadım 2 hafta önce tuvalete gitmeye korkar oldum he tedirginim ya birdaha olursa diye Allahım birdaha yaşatmasın hiç birimize sağ sağlim kavuşalım zaman azaldıkça insanın aklı çıkıyor herşeyden
Amanın nazarlara geldik topik olarak. Çok geçmiş olsun.Ben de Augmentin kullanıyorum hastaneden çıktığımdan beri.
O kadar guzel anlatmissin ki duygulandim ve heyecanlandim gerçekten. Amin canim Allah isteyen herkese versin.Insallah tek temennim bu ilk dogumum guzel gecti Rabbime binlerce kez sukurler olsun. Zaten bebegini kucagina alinca dunyayi unutuyirsun onu gorunce gozlerinde yaslar akiyor mutluluktan dört köşe oluyorsun 9 ay boyunca onun hayaliyle yasiyorsun ve sonra kucaginda olunca kollarinda dunya umrunda olmuyor. O kanli haliyle bile öpuyorsun melegini cok guzel bir duygu gercekten Rabbim herkese nasip etsin.
Insallah canim Rabbim hepimizi kolay kurtarsin sabirsizlikla bekliyorum o gunu o telasli saatleri.çok teşekkürler canım ben de normal doğum istiyorum, inş kısmet olur..
Amin canim. Duygulanmamak wlde degil hem o anı yasamak ap ayri bisey . Vakti geldiginde goreceksin insallah.O kadar guzel anlatmissin ki duygulandim ve heyecanlandim gerçekten. Amin canim Allah isteyen herkese versin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?