2016 Aralık Anneleri

kızlar dr dan geldim
bugün 33+1 im ama bebiş 35+0 çıkıyor 2 hafta önden gidiyoruz
dr normalde bu bir riskdir ama anne babaya bakınca genetik olduğunu düşünüyorum
sizin gibi bir tosun geliyor dedi
tek sıkıntım idrar yolu enfeksiyonum
yine monorol verdi bakalım
erken doğuma kadar götürür bu iltihap dedi

Kaç çıktı canım lökosit değerin benim hep 11 , 12 çıkarken bugün 84 çıktı şok oldum

Ayy harika valla insallah ikinci dogumun da oyle rahat olur canım.
Benim kafam hala karisik dogum konusunda bu haftaki muayenemde etraflica konusucam doktorumla.
Insallah tek temennim bu ilk dogumum guzel gecti Rabbime binlerce kez sukurler olsun. Zaten bebegini kucagina alinca dunyayi unutuyirsun onu gorunce gozlerinde yaslar akiyor mutluluktan dört köşe oluyorsun 9 ay boyunca onun hayaliyle yasiyorsun ve sonra kucaginda olunca kollarinda dunya umrunda olmuyor. O kanli haliyle bile öpuyorsun melegini cok guzel bir duygu gercekten Rabbim herkese nasip etsin.

Cok gecmis olsun canim insallah sorunsuz atlatirsiniz

çok teşekkürler ben de epidural düşünüyorum, bunları tecrübe etmiş birinden duymak çok daha güzel tabi..

Merhaba cnm, gerçekten mi bilmiyorum doktorum 37 den sonra iğneyi kesmemiz lazım dedi. Şimdi öyle söyleyince aklım karıştı .. Araştırayım biraz
Bende clexane kullanıyorum doktor son güne kadar kullanman lazım dedi ama hiç normal doğuma engel olacağını söylemedi onu sorayım bidahakine ama normal istediğimi biliyor hiç söylemedi kanama riski sezeryandada var ama onda tarih belli olacağından bir gün önce kesebiliriz zaten iğne 12 saat etkiliymiş sadece.. ama normal doğum heran olabilir iğneyi yeni yapmış olabilriiz bilemedim yani bende..

Doguma kdarda bu yetcek bze anlasilan

çok teşekkürler ben de epidural düşünüyorum, bunları tecrübe etmiş birinden duymak çok daha güzel tabi..
Ne mutlu bana yardimci olabildiysem. Ben memnun kaldim insallah sizlerde memnun kalirsiniz benim tecrubem iyiydi ebeler ve doktorlarinda etkisi var bunda . insallah 2.ci dogumumda ilkindeki gibi guzel gecer saglikli bi sekilde aliriz insallah meleklerimizi kucagimiza ama hic bir zaman korkma kafanda oyle guzel bi dogum hayal et ki gercegide oyle olsun sen bilinc altina korkuyu yerlestirirsen o korkuyla normal dogum yapmaktan korkarsin halbuki normal dogum gibisi yok. Ayni gun icinde ayaktasin. Gercekten ilk dogumu olanlar icin soyluyorum sakın korkmayin ben tecrubeli bir anne oldugum icin soyluyorum ve dogumum guzel gectigi icin soyluyorum bunlari sizlere.

canım ben ankaradayım kendi yeri izmir yazıyor canlı görme şansım yok sen hangisini sipariş verdin foto koyabilir misin
Canım ankara da iki şubesi varmış şimdi baktım. her ilde var çünkü. benim ki daha gelmedi. Bence yerine gidip bak muhakkak beğeneceksn. Bize 750 dediler. fiyat artabilir mis

çok teşekkürler canım ben de normal doğum istiyorum, inş kısmet olur..

Cok saol canim. Ne guzel doktorun duzenli takip ediyormus. Bizimki sadece idrardaki protein'e bakiyor sanirim her muayenede. Yoksa Cuma gunu gitmistim doktora, enfeksiyon olsa o zaman cikardi sanirim orda. Enfeksiyon tedavi edilmezse sonuclari bobrek iltihabina ve erken doguma kadar gidebiliormus allah korusun.

Cok saol canim, sana da cok gecmis olsun canim. Aynen bende tuvalete girince korkuyorum artik. Antibiyotikleri kullanicam bakalim. Amin Allah bir daha yasatmasin

O kadar guzel anlatmissin ki duygulandim ve heyecanlandim gerçekten. Amin canim Allah isteyen herkese versin.

Selam kizlar,

Biraz okuyabildim gecmisi. Sanirim cogumuzun sikayetleri var, gecmis olsun herkese. Su son zamanlar da gecsin saglikla kucagimiza alalim bebisleri insallah. Ben belimin agrisindan bahsetmistim, hala daha cok kötü. Evde bile yürüyemiyorum. Koltuktan kalkmak, gece tuvalete kalkmak binbir zorlukla oluyor. Belimdeki agridan karnim da kasiliyor iyice duble oluyor, bu sefer öylece kaliyorum . Ortopediste gittim, sanirim sinir sikismasi varmis. Fizyoterapi yazdi persembe ilkine gidicem bakalim. Insallah ise yarar, yoksa eve tikildim kaldim

Bu arada mide yanmasi bende de oluyor. Aksam 7-8 den sonra bir sey yemedigim günler cok rahat oldugumu farkettim. Siz de bir deneyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…