2016 Aralık Anneleri

aynen işte, clexane ı bir gün önceden kesip planlı sezaryen yapmayı düşünüyor doktorum. risk daha az olacağı için. aksi halde 37 de iğneleri kesmemiz lazım ne zaman normal olacağını bilemeyiz dedi, kafam karıştı.

doğru cnm sürekli takip edilmesi lazım. enfeksiyon gerçekten riskli bir durum.

Kızlar aranızda ferrum Fort kullanan var mı ? Bugün başladım diğer kan ilacı ile fark ne acaba oligofer fol kullanmıştım ishal yapınca doktor bu ilaca geç dedi
ben bi ay kullanmıştım canım gayet memnundum sonra doktorum değişik ilaçlar kullanmakta fayda var diyip farklı bi marka yazdı

Canim bende ferrum fort kabizlik yapti cok fena mahvetmisti beni. Bu ilacin tadı cok kotu ama bi yan etki yapmadi. Ishal olmustum bi kere doktor gecene kadar ilaci kullanma demişti sadece. Ishalin ilacla alakasi yoktu ama.
Bende varmış canım ya ilacı bıraktım normale döndüm ama bugün Ferruh a başladım

Ben varim canim ilk dogumumda epidural oldu bundada insallah ayni sekil olacak. Cok rahat gecti dogumum sanci flan cekmedim nerdeyse. Cekiyosunda hissetmiyorsun tavsiye ederim
Oh ne güzel bize de inşallah senin gibi doğum nasip olur epidural alınca ıkınamazsam diye tereddüt ediyorum bi tek, sen kaç saat sancı çektin kaç ıkınmada geldi canım kaç dk da doğurdun?
Inşallah vakit li gelir canım kültür mü verdin

Allah korusun canım ya vakit gelsin inşallah kültür mü verdin bakteri çıkmış ben 2 kere kültür verdim bakteri izole edilmedi diyordu ama 3 pozitif eritrosit çıkıyor

Kızlar bu ara acayip aşure çekiyor canım.resmen aşeriyorum bu hafta yapcam artık dayanamiyorum.varmi benim gibi halaa aşeren merak ettimde

Kizlar merhaba benimde dun asiri bir sirt agrim oldu. Yatamadim oturamadim o derece. Bugunde bebegimin mobilyalari geldi. Iclerini sildik ve havalandirmaya biraktik. Allah saglikla kullanmalarini nasip etsin insallah
Aminn inşallah...geçmiş olsun benimde iki gūn belim ağrıdı geçti.mobilyalarin varmi resmi

İyi akşamlar arkadaşlar.

Benimde bugün kontrolüm vardı. 33+2yim. Bebek 2.300 olmuş. İki hafta önceki kontrolümde 1.815ti. Doktorda şaşırdı bu kadar kilo almasına :) ama çok iyi dedi. Fazla falan demedi. Boyuda 43cm civarı. Tüm gelişim normal dedi çok şükür. Benim plasenta rahim ağIndaydı ve bebeğin suyu fazlaydı. Hatta kanama geçirmiştim 1 buçuk ay önce bu yüDen. Ama şu anda plasentanın yeri iyi yukarı çıkmış dedi. Suyuda normale dönmüş ne az ne çokmuş. 2 ay sonra ilk defa rHat bi şekilde çıktım doktordan. Erken doğumu önlemek için iğne oluyodun onlarıda bıraktık. Şu anda herşey yokunda çok şükür.

İki hafta sonra bi daha randevum var sonra daha sık görüşücez dedi doktor. Heralde haftada bire düşecek. 36. Haftadada çatı muayenesi yapacakmış. Doğum şekline k zaman karar cvericez dedi.

Bu arada bebişine kilo aldırmak isteyen kaşar muz ve ceviz yesin. Ben iki haftadır onları yiyorum. Erken doğum riski vardı bebek kilo alsın diye. Hakketten alıyomuş :)

Biraz uzun yazdım kısıra bakmayın :) ama belki birinin merak ettiği bişey vardır işine yarar :)

masallah canim bebisine. Cok sevindim senin adına, insallah vaktinde ve saglikla gelsinler

Yüksek çıkınca kültür verdim daha önce de vermiştim üreme olmadı yazıyodu ama yine istedi baya yüksek çıktı lökosit

Yazmakla iyi yapmışsın canım.benim bebeğim malesef hem geriden geliyor hemde küçük. Bugün kontrolüm vardi 1 kilo civarı dedi. 2 hafta önce 800 dü. Sürekli yedim içtim ama fazla büyümemiş yine.canım sıkılıyor yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…