- 17 Mayıs 2016
- 719
- 838
- 18
canım bizimki 60*120 yüksekliği de tam senin istediğin gibi 20 cm 350 tlboyutu ve fiyatı neydi canım.birde yüksek olsun istiyorum en az 20 cm.
aynen işte, clexane ı bir gün önceden kesip planlı sezaryen yapmayı düşünüyor doktorum. risk daha az olacağı için. aksi halde 37 de iğneleri kesmemiz lazım ne zaman normal olacağını bilemeyiz dedi, kafam karıştı.Bende clexane kullanıyorum doktor son güne kadar kullanman lazım dedi ama hiç normal doğuma engel olacağını söylemedi onu sorayım bidahakine ama normal istediğimi biliyor hiç söylemedi kanama riski sezeryandada var ama onda tarih belli olacağından bir gün önce kesebiliriz zaten iğne 12 saat etkiliymiş sadece.. ama normal doğum heran olabilir iğneyi yeni yapmış olabilriiz bilemedim yani bende..
doğru cnm sürekli takip edilmesi lazım. enfeksiyon gerçekten riskli bir durum.Cok saol canim. Ne guzel doktorun duzenli takip ediyormus. Bizimki sadece idrardaki protein'e bakiyor sanirim her muayenede. Yoksa Cuma gunu gitmistim doktora, enfeksiyon olsa o zaman cikardi sanirim orda. Enfeksiyon tedavi edilmezse sonuclari bobrek iltihabina ve erken doguma kadar gidebiliormus allah korusun.
ben bi ay kullanmıştım canım gayet memnundum sonra doktorum değişik ilaçlar kullanmakta fayda var diyip farklı bi marka yazdıKızlar aranızda ferrum Fort kullanan var mı ? Bugün başladım diğer kan ilacı ile fark ne acaba oligofer fol kullanmıştım ishal yapınca doktor bu ilaca geç dedi
Az kaldı insallah bu donem de gecsin hızla sağlıkla :)Amin canim. Duygulanmamak wlde degil hem o anı yasamak ap ayri bisey . Vakti geldiginde goreceksin insallah.
Bende varmış canım ya ilacı bıraktım normale döndüm ama bugün Ferruh a başladımCanim bende ferrum fort kabizlik yapti cok fena mahvetmisti beni. Bu ilacin tadı cok kotu ama bi yan etki yapmadi. Ishal olmustum bi kere doktor gecene kadar ilaci kullanma demişti sadece. Ishalin ilacla alakasi yoktu ama.
Oh ne güzel bize de inşallah senin gibi doğum nasip olur epidural alınca ıkınamazsam diye tereddüt ediyorum bi tek, sen kaç saat sancı çektin kaç ıkınmada geldi canım kaç dk da doğurdun?Ben varim canim ilk dogumumda epidural oldu bundada insallah ayni sekil olacak. Cok rahat gecti dogumum sanci flan cekmedim nerdeyse. Cekiyosunda hissetmiyorsuntavsiye ederim
Inşallah vakit li gelir canım kültür mü verdinCanlar çıktık biz kontrolden bi gittim tansiyonum 15-10 sonra tekrar ölçtürdük 13/8 birde eller şiş diye gitmiştim direk gebelik zehirlenmesi olabilir dediler idrar verdim proteine bakıldı çok şükür değil. Birde kaşıntım oluyodu bu ara yazmıştkm ayaklarımda sırtımda onun içinde progestan içiyodum onu bıraktırdı ve celestone ciğer geliştirici iğne yazdı kızım aşağıda erken doğum riskim var diye . Safra asidine ve karaciğer enzimlerine bakacakmış gebelik kolestazı olmasın diye okadar atraksiyonlu bir gündü ki çocuğumun kilosunu bile soramadım ha birde idrarda yoğun enfeksiyon çıktı bu gidişle erken doğum kaçınılmaz gibi duruyo
Allah korusun canım ya vakit gelsin inşallah kültür mü verdin bakteri çıkmış ben 2 kere kültür verdim bakteri izole edilmedi diyordu ama 3 pozitif eritrosit çıkıyorkızlar dr dan geldim
bugün 33+1 im ama bebiş 35+0 çıkıyor 2 hafta önden gidiyoruz
dr normalde bu bir riskdir ama anne babaya bakınca genetik olduğunu düşünüyorum
sizin gibi bir tosun geliyor dedi
tek sıkıntım idrar yolu enfeksiyonum
yine monorol verdi bakalım
erken doğuma kadar götürür bu iltihap dedi
Aminn inşallah...geçmiş olsun benimde iki gūn belim ağrıdı geçti.mobilyalarin varmi resmiKizlar merhaba benimde dun asiri bir sirt agrim oldu. Yatamadim oturamadim o derece. Bugunde bebegimin mobilyalari geldi. Iclerini sildik ve havalandirmaya biraktik. Allah saglikla kullanmalarini nasip etsin insallah
İyi akşamlar arkadaşlar.
Benimde bugün kontrolüm vardı. 33+2yim. Bebek 2.300 olmuş. İki hafta önceki kontrolümde 1.815ti. Doktorda şaşırdı bu kadar kilo almasına :) ama çok iyi dedi. Fazla falan demedi. Boyuda 43cm civarı. Tüm gelişim normal dedi çok şükür. Benim plasenta rahim ağIndaydı ve bebeğin suyu fazlaydı. Hatta kanama geçirmiştim 1 buçuk ay önce bu yüDen. Ama şu anda plasentanın yeri iyi yukarı çıkmış dedi. Suyuda normale dönmüş ne az ne çokmuş. 2 ay sonra ilk defa rHat bi şekilde çıktım doktordan. Erken doğumu önlemek için iğne oluyodun onlarıda bıraktık. Şu anda herşey yokunda çok şükür.
İki hafta sonra bi daha randevum var sonra daha sık görüşücez dedi doktor. Heralde haftada bire düşecek. 36. Haftadada çatı muayenesi yapacakmış. Doğum şekline k zaman karar cvericez dedi.
Bu arada bebişine kilo aldırmak isteyen kaşar muz ve ceviz yesin. Ben iki haftadır onları yiyorum. Erken doğum riski vardı bebek kilo alsın diye. Hakketten alıyomuş :)
Biraz uzun yazdım kısıra bakmayın :) ama belki birinin merak ettiği bişey vardır işine yarar :)
Aminn inşallah...geçmiş olsun benimde iki gūn belim ağrıdı geçti.mobilyalarin varmi resmi
Yüksek çıkınca kültür verdim daha önce de vermiştim üreme olmadı yazıyodu ama yine istedi baya yüksek çıktı lökositBende varmış canım ya ilacı bıraktım normale döndüm ama bugün Ferruh a başladım
Oh ne güzel bize de inşallah senin gibi doğum nasip olur epidural alınca ıkınamazsam diye tereddüt ediyorum bi tek, sen kaç saat sancı çektin kaç ıkınmada geldi canım kaç dk da doğurdun?
Inşallah vakit li gelir canım kültür mü verdin
Allah korusun canım ya vakit gelsin inşallah kültür mü verdin bakteri çıkmış ben 2 kere kültür verdim bakteri izole edilmedi diyordu ama 3 pozitif eritrosit çıkıyor
Yazmakla iyi yapmışsın canım.benim bebeğim malesef hem geriden geliyor hemde küçük. Bugün kontrolüm vardi 1 kilo civarı dedi. 2 hafta önce 800 dü. Sürekli yedim içtim ama fazla büyümemiş yine.canım sıkılıyor yaaİyi akşamlar arkadaşlar.
Benimde bugün kontrolüm vardı. 33+2yim. Bebek 2.300 olmuş. İki hafta önceki kontrolümde 1.815ti. Doktorda şaşırdı bu kadar kilo almasına :) ama çok iyi dedi. Fazla falan demedi. Boyuda 43cm civarı. Tüm gelişim normal dedi çok şükür. Benim plasenta rahim ağIndaydı ve bebeğin suyu fazlaydı. Hatta kanama geçirmiştim 1 buçuk ay önce bu yüDen. Ama şu anda plasentanın yeri iyi yukarı çıkmış dedi. Suyuda normale dönmüş ne az ne çokmuş. 2 ay sonra ilk defa rHat bi şekilde çıktım doktordan. Erken doğumu önlemek için iğne oluyodun onlarıda bıraktık. Şu anda herşey yokunda çok şükür.
İki hafta sonra bi daha randevum var sonra daha sık görüşücez dedi doktor. Heralde haftada bire düşecek. 36. Haftadada çatı muayenesi yapacakmış. Doğum şekline k zaman karar cvericez dedi.
Bu arada bebişine kilo aldırmak isteyen kaşar muz ve ceviz yesin. Ben iki haftadır onları yiyorum. Erken doğum riski vardı bebek kilo alsın diye. Hakketten alıyomuş :)
Biraz uzun yazdım kısıra bakmayın :) ama belki birinin merak ettiği bişey vardır işine yarar :)
ben kullanıyorum canımKızlar aranızda ferrum Fort kullanan var mı ? Bugün başladım diğer kan ilacı ile fark ne acaba oligofer fol kullanmıştım ishal yapınca doktor bu ilaca geç dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?