Arkadasim merhaba sanirim sende memursun bende esimle konustum 32.haftada izne ayrilcam ayrildiktan sonra yine maasi tam aliyoruz demi ve dogumdan sonra kac hafta izin kullancaz bu konuda eksugim cok bilgilendirebilirmisinHerkese geçmiş olsun, sağlıklı günlerimiz olsun inşallah bundan sonra...
Bende bugün 2 gün öncesinden 32. Hafta izinime ayrıldım daha fazla dayanamadım.
Sabah idrar yaparken yanma ve yürürken alt tarafta ağırlık hissi vardı, hem idrar tetkiki hem de kültür verdim. Sağ kaburgamın altındaki ağrı için de böbrekte büyüme nedeniyle ağrın olabilir dediler, yarın ultrason yapılacak inşallah temiz çıkar.
Hepimizin Allah yardımcısı olsun inşallah, sağlıklı günlerimiz olsun...
Yazmakla iyi yapmışsın canım.benim bebeğim malesef hem geriden geliyor hemde küçük. Bugün kontrolüm vardi 1 kilo civarı dedi. 2 hafta önce 800 dü. Sürekli yedim içtim ama fazla büyümemiş yine.canım sıkılıyor yaa
Ben yatas miniko yatak yaptiriyorum 70×140 boyutunda.bide mothercareden besigini aldim uc kademeli her iki tarafi acilan.:)Kızlar internetten yatak baktık. yaylı yataklar üç çeşitti.
Bambu, jakarlı ve cotton vardı.Sizce hangisi olmalı. kullananlar ya da araştıranlar biliyordr
seni çok iyi anlıyorum canımYazmakla iyi yapmışsın canım.benim bebeğim malesef hem geriden geliyor hemde küçük. Bugün kontrolüm vardi 1 kilo civarı dedi. 2 hafta önce 800 dü. Sürekli yedim içtim ama fazla büyümemiş yine.canım sıkılıyor yaa
Canım bendede benzer durum var boyda iki kiloda bir hafta geriden geliyor genellikle. Dr düzenli artış olduğu için sorun olmadığını düşünüyor. Şimdiye kadar haftasıyla uyumlu diyorlardı bu hafta geç döllenme olabilir dedi. Kese de beş gün falan geç görünmüştü ama adet düzensizliğimde yoktu.Yazmakla iyi yapmışsın canım.benim bebeğim malesef hem geriden geliyor hemde küçük. Bugün kontrolüm vardi 1 kilo civarı dedi. 2 hafta önce 800 dü. Sürekli yedim içtim ama fazla büyümemiş yine.canım sıkılıyor yaa
Selam cnm kaçıncı haftada kaç çıktı en Son boy ve kilosu ?Canım bendede benzer durum var boyda iki kiloda bir hafta geriden geliyor genellikle. Dr düzenli artış olduğu için sorun olmadığını düşünüyor. Şimdiye kadar haftasıyla uyumlu diyorlardı bu hafta geç döllenme olabilir dedi. Kese de beş gün falan geç görünmüştü ama adet düzensizliğimde yoktu.
Arkadasim merhaba sanirim sende memursun bende esimle konustum 32.haftada izne ayrilcam ayrildiktan sonra yine maasi tam aliyoruz demi ve dogumdan sonra kac hafta izin kullancaz bu konuda eksugim cok bilgilendirebilirmisin
bel agrisi nasil sende cnm? ben bugun ilk defa cok kotu oldum yaa.. arabadan inince birden sag kalcamla belim fln agridi,. bir zaman toparlayarak gezdm.. geze geze hafifledi agrisi anliyamadimSelam kizlar,
Biraz okuyabildim gecmisi. Sanirim cogumuzun sikayetleri var, gecmis olsun herkese. Su son zamanlar da gecsin saglikla kucagimiza alalim bebisleri insallah. Ben belimin agrisindan bahsetmistim, hala daha cok kötü. Evde bile yürüyemiyorum. Koltuktan kalkmak, gece tuvalete kalkmak binbir zorlukla oluyor. Belimdeki agridan karnim da kasiliyor iyice duble oluyor, bu sefer öylece kaliyorum. Ortopediste gittim, sanirim sinir sikismasi varmis. Fizyoterapi yazdi persembe ilkine gidicem bakalim. Insallah ise yarar, yoksa eve tikildim kaldim
Bu arada mide yanmasi bende de oluyor. Aksam 7-8 den sonra bir sey yemedigim günler cok rahat oldugumu farkettim. Siz de bir deneyin.
Sat a göre 33+4de 2070 grSelam cnm kaçıncı haftada kaç çıktı en Son boy ve kilosu ?
Canim son kontrolun ne zamansa not al ve hemen aksamlari bi bardak sut gunde 1 tane muz sabahlari iki kasik pekmek ve biraz ceviz yemeye basla farki gorursun insallahYazmakla iyi yapmışsın canım.benim bebeğim malesef hem geriden geliyor hemde küçük. Bugün kontrolüm vardi 1 kilo civarı dedi. 2 hafta önce 800 dü. Sürekli yedim içtim ama fazla büyümemiş yine.canım sıkılıyor yaa
Geçmiş olsun böbrek büyümesini 20. Haftadan beri yaşıyorum yan ağrısıyla gittim öyle öğrendim şuanda greta 1 derecesinde görünüyor sağ tarafımda takip ediliyor bi üroloji doktoru tarafından inşallah öyle birşey değildir sende de çünkü bazen ağrı yapıyoHerkese geçmiş olsun, sağlıklı günlerimiz olsun inşallah bundan sonra...
Bende bugün 2 gün öncesinden 32. Hafta izinime ayrıldım daha fazla dayanamadım.
Sabah idrar yaparken yanma ve yürürken alt tarafta ağırlık hissi vardı, hem idrar tetkiki hem de kültür verdim. Sağ kaburgamın altındaki ağrı için de böbrekte büyüme nedeniyle ağrın olabilir dediler, yarın ultrason yapılacak inşallah temiz çıkar.
Hepimizin Allah yardımcısı olsun inşallah, sağlıklı günlerimiz olsun...
Geçmiş olsun böbrek büyümesini 20. Haftadan beri yaşıyorum yan ağrısıyla gittim öyle öğrendim şuanda greta 1 derecesinde görünüyor sağ tarafımda takip ediliyor bi üroloji doktoru tarafından inşallah öyle birşey değildir sende de çünkü bazen ağrı yapıyo
Anladım cnm. Benim de 1900 gr dı kilosu 32+1 de doktorum iki gün eksik Dedi de ondan sordum. Şekerim olduğu için muz pekmez yiyemiyorum korkumdanSat a göre 33+4de 2070 gr
geç döllenme varsa beş altı gün daha küçük olduğunu varsayıyorum. Boyu son kontrolde sormadım ama en az iki hafta geride yirminci haftadan beri
bel agrisi nasil sende cnm? ben bugun ilk defa cok kotu oldum yaa.. arabadan inince birden sag kalcamla belim fln agridi,. bir zaman toparlayarak gezdm.. geze geze hafifledi agrisi anliyamadim
valla bende anlamadm ama cok korktum ilk.. oturunca uzaninca fln hissetmiyorum pek.. ama oturup ayaga kalkcagim zaman hemen hissediyorum ve toparlayarak yuruyorum sonra duzeliyor ve uzaninca sagdan sola soldan saga donmek biraz zor oluyor.. daha ilk defa oldu bugunDedigin gibi belimden sag kalcama dogru agriyor. Üzerine bastigim anda agriyor her zaman degil cok fena. Ama öyle böyle bir agri degil. Galiba siyatik
kızlar dr dan geldim
bugün 33+1 im ama bebiş 35+0 çıkıyor 2 hafta önden gidiyoruz
dr normalde bu bir riskdir ama anne babaya bakınca genetik olduğunu düşünüyorum
sizin gibi bir tosun geliyor dedi
tek sıkıntım idrar yolu enfeksiyonum
yine monorol verdi bakalım
erken doğuma kadar götürür bu iltihap dedi
Yazmakla iyi yapmışsın canım.benim bebeğim malesef hem geriden geliyor hemde küçük. Bugün kontrolüm vardi 1 kilo civarı dedi. 2 hafta önce 800 dü. Sürekli yedim içtim ama fazla büyümemiş yine.canım sıkılıyor yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?