2016 Aralık Anneleri

Ilk dogumumda.
aksam saat 9h30'da suyum geldi hastaneye gittik ebe alttan kontrol etti acilmam olsun diye 1 saat koridorda dolan gel dedi .
1 saat olinca gitti nst'ye bagladilar tabii o arada sanci cekiyorum iyice. Ebe odaya geldi dedi ilk dogumunuz o yuzden kendinizi hic yormayin dedi isterseniz epidural yapalim dedi bende esime tekrar sordum anlastik tmm dedik. Dogum odasina aldilar anastezi doktoru geldi sirttan igneyi yapti 30 dkk sonra flan sancilarimi hissetmez oldum belki daha az surede .
Tam 12 saat sonra geldi oglum aksam 10 da giris yaptim hastaneye sabah 9h57'de oglum dunyaya geldi. Benim tek sorunum oglum cikmak istiyorsu ama rahmim gec acildi 4 cm acilmisti gerisi gelmedi saatler sürdü ama en sonunda melegime kavustum. Ufacik minicik bisey cok tatli sipa Rabbim herkese yasatsin bu duyguyu insallah
 

Oy ne güzel bir hikaye maşallah. Bu doğumun da kolay geçsin umarım. Çok hoşuma gidiyor böyle göz korkutmayan olumlu doğum hikayelerini okumak. Milletçe de seviyoruz galiba "şöyle zor oldu, böyle dayanılmazdı falan" diye anlatmayı.
 
valla bazi insanlar kolay gecsede zor diye anlatiyor.. anlamiyorum amaclari neyse :)
 
Kızlar yaa bişey soracağım. Biz bu bebekleri gece nasıl yatıracağız :) yani üstüne ne örtmek gerekiyo. Kimi boğulur bişey örtünce diyo kimi yorgan bile örtüyo :) tecrubeli anneler nasıl yapacağız söyler mi acaba :)
 
Kizlar karnımın üst kısmı gögsümün alti agriyo bikac gündür ama bugün artti biraz. Ilk hamile kaldigimda da ayni yer agrimisti. Neden olur bu acaba
Canim kagurganin gogsun altinin birlestigi yerden sinir geciyormus, rahim buyudukce oraya baski yapiyormus. Ondan agri veya uyusma hissi oluyormus. Bende de oluyor doktoruma sorunca bu aciklamayi verdi
 
Cok sukur canim Rabbime bin sukur guzel gecti. Herkes gibi yoruldum kivrandim ama epidural aldigim icin sanci fazla cekmedim ve bebegime uzun bir bekleyisin ardindan kavustum zaten o acilar gozumu korkutmus olsaydi ikinciyi hemen dusunmezdim ama bak oglum yasina girer girmez ben 2.ciye hamile kaldim. Ve simdi dogum anini sabirsizlikla bekliyorum gecen gun hastaneye gittim dogum katina ciktim o koridoru gorunce icim bi kipir kipir oldu heycanladim dedim yine buraya gelip kivranacam ayy anlattikca heycan basiyor cok guzel bir duygu zaman bir an once gecssin insallah .
 
valla bazi insanlar kolay gecsede zor diye anlatiyor.. anlamiyorum amaclari neyse :)

Milletimiz sağolsun, Cem Yılmaz'ın aynısı bende var, aynısı kaynımda vardı muhabbeti gibi :) Ben yaşadım, şöyle kötü böyle beter, ben çektim, sen daha beter ol diye düşünüyorlar heralde. Bir de benim doğumum rahat geçti diyince, sen doğum yaptım deme diye küçümserler :)


Ay çok heyecanlı maşallah ya. Ben olumlamanın gücüne inanıyorum. Allah'In izniyle kolay bir doğum olacak diye dua ediyorum, inşalah da öyle olacak, hiç olumsuz şeyler düşünmemek lazım.
 
Canim kagurganin gogsun altinin birlestigi yerden sinir geciyormus, rahim buyudukce oraya baski yapiyormus. Ondan agri veya uyusma hissi oluyormus. Bende de oluyor doktoruma sorunca bu aciklamayi verdi

Cok sagol canim. Bebegi asagi itiyo gibi geldi bana. Baya da asagida bebis bugun yuruyemiyorum bile.
 
Bu işler bitmiyo kızlar ya ben mi bitiremiyorum ben mi tembelim bilmiyorum bide tüm oyuncaklarımız dagılmış halde ve egilmek çok zoruma gidiyo....
 
canım ben ilk aylar uyku tulumu giydirmeyi düşünüyorum, Allah korusun boğulma tehlikesi riski olabilir diye
 
ben de aynen sen gibi kolay geçecek diye umut ediyorum :)
 
valla bazi insanlar kolay gecsede zor diye anlatiyor.. anlamiyorum amaclari neyse :)


Bende insanlarin nasilsin dediginde cok sukur iyiyim diye cevap veririm. Verilen cevap dur daha bu iyi gunlerin. Ya niye korkutmaya calisiyorsunuzki? Tmm hamileligin son haftalari zor ama surekli bunu soyleyip goz korkutmaya ne gerek varki?
 
Evet canim oyle kendini piskolojikmwn hazirla oyle guzel bir dogum hayal et ki oyle olsun. Hic bir zaman kotu bisey getirme aklina .
 
Bu işler bitmiyo kızlar ya ben mi bitiremiyorum ben mi tembelim bilmiyorum bide tüm oyuncaklarımız dagılmış halde ve egilmek çok zoruma gidiyo....
Ayy canim .merak etme benim evinde oylle ve hic temizlik yapmak istemiyorum artik biktim sabah kalk evi toparla supur sil. Puff cok yorucu cok heleki evde 19 aylik bi paşa olunca ap ayri bisey dutmuyor hic durmuyor yaramaz olmus iyice durmayincada orasina burasina vuruyorum bi kac tane .
 
Kizlar sanki benim gobegim asagiya inmis sanki bebegi asagida tasiyorum yada bana oyle geliyor bu ay ki gobegimiz burda bakalim daha ne kadar buyuyecek hadi bakalim sergileyin gobekleri sayfalar ilerlesin
 

Eklentiler

  • 2016-10-18 16.29.36.webp
    7,1 KB · Görüntüleme: 76
  • 2016-10-18 16.29.12.webp
    7,8 KB · Görüntüleme: 72
Canim kagurganin gogsun altinin birlestigi yerden sinir geciyormus, rahim buyudukce oraya baski yapiyormus. Ondan agri veya uyusma hissi oluyormus. Bende de oluyor doktoruma sorunca bu aciklamayi verdi
Bolelikle bnde ogrenmis oldum yani 1 haftadir bu agrinin sebebi ne bu cikti bide diodum. Hem sol gogsum daha fazla olmak uzere ikiside hemde kaburga kemiklerim agrio
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…